ulalka 10.06.03, 21:53 ciepłej wody pełnej, relaksującej po ruchliwym dniu... ręczniczki pobierać proszę przy drzwiach, a przed zanurzeniem się w piance, proszę wziąć prysznic u Transika :))) ps. bąbelki pachną truskawkami :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: kąpiel w wanience :))))))) 10.06.03, 22:02 ulalka napisała: > ciepłej wody pełnej, relaksującej po ruchliwym dniu... ręczniczki pobierać > proszę przy drzwiach, a przed zanurzeniem się w piance, proszę wziąć prysznic > u Transika :))) > > ps. bąbelki pachną truskawkami :))) odpoczne dopiero w trumience ;)))) A w wanience nie? :-) Mrouh na robotach przymusowych, uprawiająca poletko biurokracji :-( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: kąpiel w wanience :))))))) 10.06.03, 22:02 A ja z gory bede obserwowac i ogrzewac wode :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: kąpiel w wanience :))))))) 10.06.03, 22:04 ...i....chluuuuuup.....;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kąpiel w wanience :))))))) 10.06.03, 22:09 ja jestem w sąsiedniej wanience Itko :))) chlup chlup ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: kąpiel w wanience :))))))) 10.06.03, 22:31 Ulalko... proszę mi w oczy pianą nie dmuchać;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: kąpiel w wanience :))))))) 10.06.03, 23:25 Witam w wanience:))) To ja tez sie rozgoszcze.. i rozgrzeje zbolale miesnie karku w goracej wodzie.. i rozleniwie sie w pachnacej pianie.. A gdzie szampan i truskawki??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: kąpiel w wanience :))))))) 10.06.03, 23:29 -razem ze slo-onkiem przez dziurę w dachu, napawam oczy,widokiem kąpiących się gracji:) -tylko tej piany,stanowczo za dużo :( -a tak na marginesie:poduchowcy to czyściochy,że aż miło:))) -a przecierz,wilk się nie myje i też żyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 15:55 a bo to tak Transiu działa... im mniej widać, im mniej dopowiedziane, tym bardziej Was przyciąga :)) no i gdzieżeś Ty się wdrapał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 22:51 ale paluszki od nozki wystaja ponad pianke... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 22:57 -a ja wyciągnąłem przed chwilą korek ;) -ręcznik i szlafroczek...wiszą dość daleko :) ...Więcej Światła proszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 22:59 ooooo.. musze rozpuscic wlosow mych warkocze, jak lady Godiva!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 23:02 -pozwól,że okryję Twoje wilgotne ciało tym pachnącym...ręcznikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 23:03 a ja myślałam, że tym razem zamienisz się w żel pod prysznic!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 23:10 transoptor napisał: > Itusiu...teraz TY do kąpieli proszę...woda w sam raz ,a piana pachnie........ > brzoskwinią ;) no jak brzoskwinką , to na momencik chluupnę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 23:12 hihihi i czem prędzej lecę do podusi główkę przytulić... niech moje zmęczenie przejmie... Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 23:13 -czy woda aby nie za chłodna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: kąpiel w wanience :))))))) 11.06.03, 23:15 gdzieżesz chłodna... wytworna była:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: kąpiel w wanience :))))))) 03.04.04, 22:17 czas na kąpiel;-) wrócę po...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: kąpiel w wanience :))))))) 03.04.04, 22:56 a to kapiel juz Wielkanocna ??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: kąpiel w wanience :))))))) 03.04.04, 23:08 hihihihihi... nie.... przedwielkanocna;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: kąpiel w wanience :))))))) 03.04.04, 23:32 ale kiedys ludziska tak sie przecie kapali,(w sredniowieczu) zawsze przed duzymi swietami :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: kąpiel w wanience :))))))) 06.04.04, 18:25 najlepszy wypoczynek w wanience z ciepla woda:) a po kapieli jakis pyszny napoj np moja ulubiona bawarka:) i wszystko co z mlekiem zwiazane:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: :)po wanience :)) 06.04.04, 23:21 balsamik na cialko i wskoczyc do lozeczka z ciekawa ksiazka uprzednio napiwszy sie jakiegos soczku:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: kąpiel w wanience :))))))) 29.04.04, 21:43 idę troszku odpocząć , zrelaksować się i pazurki poprzycinać;-) tylko co ja mam z kotem na kolanach zrobić, jeżeli ten wody się boi???? może ktoś go przechowa przez chwil kilka???? są chetni? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: kąpiel w wanience :))))))) 29.04.04, 23:16 juz go biore na swoje kolanka Itus niema sprawy...:)) cale szczescie w nieszczesciu, moj psiunus niedysponowany to go nipogoni..;)) idz i rob sie piekna spokojnie ;)) pozniej damu mu kolacyjke: mam mleczko i sledzika-chyba lubi to ???? Odpowiedz Link Zgłoś