noida 11.06.07, 18:03 ale, że pustki, to chodzę po okolicznych pokojach i strrrraszne rzeczy tam się dzieją... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
au.lait Re: Wlazłam na chata 11.06.07, 21:42 Eeelu, a co się może dziać na czatach, kiedy szkolna gorączka wystawiania ocen semestralanych odtaje i dzieci zaczynają być męczone widmem letniej kanikuły? Wszelkie najgorsze zberezeństwa tego świata się dzieją, jakie tylko dzieciom do głowy przyjść mogą... Pewnie się Noida natknęła na jakiś zmasowany atak młodocianych nienasyceńców :} Odpowiedz Link Zgłoś
samica1 Re: Wlazłam na chata 12.06.07, 11:06 A może dzieliły się wrażeniami z proponowanych lektur szkolnych? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Wlazłam na chata 12.06.07, 11:40 Nie wiem, co sie zwyklo dziac na czatach, ostatnio bywalam tam cztery lata temu i to przez niedlugi czas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Wlazłam na chata 12.06.07, 15:19 Ja też już wieki całe nie byłam. Odbywały się jakieś zebrania sado maso oraz trafiłam na chat (na który zresztą nie wlazłam), który nazywał się Tortury. Dotyczył, rzecz jasna, również seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Wlazłam na chata 12.06.07, 15:20 O RANY. I co, gadali o tym, jak sobie sutki rozpalonymi do bialosci szczypcami masuja, czy co? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Wlazłam na chata 12.06.07, 19:17 Och, skąd ta bojaźń i przerażenie w postach waszych, dziewczęta? Z pewnością rzecz tortur intelektualnych się tyczyła, a ten obrzydliwy seks to dla niepoznaki, przykrywka taka. eeela napisała: > O RANY. > I co, gadali o tym, jak sobie sutki rozpalonymi do bialosci szczypcami masuja, > czy co? Eeelu, na pewno sutki chciałaś napisać? Nie neurony i zwoje mózgowe? Intelektualne tortury, intelektualne powiadam, w pokojach wzmiankowanych musiały się odbywać, nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Wlazłam na chata 13.06.07, 16:21 a sutki sutkuja i domagają się possania...hahaheheiiiik! Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Wlazłam na chata 13.06.07, 18:08 Mam wrażenie, że w twoim przypadku zwyczajne possanie byłoby niewystarczające... Ordynuję takie drażnienie: tinyurl.com/24esnb Odpowiedz Link Zgłoś