Dodaj do ulubionych

Czy ktos chce...

12.05.03, 11:01
..ze mna jakies goopoty pochrzanic? Na nic bardziej zajmujacego nei mam dzis
jakos qrwa ochoty... Jakss pojebana pogoda za oknem, ale ze jestem optymista,
to i tak sei ciesze, a co! :))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:33
      sie zastanawiam czy mam zrobic biiip czy jednak nie;)
      • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:35
        saqqara napisała:

> sie zastanawiam czy mam zrobic biiip czy jednak nie;)

Tak tu kurwa pusto, ze po kiego ch..ja bedziesz biipac? I tak nikt tego nie
        uslyszy - wszyscy pewnei na lonie natury piknik pod chmurka se robia...
        :)))
        • tygrysek_ Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:38
          na serio, beznadzieja kurewska!!! chuj z tym wszystkim... ide na trawe
          • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:39
            tygrysek_ napisał:

> na serio, beznadzieja kurewska!!! chuj z tym wszystkim... ide na trawe

U Ciebie tez pada?? To wez parasol, albo jakoms dobra peleryne... Inaczej se
            dzwonek mozesz przeziebic:)
        • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:39
          ech.... <tu machenlam reka>.... a rob co chcesz..., ja mjuzik glosniej zrobie
          :)
          • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:40
            saqqara napisała:

> ech.... <tu machenlam reka>.... a rob co chcesz..., ja mjuzik glosniej zr
            > obie
            > :)

Tak machnelas, ze ja w ucho dostalem, babo jedna;)))
            • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:43
              widac zasluzyles:)
              • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:44
                saqqara napisała:

> widac zasluzyles:)

Pitu pitu. Ja sie nie dlame dizsiaj, jeszcze, nikomu obmacywac ;PPP
                • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:00
                  nie martw sie, caly dzien przed Toba:))

ps. mam rozumiec ze mi sie powinno oberwac?:)
                  • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:02
                    saqqara napisała:

> nie martw sie, caly dzien przed Toba:))
                    >
                    > ps. mam rozumiec ze mi sie powinno oberwac?:)

No skad!!! Cokoliwke nie zrobisz, ja i tak Ci wszystko wybacze:))))
                    • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:07
                      wszystko?? hm... to moze ja sprawdze czy sie ktos... wylaszczyl:)))
                      • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:08
                        saqqara napisała:

> wszystko?? hm... to moze ja sprawdze czy sie ktos... wylaszczyl:)))

Tak. Ja sie wylaszczylem. A potem jeszcze wyszczalem, ale to juz chyba mniej
                        ciekawe;)))
                        • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:16
                          tak, to juz mnie nie interesuje, pozostanmy przy wyleszczeniu... gdzie
                          konkretnie?:)
                          • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:23
                            saqqara napisała:

> tak, to juz mnie nie interesuje, pozostanmy przy wyleszczeniu... gdzie
                            > konkretnie?:)

Nooo, moja laska ( vel dupeczka;) ) mi sie wylaszczyla, po prostu:))
                            • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:34
                              ja sie pytalam gdzie Ty sie wylaszczyles:)
                              • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:38
                                saqqara napisała:

> ja sie pytalam gdzie Ty sie wylaszczyles:)

aaaa!!! Nie, ja to pasztet, jak zawsze, jestem:)))
                                • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:47
                                  pasztet z ptaka?:)
                                  • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:48
                                    saqqara napisała:

> pasztet z ptaka?:)

Tak, zdechlego i rodeptanego przez but z dluuugim obcasem...:))
                                    • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:51
                                      i Ty dales sie tak starmosic? niepodobna:)
                                      • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:52
                                        saqqara napisała:

> i Ty dales sie tak starmosic? niepodobna:)

Nie dosc, ze pasztet, to na dodatek cienki i faktlpa slaba fizycznie jestem:)).
                                        p.s. moze by mi tak na mail Pani odpisala, co?;)
                                        • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:57
                                          znaczy sie.... Adrian mole jestes?:))

ps. odpisalam i to dawno!

• grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 14:59
                                            saqqara napisała:

> znaczy sie.... Adrian mole jestes?:))
                                            >
                                            > ps. odpisalam i to dawno!
                                            >
                                            Kto to jest Adrian Mole? Czy to ten zboczyl od Ciebie z biura, co cycki pan na
                                            kroytarzu bada? ;))
                                            • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 15:23
                                              ten zboczyl nie nazywa sie adrian i nie obamcuje, no jesli juz to nie cycki!;)

ps. adrian mial problem czyli wykres na scianie na ktorym codziennie zaznaczal
                                              dlugosc swojego ...ptaszka, krotkiego zreszta, ca. 13 cm;)))))
                                              • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 15:27
                                                saqqara napisała:

> ten zboczyl nie nazywa sie adrian i nie obamcuje, no jesli juz to nie cycki!;)
                                                >
                                                > ps. adrian mial problem czyli wykres na scianie na ktorym codziennie
                                                zaznaczal
                                                > dlugosc swojego ...ptaszka, krotkiego zreszta, ca. 13 cm;)))))

Qrwa, przestan go takbronic,bo pomysle, ze ci dobrze bylo i tesknisz za
                                                wiecej;))).
                                                Yezzzo, 13, szczesliwa liczba, ale chyba nei dla niego... gdyby se go jakas
                                                szpila do tego wykresu przykul i przez kilka kgodzin rpobowal sie uwolnic
                                                ciagnac calym cialem od sciany, to juz po kilku dnaich by w metrach pewnei mogl
                                                mierzyc...;)))
                                                • saqqara Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 15:36
                                                  tja, bede miala teraz lepsza motywacje do jeszccze wiekszego wylaszczenia
                                                  sie;))))

wcale bym sie nie zdziwila jakby sie na takim interesie powiesil....
                                                  ;)))
    • Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 11:50
      Dzień drobny,
      Nie wiem czy będę w stanie dziś coś sebnsownego wykrztusić bo gęba mi sie dzre
      jak nie wiem co no i ta słoneczna pogoda za oknem:))) Miooodziooo poprostu
      kurwa mać.

• grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:53
        Gość portalu: goskak1 napisał(a):

> Dzień drobny,
        > Nie wiem czy będę w stanie dziś coś sebnsownego wykrztusić bo gęba mi sie
        dzre
        > jak nie wiem co no i ta słoneczna pogoda za oknem:))) Miooodziooo poprostu
        > kurwa mać.
        >

Drzyjmy sie razem:)). Pogod jak pogoda - jakies tam chmury, krpel czgeos na lby
        leca... Ja tam to pieprze, nie takie rzeczy byly bezsilne w walce z moim dobrym
        humorem:))).
        • Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 11:56
          > Drzyjmy sie razem:)). Pogod jak pogoda - jakies tam chmury, krpel czgeos na
          lby
          >
          > leca... Ja tam to pieprze, nie takie rzeczy byly bezsilne w walce z moim
          dobrym
          >
          > humorem:))).

Humor też mam tylko muszę go wygrzebać bo gdzieś głęboko się schował skubany
          tylko ten sen tak człowieka kusi i nęci...
          Ciężkie jest życie płaskiego chipsa, heh
          • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 11:58

> Humor też mam tylko muszę go wygrzebać bo gdzieś głęboko się schował skubany
            > tylko ten sen tak człowieka kusi i nęci...
            > Ciężkie jest życie płaskiego chipsa, heh

Moj jest always na wierzchu:)). Choc ze snem sie neiraz ostro przepychac
            musza:)).
            • Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:02
              > Moj jest always na wierzchu:)). Choc ze snem sie neiraz ostro przepychac
              > musza:)).

No to u mnie dzis sen wygrywa, no Endriu dzis jest jak nic.
              • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:04

> > Moj jest always na wierzchu:)). Choc ze snem sie neiraz ostro przepychac
                > > musza:)).
                >
                > No to u mnie dzis sen wygrywa, no Endriu dzis jest jak nic.

??? Jakiego endriu nie ma dzis???
                • Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:06

> ??? Jakiego endriu nie ma dzis???

endriu Golota:))
                  Chociaż on to cienki jest jak tyłek węża więc humor z nim powinien lada
                  mon=ment wygrać:))
                  • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:10

>
                    > > ??? Jakiego endriu nie ma dzis???
                    >
                    > endriu Golota:))
                    > Chociaż on to cienki jest jak tyłek węża więc humor z nim powinien lada
                    > mon=ment wygrać:))

Oto, co zrozumialem. Twoim szefem jest Endriu Golota, ale poneiwaz go dzis nei
                    ma, to mozesz spac do woli w pracy i nie masz motywacji, by o humor walczyc,
                    czy tak?:))
                    • Gość: goskak Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:15

> Oto, co zrozumialem. Twoim szefem jest Endriu Golota, ale poneiwaz go dzis
                      nei
                      > ma, to mozesz spac do woli w pracy i nie masz motywacji, by o humor walczyc,
                      > czy tak?:))

OK może być i tak ale masz wyobraźnię:)))

Endriu to było porównanie mojego humoru że tak dzielnie walczy z moim śpiochem
                      ale skoro tak to zrozumiałeś to gratuluję:))
                      • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:22
                        Gość portalu: goskak napisał(a):

>
                        > > Oto, co zrozumialem. Twoim szefem jest Endriu Golota, ale poneiwaz go dzis
                        >
                        > nei
                        > > ma, to mozesz spac do woli w pracy i nie masz motywacji, by o humor walczy
                        > c,
                        > > czy tak?:))
                        >
                        > OK może być i tak ale masz wyobraźnię:)))
                        >
                        > Endriu to było porównanie mojego humoru że tak dzielnie walczy z moim
                        śpiochem
                        > ale skoro tak to zrozumiałeś to gratuluję:))

Humor humorem a zdolnosc rozumienai idzie swoja droga, lekkko kreta i wyboista
                        dzisiaj:))
                        • Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:29
                          >
                          > Humor humorem a zdolnosc rozumienai idzie swoja droga, lekkko kreta i
                          wyboista
                          > dzisiaj:))
                          >
                          Lekko?
                          Takie wyboje, kałuże i wogóle że się już ze trzy razy zgubiłam:))
                          Od której strony rośniemech na drzewach? To tak żebym sie znowunie zgubiła:))
                          • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:31

> >
                            > > Humor humorem a zdolnosc rozumienai idzie swoja droga, lekkko kreta i
                            > wyboista
                            > > dzisiaj:))
                            > >
                            > Lekko?
                            > Takie wyboje, kałuże i wogóle że się już ze trzy razy zgubiłam:))
                            > Od której strony rośniemech na drzewach? To tak żebym sie znowunie zgubiła:))

Od tej, na ktora dzikie swinie i inne rozno kopytne prychaja i sikaja;)))
                            W asfalotwej dzungli i tak tej zgnilej zieleni nie uswiadczysz...
                            • Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:36
                              > > Lekko?
                              > > Takie wyboje, kałuże i wogóle że się już ze trzy razy zgubiłam:))
                              > > Od której strony rośniemech na drzewach? To tak żebym sie znowunie zgubiła
                              > :))
                              >
                              > Od tej, na ktora dzikie swinie i inne rozno kopytne prychaja i sikaja;)))
                              > W asfalotwej dzungli i tak tej zgnilej zieleni nie uswiadczysz...

No to mi kolega pomógł nie ma co, i tak sie będę błąkać po tym lesie i jeszcze
                              mnie jakie wilki napadną albo co?
                              ;-))
                              • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:37

> > > Lekko?
                                > > > Takie wyboje, kałuże i wogóle że się już ze trzy razy zgubiłam:))
                                > > > Od której strony rośniemech na drzewach? To tak żebym sie znowunie zg
                                > ubiła
                                > > :))
                                > >
                                > > Od tej, na ktora dzikie swinie i inne rozno kopytne prychaja i sikaja;)))
                                > > W asfalotwej dzungli i tak tej zgnilej zieleni nie uswiadczysz...
                                >
                                > No to mi kolega pomógł nie ma co, i tak sie będę błąkać po tym lesie i
                                jeszcze
                                > mnie jakie wilki napadną albo co?
                                > ;-))

Lepszy wilk niz ten pedofil z bajek, co w czrewonym kapturku po lesie zasuwa:)))
                                • Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:43
                                  > Lepszy wilk niz ten pedofil z bajek, co w czrewonym kapturku po lesie
                                  zasuwa:))

No fakt tylko kurna te zębiska itd.:))
                                  Średnia przyjemność ale gnoja bejzbolem kieszonkowym potraktuję a co?
                                  Czy wilk jest pod ochroną?

• grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:49

> > Lepszy wilk niz ten pedofil z bajek, co w czrewonym kapturku po lesie
                                    > zasuwa:))
                                    >
                                    > No fakt tylko kurna te zębiska itd.:))
                                    > Średnia przyjemność ale gnoja bejzbolem kieszonkowym potraktuję a co?
                                    > Czy wilk jest pod ochroną?
                                    > :)))
                                    >

Z epwnoscia nie moja;))). Jak dla mnie, to mozesz go opcjonalnei lektrycznym
                                    paralizatorem po jajach strzelic - bedzie mial zyciowa frajde:)))
                                    • Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:53

> Z epwnoscia nie moja;))). Jak dla mnie, to mozesz go opcjonalnei lektrycznym
                                      > paralizatorem po jajach strzelic - bedzie mial zyciowa frajde:)))

Hej ale to nie być przyjemność dla sierściucha:))
                                      Poproszę inny przyrząd tortur:))
                                      • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 12:54

>
                                        > > Z epwnoscia nie moja;))). Jak dla mnie, to mozesz go opcjonalnei lektryczn
                                        > ym
                                        > > paralizatorem po jajach strzelic - bedzie mial zyciowa frajde:)))
                                        >
                                        > Hej ale to nie być przyjemność dla sierściucha:))
                                        > Poproszę inny przyrząd tortur:))

Pistolet do gwozdzi, porponuje na przyklad:))
                                        • Gość: goskak1 Re: Czy ktos chce... IP: 213.17.165.* 12.05.03, 12:59
                                          >
                                          > Pistolet do gwozdzi, porponuje na przyklad:))

Ale wyrafinowany....
                                          Biedny sierściuch ale sam chciał.
                                          Tylko sie kurna futerko podziurawi i co ja sobie przed łużkiem położe?
                                          • grooszek Re: Czy ktos chce... 12.05.03, 15:02

> >
                                            > > Pistolet do gwozdzi, porponuje na przyklad:))
                                            >
                                            > Ale wyrafinowany....
                                            > Biedny sierściuch ale sam chciał.
                                            > Tylko sie kurna futerko podziurawi i co ja sobie przed łużkiem położe?
                                            > :)))

Meza. Najpierw go z buta, a potem jako podnozek przy wyrku;)))... kurde, troche
                                            dzis brutalny jestem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka