stephen_s 30.05.07, 20:51 I co Wy na to? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80295,4184802.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Moda fetyszystów 30.05.07, 20:58 Nie powiem. Wszystko bowiem co mogę powiedzieć jest niepoprawne politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Moda fetyszystów 30.05.07, 21:20 Stado świrów. Reszta wypowiedzi mało kulturalna, więc spuszczę zasłonę milczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Moda fetyszystów 31.05.07, 14:35 a000000 napisała: > Stado świrów. (dołączam swój podpis - KF) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Biedacy. Współczuję im. 31.05.07, 18:19 Wyobrażam sobie ich w trzydziestostopniowych upałach w tych lateksach i maskach p-gaz... Trzeba mieć w sobie naprawdę dużo samozaparcia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Biedacy. Współczuję im. 01.06.07, 08:22 jurek_s napisał: > Wyobrażam sobie ich w trzydziestostopniowych upałach w tych lateksach > i maskach p-gaz... Trzeba mieć w sobie naprawdę dużo samozaparcia. :) E... oni raczej nie ubierają tego wychodząc z domu, tylko wręcz odwrotnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Biedacy. Współczuję im. 01.06.07, 14:38 gumpel napisał: > jurek_s napisał: > > Wyobrażam sobie ich w trzydziestostopniowych upałach w tych lateksach > > i maskach p-gaz... Trzeba mieć w sobie naprawdę dużo samozaparcia. :) > > E... oni raczej nie ubierają tego Zatluke!!! Setny, tysieczny raz w portalu gazeta to samo!!! Ubrac to choinke mozna!!! a do meritum - w domu tez upal jest Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Biedacy. Współczuję im. 01.06.07, 15:48 kochanica-francuza napisała: Zatluke!!! Setny, tysieczny raz w portalu gazeta to samo!!! Ubrac to choinke > mozna!!! a rozebrać ? jak sądze te stroje służą bardziej do rozbierania :-) > a do meritum - w domu tez upal jest myślę, że to raczej stroje na wieczorowa porę ... mocno wieczorową ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Biedacy. Współczuję im. 01.06.07, 19:18 > > a rozebrać ? jak sądze te stroje służą bardziej do rozbierania :-) też raczej choinkę ;-) > myślę, że to raczej stroje na wieczorowa porę ... mocno wieczorową ;-) > ale w środku lata, jak się chałupa na stałe nagrzeje, to oni chyba w celibacie żyją i dobrze im tak :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś