gitman 22.05.03, 16:51 a ja juz sie zastanawialem, gdzie sie niektore osoby podziewaja (nie pokaze palcem o kogo chodzi), a tymczasem osoby te sie przyczaily tutaj, liczac zapewne, ze najciemniej jest pod latarnia i ze je tu nie znajde. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 16:59 yhyh bo Ci wytnę ;) (posta) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:04 i jak bys mi mogla potem spojrzec w oczy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:05 normalnie. zza rzęs firanek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:09 ale policzki by ci splonely rumiencem (przy tym patrzeniu)... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:11 jagod na policzkach bym dostala. jeszcze zielonych wiec czerwonych (yhhy noco? same widzicie ze to sie az cisnie na ust korale;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:18 widze, ze lubisz sobie dworowac z jagod, za pomoca kolorowych z-aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:23 aha to jej ulubione zarciki sa :)aleale Wy sie zdaje sie nie znacie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:25 aniela_ napisała: > aleale Wy sie zdaje sie nie znacie jeszcze? ... spytala z niepokojem aniela_. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 23.05.03, 09:12 Znawca, uznaję ten wątek za najsłodszy w historii tego forum. Szczególnie ten wzrok zzarzęsowy rzucany na gitczłowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 26.05.03, 09:20 aha ta lyzka dziegciu w beczce z miodem jest zupelnie a propos wiec. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 10:40 bynajmniej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 11:37 o widze ze przechodziles obok i pomyslales ze wpadniesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 13:27 wolalbym nie wpasc, szczerze mowiac. ;))) ps ciekawa sprawa, ze w watku zaadresowanym do forumowiczow inteligentnych odpowiedzieli mi jak na razie tylko aniela_ i znawca ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 13:38 gitman napisał: > ps ciekawa sprawa, ze w watku zaadresowanym do forumowiczow inteligentnych > odpowiedzieli mi jak na razie tylko aniela_ i znawca ... wejdź na wątek Refor_matora, to się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 23:51 to sie nazywa czynem nieuczciwej konkurencji;P Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 00:03 to bylo typowe wyjasnienie nie wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 09:42 gitman napisał: > to bylo typowe wyjasnienie nie wprost. to było wyjaśnienie jak najbardziej wprost Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 10:07 jakie tam wprost, nawet linki mi nie rzucilas i musialem szukac sam ... ps pytanie mam - co to jest, mowi sie ze sa czarne ale sa czerwone gdy sa zielone? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 10:21 yhyh jawiem! jawiem! to jest ulubiony tekst jagody ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 10:23 ulubiony? na pewno sie ucieszy!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 11:32 gitman napisał: > jakie tam wprost, nawet linki mi nie rzucilas i musialem szukac sam ... zwyczajowo zakładam, że oi rozmówcy są inteligentni, w zwiazku z czym nie chcę ich urażać podrzucaniem linki, skoro sami mogą sobie znaleźć pożądany wątek, a i przy okazji po drodze kielka innych ciekawych (lub mniej ciekawych) rzeczy przeczytać > ps pytanie mam - co to jest, mowi sie ze sa czarne jak są fioletowe, ale sa czerwone gdy sa zielone? - to chyba tak brzmieć powinno, prawda??? > Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 12:21 czarnajagoda napisała: > gitman napisał: > > > jakie tam wprost, nawet linki mi nie rzucilas i musialem szukac sam ... > zwyczajowo zakładam, że oi rozmówcy są inteligentni, inteligencja jest czesto przydzialana razem z lenistwem ;))) w zwiazku z czym nie chcę > ich urażać podrzucaniem linki, skoro sami mogą sobie znaleźć pożądany wątek, a > i przy okazji po drodze kielka innych ciekawych (lub mniej ciekawych) rzeczy > przeczytać wolabym dostac linke na srebrnej tacy. > > > ps pytanie mam - co to jest, mowi sie ze sa czarne jak są fioletowe, ale > sa > czerwone gdy sa > zielone? - to chyba tak brzmieć powinno, prawda?? mysle, ze w tej kwestii jestes juz forumowym autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 12:30 gitman napisał: > inteligencja jest czesto przydzialana razem z lenistwem ;))) wiem z autopsji ;)) > wolabym dostac linke na srebrnej tacy. weisz, przywykłam, że ja dostaję, a nie daję różne rzeczy na srebrnej tacy... > > > > > ps pytanie mam - co to jest, mowi sie ze sa czarne jak są fioletowe, > ale > > sa > > czerwone gdy sa > > zielone? - to chyba tak brzmieć powinno, prawda?? > > mysle, ze w tej kwestii jestes juz forumowym autorytetem. wygląda na to, że tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 12:54 moja autopsja jest do podobna do twojej. ;))) ps a nie wiesz, co to sie stalo z pewnym koza i jego forum, bo pewnego pieknego dnia nie zobaczylem juz ani tego ani tego? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 17:13 wiem tylko żekiedyś napisał,że jak się znajdziechętny, to odda forumw dobre ręcei podał nr na gg.chętna nie byłam, gg nie mam więc numeru nie zapisałam, a nazajutrzforum jużnie było. a szkoda :(( gdiześjeszcze powinnam mieć doniegoadres mailowy, więc jak bardzo chcesz, to mu napiszę, że kochasz i tęsknisz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 17:49 pewnie sie staralismy nie dosc, by forum kwitlo i rozrastalo na boki. ale dosc juz tych wspominkow, jeszcze aniela zacznie sie dopytywac, o co chodzi. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 18:58 o co chodzi? ;) aha jestescie moze po przejsciach oraz z przeszloscią? (co goorsza wspolna) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 21:13 Tez sie zaciekawilam. Wyglada na to, ze wiele ich laczy, a my nie wiemy co. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 21:31 piekna dzis byla pogoda, nieprawdaz miltoniu? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:01 aha nam chyba mozesz powiedziec? Waszą tajemnice wezmiemy do grobu. zawsze tak robie. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:15 my tylko rozmawialismy... czemu tak na mnie patrzysz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:19 aha a gdzie to miejsce schadzek? (noco, ciekawa jestem jak kazda aniela) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:27 Temat zmienil bardzo dwuznacznie. Podejrzewam, ze to nie tylko schadzki byly. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:33 to nie to co myslisz! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:39 No nie, gorzej juz nie moge sobie pomyslec, bo sie czerwona jak burak robie. A w czerwonym mi nie do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:50 jednakowoz ladna mamy dzis pogode ... (no co ja tylko probuje zmienic tory tej rozmowy) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:56 No wlasnie, i to nam daje wiele do podejrzen. Ps. Odpowiem Ci na @ jutro, bo dzis nie mam sily, a chce sie troche pomadrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:58 dobrze, przestane wiec zerkac do skrzynki co 5 minut. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:24 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:26 o. macie moze cos do ukrycia? cos o czym nie chcielibyscie zebym sie dowiedziala? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:35 Moze mamy, ale akurat nie przed Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:37 aha szkoda bo chetnie bym posluchala o czym wolelibyscie mi nie mowic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:52 To dlatego nie mowimy, zebys nawet sie nie domyslila o czym wolelibysmy nie mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:02 dobrze powiedziane. proponuje odciac przeszlosc gruba kreska i przejsc do nowego dnia ... (tu rozlegaja sie gromkie brawa). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:05 aha premier mazowiecki tez lubil grube kreski. jak cpun jakis :P Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:07 A to cpuny tez lubia? No nie wiedzialam..... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:09 aha amfetaminiarze podejrzewam lubia. domyslam sie mgliscie Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:11 ale to z cudzej autopsji mam nadzieje. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:12 aha. i z literatury faktu oraz z filmu akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:19 I kolorowe pisemka zalegajace poczekalnie u dentysty, tez podejrzewam, mialy swoj udzial w zdobywaniu tak bezcennej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:21 w poczekalni u dentysty to ja wangogi podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:24 dobry to dentysta znaczy (jak ma oryginaly oczywiscie). ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:29 Nie kazdy dentysta jest tak wrazliwy na sztuke. I nie kazdy pacjent. A ile razy mozna te vangogi podziwiac, kiedy ciagle te same, a w kolorowych pisemkach tyle sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 01.06.03, 10:12 dentysta wrazliwy na sztuke uwazniej dobiera wiertla ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 09:41 jakiej nieuczciwej konkurencji??? a kto reklamował to forum na plaży??? to było uczciwe??? no nie, troochę chyba przesadziłam, z plaży i tak nikt nie zrejteruje tu na stałe... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 10:20 jak ine jak tak. a ja to co? pies? (moze i pies ale w internecie tego nie widac przyjamniej) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 15:13 Aha. (zauważę inteligentnie) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.12.03, 20:00 o a to byl watek z czasow kiedy bylem mily i mialem fajne sygnaturki. aha i lazilem za aniela wszedzie wtedy hyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.12.03, 20:30 A teraz uganiasz sie za polowa bab na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 08:44 No wlaśnie. Kiedyś była aniela, a teraz baby. Na starość się człowiek starzeję. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 09:31 hyhy, teraz to się ze mną zadaje, na inne zerka ukradkiem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 10:45 Nie takim ukradkiem znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 11:07 Oj, zaślepionasz Edzioszka, On chciał Cię opylić Karolakowi, żeby wolną rękę mieć, a Ty jeszcze piszesz, że zerka ukratkiem. Ślepa ta nasza, kobieca, miłość, oj, ślepa. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 11:24 Ślepa na uczucia i wyrachowana wielce. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 11:30 Na uczucia otwarta, nawet na te, których nie ma. I nie wie co to wyrachowanie. Tyś nas z mężczyznami pomylił, o luby Januszu. Odpowiedz Link Zgłoś