randia_ 29.05.03, 09:48 ....Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.... zdrówka, szczęsia, spełnienia wszystkich marzeń, dobrej pracy, cudownego mężczyzny i wszystkiego czego sobie tylko życzysz...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Laelce, choć nieobecnej..... 29.05.03, 09:56 ach to dzisiaj przeca Magdaleny! Lelijko wszystkiego najlepszego, parkingu obok domu, sąsiadów nie grających za ściana na pianinie a tym samym i na nerwach, no i żeby ten cudowny uśmiech nigdy nie schodził z twojej twarzy. Buźka !!! sto lat!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Laelce, choć nieobecnej..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 10:06 A jedwab włosób przekładał sie na życie - żeby tez tak miekko ścieliło ci ise do stóp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: Laelce, choć nieobecnej..... IP: *.pkobp.pl 29.05.03, 10:07 Ciekawej i dobrze płatnej pracy, kochającego faceta, przyjaciół na którech zawsze można liczyć, 10000 powodów do usmiechu, wspaniałych podróży po całym Świecie, dużo szczęścia!!!!! buziak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Laelce, choć nieobecnej..... IP: 1ProxyWebServer:* 29.05.03, 10:10 Wszyściusieńkiego najlepsiejszego!:) Samych radości, pieknych upalnych wieczorów, dużo czerwonego wina i spełnienia wszystkich marzeń...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Laelce, choć nieobecnej..... 29.05.03, 10:23 .....i wszystkiego innego, czego moi poprzednicy nie wymienili jeszcze..... ....amen..... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Laelce, choć nieobecnej..... 29.05.03, 10:46 Wszystkiego naj naj naj naj naj :) Wiecznego lata z drobnymi przerwami na maly deszczyk i niezmaconej niczym pogody ducha! No nie wiem - moze jeszcze kilka gwiazdek z nieba! duzy buziak! :))) J. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ a ja Ci zycze Lelka....... 29.05.03, 10:50 ..portek na szelkach!;-))) Tygrys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: a ja Ci zycze Lelka....... IP: *.chello.pl 29.05.03, 11:59 Lelciu! wszystkiego naj naj naj i czego sobie wymarzysz, i aby Twoje wlosy byly zawsze takie piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Ukochanej Lelijce 29.05.03, 12:09 wszystkiego co najlepsze, zeby Ci sie powodzilo zarowno prywatnie jak i zawodowo:))!! sloneczka, usmiechu na buzce i codziennego dnia pelnego zyczliwosci zycze:)) caluje mocno!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ukochanej Lelijce 29.05.03, 12:13 tylko tyle jej życzysz Shakhi??? nieładnie, a sprawa garowa??? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ukochanej Lelijce 29.05.03, 12:23 jak Cie zaraz walne czyms przez leb to sie uspokoisz!!! albo nasle na Ciebie tego Twojego niezywytwego sexualnie kolesia!!! daj juz spokoj albo bedziesz mial przesrane!!!! paniales skórko?:??? no! ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ukochanej Lelijce 29.05.03, 13:00 ej!!! ile Ty mi kurwa jeszcze xywek wydumasz co???? kocyk, dywan, pręgowany, i chuj wie ile jeszcze przedtem,.. a tera jakaś skórka! ..skórke to Ty moja droga masz na swoim chomiku!!!!!!hahaha:) a od Tygrysa dwa chuje w bok!!!!:) kiss your fantastic fat wide ass.....:)))) cmoookkkk!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Laelce, choć nieobecnej..... 29.05.03, 14:35 lelijko, kwiatuszku, storczyku -ty juz wiesz, kogo ci zycze:)) i niech sie spelni. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Laelce, choć nieobecnej..... IP: 212.33.74.* 29.05.03, 15:53 Laelko najlepsze zyczenia z podziekowaniami za to ze o mnie pamietasz ! niech Cie w zyciu spotyka tylko dobro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Laelce, choć nieobecnej..... IP: *.obr.pl / 192.168.1.* 29.05.03, 16:17 DUUUUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOOOOOO SSSSSSZCZĘŚCIA !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Wszystkim pięknie dziękuję 29.05.03, 23:26 jeśli się spełni choć w części będę chodzić szczęśliwa do końca życia :)))) dużo buziaków i jeszcze więcej :)* Odpowiedz Link Zgłoś