Dodaj do ulubionych

Jak tak widzę Pierwszą Miłość

12.04.07, 18:14
To sobie myślę, że MjM do pięt temu serialowi nie dorasta :D
Obserwuj wątek
    • ikarr Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 20:41
      W ogóle ten serial powinien otrzymać Oskara w każdej kategorii.W życiu nikt
      lepszego nie nakręcił.
      • stephen_s Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 21:30
        A ja Wam powiem, że jakkolwiek "PM" jest serialem, którego w ogóle nie da się
        poważnie traktować, to ostatnio mnie wciągnął :)))) Lepiej się to ogląda niż
        "MjM" ostatnio...

No i mam wrażenie, że od kiedy "PM" zmieniło scenarzystów, jednak stało się
        trochę lepsze.
        • nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 21:52
          ja myslalam ze to parodia jest ta pierwsza milosc
          trudno uwierzyc ze ktos na powaznie takie gowno kreci
          mozna to przyrownac chyba tylko do innego hitu Czulosc i klamstwa
          • stephen_s Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 21:54
            > trudno uwierzyc ze ktos na powaznie takie gowno kreci

Fakt, ale i tak ostatnio chętniej zerkam na to, niż na "MjM" :)))

Głupie potwornie, ale wciągneło mnie trochę :))))
            • panistrusia Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 12.04.07, 23:47
              No właśnie, MjM przy pomysłach scenarzystów PM to nudy na pudy. To PM jest tak
              głupie, że aż fajne :D
              I NAPRAWDĘ nie da sie streścić, jak ktoś choćby dwa odcinki opuści :D
              • nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 09:11
                no to obejrzalam wczoraj jakas powtorke PM na polsacie2
                hm....
                chyba najstraszniejszy ze strasznych jest taki paskudny chlopczyna obciety
                przez pijanego fryzjera (bodajze Artur), zblazowany, ze zla dykcja i sztuczny
                jak plastikowe kwiatki
                ale fajna jest Emilka.
                Taka przasna i naturalna.
                Reszty nie da sie ogladac.
                • panistrusia Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 09:47
                  Ech, ja bym się nie podjęła wskazania najstraszniejszej postaci.
                  Najbardziej absurdalnego wątku takoż :D
                  A nasza ulubiona Marzęka jako Joasia w tych powtórkach jest?
                  • nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 10:16
                    ja sie nie moge pokusic na wskazanie watku bo ogladam ten seral raz na kilka
                    tygodni
                    marzęki nie widzialam
                    z grona faworytow mam jeszcze doktora bartka - masakra straszna
                    takze swieta marysie (kolejna santa maryja) i jej drewnianego narzeczonego
                    niezla jest tez kolejna ofiara pijanego fryzjera - Kinga
                    co jeden pseudo aktor jest lepszy od poprzedniego.
                    chyba tylko wspomniana juz emilka, jej maz i tatus graja w sposob ciekawy,
                    reszta jest do kitu.
                    ale mozna to ogladac w ramach ciekawostki przyrodniczej :))
                    • panistrusia Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 10:45
                      Aaaa, to te powtórki takie całkiem aktualne są.
                      Zastanawiam się, czy dałabym radę jeszcze przy pierwszych odcinkach usiedzieć,
                      bo przecież każdy serial na początku to drewno:)
                      Fryzura Kingi mi się podoba, ale piórek Marysi - nie cierpię :D
                      Tylko Skibińskiej mi żal...
                      • nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 11:09
                        Jak sie patrzy na Skibinska to mozna pomyslec ze drzwi pomylila i przez
                        przypadek wpadla do tego serialu, tak samo jak E. Krakowska
                        Ale z drugiej strony zyc z czegos trzeba, a wartosciowych produkcji to u nas
                        jak na lekarstwo
                        • mozambique Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 11:33
                          Emilka to Anna Ilczuk

notabene diabelsko zdolna młoda aktorka z Wrocka, dostala kilka nagród
                          teatralnych

za Skibinską nie przepadam wiec mi nie przeszkadza jej udział w tym czymś

szkoda za to Niebudka , Tomaszewski tez miewał lepsze role w swoim zyciu ,
                          nie wiem czy Cywka Adam jeszce w tym serialu sie przewija ????

młodziez spod noża Czajki chyab duuuuzą forse musiałą dostac zeby tak se łeb
                          dac przyciąć
                          • nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 11:37
                            poprosze o wyjasnienie kto to:
                            -niebudka
                            -tomaszewski
                            -cywka
                            • mozambique Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 12:07
                              MAciej Tomaszewski - serialowy mąz Skibinskiej, ten co zdradzał ją z uszatą
                              Ewunią a potem po chamsku wrócił do salonu ze skórzanymi meblami , dochtór

Henio Niebudek - , kolega Tomaszewskeigo ze szpitala, taki facet o twarzy
                              zaspanego spaniela co ileśtamset odcinków nazad podrywał panią z dziekanatu
                              Akademii Medycznej

Cywka - dobry aktor teatrlany , zarosniety i zmęczony na gębie, grał somsiada
                              Skibinskiej z dołu , jego żonę grałą aktorka o najbardziej na ziemi wkurzającym
                              głosie , jakies pierepały z bachorem mieli
                              • nioma Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 12:09
                                dzieki za wyjasnienia
                                maz skibinskiej gral takze w innym swietnym serialu polsatowskim o jakims
                                pokerze - tam byl chyba szwarc charakterem.
                                faktycznie jest z niego dobry aktor
                                pozostalych dwoch niestety nie kojarze
                                • mozambique Re: Jak tak widzę Pierwszą Miłość 13.04.07, 12:12
                                  jakby kto chciał zobaczyc na zywo we Wrocku :

Toamszewski - na codzien we Wspólczesnym
                                  Niebudek, Cywka, Ilczuk - w POlskim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka