Dodaj do ulubionych

Czy nosicie biustonosze w taki upał?

10.06.03, 14:07
Bo ja się przyznam, że nie. Jest za gorąco. Stanowczo za gorąco.
Obserwuj wątek
    • gitman Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 10.06.03, 15:15
      ja tez nie nosze w taki upal. rajstop zreszta tez nie ...
      ;)))
      • miltonia Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 10.06.03, 23:18
        Normals, a nie masz pokusy, by samemu sprawdziic?
        • theseus Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 07:50
          miltonia napisała:

> Normals, a nie masz pokusy, by samemu sprawdziic?

Chyba pomyliłem forum znawcy z forum oliwki ..ops
          Normals wyjdz z kąta, bądz mężczyzną ...
        • znawca Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 08:55
          miltonia napisała:

> Normals, a nie masz pokusy, by samemu sprawdziic?

Ma, oj ma. Proponuję rozwiązanie. Zauważyłem, że na innych forach częstą
          praktyką są zloty podczas których forumowicze się spotykają i zapewne (nie
          wiem, bo nie byłem) szalenie się nudzą. W tym przypadku jednak nie o nudę
          chodzi, choć ta zapewne będzie naszą wierną towarzyszką, ale o rzecz inną. O
          badania empiryczne!!! Ku chwale nauki postuluję byśmy spotkali się na zlocie
          forumowym i zaczęli sobie nawzajem, a także innym zlotowiczon sprawdzać, czy
          noszą oni biustonosze. Naspenie skonkludujemy i wydamy pracę naukową pod
          roboczym tytułem "Wpływ temperatury powietrza na rozluźnianie konwenansów
          tekstylnych".

Jeżeli dobrze nam pójdzie częśc pierwsza związana z biustonoszami, możemy
          przejść do innych częsci bielizny. A wtedy druga publikacja (w której będziemy
          często powoływać się na pionierskie badania opisane w pierwszym artykule)
          będzie faktem!

Proszę o zaopiniowanie poniżej, powyższych propozycji.
          • czeresniowa_zarlaczka Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 10:41
            Drogi Znawco, zgodnie z Twoją prośbą przedstawiam swoje uwagi dotyczące
            planowanej, niewątpliwie pionierskiej pracy w dziedzinie tekstylno-
            konwenansowej.
            Badania postulowane przez Z. powinny być przeprowadzone nie jednorazowo, ale
            także jesienią lub wiosną oraz zimną. Bowiem jaką można mieć pewność, że
            materiał badawczy biustonosz nosi przy niższych temperaturach.
            Badanie należałoby rozszerzyć, uwzględniając grubość biustonoszy noszonych w
            zależności od pory roku.
            Na koniec mam pytanie, czy badanie będzie wzrokowe czy palpacyjne?
            • znawca Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 10:49
              Popieram Twą inicjatywę. Niesłusznie założyłem na wstępie, że w zimę biustonosz
              jest noszony zawsze. Być może jest to założenie fałszywe. Należy więc to
              sprawdzić!

Badania oczywiście nie będą li tylko wzrokowe. Należy mieć pewność, czy
              biustonosz miał miejsce na danej samicy, czy też nie! Nie wolno posiłkować się
              danymi zbieranymi w tak niechlujny sposób, jakim jest patrzenie. Ponieważ
              jestem głównym pomysłodawcą mianuję się naczelnym macantem. Na tę okoliczność
              zakupię sobie mydło i obetnę paznokcie, by obiekt nie odczuwał dyskomfortu.

Proszę o dalsze uwagi i propozycje miejsca i daty spotkaniobadania.
              • czeresniowa_zarlaczka Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 10:55
                Proponowałabym jeszcze podział na grupy wiekowie, bowiem wiek samiczek może
                mieć duże znaczenie przy podejmowaniu decyzji o nałożeniu interesującej nas
                garderoby.
                Ps. Czy za cenne rady dostanę egzemplarz autorski przyszłego dzieła /z podpisem
                autora rzecz jasna/?
                • znawca Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 11:00
                  Badania będą przeprowadzane tylko na grupie wiekowej 16-35 lat.

ps Myślałem, że te rady to dla dobra nauki, a tu tak prywata. Wstyd!
                  • czeresniowa_zarlaczka Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 11:24
                    A co już prywaty z dobrem nauki połączyć nie można?
                    • aniela_ Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 11:43
                      zgodnie z zasadą, ze moje prywatne dobro powiększa sume dóbr skłądających sie
                      na dobro ogółu. to sie chyba nazywa utylitaryzm. piekny jest, bo za pomocą
                      dobrze przyrządzonego obioadu zwiekszyc mozna szczęscie globalne
                      • czeresniowa_zarlaczka Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 12:01
                        Wiedza Twoja, Droga Anielo, na kolana mnie powala. A na to w jak dobrym
                        kierunku ona idzie, to słów zachwytu mi brak.
                        • aniela_ Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 12:31
                          aha, parwda ze wszystko co mowia utalitarysci dobre jest i madre? ,mozliwe tez
                          ze maja kieszenie pelne czeresni, co czyni ich przystojniejszymi w moich oczach
    • kurtyzana24 Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 12:20
      Ja nosze,bo się wstydze swoich małych piersi.Jak nie założe biustonosza(haha u
      mnie to sie tak nie powinno nazywac) to ich w ogole nie mam.A tak-chociaz w
      dzień moge poczuc się kobietą (bo na noc zdejmuję piersi:-)))
      • znawca Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 12:34
        Kobieta bez piersi to nie kobieta?!
        • miltonia Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 13:06
          theseus napisał:

> Chyba pomyliłem forum znawcy z forum oliwki ..ops

Theseusie, a co Ty, taki uduchowiny, porabiasz na forum Oliwki?

> Normals wyjdz z kąta, bądz mężczyzną ...

Wlasnie Normals, czekam.....

Aha, jeszcze chcialam dodac, ze jezeli na spotkaniu forumowym pojawi sie
          Znawca, to na pewno nie bedzie ono nudne.
          • znawca Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 13:20
            miltonia napisała:

> Aha, jeszcze chcialam dodac, ze jezeli na spotkaniu forumowym pojawi sie
            > Znawca, to na pewno nie bedzie ono nudne.

W nagrodę mianuję Cię zastępcą naczelnego macanta, czyli mnie.
            • miltonia Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 13:48
              znawca napisał:

> miltonia napisała:
              > W nagrodę mianuję Cię zastępcą naczelnego macanta, czyli mnie.

To ja poczekam, az bedzie sie sprawdzalo inne czesci garderoby, niekoniecznie
              damskiej.
              • gitman Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 13:53
                a co ty bys chciala sprawdzac spytam bez podtekstow?
                • miltonia Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 15:11
                  Czy ladnie leza, chcialabym sprawdzac.
                  • znawca Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 15:32
                    jaja?
                    • miltonia Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 15:36
                      Fuj, alez Ty obcesowy jestes.
                      • czeresniowa_zarlaczka Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 20:00
                        A co Ty, do Ligi Polskich Rodzin się zapisałaś?
            • czeresniowa_zarlaczka Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 19:59
              znawca napisał:

> W nagrodę mianuję Cię zastępcą naczelnego macanta, czyli mnie.

No nie, to zgroza. Tyle cennych porad z dobrego serca udzieliłam i żadnej,
              nawet najmarniejszej nagrody, nie dostałam. A tu przyszła ta Miltonia, raz się
              podlizała i od razu załapała się na poważne stanowisko.
              • aniela_ Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 20:46
                sygnaturka Ci sie zaciela.

(donosze uprzejmie na wypadek gdybys sie załapać miala na zastepce
                Miltonii ;)))
                • zarlaczka Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 22:08
                  Za donos z serca dziękuję, ale, zdaje się, że ona się /znaczy sygnaturka/,
                  jakowymś cudem, rozmnożyła.
                  • znawca Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 12.06.03, 08:52
                    Przez chwilę widziałem dwa miliony drzew czereśniowych.

Za cenne rady mianuję Cię kucharzem i cateringowcem (nie wiem co to znaczy).
                    Chodzi o to, że będziesz mogła przynosić nam jedzenie (kebab i czereśnie).
                    • czeresniowa_zarlaczka Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 12.06.03, 09:11
                      Żadnej wdzięczności. Nie dość, że przez moje cenne rady praca zyska na
                      atrakcyjności, to jeszcze chce mnie jedzeniowo wykorzystać /żeby chociaż w inny
                      sposób/. W związku z powyższym odmawiam przyjęcia stanowiska.
                      Żal mam jeszcze wielki, że, jako jedna z niewielu uczestników tego forum, nigdy
                      nie byłam mopem.
        • basia Re: Czy nosicie biustonosze w taki upał? 11.06.03, 13:20
          znawca napisał:

> Kobieta bez piersi to nie kobieta?!

z piersiami też nie zawsze.
    • xurek a majtki? 11.06.03, 16:59
      Noszenie biustonosza w lecie (badz w ogole) zalezy od wielu czynnikow
      kulturowo - fizjologicznych. Kulturowe, to chyba wiadomo a fizjologiczne to np.
      takie, ze duzy biust sila rzeczy (badz grawitacji) przykleja sie nieco do
      gornej czesci brzucha powodujac bardzo niemile uczucie zwiekszonego pocenia
      sie. W takiej sytuacji biustonosz pomaga, a nie przeszkadza.

A co z majtkami? Czy istnieje jakikolwiek powod fizjologiczny noszenia w lecie
      majtek?

Xurek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka