kurtyzana24 09.06.03, 12:54 Myślicie,że forum dla 20/30-latków się przyjmie?Osobiście chciałabym mieć takie miejsce,gdzie mogłabym pogadać na wszystkie tematy dotyczące tego "szczenięcego" wieku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wachlarz Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 09.06.03, 16:57 kurtyzana24 napisała: > Myślicie,że forum dla 20/30-latków się przyjmie? > Osobiście chciałabym mieć > takie miejsce,gdzie mogłabym pogadać na wszystkie > tematy dotyczące > tego "szczenięcego" wieku? Zupełnie nie wiem, czemu niektóre tematy zainicjowane przez Ciebie, Kurtyzano, miałyby dotyczyć akurat wieku, który jest w nazwie tego forum. Chętnie bym się wypowiedział i na temat depilacji lub golenia włosów łonowych i na temat momentu pojawiania się odczuć ojcowskich, które to tematy zainicjowałaś w jednym z wątków, ale niestety... Nie mieszczę się w wyznaczonym przez Ciebie przedziale wiekowym. Jeśli Twoje dzieło, czyli to forum, będzie trwałe, to po pewnym czasie sama nie będziesz do niego zaproszona... Ale życzę Ci wspaniałych uczestników i bywalców. Dobrej zabawy! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kurtyzana24 Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 09.06.03, 18:07 Drogi wachlarzu! To ,że ktoś ma mniej bądź więcej lat nie oznacza,że nie może wypowiadać się na łamach mojego forum.Wręcz przeciwnie - z chęcią wysłucham wypowiedzi starszych/młodszych kolegów i koleżanek. Zdaję sobie także sprawę z tego,że zainicjowane przeze mnie tematy dotyczą również osób z innych przedziałów wiekowych, a nie tylko 20/30latków. Jednak moim priotytetowym celem było nawiązanie kontaktu z osobami mniej więcej w moim wieku, abyśmy mogli wspólnie spojrzeć na problemy "późnego" wieku dorastania. Zatem zapraszam na forum wszystkich,także Ciebie wachlarzu (dla Ciebie wysyłam zaproszenie indywidualne,cenię Twoje zdanie i z zapartym tchem śledzę Twoje wypowiedzi na innych forach)!! Odpowiedz Link Zgłoś
wachlarz Ach, Kurtyzano... 09.06.03, 19:02 kurtyzana24 napisała: > Drogi wachlarzu! Droga Kurtyzano! > To ,że ktoś ma mniej bądź więcej lat nie oznacza, > że nie może wypowiadać się na > łamach mojego forum. Dziękuję. :) > ...moim priotytetowym celem było nawiązanie > kontaktu z osobami mniej więcej w moim wieku... Aaaa! Mniej więcej! No to ja zdecydowanie jestem w tak szeroko rozumianym Twoim wieku. :) > Zatem zapraszam na forum wszystkich, > także Ciebie wachlarzu (dla Ciebie wysyłam > zaproszenie indywidualne... O kurcze... Czuję się zaszczycony. :) Ale zupełnie poważnie. No i speszony nieco. > cenię Twoje zdanie i z zapartym tchem śledzę Twoje > wypowiedzi na innych forach)!! O! A teraz to już czuję się speszony bardzo. Aż się czerwienię. Człowiek tak pisze, pisze w ciemno i nawet nie wie, że ma wierną Czytelniczkę. :)) Dziękuję Ci, Kurtyzano. :) Zaraz wracam do domu z pracy, ale dzięki Twoim miłym słowom w szczególnie dobrym nastroju. Do jutra, Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 09.06.03, 19:53 Powiem prosto - czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger82 Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 11.06.03, 15:52 Moim zdaniem czas pokaze, czy takie forum jest potrzebne, ja z checia od czasu do czasu tu zajrze :) Jesli oczywiscie moge? Pozdrawiam Ginger Odpowiedz Link Zgłoś
choco! Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 15.06.03, 14:35 ...ja je dodałam do ulubionych... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurtyzana24 Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 15.06.03, 20:38 Kurczę,bardzo się cieszę,że tak zrobiłaś. W sumie mam wrażenie ,że to forum to trochę niewypał.Nie wiem czy będzie dalej funkcjonowało,bo przez najbliższy miesiąc nie będę miała raczej możliwości tu zaglądać i w sztuczny czasem sposób :-))) nakręcać temety!.Ale mam nadzieję,że forum przetrwa! POMOZECIE? Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka-w-likierze Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 17.06.03, 12:19 jasne, że pomożemy ;))) w końcu nie jadę na wakacje - będę się nudzić w pracy... może sama trochę ponakręcam??? ;D może znajdą się jeszcze inni nieszczęśnicy kwitnący w pracy w upalne dni? ;D (ex-choco!) Odpowiedz Link Zgłoś
kurtyzana24 Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 17.06.03, 14:55 Liczę na Was!Ja będę zaglądała tu sporadycznie.Mam nadzieję,że za dwa tygodnie to forum będzie jeszcze istniało :)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiolka Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 02.07.03, 13:49 Jezeli to forum chociaz czesciowo pokaze jacy sa obecni 20-30-latkowie, chetnie sie mu poprzygladam. W koncu to moi rowiesnicy i dobrze bedzie znalezc jakis punkt odniesienia do tego, co samemu robi sie w zyciu. I dowiedziec sie ilu z 20/30-latkow tak naprawde "wyprowadza sie od rodzicow, zaklada rodziny", bo ja jeszcze tych etapow w zyciu nie rozpoczelam. Trzymam kciuki za dlugi zywot forum. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 03.07.03, 12:54 jest z roznych powodow czesto czytam mam w ulubionych witam serdecznie w koncu to moj pierwszy wpis chociaz nie powinienem sie wychylac nie wpisujac sie w przedzila wiekowy pzdr tripis Odpowiedz Link Zgłoś
aniawroclaw1 Re: Czy takie forum w ogóle jest potrzebne? 11.07.03, 22:12 Również dodałam do ulubionych i będę tu bywała często, Kurtyzano :-)) Spodobała mi się nazwa forum i mimo, że jeszczez tylko ciu ciut mieszczę się w przedziale to nic to :-)) Pozdrawiam wszystkich tutaj ! Odpowiedz Link Zgłoś