szpieg007 28.11.01, 20:10 ....czyli teoria gier wojennych w kilku odsłonach..... dobry wieczór.....enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 28.11.01, 20:13 o kurcze cos ciekawego sie zaczyna! poczytam jutro:))) owocnego rozwiniecia watku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 28.11.01, 20:24 ...owocnie i skutecznie to jak na razie enancjo się zmył :o(((... ach ta szpiegowska dola! no nie chce mi się..... anka1 napisał(a): > o kurcze cos ciekawego sie zaczyna! poczytam jutro:))) owocnego rozwinieci > a watku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 ..warunki brzegowe ... 28.11.01, 20:31 ...zostały spełnione...ładuje się szybko.... co tym razem? ...hmmmm???? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 28.11.01, 20:38 .. no no .. jestem pewien wzbudzonego podziwu ...,ale jak dotad to tylko jeden warunek brzegowy zostal spelniony !!!! .. czyzbys byl jednak szpiegiem ktory ma tylko 50 procent odwagi :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 28.11.01, 20:40 ...jaki był drugi????..... nie oceniaj mnie zbyt pochopnie... pośpiech to taka brzydka cecha.... enancjo napisał(a): > .. no no .. jestem pewien wzbudzonego > podziwu ...,ale jak dotad to tylko jeden > warunek brzegowy zostal spelniony !!!! > .. czyzbys byl jednak szpiegiem ktory > ma tylko 50 procent odwagi :))) > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 28.11.01, 20:45 .. Ok nie oceniam,bardziej prowokuje ale i odsylam do kilku postow temu w watku o Kopaniu :))) Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...jaki był drugi????..... nie oceniaj mnie zbyt pochopnie... pośpiech to taka > brzydka cecha.... > > enancjo napisał(a): > > > .. no no .. jestem pewien wzbudzonego > > podziwu ...,ale jak dotad to tylko jeden > > warunek brzegowy zostal spelniony !!!! > > .. czyzbys byl jednak szpiegiem ktory > > ma tylko 50 procent odwagi :))) > > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 20:47 Enancjo!Ale masz przerabane! szpieguja Cie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 28.11.01, 20:50 ...... to taka mała pasja..... szczęście, że nie lubię curry :o)))) Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Enancjo!Ale masz przerabane! szpieguja Cie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 28.11.01, 20:49 ...wiesz...ten wątek.... strasznie wolno się otwiera... na dokładkę ktoś wywiesił tabliczkę z napisem KONIEC.... ja się łatwo wzruszam - nie wrócę tam... może sam dopiszesz - tu... enancjo napisał(a): > .. Ok nie oceniam,bardziej prowokuje ale i odsylam > do kilku postow temu w watku o Kopaniu :))) > Enancjo > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 20:51 a moze ja poszpieguje szpiega?:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 28.11.01, 20:58 .... życzę powodzenia :o))))) ... jakby co - wskazówki podrzuci enancjo! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > a moze ja poszpieguje szpiega?:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiega .. cytat . l 28.11.01, 20:58 .. lekko skorygowany cytat .. tak by nie bylo przeklaman : - jako szpieg pracujesz dla kogos ( hehe ... to zart ) i wlozyles w to troche wysilku lub oszustwa , - ja z osobami ktore slabo znam wymieniam luzne posty o pasztetach i pogodzie, z tymi ktorych znam i lubie i gdy cos o sobie wiemy pozwalam sobie na rozmowe ... ( wnioski sam sobie z tego wysnuj ..) .. tutaj jest ukryty warunek .. w WNIOSKACH (liczba mnoga ) .. dasz sobie rade ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiega .. cytat . l 28.11.01, 21:03 1. jako szpieg pracuję dla siebie i wkładam w to trochę ...... - uwielbiam Twoje interpretacje; masz więc małe pole do popisu :o))) 2. wiesz już coś o mnie, ale dalej będziemy rozmawiać o pasztecie comme ci comme ca....coo??? szpieg enancjo napisał(a): > > .. lekko skorygowany cytat .. tak by nie bylo przeklaman : > > - jako szpieg pracujesz dla kogos ( hehe ... to zart ) > i wlozyles w to troche wysilku lub oszustwa , > > - ja z osobami ktore slabo znam wymieniam luzne posty > o pasztetach i pogodzie, z tymi ktorych znam i lubie > i gdy cos o sobie wiemy pozwalam sobie na rozmowe ... > ( wnioski sam sobie z tego wysnuj ..) > > .. tutaj jest ukryty warunek .. w WNIOSKACH (liczba mnoga ) > .. dasz sobie rade ? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiega .. I ... ostrzezenie .... 28.11.01, 21:14 .. u .. lala ... .. wiem, ale w teorii gier wojennych gra sie otwartymi kartami .. natomiast ukryty jest cel .. .. poki co karty tez masz zakryte .. no OK troche w cieniu i polmroku .. .. gra z nieznanym celem nie wyklucza identycznego, ale moga byc tez kompletnie przeciwstawne, moga tez byc cele pozorowane maskujace calkowity brak celu.. .. ciagle Twoj ruch .. i warunek nie jest spelniony .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiega .. I ... ostrzezenie .... 28.11.01, 21:19 ... otwarte karty..... ciekawe, kto tasował :o)))) ...cel jest jak najbardziej znany.... może tylko trochę rozbieżny :o))) enancjo! co z Tobą? nie trzeba odkrywać kart, aby przewidzieć kilka ruchów do przodu... to byłoby zbyt proste. A na tacy miałeś już dziś podane - curry :o)) hehe.. ... tak a propos to ile ostrzeżeń obejmuje limit? no i jaka będzie kara - oprócz tego, że olejesz szpiega!? szpieg enancjo napisał(a): > .. u .. lala ... > .. wiem, ale w teorii gier wojennych gra sie > otwartymi kartami .. natomiast ukryty jest cel .. > .. poki co karty tez masz zakryte .. no OK > troche w cieniu i polmroku .. > .. gra z nieznanym celem nie wyklucza identycznego, > ale moga byc tez kompletnie przeciwstawne, moga tez > byc cele pozorowane maskujace calkowity brak celu.. > .. ciagle Twoj ruch .. i warunek nie jest spelniony .. > > Enancjo > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiega .. I ... ostrzezenie .... 28.11.01, 21:26 .. to jest forum .. ono tasuje karty a nie ja ani Ty !!! .. dlatego nie spelniasz warunku ... ja moge wiedziec,ale na planszy gier niezaleznie od celow sa cienie i polmroki, dlatego ktos moze pomyslec ze to jest oszustwo .. a chyba nie to jest Twoim celem .... :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiega .. I ... ostrzezenie .... 28.11.01, 21:30 ...oszustwo nie jest celem podróży, tylko sposobem podróżowania.... Pytanie o tasowanie było retoryczne :o))) ...ktoś może pomyśleć... ktoś JUŻ chyba tak pomyślał.... a co TY myślisz na ten temat... nie mogę bezdyskusyjnie spełniać wszystkich warunków, nie znając intencji tego, który żąda.. szpieg enancjo napisał(a): > .. to jest forum .. ono tasuje karty a nie ja ani Ty !!! > .. dlatego nie spelniasz warunku ... ja moge wiedziec,ale > na planszy gier niezaleznie od celow sa cienie i polmroki, > dlatego ktos moze pomyslec ze to jest oszustwo .. a chyba > nie to jest Twoim celem .... :))) > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiega .. I ... ostrzezenie .... 28.11.01, 21:37 .. o celach juz pisalem... .. warunki byly dwa .. polowiczne wejscie to wlasciwie walkower ... .. tylko z sympatii ten post nie jest drugim ostrzezeniem !! Enancjo PS : zglodnialem .. za chwile wracam .. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiega .. I ... ostrzezenie .... 28.11.01, 21:47 enancjo coś Ty taki groźny? chcesz wykończyć szpiega jego własną bronią? ...cieeeeeeekawe.... tylko z sympatii daruję Ci ten drobny nietakt :o)))) jeść jeść jeść...........!!!!!!! szpieg enancjo napisał(a): > .. o celach juz pisalem... > .. warunki byly dwa .. polowiczne wejscie > to wlasciwie walkower ... > .. tylko z sympatii ten post nie jest drugim ostrzezeniem !! > > Enancjo > PS : zglodnialem .. za chwile wracam .. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiega .. I I... ostrzezenie .... 28.11.01, 21:59 .. to juz byla bardzo dobra podpowiedz .. ale srki .. II ostrzezenie ( sa trzy w planie i koniec ) .. wariant z ostrzezeniami jest tez wygodny dla Ciebie .. pozwoli zakonczyc to bez koniecznosci ujawnienia sie .. .. spelnij warunek .. na ktory sie szpiegu zgodziles zakladaja ten watek !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiega .. I I... ostrzezenie .... 28.11.01, 22:08 ... nie przypominam sobie, aby założenie nowego wątka miało się równać ujawnieniu... ..dla Ciebie enancjo... jestem słowami... i tyle na razie musi Ci wystarczyć... ...a jeśli nie ... mówi się trudno... choć przyznam, że rozczarujesz mnie wtedy... poza tym, jak na razie JA nie mam ochoty tego kończyć...szukasz pretekstu, ciooooo????...i zapewniam Cię... bycie ekranem komputera i marną czcionką nie jest w żaden spsób wygodne... nie pisz więc takich rzeczy... .... koniec??? brzmi smutno... enancjo napisał(a): > .. to juz byla bardzo dobra podpowiedz .. ale srki > .. II ostrzezenie ( sa trzy w planie i koniec ) > > .. wariant z ostrzezeniami jest tez wygodny dla > Ciebie .. pozwoli zakonczyc to bez koniecznosci > ujawnienia sie .. > > .. spelnij warunek .. na ktory sie szpiegu zgodziles > zakladaja ten watek !!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiega .. I I... ostrzezenie .... 28.11.01, 22:13 .. zajrzyj do ostatniego posta Kopanego .. wszystko jest jasno napisane .. na takich warunkach ja chcialem kontynuowac .. nie uznaje polowicznych rozwiazan, bo to sa porazki :)) .. robisz uniki ... troche przykre i dla mnie :)) .. trudno .. nie szukam wymowek .. nie sa mi potrzebne Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiega .. I I... ostrzezenie .... 28.11.01, 22:18 ...enancjo... zasmucasz mnie - nie istnieje odpowiedź, która by Cię usatysfakcjonowała w jakiś rozsądny sposób.... doceń to, co masz - być może reszty nie ma... i kontynuuj... jako całość - nie porażkę... ....la donna e mobile.... - zdaje się, że o tym zapominasz!... zanuć.... może coś znajdziesz... szpieg enancjo napisał(a): > .. zajrzyj do ostatniego posta Kopanego .. wszystko > jest jasno napisane .. na takich warunkach ja chcialem > kontynuowac .. nie uznaje polowicznych rozwiazan, bo > to sa porazki :)) > .. robisz uniki ... troche przykre i dla mnie :)) > .. trudno .. nie szukam wymowek .. nie sa mi potrzebne > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiega .. I I I... ostrzezenie .... 28.11.01, 22:31 .. ja nie jestem nieustepliwy w swoich zasadach... .. ja moge juz wiedziec od dawna .. mozliwe ze dlatego kontynuujemy do tego momentu ... .. natomiast zawsze wywiazuje sie z umowy ... .. srki .. nie robie rzeczy ktore moga sie klocic z moim wnetrzem .. a jezeli chodzi o rozmowe to z nim chcesz rozmawiac . Enancjo PS .. co moge zasugerwoac to spelnienie warunku w formie, ktora bedzie czytelna dla mnie, ale pozostanie zagadka .. forum to nie kino ... gdzie trzeba ludzi wodzic od sceny do sceny .. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiega .. I I I... ostrzezenie .... 28.11.01, 22:41 ...enancjo... jeśli wiesz od dawna, to na co Ci odpowiedź...czytelna w takiej czy innej formie... rozmawiam z Tobą, bo sprawiasz, że mam ochotę zastanowić się nad tym, co piszę.... być może to zbyt błahy powód... nie wiem... ... ZAWSZE wywiązuję się z umowy.... zawsze... ale to JA dyktuję termin..... i nie zmienisz tego... co najwyżej, możesz się obrazić... będzie mi wtedy przykro.... nie chcę się kłócić z Tobą.... Twoim wnętrzem.... a już tym bardziej wodzić - zresztą na to akurat jesteś za cwany. szpieg enancjo napisał(a): > .. ja nie jestem nieustepliwy w swoich zasadach... > .. ja moge juz wiedziec od dawna .. mozliwe ze dlatego > kontynuujemy do tego momentu ... > .. natomiast zawsze wywiazuje sie z umowy ... > .. srki .. nie robie rzeczy ktore moga sie klocic z > moim wnetrzem .. a jezeli chodzi o rozmowe to z nim > chcesz rozmawiac . > > Enancjo > PS > .. co moge zasugerwoac to spelnienie warunku w formie, > ktora bedzie czytelna dla mnie, ale pozostanie zagadka > .. forum to nie kino ... gdzie trzeba ludzi wodzic od > sceny do sceny .. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 dobranoc enancjo.... 28.11.01, 22:53 .... za to wstrętne, trzecie ostrzeżenie - czarno-białych snów.... szpieg Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiega .. I I I... ostrzezenie .... 28.11.01, 22:53 .. doceniam, oj doceniam Twoja postawe szpiegu ...:)) .. dzielnie bronisz swego bastionu przed hordami ... :)) .. ale sytuacja jest taka .. kiedys przyszedles i namowiles mnie ze bedziemy sie scigac i umowilsmy sie scigac na 100 m, ale Ty szpiegu mowisz mi po 50 ze wygrales, a ja biegne dalej .. bo Twoj pomysl na 100 mi sie podobal .. a od Ciebie slysze, ze Ci jest smutnu lub zasmucilem Cie ze biegne dalej .. no to po chwili ( chyba ) mowisz mi wiesz przebiegniemy jeszcze te doddatkowe 50 m ale teraz wroc tutaj a ja Ci powiem kiedy znow pobiegniemy... jest to dosyc duza proba narzucenia swoich praw na juz zaware umowy .. sry ja biegne to co mi sie spodobalo, wlasciwie ide do konca ta setke .. i smutno bedzie mi tylko z tego powodu, ze to zadne zwyciestwo ... .. jezeli nie bedzie nic od Ciebie co to zmieni to chyba przed ostatni post ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiega .. I I I... ostrzezenie .... 28.11.01, 23:02 ...dlaczego tak koniecznie chcesz wygrywać / przegrywać??? czy ktoś zakładał tu ZWYCIĘSTWO??? Nie! a na dokładkę mnie szantażujesz... i usiłujesz narzucić swoje prawa! widzę, że to działa tylko w jedną stronę... i kto powiedział, że finał ma nastąpić TERAZ zaraz za minutę czy trzy posty?? coooo????? ...i jasne, że będzie Ci smutno - kto do diaska biegnie, gdy inni stoją! jeśli traktujesz to jako grę, to przestrzegaj nie tylko swoich reguł... bo dostaniesz figę z makiem! i dlaczego tak bardzo Ci na tym zależy??? rozmawiaj ZE MNĄ... rozumiesz? ze mną... w końcu tu jestem.... a Ty koniecznie chcesz czegoś, co stoi wysoko na półce z napisem "nie dotykać!"... enancjo napisał(a): > .. doceniam, oj doceniam Twoja postawe szpiegu ...:)) > .. dzielnie bronisz swego bastionu przed hordami ... :)) > .. ale sytuacja jest taka .. kiedys przyszedles i namowiles > mnie ze bedziemy sie scigac i umowilsmy sie scigac na 100 m, > ale Ty szpiegu mowisz mi po 50 ze wygrales, a ja biegne > dalej .. bo Twoj pomysl na 100 mi sie podobal .. a od Ciebie > slysze, ze Ci jest smutnu lub zasmucilem Cie ze biegne dalej > .. no to po chwili ( chyba ) mowisz mi wiesz przebiegniemy > jeszcze te doddatkowe 50 m ale teraz wroc tutaj a ja Ci powiem > kiedy znow pobiegniemy... jest to dosyc duza proba narzucenia > swoich praw na juz zaware umowy .. sry ja biegne to co mi sie > spodobalo, wlasciwie ide do konca ta setke .. i smutno bedzie > mi tylko z tego powodu, ze to zadne zwyciestwo ... > > .. jezeli nie bedzie nic od Ciebie co to zmieni to chyba przed > ostatni post ... > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiega .. I I I... ostrzezenie .... 28.11.01, 23:12 .. czy To ja nazwalem watek MAM CIE na celowiku ??? .. czy to ja powiedzialem ...teoria gier wojennych w kilku odslonach ??? .. oczywiscie mialem do poprzedniego posta dopisac PS w ktorym mialo byc ze nie chodzi mi o wygrywanie i przegrywanie i zadne zwyciestwo i zadna gre .. uzylem tego by zobrazowac sytuacje, gdzie jedynie Twoje reguly jak dotad obowiazuja, ze na cos sie umawiasz a tego ciut nie dotrzymujesz ... a wina za to obrczasz innych .. tak to ja odbieram ... .. jasne .. ze cel to rozmowa .. ale tylko na rownych zasadach :))) .. w zwiazku z tym ze brak PS to moja wina .. przedluzam to o jeszcze jeden post ... .. milych snow Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 P.S. 28.11.01, 23:08 ...jak by nie patrzeć, Twój ostatni z założenia post będzie Twoją przegraną :o))))))))))) Nie można dostać czegoś, tylko dlatego, że się tupie nogą! ...włóż w to trochę SIEBIE..... szpieg Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 29.11.01, 19:19 .. cos sie przeladowuje nasza siec :((( .. tupie noga, jestem cwaniakiem, pokrzykuje .. ale masz o mnie wyobrazenie ... jak Ty mozesz z kims takim wymieniac posty ... oburzajace :))) .. przy takim interpretowaniu mojej osoby ... mam z siebie cos dac ... nie tak latwo ze mna ...no no .. i wowczas dopiero to uslysze jaki jestem lub nie :))) .. cos widze ze dzis ... celownik pajenczyna zarasta a w lufie jaskolki ... gniazdo lepia .. Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...jak by nie patrzeć, Twój ostatni z założenia post będzie Twoją przegraną :o > ))))))))))) > Nie można dostać czegoś, tylko dlatego, że się tupie nogą! > ...włóż w to trochę SIEBIE..... > > szpieg Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 30.11.01, 09:47 .... nie miałam wczoraj nastroju do przyjmowania czerwonych kartek...!!!...co się odwlecze to nie uciecze :-)))).. .... i wcale nie mam o Tobie takiego wyobrażenia.... nie wypisuj bzdur! to była subiektywna definicja sytuacji....chwilowa :-) nie mam zamiaru Ci pisać jaki jesteś lub nie jesteś.... jak na mój gust po prostu JESTEŚ... i wystarczy.. zresztą uroczo tupiesz nogą więc tym razem ujdzie Ci na sucho hehe... ...no już - dawaj tą kartkę....... ewentualnie.... dorzuć kilka postów... dziś andrzejki... szpieg enancjo napisał(a): > .. cos sie przeladowuje nasza siec :((( > > .. tupie noga, jestem cwaniakiem, pokrzykuje .. ale masz o mnie > wyobrazenie ... jak Ty mozesz z kims takim wymieniac posty ... > oburzajace :))) > .. przy takim interpretowaniu mojej osoby ... mam z siebie cos > dac ... nie tak latwo ze mna ...no no .. i wowczas dopiero to > uslysze jaki jestem lub nie :))) > .. cos widze ze dzis ... celownik pajenczyna zarasta a w lufie > jaskolki ... gniazdo lepia .. > Enancjo > > szpieg007 napisał(a): > > > ...jak by nie patrzeć, Twój ostatni z założenia post będzie Twoją przegra > ną :o > > ))))))))))) > > Nie można dostać czegoś, tylko dlatego, że się tupie nogą! > > ...włóż w to trochę SIEBIE..... > > > > szpieg > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 ???????? 30.11.01, 15:53 Istnieje kilka przyczyn Twojego milczenia: a) wizyta w porcie zakończyła się w Szwecji b) utknąłeś w sklepie z bielizną bo nie możesz zrozumieć dlaczego koleżanki nie chcą stringów c) zabrakło czerwonego koloru d) tak naprawdę to nie chcesz mi wlepić tej kartki Czy mogę sobie wybrać ??????????????? Ciooooooo???? miłego szpieg Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ???????? 30.11.01, 18:36 szpieg007 napisał(a): > Istnieje kilka przyczyn Twojego milczenia: > a) wizyta w porcie zakończyła się w Szwecji > b) utknąłeś w sklepie z bielizną bo nie możesz zrozumieć dlaczego koleżanki nie > chcą stringów > c) zabrakło czerwonego koloru > d) tak naprawdę to nie chcesz mi wlepić tej kartki > Czy mogę sobie wybrać ??????????????? Ciooooooo???? > miłego > szpieg .. co za niecierpliwosc i dzielne ( hehe )wyczekiwanie na jakas czerwona kartke .. co teraz to jeszcze jakims siedzia sportowym jestem .. jezeli to w jakie dyscyplinie ??? ( szpiegowanie to dla niektorych "babeczek" niemal sport .. hihi ) .. kiepska dedukcja z watkow .. oj kiepska .... .. wybieraj .. ale jest jeszcze jeden warinat ... e/ZABRAKLO SLEDZI !!!! .. moze trzeba bylo jechac po nowa partie !!! Enancjo PS : .. dzis piatek i Andrzejki .. wiec dzien dobroci .. nawet szpieg moze sobie wywrozyc swoj koniec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: ???????? 30.11.01, 18:51 Zabrakło śledzi?? Aaaaaa.... rozumiem :-))))) Imprezka trwa dalej...!! Jak dobrze pójdzie to być może około północy dostrzeżecie subtelną różnicę pomiędzy gaciami a stringami hehehehehe.... Aż tak miła to ja nie jestem, co by sobie wróżyć wlasny koniec :-)))) Być może będziesz zmuszony zburzyć panujący dzień dobroci i trochę mi w tym pomóc :-)))) I kto tu mówi o niecierpliwości, cioooo???? To nie ja wczoraj pisałam sama do siebie hehe... szpieg > .. co za niecierpliwosc i dzielne ( hehe )wyczekiwanie na jakas czerwona > kartke .. co teraz to jeszcze jakims siedzia sportowym jestem .. jezeli > to w jakie dyscyplinie ??? ( szpiegowanie to dla niektorych "babeczek" > niemal sport .. hihi ) > .. kiepska dedukcja z watkow .. oj kiepska .... > .. wybieraj .. ale jest jeszcze jeden warinat ... e/ZABRAKLO SLEDZI !!!! > .. moze trzeba bylo jechac po nowa partie !!! > > Enancjo > PS : .. dzis piatek i Andrzejki .. wiec dzien dobroci .. nawet szpieg > moze sobie wywrozyc swoj koniec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ???????? 30.11.01, 19:00 ... dzis jestem malo wymagajacy .... ... masz sanse zdobyc kilka punktow :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: ???????? 30.11.01, 19:10 ....kilka punktów...??? hmmm....brzmi zachęcająco! za co jest ilość maxymalna? :-)))) szpieg enancjo napisał(a): > ... dzis jestem malo wymagajacy .... > ... masz sanse zdobyc kilka punktow :))) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ???????? 30.11.01, 19:13 .. i szpieg tego nie wie "z a p r a w d e " ????!!!! Enancjo szpieg007 napisał(a): > ....kilka punktów...??? hmmm....brzmi zachęcająco! za co jest ilość maxymalna? > :-)))) > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > ... dzis jestem malo wymagajacy .... > > ... masz sanse zdobyc kilka punktow :))) > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: ???????? 30.11.01, 19:23 .... nie pamiętasz? dziś miał być dzień litości :-))) ...odnoszę wrażenie, że nie interesuje Cię to, co mam do powiedzenia tylko kim jestem, jakby to na jedno nie wychodziło!!!!... wysil się trochę - stać Cię na dużo... enancjo napisał(a): > .. i szpieg tego nie wie "z a p r a w d e " ????!!!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ???????? 30.11.01, 19:32 .. mylny osad .. ale to w koncu nic nowego :))) .. dzien litosci trwa ... .. podpowiedz : 01/no to moze powiedz cos w koncu szpiegu ? 02/bys nie mial mylnych osadow .. zacznij sie poruszac po peryferiach mysli wynikajacych z bezposredniego czytnia tekstu ... ( jestes czasami dosyc blisko .. stad ciagle daje Ci szanse )... .. a wiedziec .. to wiem kim jestes .. jakas obsesja w Tobie czy jak ... .. teraz znikam na troszke .. moj czas na bajeczkowanie ( czytac bezposrednio )... hihi ( ale Ci musze pomagac ) .... .. milego Enancjo szpieg007 napisał(a): > .... nie pamiętasz? dziś miał być dzień litości :-))) > ...odnoszę wrażenie, że nie interesuje Cię to, co mam do powiedzenia tylko kim > jestem, jakby to na > jedno nie wychodziło!!!!... wysil się trochę - stać Cię na dużo... > > enancjo napisał(a): > > > .. i szpieg tego nie wie "z a p r a w d e " ????!!!! > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: ???????? 30.11.01, 19:41 Nie wiesz enancjo kim jestem - ciągle tylko tak Ci się wydaje... i dlatego uważasz, że masz nade mną przewagę.... to dopiero jest mylny osąd... ... daję Ci szansę... rany! pewnie za chwileczkę przyjdzie mi się brzytwy chwycić :-)))) brzmi apetycznie - nie ma co.... ... wiesz...coś zaczyna jawić mi się na horyzoncie...a raczej na peryferiach myśli... nie wiem tylko, czy dzisiaj jest dobry dzień... aby wiedzieć... zapomniałeś chyba o mojej słabości do życia w ułudzie :-))).... ... no a pomoc zawsze jest mile widziana! ...dziwnie się czuję... nie skradaj mi się za plecami... ...ciekawe...może powiem... miłego bajeczkowania... zawsze to lepsze niż śledzie brrrrr... szpieg enancjo napisał(a): > .. mylny osad .. ale to w koncu nic nowego :))) > .. dzien litosci trwa ... > .. podpowiedz : > 01/no to moze powiedz cos w koncu szpiegu ? > 02/bys nie mial mylnych osadow .. zacznij sie poruszac > po peryferiach mysli wynikajacych z bezposredniego > czytnia tekstu ... ( jestes czasami dosyc blisko .. stad > ciagle daje Ci szanse )... > > .. a wiedziec .. to wiem kim jestes .. jakas obsesja w > Tobie czy jak ... > .. teraz znikam na troszke .. moj czas na bajeczkowanie > ( czytac bezposrednio )... hihi ( ale Ci musze pomagac ) .... > .. milego > Enancjo > >> > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ???????? 30.11.01, 19:56 .. hehe .. ok kolejna podpowiedz .. nikt Ci inny tego tutaj nie da ( nie urazajac innych, ale moga nie widziec o co chodzi), dlatego tu jestes i dlatego ze mna chcesz przejsc z dialogu na rozmowe .. zacznij myslec .. nie ripostowac tak troche pod publike ... .. plecy .. hmm ( haha ) Ty juz ich chyba szpiegu nie masz !!! .. sledzie w ziolach, w oliwie, winie .. to sa pysznosci :))) .. alem dzisiaj dobry .. prawie Ci pokazuje TU SA DRZWI, ale tam nie trzeba klucza .. wiec pomysl w koncu jak je otworzyc ... to super latwe.. Enancjo PS : jasne ze wiem kim jestes i ( hihi ) "chyba moze napewno" nie tym kim myslisz ze mysle :)) szpieg007 napisał(a): > Nie wiesz enancjo kim jestem - ciągle tylko tak Ci się wydaje... i dlatego uważ > asz, że masz nade mną > przewagę.... to dopiero jest mylny osąd... > ... daję Ci szansę... rany! pewnie za chwileczkę przyjdzie mi się brzytwy chwyc > ić :-)))) brzmi > apetycznie - nie ma co.... > ... wiesz...coś zaczyna jawić mi się na horyzoncie...a raczej na peryferiach my > śli... nie wiem tylko, czy > dzisiaj jest dobry dzień... aby wiedzieć... zapomniałeś chyba o mojej słabości > do życia w ułudzie :-))).... > ... no a pomoc zawsze jest mile widziana! > ...dziwnie się czuję... nie skradaj mi się za plecami... > ...ciekawe...może powiem... > > miłego bajeczkowania... zawsze to lepsze niż śledzie brrrrr... > > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. mylny osad .. ale to w koncu nic nowego :))) > > .. dzien litosci trwa ... > > .. podpowiedz : > > 01/no to moze powiedz cos w koncu szpiegu ? > > 02/bys nie mial mylnych osadow .. zacznij sie poruszac > > po peryferiach mysli wynikajacych z bezposredniego > > czytnia tekstu ... ( jestes czasami dosyc blisko .. stad > > ciagle daje Ci szanse )... > > > > .. a wiedziec .. to wiem kim jestes .. jakas obsesja w > > Tobie czy jak ... > > .. teraz znikam na troszke .. moj czas na bajeczkowanie > > ( czytac bezposrednio )... hihi ( ale Ci musze pomagac ) .... > > .. milego > > Enancjo > > > >> > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: ???????? 30.11.01, 20:23 a propos P.S. ... ja tylko mogę sobie wyobrazić, co Ty myślisz..... i zaczyna mi to wyglądać trochę....nie wiem co napisać, żebyś nie posądził mnie o mylne interpreatcje... w każdym bądź razie nie przeceniam się w żaden sposób...wrącz przeciwnie...enancjo - ja nie gram pod publikę...sam zauważyłeś, że publika nie wie, więc byłoby to bez sensu... Musisz mi uwierzyć.. ....tak - wolałabym ROZMAWIAĆ niż ripostować czy prowadzić dialog... ...enancjo...otawrcie drzwi nie jest łatwe - nie wiem, co czeka mnie za progiem... teoretycznie mogłabym wejść razem z futryną (przecież to takie łatwe hihi)... ale nie wiem....co na to.... drzwi... ... zgadza się - nie mam pleców... to raczej daje się odczuć... strasznie marznę...a ostatnio..przez te plecy...wręcz zamarzam.... z każdą minutą coraz bardziej.. szpieg enancjo napisał(a): > .. hehe .. ok kolejna podpowiedz .. nikt Ci inny tego tutaj > nie da ( nie urazajac innych, ale moga nie widziec o co chodzi), > dlatego tu jestes i dlatego ze mna chcesz przejsc z dialogu na > rozmowe .. zacznij myslec .. nie ripostowac tak troche pod > publike ... > .. plecy .. hmm ( haha ) Ty juz ich chyba szpiegu nie masz !!! > .. sledzie w ziolach, w oliwie, winie .. to sa pysznosci :))) > > .. alem dzisiaj dobry .. prawie Ci pokazuje TU SA DRZWI, ale tam > nie trzeba klucza .. wiec pomysl w koncu jak je otworzyc ... > to super latwe.. > Enancjo > PS : jasne ze wiem kim jestes i ( hihi ) "chyba moze napewno" > nie tym kim myslisz ze mysle :)) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 .... 30.11.01, 20:34 ...czytałeś Metamorfozy Owidiusza? ...."widzę rzeczy lepsze i pochwalam je, idę jednak za gorszymi..." ..................video meliora proboque deteriora sequor.... możesz to potraktować jako próbę poddania się.... szpieg Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .... 30.11.01, 21:04 .. nie czytalem Owidiusza .. :))) .. ale nalezy pochwalac rzeczy lepsze... choc czesto okazują sie byc tak wrogie wobec rzeczy dobrych.. .. wolny wybor mozesz sie poddac, ale czy chcesz .. to jest pytanie !! Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...czytałeś Metamorfozy Owidiusza? > ...."widzę rzeczy lepsze i pochwalam je, idę jednak za gorszymi..." > ..................video meliora proboque deteriora sequor.... > możesz to potraktować jako próbę poddania się.... > > szpieg Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: .... 30.11.01, 21:10 ...nie przejmuj się , ja również nie czytałam :-))) mam pamięć do cytatów ...nie chcę się poddać..!!!... z jednej strony.... gorzej z drugą - no wiesz: enancjo...być może byłaby to lepsza rzecz z gorszym finałem...kto wie... kto wie.. rzeczy wrogie..najpierw trzeba je tak zdefiniować.. mało co jest wrogie z natury...kwestia interpretacji.. ...no a co z tymi drzwiami??? szpieg enancjo napisał(a): > .. nie czytalem Owidiusza .. :))) > .. ale nalezy pochwalac rzeczy lepsze... choc czesto okazują > sie byc tak wrogie wobec rzeczy dobrych.. > .. wolny wybor mozesz sie poddac, ale czy chcesz .. to jest pytanie !! > Enancjo > > szpieg007 napisał(a): > > > ...czytałeś Metamorfozy Owidiusza? > > ...."widzę rzeczy lepsze i pochwalam je, idę jednak za gorszymi..." > > ..................video meliora proboque deteriora sequor.... > > możesz to potraktować jako próbę poddania się.... > > > > szpieg > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .... 30.11.01, 22:12 .. o drzwiach juz pisalem.. .. moze ich tam wogole nie ma ... Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...nie przejmuj się , ja również nie czytałam :-))) mam pamięć do cytatów > > ...nie chcę się poddać..!!!... z jednej strony.... gorzej z drugą - no wiesz: > enancjo...być może byłaby to > lepsza rzecz z gorszym finałem...kto wie... kto wie.. rzeczy wrogie..najpierw t > rzeba je tak zdefiniować.. > mało co jest wrogie z natury...kwestia interpretacji.. > > ...no a co z tymi drzwiami??? > > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. nie czytalem Owidiusza .. :))) > > .. ale nalezy pochwalac rzeczy lepsze... choc czesto okazują > > sie byc tak wrogie wobec rzeczy dobrych.. > > .. wolny wybor mozesz sie poddac, ale czy chcesz .. to jest pytanie !! > > Enancjo > > > > szpieg007 napisał(a): > > > > > ...czytałeś Metamorfozy Owidiusza? > > > ...."widzę rzeczy lepsze i pochwalam je, idę jednak za gorszymi..." > > > ..................video meliora proboque deteriora sequor.... > > > możesz to potraktować jako próbę poddania się.... > > > > > > szpieg > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: .... 30.11.01, 22:16 ....no jasne, że ich nie ma... nawet przez sekundę nie myślałam, że są. szpieg enancjo napisał(a): > .. o drzwiach juz pisalem.. > .. moze ich tam wogole nie ma ... > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .... 30.11.01, 22:29 .. nie ma to jak olsnienie .. niezle unosi !!!! .. w dialogach ktore juz byly jest jeszcze kilka oraz to kim jestes ... .. milej analizy i dobranoc .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: .... 30.11.01, 22:39 ....to kim jesteś...!!! dobre sobie - uniosło mnie aż pod niebiosa hehehehe...ciekawe, skąd Ty to wiesz??? i jakim prawem oceniasz..??? jesteś bardziej niż zadziwiający enancjo. ..wiem co było w dialogach - nie muszę ich analizować ani oceniać..stanowczo mnie nie doceniłeś... miło było dialogować - bardzo pouczająco.... na pewno jeszcze się spotkamy - o to akurat jestem spokojna :-)))) pozdrawiam i kolorowych snów życzę M. (zdaje się, że będę musiała przesłać kopię dowodu hihihihihi...!!! przecież TY wiesz lepiej) enancjo napisał(a): > .. nie ma to jak olsnienie .. niezle unosi !!!! > .. w dialogach ktore juz byly jest jeszcze kilka > oraz to kim jestes ... > .. milej analizy i dobranoc .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .... 02.12.01, 11:37 Niedziela.. .. jasne ze wiem .. przemycasz tyle drobnych mylnych i prawdziwych informacji .. ja natomaist z natury jestem szczegolarz ... nawet w tej ponizej informacji .. jest jeden element ktory jest nawet dowodem tego z kim wymieniam posty :)), .. moze i Cie nie doceniam .. ale czy Ty mnie doceniasz .. che che .. dormientis rete capit ... :))) Enancjo PS : ... nie jestes na tyle owdazny szpiegu ... nie jestes .. to wiem, tak jak i to co Cie teraz boli i fizycznie i duchowo .... !!!! szpieg007 napisał(a): > ....to kim jesteś...!!! dobre sobie - uniosło mnie aż pod niebiosa hehehehe...c > iekawe, skąd Ty to > wiesz??? i jakim prawem oceniasz..??? jesteś bardziej niż zadziwiający enancjo. > ..wiem co było w dialogach - nie muszę ich analizować ani oceniać..stanowczo mn > ie nie doceniłeś... > > miło było dialogować - bardzo pouczająco.... na pewno jeszcze się spotkamy - o > to akurat jestem > spokojna :-)))) > > pozdrawiam i kolorowych snów życzę > > M. (zdaje się, że będę musiała przesłać kopię dowodu hihihihihi...!!! przecież > TY wiesz lepiej) > > enancjo napisał(a): > > > .. nie ma to jak olsnienie .. niezle unosi !!!! > > .. w dialogach ktore juz byly jest jeszcze kilka > > oraz to kim jestes ... > > .. milej analizy i dobranoc .. > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: .... 02.12.01, 12:03 ...byc moze wiesz, co mnie boli, ale nie wiesz jak bardzo.... zakonczmy moze wiec, poki moje sny potrafia byc kolorowe.. M - to moje drugie imie hehehe... ...wiem, co to za zdradliwy element :-))) i doceniam Cie..o to akurat nie musisz sie martwic milej niedzieli...ide szukac slownika :-)) szpieg enancjo napisał(a): > Niedziela.. > .. jasne ze wiem .. przemycasz tyle drobnych mylnych i prawdziwych > informacji .. ja natomaist z natury jestem szczegolarz ... nawet w > tej ponizej informacji .. jest jeden element ktory jest nawet > dowodem tego z kim wymieniam posty :)), > .. moze i Cie nie doceniam .. ale czy Ty mnie doceniasz .. che che > .. dormientis rete capit ... :))) > Enancjo > PS : ... nie jestes na tyle owdazny szpiegu ... nie jestes .. to > wiem, tak jak i to co Cie teraz boli i fizycznie i duchowo .... !!!! > > szpieg007 napisał(a): > > > ....to kim jesteś...!!! dobre sobie - uniosło mnie aż pod niebiosa heheheh > e...c > > iekawe, skąd Ty to > > wiesz??? i jakim prawem oceniasz..??? jesteś bardziej niż zadziwiający ena > ncjo. > > ..wiem co było w dialogach - nie muszę ich analizować ani oceniać..stanowc > zo mn > > ie nie doceniłeś... > > > > miło było dialogować - bardzo pouczająco.... na pewno jeszcze się spotkamy > - o > > to akurat jestem > > spokojna :-)))) > > > > pozdrawiam i kolorowych snów życzę > > > > M. (zdaje się, że będę musiała przesłać kopię dowodu hihihihihi...!!! prze > cież > > TY wiesz lepiej) > > > > enancjo napisał(a): > > > > > .. nie ma to jak olsnienie .. niezle unosi !!!! > > > .. w dialogach ktore juz byly jest jeszcze kilka > > > oraz to kim jestes ... > > > .. milej analizy i dobranoc .. > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .... 02.12.01, 14:37 .. nie mowie jak bardzo .. bo nie jestem w stanie ... .. zyj kolorowo tej niedzieli ... .. a cytat .. to taka lacinska wersja o kurze i slepym ziarnie i moze dowiemy sie co sie komu trafilo .. kiedys ... .. milego i wiem ze odwaga nie jest taka kolorowa .. cioooo!!!! Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...byc moze wiesz, co mnie boli, ale nie wiesz jak bardzo.... zakonczmy moze > wiec, poki moje sny potrafia byc kolorowe.. > M - to moje drugie imie hehehe... > ...wiem, co to za zdradliwy element :-))) i doceniam Cie..o to akurat nie musis > z > sie martwic > > milej niedzieli...ide szukac slownika :-)) > > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > Niedziela.. > > .. jasne ze wiem .. przemycasz tyle drobnych mylnych i prawdziwych > > informacji .. ja natomaist z natury jestem szczegolarz ... nawet w > > tej ponizej informacji .. jest jeden element ktory jest nawet > > dowodem tego z kim wymieniam posty :)), > > .. moze i Cie nie doceniam .. ale czy Ty mnie doceniasz .. che che > > .. dormientis rete capit ... :))) > > Enancjo > > PS : ... nie jestes na tyle owdazny szpiegu ... nie jestes .. to > > wiem, tak jak i to co Cie teraz boli i fizycznie i duchowo .... !!!! > > > > szpieg007 napisał(a): > > > > > ....to kim jesteś...!!! dobre sobie - uniosło mnie aż pod niebiosa he > heheh > > e...c > > > iekawe, skąd Ty to > > > wiesz??? i jakim prawem oceniasz..??? jesteś bardziej niż zadziwiając > y ena > > ncjo. > > > ..wiem co było w dialogach - nie muszę ich analizować ani oceniać..st > anowc > > zo mn > > > ie nie doceniłeś... > > > > > > miło było dialogować - bardzo pouczająco.... na pewno jeszcze się spo > tkamy > > - o > > > to akurat jestem > > > spokojna :-)))) > > > > > > pozdrawiam i kolorowych snów życzę > > > > > > M. (zdaje się, że będę musiała przesłać kopię dowodu hihihihihi...!!! > prze > > cież > > > TY wiesz lepiej) > > > > > > enancjo napisał(a): > > > > > > > .. nie ma to jak olsnienie .. niezle unosi !!!! > > > > .. w dialogach ktore juz byly jest jeszcze kilka > > > > oraz to kim jestes ... > > > > .. milej analizy i dobranoc .. > > > > Enancjo > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: .... 03.12.01, 15:29 ....dziwnie mówisz.... nie potrafię dzisiaj tego zinterpretować... To chyba kura była ślepa! Zresztą co za różnica - ślepa czy nie - ślepa.... Patrzy się sercem... jak dobrze to igłę w stogu można znaleźć... ...co się komu trafiło... a jak to wiedzieć?? nawet kiedyś? ...odwaga faktycznienie nie jest zbyt kolorowo... chyba straciłam rachubę, co miałoby być tu odwagą a co tchórzostwem... no i jak to ocenić.....i dlaczego koniecznie trzeba to oceniać... no i kto niby miałby to zrobić?? szpieg p.s. a skąd Ty tak dobrze wiesz, że odwaga nie jest kolorowa? enancjo napisał(a): > .. nie mowie jak bardzo .. bo nie jestem w stanie ... > .. zyj kolorowo tej niedzieli ... > .. a cytat .. to taka lacinska wersja o kurze i slepym ziarnie > i moze dowiemy sie co sie komu trafilo .. kiedys ... > .. milego i wiem ze odwaga nie jest taka kolorowa .. cioooo!!!! > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .... 03.12.01, 22:22 ... witaj... ... dziwnie mowie .. czy aby napewno :))) ... "patrz serecm ale kieruj sie rozumem " Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: .... 04.12.01, 09:37 ...witaj... ...gdzie koloryt??? Nigdzie! I dlatego odwaga jest tym czym jest....Rzadkim, niezwykle pożądanym zjawiskiem...czymś, co rzadko wymagamy od siebie, ale prawie zawsze od innych... bo tak jest łatwiej... Istnieją różne odmiany odwagi... każdy z nas ma przypisany swój własny i tak naprawdę nie wie o tym dopóty, dopóki nie musi wiedzieć... a potem w ciągu kilku sekund wszystko się zmienia... i nie jesteś już tym samym człowiekiem... ... tak właśnie myślę - może to jest właśnie "koloryt"...? czasem potrzebne są trudne wybory, żeby reszta, ta prozaiczna i nie doceniana nabrała w końcu tęczowych barw... miłego dnia szpieg enancjo napisał(a): > ... witaj... > ... dziwnie mowie .. czy aby napewno :))) > ... "patrz serecm ale kieruj sie rozumem " Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 05.12.01, 21:46 .. szpiegowskie pozdrowionka po podrozach !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 05.12.01, 21:52 ...dzięki! a gdzie byłeś??? no i co wyszpiegowałeś? :-))) szpieg enancjo napisał(a): > .. szpiegowskie pozdrowionka po podrozach !!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 05.12.01, 21:58 .. sprawdzalem czujnosc na posterunku :))) .. bylem .. hmmm zaharowalem sie i tak bedzie do konca tygodnia, .. Berlin... Hamburg ... Berlin .. Szczecin ... i jeszcze mi pod domem samochod okradli ... i wogole jakies wariactwo sie zrobilo w tym grudniu .. jakby caly moj Swiat zawodowy nagle sie wzial sie do pracy ...... .. co wyszpiegowalem to wyszpiegowalem .. hehe i tak nie powiem ... Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...dzięki! > a gdzie byłeś??? > no i co wyszpiegowałeś? :-))) > > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. szpiegowskie pozdrowionka po podrozach !!! > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 05.12.01, 22:06 ...mam nadzieję, że interesy się udały! Przed świętami zawsze wszystko rusza z kopyta! Aby do Wigilii.... Hmmm.... co do samochodu...szkoda, nie jestem szpiegiem - od - aut! ..oj lepiej powiedz, co wyszpiegowałeś - bo widzę że roznosi Cię z emocji! szpieg enancjo napisał(a): > .. sprawdzalem czujnosc na posterunku :))) > .. bylem .. hmmm zaharowalem sie i tak bedzie do konca tygodnia, > .. Berlin... Hamburg ... Berlin .. Szczecin ... i jeszcze mi > pod domem samochod okradli ... i wogole jakies wariactwo sie > zrobilo w tym grudniu .. jakby caly moj Swiat zawodowy nagle sie > wzial sie do pracy ...... > .. co wyszpiegowalem to wyszpiegowalem .. hehe i tak nie powiem ... > Enancjo > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 05.12.01, 22:11 .. jak mowie ze nie powiem to nie mowiem i basta !!!! .. szpieg jest od wszystkiego a w bialy dzien zwineli wszystkie przednie swiatla i plastiki ... no chyba 15 minut im to zajelo i kupa ludzi musiala chodzic obok .. i wszyscy widac mieli to gleboko ..... .. koncze bo musze opracowac ... cos na jutro rano .... pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 05.12.01, 22:19 ....eeeeee...nie musisz!!! i tak chyba wiem co wywęszyłeś :-)))) ..nie bardzo rozumiem - ktoś rozebrał Ci samochód i ukradł części??? Rany! a ludzie - no cóż...każdy boi się, żeby w głowę nie dostać...choć z drugiej strony wyciągnąć komórkę i wezwać pomoc to chyba żadna filozofia... tak mi się wydaje... masz bardzo życzliwych sąsiadów tak poza tym.. ....jakbyś się jednak namyślił, to powiedz...:-))) miłej pracy szpieg P.S. ...nie jest od wszystkiego, nie jest - ja mam bardzo wąską specjalizację :-))) enancjo napisał(a): > .. jak mowie ze nie powiem to nie mowiem i basta !!!! > .. szpieg jest od wszystkiego a w bialy dzien zwineli wszystkie > przednie swiatla i plastiki ... no chyba 15 minut im to zajelo > i kupa ludzi musiala chodzic obok .. i wszyscy widac mieli to > gleboko ..... > .. koncze bo musze opracowac ... cos na jutro rano .... > pozdrawiam > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 05.12.01, 22:23 .. masz WASKA specjalizacje ... ciekawe ???? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 05.12.01, 22:26 ...o co Ci chodzi??? jakoś podejrzanie zabrzmiało! szpieg enancjo napisał(a): > .. masz WASKA specjalizacje ... ciekawe ???? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 05.12.01, 23:30 .. to proste .. jak waska ta hmm specjalizacja ??? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 10:11 ...hmmm... to nie jest takie proste.... Specjalizacja?! Jak na mój gust wystarczająco wąska, cokolwiek by to dla Ciebie nie oznaczało :-))) Oczywiście, patrzę na nią subiektywnie! Enancjo! A przyszedł do Ciebie Święty Mikołaj????? I przyniósł Ci coś oprócz rózgi???? I to takiej porządnej??? milego dnia i nie tylko szpieg enancjo napisał(a): > .. to proste .. jak waska ta hmm specjalizacja ??? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 13:38 szpieg007 napisał(a): .. hehe .. aniolkom takim jak ja rozg sie nie daje .. bo to zadna kara i ukarac trudno ... .. ja niby jestem waska sepcjalizacja...no to chyba czas sie powiedzmy ze "obrazic" ... :)) Enancjo PS : .. rozgi a jaki to powod !!!! > ...hmmm... to nie jest takie proste.... > Specjalizacja?! Jak na mój gust wystarczająco wąska, cokolwiek by to dla Ciebi > e nie oznaczało :-))) > Oczywiście, patrzę na nią subiektywnie! > Enancjo! A przyszedł do Ciebie Święty Mikołaj????? I przyniósł Ci coś oprócz ró > zgi???? I to takiej > porządnej??? > milego dnia i nie tylko > szpieg Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 13:50 ...obrazić??? raczej powinno Ci to pochlebiać aniołku! :-))) skupić 100% uwagi szpiega na jednym obiekcie to dopiero jest sztuka! ... no a rózga za całokształt :-)))) choć faktycznie trudno będzie Ci przetrzepać skórę! szpieg enancjo napisał(a): > szpieg007 napisał(a): > .. hehe .. aniolkom takim jak ja rozg sie nie > daje .. bo to zadna kara i ukarac trudno ... > .. ja niby jestem waska sepcjalizacja...no to > chyba czas sie powiedzmy ze "obrazic" ... :)) > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 15:25 ... no to w ramach nowych watkow .. mozesz juz zalozyc kolejny tytul watka """ SZPIEGUJACA ANIOLKA ( Enancjo ) """ ... dzis mam dzien dobroci nawet dla szpiega :))) ... a co szpiegowi na Mikolaja zyczyc moze " enancjo " ???? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 17:31 ...pomysł na wątek mam zupełnie inny... jak usłyszę jeszcze kilka rzewnych kolęd, to na pewno się wzruszę i go założę... ...to miło, że masz dzień dobroci aniołku... "nawet" dla szpiega... ... nie wiem, czego "enancjo" mógłby mi życzyć... na pewno nie tego samego co szpieg sam sobie, a życzenia powinny płynąć ze szczerego serca. Możesz więc wstawić jakiś świąteczny banał - przeżyję... szpieg enancjo napisał(a): > ... no to w ramach nowych watkow .. mozesz juz zalozyc > kolejny tytul watka """ SZPIEGUJACA ANIOLKA ( Enancjo ) """ > ... dzis mam dzien dobroci nawet dla szpiega :))) > ... a co szpiegowi na Mikolaja zyczyc moze " enancjo " ???? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 17:38 .. no to zycze Ci " swiateczny enancjobanal " .. z cala szczeroscia jaka szpiega mozna obdarzyc w dzien dobroci dla szpiegow... .. taka refleksja .. w gruncie rzeczy to Mikolaj to taki kolezka szpiega po fachu z waska specjalizacja w dziedzinie dzieci :))) .. podejrzana sprawa !!!!!(!) Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...pomysł na wątek mam zupełnie inny... jak usłyszę jeszcze kilka rzewnych kol > ęd, to na pewno się > wzruszę i go założę... > ...to miło, że masz dzień dobroci aniołku... "nawet" dla szpiega... > ... nie wiem, czego "enancjo" mógłby mi życzyć... na pewno nie tego samego co s > zpieg sam sobie, a > życzenia powinny płynąć ze szczerego serca. Możesz więc wstawić jakiś świąteczn > y banał - > przeżyję... > > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > ... no to w ramach nowych watkow .. mozesz juz zalozyc > > kolejny tytul watka """ SZPIEGUJACA ANIOLKA ( Enancjo ) """ > > ... dzis mam dzien dobroci nawet dla szpiega :))) > > ... a co szpiegowi na Mikolaja zyczyc moze " enancjo " ???? > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 17:45 ...dzięki...całkiem milutki ten Twój "enancjobanał"... czy jak dzień dobroci skończy się dziś o północy, to mam kuriera posłać ze zwrotem??? ... jaka tam podejrzana sprawa! Facet naprawdą ma złote serce i szczere chęci...tylko nie zawsze mu wychodzi... Podobno kilka osób przegapił w pośpiechu.... Ciebie też hihihi.... Smutno Ci aniołku??? szpieg enancjo napisał(a): > .. no to zycze Ci " swiateczny enancjobanal " > .. z cala szczeroscia jaka szpiega mozna obdarzyc > w dzien dobroci dla szpiegow... > .. taka refleksja .. w gruncie rzeczy to Mikolaj > to taki kolezka szpiega po fachu z waska specjalizacja > w dziedzinie dzieci :))) > .. podejrzana sprawa !!!!!(!) > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 17:53 .. no i wylazi cala natura szpiega .... .. ja nie odbieram jak daje .. ale nie kazdy umie to co daje utrzymac .. .. a z brodaczem mam umowe .. ze moze dawac to co dla mnie innym i tyle .. ciagle enancjo ... :)) .. smutno .. nie mam czasu zauwazyc czy przez przypadek nie jest lub nie bedzie ... Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...dzięki...całkiem milutki ten Twój "enancjobanał"... czy jak dzień dobroci sk > ończy się dziś o północy, to > mam kuriera posłać ze zwrotem??? > ... jaka tam podejrzana sprawa! Facet naprawdą ma złote serce i szczere chęci.. > .tylko nie zawsze mu > wychodzi... Podobno kilka osób przegapił w pośpiechu.... Ciebie też hihihi.... > Smutno Ci aniołku??? > > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. no to zycze Ci " swiateczny enancjobanal " > > .. z cala szczeroscia jaka szpiega mozna obdarzyc > > w dzien dobroci dla szpiegow... > > .. taka refleksja .. w gruncie rzeczy to Mikolaj > > to taki kolezka szpiega po fachu z waska specjalizacja > > w dziedzinie dzieci :))) > > .. podejrzana sprawa !!!!!(!) > > Enancjo > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 18:01 ....aniołku nie smuć się! Może Mikołaj już był, tylko jeszcze nie zauważyłeś! No albo przyjdzie jutro...w końcu jutro też jest dzień...dobry na prezenty jak każdy inny... .... nie każdy potrafi utrzymać... jeśli komuś coś naprawdą dajesz, to chyba nie po to, aby mieć frajdę z obserwacji w rodzaju "utrzyma- nie Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 18:05 .. no i kto tu leci z banalami :))) .. ulegasz wplywom czy jak ???? .. to moze zniszczyc twoja misje :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 18:45 ...a wcale nie!!! ja naprawdę tak uważam! gdy coś daję to daję (no - może trochę przesadziłam - wszystko przez kolędy :-))) ..poza tym nie wiesz co jest celem misji, a co za tym idzie, nie wiesz co może ją zniszczyć! Poza tym miałeś mi powiedzieć, co wczoraj wywęszyłeś :-))) szpieg enancjo napisał(a): > .. no i kto tu leci z banalami :))) > .. ulegasz wplywom czy jak ???? .. to moze zniszczyc twoja misje :)) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 18:50 .. dzielic sie informacjami z szpiegiem ktory ma mnie na celowniku ale jest tchorzem i jeszcze mi mowi ze ta misja ma cel .. srki .. moze dla Ciebie, ale w tej formie nie dla mnie .... .. dobranoc szpiegu ... gdyz .... ( hehe ) nie moge powiedziec ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: MAM CIĘ NA CELOWNIKU..... 06.12.01, 18:54 ....wpuszczasz mnie w maliny enancjo... to TY założyłeś, że ta misja ma cel...kilka postów wyżej... dla mnie oznczało to coś zupełnie innego... ale chyba nie jesteś zainteresowany..... ...forma jest okropna,... ale co mam na to poradzić????????? szpieg....:-( enancjo napisał(a): > .. dzielic sie informacjami z szpiegiem ktory ma mnie > na celowniku ale jest tchorzem i jeszcze mi mowi ze > ta misja ma cel .. srki .. moze dla Ciebie, ale w tej > formie nie dla mnie .... > .. dobranoc szpiegu ... gdyz .... ( hehe ) nie moge > powiedziec ... > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: szpiegu ... 06.12.01, 22:30 ... ciagle oceniasz, Ty naprawde serio to traktujesz, choc z drugiej strony mozna grac tez bardzo serio.. ale przyznam Ci jedno, ze sztuke odwracania spraw masz opanowana w najwyzszym stopniu .. :)), ... zainteresowany ... czy moze byc cos bardziej czytelnego od sformulowania .. zaryzykuj ... i ryzykujesz, ok, bardzo to bylo emocjonalne .. widze to don't worry ... i doceniam .. wierz mi :)), ale mowisz mi cos co ja wiem .. nie to co ma mnie przekonac, ... wiesz ze dobrnelas szpiegu do takigo momentu ktory jest zwrotny ... i byc moze moge Ci pomoc ale musisz mnie przekonac bym wiedzial jak ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: szpiegu ... 07.12.01, 10:18 .... enancjo, dobrnęliśmy do takiego momentu, w którym tylko TY możesz przekonać samego siebie... obydwoje doskonale wiemy, że nie mogę TU nic więcej zrobić... Nie mam najmniejszego zamiaru fundować Forum brazylijskiego cyrku.... ... nie odwracam kota ogonem - po prostu boję się....sądzę, że jesteś wstanie to zrozumieć... ...być może jesteś wstanie mi pomóc....nie wiem tylko, czy tego chcesz... i jakie są Twoje intencje.... szpieg P.S. ...wiesz co... z każdym kolejnym postem jest mi coraz bardziej smutno i coraz mniejszy widzę w tym sens... enancjo napisał(a): > ... ciagle oceniasz, Ty naprawde serio to traktujesz, > choc z drugiej strony mozna grac tez bardzo serio.. > ale przyznam Ci jedno, ze sztuke odwracania spraw > masz opanowana w najwyzszym stopniu .. :)), > ... zainteresowany ... czy moze byc cos bardziej > czytelnego od sformulowania .. zaryzykuj ... i > ryzykujesz, ok, bardzo to bylo emocjonalne .. widze > to don't worry ... i doceniam .. wierz mi :)), ale > mowisz mi cos co ja wiem .. nie to co ma mnie > przekonac, > ... wiesz ze dobrnelas szpiegu do takigo momentu > ktory jest zwrotny ... i byc moze moge Ci pomoc ale > musisz mnie przekonac bym wiedzial jak ... > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: szpiegu ... 07.12.01, 11:01 .. wszystko ma swoj koniec i poczatek ... dokladnie w tej kolejnosci, gdyz jak juz przezylismy jakis poczatek to przed nami jest tylko koniec , ktory jest/ moze byc poczatkiem ... :)) .. nie przejme inicjatywy .. pomimo ze to kuszace, ale to Twoja frajda .. i nie mam zamiaru zabierac Ci pol ciastka ... byloby troche brzydko ... .. smutki .. poki co chyba nie ma podstaw .. wiec nie graj na emocjach .. OK ( siegasz do tego arsenalu .. choc dla mnie wyglada to na obrone ) .. brazylijski cyrk .. w najmniejszym stopniu .. bylby ubaw po pachy ...( hihi ) .. a rozumiec .. jasne ze rozumiem .. ale chyba nie wszystko !!!, ale tym sie nie przejmuj :))) Enancjo PS : znikam bom zajety do wieczora .. hej ... no pls ryzykuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: szpiegu ... 07.12.01, 15:17 ....ryzykować przy założeniu, że będzie ubaw po pachy???????????????? W takich warunkach, to ja nie mogę! ...widziałeś jak święty mikołaj testuje renifery???? Poślę Ci mailem - na pewno zrozumiesz wtedy WSZYSTKO.... i wcale nie jest to dla mnie frajdą...tego też nie rozumiesz.... Ty - obejrz obrazek, ja - pomyślę o ryzyku! szpieg enancjo napisał(a): > .. wszystko ma swoj koniec i poczatek ... dokladnie w tej > kolejnosci, gdyz jak juz przezylismy jakis poczatek to > przed nami jest tylko koniec , ktory jest/ moze byc poczatkiem ... :)) > .. nie przejme inicjatywy .. pomimo ze to kuszace, > ale to Twoja frajda .. i nie mam zamiaru zabierac Ci pol > ciastka ... byloby troche brzydko ... > .. smutki .. poki co chyba nie ma podstaw .. wiec nie graj > na emocjach .. OK ( siegasz do tego arsenalu .. choc dla mnie > wyglada to na obrone ) > .. brazylijski cyrk .. w najmniejszym stopniu .. bylby ubaw > po pachy ...( hihi ) > .. a rozumiec .. jasne ze rozumiem .. ale chyba nie wszystko !!!, > ale tym sie nie przejmuj :))) > > Enancjo > PS : znikam bom zajety do wieczora .. hej ... no pls ryzykuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś