kubissimo 17.04.07, 23:10 gdyby ktos zamierzal sobie nabyc, to polecam Merlina. solidna znizka (z 80 na 56 zlotych) ja juz mam wlasne tomiszcze, ktorego nigdzie nie moge zmiescic ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butters77 Re: dziennik Virginii 18.04.07, 11:56 Dzięki, Kubu! Patrzyłam parę dni temu - właśnie na Merlinie - i jeszcze był za 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: dziennik Virginii 18.04.07, 12:31 mysle, ze WL sie troche przeliczylo z cena. 80 zlotych to jednak dla wielu cena zaporowa, dlatego juz powoli zaczyanaj spuszczac z tonu mogli zrobic jak z Dziennikami Anais Nin i puszczac w tomach Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: dziennik Virginii 18.04.07, 16:08 mnóstwo takich wydawnictw co bolą klientów potencjalnych których na booki cudne ni stać, przykładem świdrujące w górkę ceny knig na biurzeliterackim, tylko że wydaania całkiem ciekawe.. sosnowski - "najryzykowniej" na przykłada Odpowiedz Link Zgłoś
belinks Re: dziennik Virginii 20.04.07, 09:45 Virginia w końcu nie dla wszystkich, pewnie w końcu wyląduje w taniej książce. Niedawno wreszcie nabyłam biografię pisaną przez bratanka. Po paru latach-1/3 ceny. Odpowiedz Link Zgłoś