ewiku 04.04.07, 11:36 kiedy real jeszcze istniał... świąteczne pozdrowienia dla tych co pamiętają...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 12:04 nie pamiętam gdzie mój bilobil?;) a reala doświadczam cały czas;) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 13:30 Niektórzy to caly czas realnie wirtual wykorzystują :) pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 13:42 wietka napisała: > Niektórzy to caly czas realnie wirtual wykorzystują :) > pozdrawiam również ... wszelki duch... wiesz może co słychać u reszty? ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 13:48 tak po kolei, ale może nie będziemy tego tu wywlekać na forum... spotkać by się wypadało ale ten uciekający czas... chociaż... wiosna, długie wieczory... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 13:53 Własnie, tak publicznie się nie da. Teraz to u mnie z czasem krucho, ale może, kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 13:54 u mnie podobnie... więc poczekajmy, może się jeszcze ktoś odezwie...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 14:08 a może jednak... ech łza się w oku kręci...hahaha...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 14:33 Cóż,Ewiku,każdy bywa na innym forum, inni pamiętają,ale nie zaczepiają ;-))) Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 14:56 zegor napisał: > Cóż,Ewiku,każdy bywa na innym forum, > inni pamiętają,ale nie zaczepiają ;-))) > Pozdrawiam ;-) ... no właśnie... ale też czasem ktoś tu zagląda... również pozdrawiam...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 15:03 Zmienił się klimat FT, inni ludzie,inne dyskusje ;-) Czasem przewinie się "stary forumowicz" albo "średni forumowicz" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 16:10 cóż, wszystko się zmienia... my sami też... ale czasem jest miło powspominać choćby te "forumowe czasy"...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: gdzie te czasy... 04.04.07, 16:23 Jaki to jest ten stary i jaki jest ten sredni forumowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: gdzie te czasy... 05.04.07, 11:13 pozdrawiam "dinozaury";) przedswiatecznie ,zycze "mokrych jajek":) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: gdzie te czasy... 05.04.07, 11:37 O, Kotek! :) też wesolutkich życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: gdzie te czasy... 05.04.07, 11:39 czyli jednak...ktoś ze "starych" tu zagląda... bardzo się cieszę i też pozdrawiam...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Kotku, smacznego jajka ;)) 05.04.07, 13:06 no i wszystkim pozostalym tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Kotku, smacznego jajka ;)) 05.04.07, 15:35 Jajeczek mokrych i owszem, a na dodatek mokrego dyngusa dla starych, średnich i tych z doskoku forumowiczów:)I nie objadajcie się za bardzo....najwyżej się zmarnuje:) Wietka nie przesadzaj z truskawkami..poczekaj na te czerwcowe, prosto z ogródka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kotku, smacznego jajka ;)) 05.04.07, 15:55 Witajcie:) Ja tez dolaczam sie do tych swiatecznych zyczen, zycze Wam wszystkim pieknych slonecznych swiat i wesolego zajaczka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: gdzie te czasy... 05.04.07, 15:56 wietka napisała: > Ty, Bettinko jestes średniawa ;) Okay, przyjelam do wiadomosci:))...a kiedy bede stara? Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: gdzie te czasy... 05.04.07, 19:10 bettina75 napisała: > wietka napisała: > > > Ty, Bettinko jestes średniawa ;) > > Okay, przyjelam do wiadomosci:))...a kiedy bede stara? Stara bedziesz wtedy kiedy od święta będziesz zaglądać no to forum :). Gorące pozdrowienia i uściski i już mnie nie ma, co by złe duchy mnie nie dorwały :) Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: gdzie te czasy... 05.04.07, 21:54 Nie wezmą diabli ...... i tak wiedzą,że jego ;-) Kaś Ty był pierunie ?????? jak Cię nie było ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: gdzie te czasy... 05.04.07, 22:06 Matko...czy ja snie????????????????????????????? ......i znowu zniknal...jak kamfora nasz Casanova:(( Az mi sie goraco zrobilo od tych Twoich usciskow:))) No coz.....zycze Ci zatem radosnych Swiat i wesolego kroliczka do pogonienia oraz kolorowych jajek :-)))......moze to kiedys odczytasz??? :)))) Stara nie chce byc, wiec zagladaj tutaj czesciej....moze spotkamy sie.... i dokonczymy nasz zalegly spacer......pamietasz?...... ale lepiej po swietach:) bye, bye:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: gdzie te czasy... 05.04.07, 22:42 bettina75 napisała: > Matko...czy ja snie????????????????????????????? > ......i znowu zniknal...jak kamfora nasz Casanova:(( > > Az mi sie goraco zrobilo od tych Twoich usciskow:))) > > No coz.....zycze Ci zatem radosnych Swiat i wesolego kroliczka do pogonienia > oraz kolorowych jajek :-)))......moze to kiedys odczytasz??? :)))) > > Stara nie chce byc, wiec zagladaj tutaj czesciej....moze spotkamy sie.... > i dokonczymy nasz zalegly spacer......pamietasz?...... ale lepiej po swietach:) > > bye, bye:) > ... hm... to rysky taki rozrywany?... wow...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: gdzie te czasy... 06.04.07, 09:00 wiesz, jak to jest Ewiku, stare miłości nie rdzewieją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: gdzie te czasy... 09.04.07, 19:15 wow...mam gratulować? ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś