grooszek 12.05.03, 11:01 ..ze mna jakies goopoty pochrzanic? Na nic bardziej zajmujacego nei mam dzis jakos qrwa ochoty... Jakss pojebana pogoda za oknem, ale ze jestem optymista, to i tak sei ciesze, a co! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:33 sie zastanawiam czy mam zrobic biiip czy jednak nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:35 saqqara napisała: > sie zastanawiam czy mam zrobic biiip czy jednak nie;) Tak tu kurwa pusto, ze po kiego ch..ja bedziesz biipac? I tak nikt tego nie uslyszy - wszyscy pewnei na lonie natury piknik pod chmurka se robia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:38 na serio, beznadzieja kurewska!!! chuj z tym wszystkim... ide na trawe Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:39 tygrysek_ napisał: > na serio, beznadzieja kurewska!!! chuj z tym wszystkim... ide na trawe U Ciebie tez pada?? To wez parasol, albo jakoms dobra peleryne... Inaczej se dzwonek mozesz przeziebic:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:39 ech.... <tu machenlam reka>.... a rob co chcesz..., ja mjuzik glosniej zrobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:40 saqqara napisała: > ech.... <tu machenlam reka>.... a rob co chcesz..., ja mjuzik glosniej zr > obie > :) Tak machnelas, ze ja w ucho dostalem, babo jedna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:44 saqqara napisała: > widac zasluzyles:) Pitu pitu. Ja sie nie dlame dizsiaj, jeszcze, nikomu obmacywac ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:00 nie martw sie, caly dzien przed Toba:)) ps. mam rozumiec ze mi sie powinno oberwac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:02 saqqara napisała: > nie martw sie, caly dzien przed Toba:)) > > ps. mam rozumiec ze mi sie powinno oberwac?:) No skad!!! Cokoliwke nie zrobisz, ja i tak Ci wszystko wybacze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:07 wszystko?? hm... to moze ja sprawdze czy sie ktos... wylaszczyl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:08 saqqara napisała: > wszystko?? hm... to moze ja sprawdze czy sie ktos... wylaszczyl:))) Tak. Ja sie wylaszczylem. A potem jeszcze wyszczalem, ale to juz chyba mniej ciekawe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:16 tak, to juz mnie nie interesuje, pozostanmy przy wyleszczeniu... gdzie konkretnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:23 saqqara napisała: > tak, to juz mnie nie interesuje, pozostanmy przy wyleszczeniu... gdzie > konkretnie?:) Nooo, moja laska ( vel dupeczka;) ) mi sie wylaszczyla, po prostu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:34 ja sie pytalam gdzie Ty sie wylaszczyles:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:38 saqqara napisała: > ja sie pytalam gdzie Ty sie wylaszczyles:) aaaa!!! Nie, ja to pasztet, jak zawsze, jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:48 saqqara napisała: > pasztet z ptaka?:) Tak, zdechlego i rodeptanego przez but z dluuugim obcasem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:51 i Ty dales sie tak starmosic? niepodobna:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:52 saqqara napisała: > i Ty dales sie tak starmosic? niepodobna:) Nie dosc, ze pasztet, to na dodatek cienki i faktlpa slaba fizycznie jestem:)). p.s. moze by mi tak na mail Pani odpisala, co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:57 znaczy sie.... Adrian mole jestes?:)) ps. odpisalam i to dawno! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 14:59 saqqara napisała: > znaczy sie.... Adrian mole jestes?:)) > > ps. odpisalam i to dawno! > Kto to jest Adrian Mole? Czy to ten zboczyl od Ciebie z biura, co cycki pan na kroytarzu bada? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 15:23 ten zboczyl nie nazywa sie adrian i nie obamcuje, no jesli juz to nie cycki!;) ps. adrian mial problem czyli wykres na scianie na ktorym codziennie zaznaczal dlugosc swojego ...ptaszka, krotkiego zreszta, ca. 13 cm;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 15:27 saqqara napisała: > ten zboczyl nie nazywa sie adrian i nie obamcuje, no jesli juz to nie cycki!;) > > ps. adrian mial problem czyli wykres na scianie na ktorym codziennie zaznaczal > dlugosc swojego ...ptaszka, krotkiego zreszta, ca. 13 cm;))))) Qrwa, przestan go takbronic,bo pomysle, ze ci dobrze bylo i tesknisz za wiecej;))). Yezzzo, 13, szczesliwa liczba, ale chyba nei dla niego... gdyby se go jakas szpila do tego wykresu przykul i przez kilka kgodzin rpobowal sie uwolnic ciagnac calym cialem od sciany, to juz po kilku dnaich by w metrach pewnei mogl mierzyc...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 15:36 tja, bede miala teraz lepsza motywacje do jeszccze wiekszego wylaszczenia sie;)))) wcale bym sie nie zdziwila jakby sie na takim interesie powiesil.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 11:50 Dzień drobny, Nie wiem czy będę w stanie dziś coś sebnsownego wykrztusić bo gęba mi sie dzre jak nie wiem co no i ta słoneczna pogoda za oknem:))) Miooodziooo poprostu kurwa mać. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:53 Gość portalu: goskak1 napisał(a): > Dzień drobny, > Nie wiem czy będę w stanie dziś coś sebnsownego wykrztusić bo gęba mi sie dzre > jak nie wiem co no i ta słoneczna pogoda za oknem:))) Miooodziooo poprostu > kurwa mać. > Drzyjmy sie razem:)). Pogod jak pogoda - jakies tam chmury, krpel czgeos na lby leca... Ja tam to pieprze, nie takie rzeczy byly bezsilne w walce z moim dobrym humorem:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 11:56 > Drzyjmy sie razem:)). Pogod jak pogoda - jakies tam chmury, krpel czgeos na lby > > leca... Ja tam to pieprze, nie takie rzeczy byly bezsilne w walce z moim dobrym > > humorem:))). Humor też mam tylko muszę go wygrzebać bo gdzieś głęboko się schował skubany tylko ten sen tak człowieka kusi i nęci... Ciężkie jest życie płaskiego chipsa, heh Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:58 > Humor też mam tylko muszę go wygrzebać bo gdzieś głęboko się schował skubany > tylko ten sen tak człowieka kusi i nęci... > Ciężkie jest życie płaskiego chipsa, heh Moj jest always na wierzchu:)). Choc ze snem sie neiraz ostro przepychac musza:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:02 > Moj jest always na wierzchu:)). Choc ze snem sie neiraz ostro przepychac > musza:)). No to u mnie dzis sen wygrywa, no Endriu dzis jest jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:04 Gość portalu: goskak1 napisał(a): > > Moj jest always na wierzchu:)). Choc ze snem sie neiraz ostro przepychac > > musza:)). > > No to u mnie dzis sen wygrywa, no Endriu dzis jest jak nic. ??? Jakiego endriu nie ma dzis??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:06 > ??? Jakiego endriu nie ma dzis??? endriu Golota:)) Chociaż on to cienki jest jak tyłek węża więc humor z nim powinien lada mon=ment wygrać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:10 Gość portalu: goskak1 napisał(a): > > > ??? Jakiego endriu nie ma dzis??? > > endriu Golota:)) > Chociaż on to cienki jest jak tyłek węża więc humor z nim powinien lada > mon=ment wygrać:)) Oto, co zrozumialem. Twoim szefem jest Endriu Golota, ale poneiwaz go dzis nei ma, to mozesz spac do woli w pracy i nie masz motywacji, by o humor walczyc, czy tak?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:15 > Oto, co zrozumialem. Twoim szefem jest Endriu Golota, ale poneiwaz go dzis nei > ma, to mozesz spac do woli w pracy i nie masz motywacji, by o humor walczyc, > czy tak?:)) OK może być i tak ale masz wyobraźnię:))) Endriu to było porównanie mojego humoru że tak dzielnie walczy z moim śpiochem ale skoro tak to zrozumiałeś to gratuluję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:22 Gość portalu: goskak napisał(a): > > > Oto, co zrozumialem. Twoim szefem jest Endriu Golota, ale poneiwaz go dzis > > nei > > ma, to mozesz spac do woli w pracy i nie masz motywacji, by o humor walczy > c, > > czy tak?:)) > > OK może być i tak ale masz wyobraźnię:))) > > Endriu to było porównanie mojego humoru że tak dzielnie walczy z moim śpiochem > ale skoro tak to zrozumiałeś to gratuluję:)) Humor humorem a zdolnosc rozumienai idzie swoja droga, lekkko kreta i wyboista dzisiaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:29 > > Humor humorem a zdolnosc rozumienai idzie swoja droga, lekkko kreta i wyboista > dzisiaj:)) > Lekko? Takie wyboje, kałuże i wogóle że się już ze trzy razy zgubiłam:)) Od której strony rośniemech na drzewach? To tak żebym sie znowunie zgubiła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:31 Gość portalu: goskak1 napisał(a): > > > > Humor humorem a zdolnosc rozumienai idzie swoja droga, lekkko kreta i > wyboista > > dzisiaj:)) > > > Lekko? > Takie wyboje, kałuże i wogóle że się już ze trzy razy zgubiłam:)) > Od której strony rośniemech na drzewach? To tak żebym sie znowunie zgubiła:)) Od tej, na ktora dzikie swinie i inne rozno kopytne prychaja i sikaja;))) W asfalotwej dzungli i tak tej zgnilej zieleni nie uswiadczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:36 > > Lekko? > > Takie wyboje, kałuże i wogóle że się już ze trzy razy zgubiłam:)) > > Od której strony rośniemech na drzewach? To tak żebym sie znowunie zgubiła > :)) > > Od tej, na ktora dzikie swinie i inne rozno kopytne prychaja i sikaja;))) > W asfalotwej dzungli i tak tej zgnilej zieleni nie uswiadczysz... No to mi kolega pomógł nie ma co, i tak sie będę błąkać po tym lesie i jeszcze mnie jakie wilki napadną albo co? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:37 Gość portalu: goskak1 napisał(a): > > > Lekko? > > > Takie wyboje, kałuże i wogóle że się już ze trzy razy zgubiłam:)) > > > Od której strony rośniemech na drzewach? To tak żebym sie znowunie zg > ubiła > > :)) > > > > Od tej, na ktora dzikie swinie i inne rozno kopytne prychaja i sikaja;))) > > W asfalotwej dzungli i tak tej zgnilej zieleni nie uswiadczysz... > > No to mi kolega pomógł nie ma co, i tak sie będę błąkać po tym lesie i jeszcze > mnie jakie wilki napadną albo co? > ;-)) Lepszy wilk niz ten pedofil z bajek, co w czrewonym kapturku po lesie zasuwa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:43 > Lepszy wilk niz ten pedofil z bajek, co w czrewonym kapturku po lesie zasuwa:)) No fakt tylko kurna te zębiska itd.:)) Średnia przyjemność ale gnoja bejzbolem kieszonkowym potraktuję a co? Czy wilk jest pod ochroną? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:49 Gość portalu: goskak1 napisał(a): > > Lepszy wilk niz ten pedofil z bajek, co w czrewonym kapturku po lesie > zasuwa:)) > > No fakt tylko kurna te zębiska itd.:)) > Średnia przyjemność ale gnoja bejzbolem kieszonkowym potraktuję a co? > Czy wilk jest pod ochroną? > :))) > Z epwnoscia nie moja;))). Jak dla mnie, to mozesz go opcjonalnei lektrycznym paralizatorem po jajach strzelic - bedzie mial zyciowa frajde:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:53 > Z epwnoscia nie moja;))). Jak dla mnie, to mozesz go opcjonalnei lektrycznym > paralizatorem po jajach strzelic - bedzie mial zyciowa frajde:))) Hej ale to nie być przyjemność dla sierściucha:)) Poproszę inny przyrząd tortur:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:54 Gość portalu: goskak1 napisał(a): > > > Z epwnoscia nie moja;))). Jak dla mnie, to mozesz go opcjonalnei lektryczn > ym > > paralizatorem po jajach strzelic - bedzie mial zyciowa frajde:))) > > Hej ale to nie być przyjemność dla sierściucha:)) > Poproszę inny przyrząd tortur:)) Pistolet do gwozdzi, porponuje na przyklad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:59 > > Pistolet do gwozdzi, porponuje na przyklad:)) Ale wyrafinowany.... Biedny sierściuch ale sam chciał. Tylko sie kurna futerko podziurawi i co ja sobie przed łużkiem położe? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 15:02 Gość portalu: goskak1 napisał(a): > > > > Pistolet do gwozdzi, porponuje na przyklad:)) > > Ale wyrafinowany.... > Biedny sierściuch ale sam chciał. > Tylko sie kurna futerko podziurawi i co ja sobie przed łużkiem położe? > :))) Meza. Najpierw go z buta, a potem jako podnozek przy wyrku;)))... kurde, troche dzis brutalny jestem... Odpowiedz Link Zgłoś