nutopia 15.05.07, 21:14 zeby podgrzać atmosferę bo Nekro nie opłacił ogrzewania i wyłaczyli:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullu1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 21:32 nutopia napisała: > zeby podgrzać atmosferę bo Nekro nie opłacił ogrzewania i wyłaczyli:( to ja tu przysiąde obok ciebie,otworzymy flaszkę i zobaczymy co dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek seksualny 15.05.07, 21:33 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > zeby podgrzać atmosferę bo Nekro nie opłacił ogrzewania i wyłaczyli:( > > to ja tu przysiąde obok ciebie,otworzymy flaszkę > i zobaczymy co dalej:) > będziemy sobie robić uboty bo ja mam piwo no i militaria mnie kręciły;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 21:38 Nutopio,jakie U-boty,miałam na myśli jakieś obsceny a nie zabawę w żołnierzyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek seksualny 15.05.07, 21:44 lullu1 napisała: > > Nutopio,jakie U-boty,miałam na myśli > jakieś obsceny a nie zabawę w żołnierzyki:) > > czekaj co ja tu mam <grzebie w szufladzie> mam too, toooo i tooooo! <lullu robi wielkie oczy> na początek wystarczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 21:51 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > > > Nutopio,jakie U-boty,miałam na myśli > > jakieś obsceny a nie zabawę w żołnierzyki:) > > > > > czekaj co ja tu mam > <grzebie w szufladzie> > mam too, toooo i tooooo! > <lullu robi wielkie oczy> > na początek wystarczy;) lullu zrobiłaby wielkie oczy,gdybyś w szufladzie miała pierścienie Saturna,bo resztę to już gdzieś widziałam:D na początek,zdejmijmy biustonosze i je spalimy, a od ognia podpalimy jointa;) Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:10 To z tymi biustonoszami. Każda laska jak przy ognisku krzyczałem dziewczyny robimy wszystkie akcje i palimy biustonosze to nie chciały tego robić. Kiedy perorowałem, że to seksistowski wynalazek, mówiły ze spalą jak ja spalę swój. na co mówiłem, że już spaliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:20 Jak cię znam,to pewnie im wywiodłeś całą historię bielizniarstwa na przełomie XVII-XVIII wieku:) Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:23 Nie, ale mam w rodzinie gorseciarkę:) A w XVII-XVIII wieku nie noszono bielizny, a już na pewno majtek. Gorsety owszem bywały, takie z deseczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek seksualny 16.05.07, 09:29 lullu1 napisała: > > Jak cię znam,to pewnie im wywiodłeś całą historię > bielizniarstwa na przełomie XVII-XVIII wieku:) > > wyplułam kawę!!!!!:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:08 Nic dalej. Alkohol się skończył. Znaczy się moje nowe ulubione piwo zaraz po Złotym Kurze, Karpackim i Koronie, czyli Ciechan. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:13 dziwne rzeczy pijasz. choć ciechan akurat może być w przeciwnieństwie do złotego kura na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:16 bromden1 napisał: > dziwne rzeczy pijasz. choć ciechan akurat może być w przeciwnieństwie do > złotego kura na przykład To wszystko przez Marcinkiewicza skurwysyna. Przez niego musiałem w zeszłe wakacje Rozpocząć akcję oszczędnościową i zacząłem pić najtańsze piwo na mieście Złoty Kur 1,28 (w tą cenę wliczona jest butelka:) Za Marka Belki to ja pijałem Pilsnera albo Tyskie (teraz uważam to za najgorsze siki w Polszcze), Żubra, Warkę, Portery. Odpowiedz Link Zgłoś
filip_chlopak_ze_wsi Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:18 > Tyskie (teraz uważam to za najgorsze siki w Polszcze) Trzeba im to oddać - koncertowo sobie zarżnęli markę - mówie o tej reklamie sławetnej ... Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:20 Reklamę to ja mam gdzieś, obecnie smakuje jak najbardziej wodniste piwo w kraju. Żubr w Polanie ma więcej ekstraktu jak to coś z Tyskiego. Batorego ktoś próbował, albo barkasa?? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:22 tyskie jest ok nie biadolcie, a żubr jedzie drożdżami. jest niedofermentowany Odpowiedz Link Zgłoś
filip_chlopak_ze_wsi Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:23 > Reklamę to ja mam gdzieś, obecnie smakuje jak najbardziej wodniste piwo w kraju reklama zarżnęła sprzedaż sprzedaż wpłyneła na płyn :))) Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:24 A o która reklamę konkretnie chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
filip_chlopak_ze_wsi Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:26 > A o która reklamę konkretnie chodzi?? z sikającymi - dosłownie - kolesiami - to było dość głośne swego czasu, reklama dostałą taką malinę itd Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:28 A wiesz, że nie kojarzę. A Tyskiego załatwiła nie reklama, ale kanibalizacja w ramach firmy. Żywiec wypuścił tanią Tatrę, zagroziło to konkurencji, więc odpowiedziała kontatakiem wykopując Dojlidy i tworząc nową markę Żubr, który zjadł rynek Tatrze, przy okazji kanibalizując Tyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
filip_chlopak_ze_wsi Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:33 > A wiesz, że nie kojarzę. Bo ja jusz przypomniałem całość. Oni zamawiali EB-łe :) Wysikanie nazwy Tyskie mogło przekroczyć zdolności aktorskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:38 EB to jest marka która mnie intryguje. Potężna kampania reklamowa, duży i udział w rynku, reklama z Jeanem Reno i nagle znika z rynku. Czy przypadkiem nie było jak z Heveliusem, czyli wrogie przejęcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
filip_chlopak_ze_wsi Re: wątek seksualny 16.05.07, 09:03 > EB to jest marka która mnie intryguje. Potężna kampania reklamowa, duży i udział w rynku, reklama z Jeanem Reno i nagle znika z rynku. Czy przypadkiem nie było jak z Heveliusem, czyli wrogie przejęcie?? Się nie znam. W Polityce opisywylai to właśnie jako efekt błędu w merketingu. Ale kto to tam wie. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: wątek seksualny 16.05.07, 08:54 zaraz zaraz, marka Żubr istniała od dawna i się dobrze trzymała na rynku lokalnym Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: wątek seksualny 16.05.07, 09:01 coś mi się w postach pochrzaniło, starzy bywalcy forum podpowiedzcie mi jak usunąć swój post lub go edytować? Wracając do Żubra - marka istniała od dawna. Po zmianie właściciela Browaru Dojlidy, Kompania Piwowarska zpozycjonowała - tak się wyrażę - Żubra w segmencie "good", odświerzyła reklamę (co mnie mocno denerwowało bo przyzwyczajony byłem do statecznych reklam tego piwa) i wypromowała go na markę ogólnokrajową. Nie wiem jak to wpłynęło na sprzedaż Tyskiego. marecki-34 napisał: > zaraz zaraz, marka Żubr istniała od dawna i się dobrze trzymała na rynku > lokalnym Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: wątek seksualny 16.05.07, 08:54 zaraz zaraz, marka Żubr istniała od dawna i się dobrze trzymała na rynku lokalnym Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:17 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Nic dalej. Alkohol się skończył. Znaczy się moje nowe ulubione piwo zaraz po > Złotym Kurze, Karpackim i Koronie, czyli Ciechan. > > Mów za siebie,ja jeszcze mam Okocim, tylko Nutopia sobie poszła:( Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:21 O BOŻĘ, OKOCIM odkąd ten jebany Carlsberg ich przejął nie mogę nigdzie zielonego okocimia kupić a jeszcze lepszy był Zagłoba, już nigdzie go nie ma, a super mi podchodził. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:23 oj, niestety, zagłobę to chyba z rok temu piłem. właściwie jest tylko to ciężkawe mocne "dla orłów" no i harnaś piwo po ch.ju Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:25 A przecież Okocim premium był genialny. Zagłobę mieli w Adambie po 2zł. Wiecie co mnie jeszcze podkurwia....... że ciężko kupić dobry portet, tylko Żywca maja, a on drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek seksualny 03.06.07, 21:20 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > A przecież Okocim premium był genialny. Zagłobę mieli w Adambie po 2zł. > > Wiecie co mnie jeszcze podkurwia....... że ciężko kupić dobry portet, tylko > Żywca maja, a on drogi. widziałam dziś Okocim Premium w Tesco, nie trać Kamilar nadziei,jeszcze może nic straconego;) Odpowiedz Link Zgłoś
filip_chlopak_ze_wsi Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:01 to gdzie ten wątek, bo nie mogę znależć - jeśli wolno spytać? .... Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:03 filip_chlopak_ze_wsi napisał: > to gdzie ten wątek, bo nie mogę znależć - jeśli wolno spytać? .... zadzwoń na błękitną linię i zapytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
filip_chlopak_ze_wsi Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:12 > zadzwoń na błękitną linię i zapytaj... masz jeszcze jakieś dobre rady? Dzwoniłem, zapytałem i dostałem po pysku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:15 filip_chlopak_ze_wsi napisał: > > zadzwoń na błękitną linię i zapytaj... > > masz jeszcze jakieś dobre rady? > Dzwoniłem, zapytałem i dostałem po pysku!!!! dobre rady mam za darmo..;) zadzwoń do mamy...też dostaniesz,;) Odpowiedz Link Zgłoś
filip_chlopak_ze_wsi Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:17 > dobre rady mam za darmo..;) wiedziałem, wiedziałem to była prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
filip_chlopak_ze_wsi Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:21 > kto pyta ten czasem błądzi z drugiej strony - jakiś kontekst seksualny sie pojawił taki sado-maso bardziej; ale zawsze cuś Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek seksualny 16.05.07, 09:33 jak chcecie seksualnie mieć to trzeba inaczej: pyta nie błądzi, pyta sama trafia Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:19 To dziwne że największego konesera ars amandi tu jeszcze w tym wątku nie ma... A propos,czy ktoś wie gdzie jest Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:28 Nie ciesz się tak, o piwie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:42 i już wiadomo kogo chłopcy kochają najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: wątek seksualny 15.05.07, 22:47 bromden1 napisał: > i już wiadomo kogo chłopcy kochają najbardziej... brutalna prawda... a my kobiety naiwne;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wątek seksualny 16.05.07, 09:34 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Nie ciesz się tak, o piwie jest:) tak jak każdy wątek na kk:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 panowie proszę nie wierzyć tak do końca paniom ;) 15.05.07, 23:13 ...no... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia na koniec powiem 16.05.07, 09:35 że w wątku to aż się od seksu zagotowało:D Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: na koniec powiem 16.05.07, 09:53 nutopia napisała: > że w wątku to aż się od seksu zagotowało:D taa,on się gotował w piwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: na koniec powiem 16.05.07, 09:56 wynika z tego, że bez piwa nie ma seksu:) Odpowiedz Link Zgłoś