spiacy_z_otwartymi_oczami 06.04.07, 11:53 na gazetowy adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Nutopia poszłoooooooooo 06.04.07, 12:10 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > na gazetowy adres. siem zapisze siem przesłucha:) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Nutopia poszłoooooooooo 06.04.07, 12:21 Tobie zaproponuję fantasmagorie www.akurat.pl/ kliknij na ściagnij klip i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Nutopia poszłoooooooooo 06.04.07, 12:18 Akurat się z Tobą zgodzę, fajny jest jeszcze Balet, Ta droga długa jest, Roman i Julia, Łyżeczka, Do prostego człowieka, hahahahaczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Link na youtube 06.04.07, 12:19 youtube.com/results?search_query=akurat&search=Search Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Link na youtube 06.04.07, 12:26 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > youtube.com/results?search_query=akurat&search=Search teraz słucham "do prostego czlowieka" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Link na youtube 06.04.07, 12:36 a teraz "lubię mówić z tobą" podoba mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Link na youtube 06.04.07, 12:36 Jak przesłuchasz to jakbyś mogla przypomnij mi, gdzie ja położyłem artykuł "Opcja grodzieńska". Nie mogę go znaleźć a jest mi potrzebny. Czy nie wpadł za pralkę jak zdejmowałaś to COŚ do prania?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Link na youtube 06.04.07, 12:49 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Jak przesłuchasz to jakbyś mogla przypomnij mi, gdzie ja położyłem artykuł > "Opcja grodzieńska". Nie mogę go znaleźć a jest mi potrzebny. Czy nie wpadł za > pralkę jak > zdejmowałaś to COŚ do prania?? masz to po lewej stronie biurka koło monitora Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Link na youtube 06.04.07, 12:56 Nie to się nazywa radiobudzik. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Link na youtube 06.04.07, 12:58 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Nie to się nazywa radiobudzik. no to musi czeba iśc za te pralkę! Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Link na youtube 06.04.07, 13:09 80 kilo pralki dxwigać, jak Ty dasz radę z tą przepukliną?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Link na youtube 06.04.07, 13:27 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > 80 kilo pralki dxwigać, jak Ty dasz radę z tą przepukliną?? to nie przepuklina kamilar ale co mam móiwć jak pytają? Odpowiedz Link Zgłoś