gph 05.06.03, 12:47 mnie przechodzi czasem tak tu pusto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: dreszcz 05.06.03, 12:58 Mozeby reklame na kraku zrobic? Tylko byle by sie menty nie przyplataly.... MIlegod nia lece na uniwerek dalej myslec o spelnieniu obowiazku wobec Unii:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dreszcz 05.06.03, 13:11 sabba napisała: > Mozeby reklame na kraku zrobic? Tylko byle by sie menty > nie przyplataly.... > MIlegod nia lece na uniwerek dalej myslec o spelnieniu > obowiazku wobec Unii:))) idź. przemyśl. pomyśl o swoich pociechach itede :) miłego. a reklama na forkrak byłaby zabójcza dla tego urokliwego zakątka.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dreszcz 05.06.03, 14:44 a ja lubie, że tu pusto ... zastanawiam się kto to czyta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dreszcz 05.06.03, 15:23 wodnik74 napisała: > a ja lubie, że tu pusto ... zastanawiam się kto to czyta :))) my, panbóg i adam michnik... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dreszcz 05.06.03, 17:07 nie byłabym taka pewna :))) a teraz coś z zupełnie innej beczki: zaraz zjadę ze zmęczenia i gorąca Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dreszcz 05.06.03, 17:20 wodnik74 napisała: > a teraz coś z zupełnie innej beczki: zaraz zjadę ze zmęczenia i gorąca ja toże, włąśnie powróciłem z dworca, gdzie odbierałem gości... po prostu sajgon. ale przynajmniej tu jeszcze mój fan mnie nie wytropił :):) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dreszcz 05.06.03, 17:34 gph napisał: > wodnik74 napisała: > > > a teraz coś z zupełnie innej beczki: zaraz zjadę ze zmęczenia i gorąca > > ja toże, włąśnie powróciłem z dworca, gdzie odbierałem gości... po prostu > sajgon. ale przynajmniej tu jeszcze mój fan mnie nie wytropił :):) no taki wierny, wydawałoby sie że aż prawie można pozazdrościć :))) ale chyba jednak,że się tak wyrażę, zbyt bliski ciału .... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: dreszcz 05.06.03, 18:48 JA to czytam:) Tylko faktycznie pusto.. Z jednej strony - milo - szczegolnie w ten upal.. Ale z drugiej strony - jako przypadkowy przechodzien, ktory chcialby sie rozgoscic troche.. :) I nie ma kto kawa poczestowac... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: dreszcz 05.06.03, 19:23 KAwa? W bramie?;)) A czem i nie? To co, serwujesz? To ja prosze kawe na zimno z lodami waniliowymi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: dreszcz 05.06.03, 19:36 A bo to Cafe Brama:))) Tez lubie kawe z lodami - w takim razie prosze bardzo \o/:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dreszcz 06.06.03, 07:52 To ja > prosze kawe na zimno z lodami waniliowymi:))) > ale sobie dogadzacie :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: dreszcz 07.06.03, 15:13 I zagladam tu i czytam i spokojnie tu i przyjemnie posiedziec w bramie .. Mozna dumac,leniwie sie rozgladac...kawe, no tez mozna ..w KAFE Brama byloby ciekawie.. Pozdrawiam ileana Odpowiedz Link Zgłoś