IP: *.vs.shawcable.net 19.05.03, 10:06
a siedne se.
czorcik, serami i winem sie pozywia od kiedy nie ma zebow, to i ja sie jakos
tak 'winny' poczu(o)lem i caly prawie weekend obmywalem swoje 'winy'.
dowloklem sie do domu. dwa dni prawie odprowadzalem kolezanke, ktora 2
czerwca wyrusza zaglowcem na wyprawe dookola swiata. fajnie kuswa ma.
a ja, co? tu na tej lawce jak ta lajza.
ale przynajmniej jest tu cicho i spokojnie.
Obserwuj wątek
    • czort bacznosc, nie ma zadnego siadania!!!! 19.05.03, 13:12
      a ja nie mam tylko dwioch! i niech mi tu nie dopierdala, nie zapadla mnie siem
      szczeka! i kosteczki dalij ogryzac bendem:))))
      • Gość: oxym Re: bacznosc, nie ma zadnego siadania!!!! IP: *.vs.shawcable.net 20.05.03, 06:18
        czort napisała:

> a ja nie mam tylko dwioch! i niech mi tu nie dopierdala, nie zapadla mnie
        siem
        > szczeka! i kosteczki dalij ogryzac bendem:))))

a mnie juz dupsko wroslo w szczebelki.
        toz to wicha zabita dechami. nic tedy nie jezdzi.
        trzeba bedzie sie dzwignac z mojej laweczki i ruszyc dalej.
        tak se patrze na te droge i patrze, a tu nic.
        jakas baba na rowerze tylko przejedzie i piesni wyspiewuje, ze niby zakochana.
        jakis obakany szaleniec zygzakiem przemknie miedzy oplotkami wyzywajac samego
        siebie od najgorszych. cos sie rucha w karzakach tu i tam,...jakies dziwo, albo
        co gorszego. ot i tyle.
        a ide se juz. wolne mnie sie znudzilo.
        a ty mi czort tymi dwoma zebami tutaj nie wymachuj!!!! oki?!
        :)))
        kosci obgryzac, co?
        :))))
        ox
        • Gość: maryjo2 Re: bacznosc, nie ma zadnego siadania!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 06:32
          Kto tu marudzi?? Ja-nie :))
          • Gość: oxym Re: bacznosc, nie ma zadnego siadania!!!! IP: *.vs.shawcable.net 20.05.03, 06:43
            Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Kto tu marudzi?? Ja-nie :))

'kura na to 'kotkodak, a ja owszem, a ja tak'
            a co, a nie?
            patrze w prawo, patrze w lewo i nic nie widze. pusta droga.
            autobusu jak nie bylo tak nie ma :))))
            chyba pojde piechota.
            pusto tu jakos, ze o babie nie wspomne:)))
            • Gość: maryjo2 Re: bacznosc, nie ma zadnego siadania!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 06:55
              Baby miej w nosie i szukaj kobiety. Wytęż wzrok :)
              • Gość: oxym Re: bacznosc, nie ma zadnego siadania!!!! IP: *.vs.shawcable.net 20.05.03, 07:02
                Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Baby miej w nosie i szukaj kobiety. Wytęż wzrok :)

myslaem ze moze jakis autobus przyjedzie.
                a tu nic.
                kobiety, nowisz? wytez...
                to i wytezam.
                O!------------------------------------------------------------------------!!!!
                --------------------------------------------------------------------------!!!!
                _____________________________________________________________________________
                .............................................................................
                uffff
                • Gość: oxym Re: bacznosc!!!! IP: *.vs.shawcable.net 20.05.03, 07:19
                  czorcik,
                  popatrz ile TU kosci! tylko nie ma co ogryzac:((((
                  • Gość: oxym Re: bacznosc??? IP: 204.174.215.* 20.05.03, 19:43
                    no to jak to jest z tymi zebami?
                    zeby o jajach nie wspomniec????
                    • czort a jak myslisz, dlaczego 20.05.03, 21:35
                      mnie tu nie ma?
                      walek pierdun za duzo tutaj czasami popierduje i zapaszek niezakonieczny jezd!
                      a oprocz tego zachwycam sie (na razie skrycie) swoja jasnoscia:)))
                      taka jedna szakira zrobila mnie na pieknosc i dlatego od przedwczoraj mozesz
                      mowic do mnie: "jasnie pani chrabinio"
                      oczywiscie w twoim glosie powinien brzmiec ton czolobitnosci!!! nie mowiac juz
                      o szacunku!
                      aha i jeszcze zachwycenia! i zadziwienia, i rozkoszy i zadnych watpliwosci nie
                      ma byc!!!
                      no!
                      • Gość: oxym Re: a jak myslisz jak nie myslisz IP: *.vs.shawcable.net 21.05.03, 07:07
                        bo ja czasami mysle %&*%#@(*&@@+}^{ tak, czasami -litwo ojczyzno moja,
                        a czasami to w ogole nie mysle,
                        a 'dlaczego' to sam bym chcial wiedziec.
                        ot czasami pod wieczor pieprzy mi sie cos bez sensu.
                        potem rano to czytam i MATKO BOSKO!! #$@*&@#)&*@+ ojczyzno moja, wierzyc mi sie
                        nie chce.
                        baby sie obrazili, ze do nich kobieto nie mowia.
                        jakos tak jak by troche bardzo zupelnie po pachy w taplarskim blocie czlowiek
                        brodzil, ciezko pod gorke i pod wiatr.
                        ewolucja, mowie ci
                        ewolucja
                        mowia, ze czestotliwosc zwieksza tkliwosc.
                        a kogo dzisiaj na to stac.
                        ox
                        • Gość: oxym Re: a jak myslisz jak nie myslisz IP: *.vs.shawcable.net 21.05.03, 07:40
                          zapomnialem, chociaz mam nadizeje, ze to da sie wyczuc w tonie tego co
                          napisalem, powiedziec do was, do was (a juz prawie napisalo mi sie 'do ciebie'
                          powiedziec: "jasnie pani chrabinio"
                          i oczywiscie w moim glosie powinien brzmiec ton czolobitnosci!!! nie mowiac juz
                          o szacunku!
                          aha i jeszcze zachwycenia! i zadziwienia, i rozkoszy i zadnych watpliwosci nie
                          ma byc!!!
                          no!
                          a potem szakira moze mnie jakas sukienka uszyje.
                          dzisiaj wszystko mozna. normalka.
                          widzisz jak mi sie pieprzy przed snem?
                          do dupy z ta czestotliwoscia.
                          bizony tez wymarly
                          t

• Gość: oxym Re: jak nie myslisz IP: *.vs.shawcable.net 21.05.03, 07:42
                            tez ide wymrzec
                          • Gość: maryjo2 Re: a jak myslisz jak nie myslisz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 07:43
                            Oxy, to dopiero poczatek wieku, jeszcze nie czas na dekadentyzm :)
                            • Gość: oxym Re: a jak myslisz jak nie myslisz IP: *.vs.shawcable.net 21.05.03, 07:49
                              ja jestem opozniny w rozwoju; to widac,
                              to sie ciagnie od przelomu wieku,
                              ba, wieku, milenium!
                              lepszego dekandentyzmu nigdzie nie znajdziesz.
                              • Gość: maryjo2 Re: a jak myslisz jak nie myslisz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 07:59
                                Dekadentyzm prowadzi co najwyżej na gałąź. A ta może okazać sie sucha.
                                Upadek, i co dalej? Myślałeś o tym?
                                • Gość: oxym Re: a jak myslisz jak nie myslisz IP: 204.174.215.* 21.05.03, 16:04
                                  Gos´c´ portalu: maryjo2 napisa?(a):

> Dekadentyzm prowadzi co najwyz˙ej na ga?a˛z´. A ta moz˙e okazac´ sie sucha.
                                  > Upadek, i co dalej? Mys´la?es´ o tym?

dekatentyzm jest jak lewatywa.
                                  mozna na to patrzec jak na koniec albo jak na poczatek czegos.
                                  :))))
                                  oxym
                              • czort chorerny erzatzu czleka!!! 21.05.03, 08:06
                                a ladnie to tak ze samego sranca ludzi dolowac????
                                po kiego groma piszesz o wymarciu gatunku?????
                                ej, panie szlachcic, jeszcze polska!!!!!!! poki my!!!!
                                i jak czarniecki do poznania!!!!
                                kiedy, do qrwy nedzy przez morze siem rzucisz???
                                ej, hetmanie, hetmanie..............

a zubry odzywaja, coraz wieksze stada w bialowiezy som!!!!
                                i eksportujemy !!! cale stada!!!
                                w paryzu zyje jeszcze jeden i jakos siem trzyma:)))
                                • Gość: oxym Re: sranca z wieczora:)))) IP: 204.174.215.* 21.05.03, 16:02
                                  ..., a rano, znow jestem sliczny,
                                  liryczny i apetyczny.........'

moj sraniec z wieczora, jak wiesz.
                                  zawsze mam te dziewiec godzin przewagi nad wami wasza wysokosc!
                                  jeszcze polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  a co!? @$#@{_*"}:*%@#!!!!
                                  that's the spirit!!!
                                  a przez morze to kto sie rzucil? he? hetmany sie rzucili! hetmany.
                                  one wiedza jak to jest, litwo.
                                  tylko czasami zaleci tak skwarkami taplarskimi. ot i co.
                                  z tej strony morza ladniej taplarskie skwarki pachna. nie wiedzials?
                                  tak to jakos juz jest z zubrami czy bizonami, wasza wielmoznosc.
                                  :)))))
                                  oxym
                                  czort napisa?a:

> a ladnie to tak ze samego sranca ludzi dolowac????
                                  > po kiego groma piszesz o wymarciu gatunku?????
                                  > ej, panie szlachcic, jeszcze polska!!!!!!! poki my!!!!
                                  > i jak czarniecki do poznania!!!!
                                  > kiedy, do qrwy nedzy przez morze siem rzucisz???
                                  > ej, hetmanie, hetmanie..............
                                  >
                                  >
                                  > a zubry odzywaja, coraz wieksze stada w bialowiezy som!!!!
                                  > i eksportujemy !!! cale stada!!!
                                  > w paryzu zyje jeszcze jeden i jakos siem trzyma:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka