Dodaj do ulubionych

Wszystko się wydało!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 22:51
Mata Hari przełomu XX i XXI w., czyli nasz nieoceniony Czort, rozwiązała
właśnie zgadkę panny w ciąży. Nikt tylko nie wie, kim jest ojciec. Jak
donoszą, w wielkiej tajemnicy tajni informatorzy Agencji Prasowej Maryjo2,
jest to niejaki Ar-Tur.
Dziecko będzie zatem dorodne :)
Obserwuj wątek
    • czort Re: Wszystko się wydało! 10.06.03, 23:20
      mata jak mata, hari napewno!
      maryjko, do jasnej cholery!!! nie znam zadnego ar-tura!!! o
      matkoboskaelektryczna, stzrzejem siem, juz i wzrok nie ten:((((

ar-tur ukaz mi siem! a ja ciem ukarze! taka kobiete zaplodnic i zwiac???
      boj siem czorta, chlopie!
      • Gość: only Re: Wszystko się wydało! IP: *.kabel.telenet.be 11.06.03, 00:52
        no ale jesli to ar-ma-tur to mozliwe ze pojechal na wycieczke, i zaraz
        wroci.....
        • Gość: maryjo2 Re: Wszystko się wydało! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 06:42
          Zgadza się, bo to bardzo "światowy" człowiek.
      • Gość: maryjo2 Re: Wszystko się wydało!-do Czorta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 06:48
        Czorcie drogi, na tym świecie jest pewnie jeszcze kilka miliardów osób,
        których nie znasz. A ilu Ar-Turów, hu!
        :)
        • czort Re: Wszystko się wydało!-do Czorta 11.06.03, 08:05
          no wiesz? kobieto, ale jak bym chciala poznac tych kilka miliardow!
          moze od dzis bede przedstawiala sie kazdej osobie spotkanej na ulicty to i
          ilosc nieznajomych sie zmniejszy?
          i na ar-tura trafie moze? :)
    • zgrywusik Re: Wszystko się wydało! 11.06.03, 08:08
      i będzie mały maryjanek-eurofanek ?:)
    • ar_tur1 Re: Wszystko się wydało! 11.06.03, 10:16
      Witam Was serdecznie. Piszę po raz pierwszy. Do tej pory jakoś nie miałem
      okazji, by się Wam przedstawić.
      No więc jestem Artur, lat 42, wysoki blondyn o niebieskich oczach. W marcu tego
      roku, przed wyjazdem na wojarze poznalem sliczną i miłą blondynke z Warszawy.
      Wzruszyła mnie jej historia, a ona sama oczarowała mnie swą osobowoscią. Dość
      powiedzieć, że świeta wielkanocne spedziliśmy razem. W połowie maja
      dowiedziałem się o efekcie tego naszego wyjazdu. Wbrew sugestiom niektórych
      osobników z tego forum nie zamierzam się wymigiwać od odpowiedzialności. Wręcz
      przeciwnie, jestem dumny, że taka właśnie kobieta zostanie matką mej pociechy.

Pozdrawiam wszystkich
      A
      • Gość: mario2 Re: Wszystko się wydało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 10:25
        tak tez mi sie wydawalo...:)
        ciekawe gdzie te "wojarze" (hihi) odbyles?
        Na Saskiej Kepie?
        • Gość: mario2 Re: Wszystko się wydało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 10:27
          A moze nawet do Serocka lodzia vikkingow trafiles? :o)
        • ar_tur1 Re: Wszystko się wydało! 11.06.03, 10:27
          Z Tobą raczej przyjemności w rozmowie nie znajdę. Wiesz dlaczego, wiec proszę,
          nie prowokuj.
          • Gość: mario2 Re: Wszystko się wydało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 10:28
            No, dla ciebie z pewnoscia nie byloby to przyjemne :o)
            • Gość: maryjo2 Re: Wszystko się wydało! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 06:36
              Mario, czyżby Ar-tur w czymś Ci przeszkodził?? Tylko nie mów, że też chciałeś
              zostać sprawcą panieńskich ciąż, jako mąż i nie mąż.
              • Gość: mario2 Re: Wszystko się wydało! IP: 212.106.152.* 12.06.03, 19:07
                U mnie jesli juz, to raczej wszystko jest zaplanowane! Nie tak jak inni; byle
                jak z byle kim i byle gdzie, czego efekty golym okiem widac :)
                • Gość: maryjo2 Re: Wszystko się wydało! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 21:14
                  Ja tam nie wiem co Ty widzisz, gdzie, i po jakich efektach specjalnych, ale to
                  chyba muszą być całkiem niezłe urojenia :)
    • woland? Re: Wszystko się wydało! 11.06.03, 10:48
      jak wam nie wstyd towarzysze ! tak piętnować rodaka, który powiększa nam
      przyrost naturalny ! gdyby nie tacy jak on, to dla kogo szły by pieluchi z
      Proctera, waciki, olejek Jonson i cośtam, i takie inne. kto zapisywał by zeszyt
      w trzy linie koślawymi kulfonami? kto podklejałby gumę do żucia pod blat ławki,
      kto całowałby się ukradkiem w szkolnej szatni? kto wprowadzał by w życie zasadę
      4 "Z" na studiach. Kto napędzałby naszą dynamicznie rozwijającą się <vel
      zwijającą się> gospodarkę ???, kto zaciągałby kredyty, bzykał się na boku? Komu
      pojawiły by się pierwze siwe włosy, Kto maniakalnmie odwiedzałby sklepy kupując
      wszystko co tylko wpadnie mu pod rękę, no kto? kto w końcu dożyłby emerytury,
      zamiast kopnąć w kalendarz przed 60 i dać szansę młodym Kto byłby seniorem
      rodu, który zawsze był cacy i wie wszystko najleepiej i za jego czasów to....
      Kto w końcu napędzałby koniunkturę grabarzaom, no kto ??? Ludzie dajcie zarobić
      każdemu, nie bądżcie samolubni :)))))))))
      PA
      • czort ar-tur dzieki!!! 11.06.03, 10:53
        przyznaniem sie do potomka zaoszczedziles wydatkow damskiej czesc FT na
        pieluchi dla malenstwa!!!
        hurraaaa!!! przeznacze wszystkie na pierogi ze serocka:)))
        • Gość: maryjo2 Re: ar-tur dzieki!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 17:09
          Ale z Ciebie sknera Czorcie! Dziecku chcesz od pupki odejmować dla własnych
          przyjemności?!
          :)
          • czort Re: ar-tur dzieki!!! 11.06.03, 17:39
            maryjko, dzien dobroci dla dzieci (no,lata cale!) mam juz za soba:))
            a pierogi sa taaakie dobre:)
            a z reszta niech sie tatus martwi o potomka, a jak!
            co zrobil to ma:)))
            kurs przyspieszony zmiany pieluch mogiem zrobic:))))
            • Gość: samanta w morde jeza.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 17:50
              bedziemy miec dzidziusia ?:) No drodzy panstwo...slub juz na Ft mamy,baby
              mamy...nie chce nic mowic ale teraz pora na pogrzebik
              jakis,tfu,tfu,tfu...!!!!!:))))))
              • silverstone Re: w morde jeza.... 11.06.03, 18:22
                ... ja zaraz zejde na ochotnika tylko nie wiem, czy w takim razie sie liczy! :)

Gość portalu: samanta napisał(a):

> bedziemy miec dzidziusia ?:) No drodzy panstwo...slub juz na Ft mamy,baby
                > mamy...nie chce nic mowic ale teraz pora na pogrzebik
                > jakis,tfu,tfu,tfu...!!!!!:))))))
              • kitek1 proponuje, samantko zakup................. 11.06.03, 18:25
                fuckomatu,
                moze przestaniesz wtedy,
                tak gloopio,
                pieprzyc:(
                • Gość: samanta Re: proponuje, samantko zakup................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 18:29
                  wiem dziadku,ze sie sploszyles bo z twojej polki juz
                  biora,he,he...Silverstone,nie badz tak... hej do przodu!:)))
                  • silverstone Re: proponuje, samantko zakup................. 11.06.03, 18:31
                    no do tylu byloby mi trudno :) choc jesli masz na mysli uwstecznienie w postaci
                    demencji to pewnie mam zadatki. Kiedys usiade sobie na Krupowkach i bede
                    spieeeeeeeeewaaaaaaaaaaaaaaaac :)

Gość portalu: samanta napisał(a):

> wiem dziadku,ze sie sploszyles bo z twojej polki juz
                    > biora,he,he...Silverstone,nie badz tak... hej do przodu!:)))
                    • Gość: samanta Re: proponuje, samantko zakup................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 18:36
                      silverstone napisała:

> no do tylu byloby mi trudno :) choc jesli masz na mysli uwstecznienie w
                      postaci
                      >
                      > demencji to pewnie mam zadatki. Kiedys usiade sobie na Krupowkach i bede
                      > spieeeeeeeeewaaaaaaaaaaaaaaaac :)

Doppre!!!!!!:))))) Jo byda ci przygrywac na gitarze i zbijemy kase:)
                • silverstone Komplementarnosc sie liczy... 11.06.03, 18:30
                  ...wiec to wcale nie bylo glupie! Forum bez pogrzebu to jak pudelko puzzli bez
                  jednego kawaleczka! To moze czlowieka zadreczyc! :)

kitek1 napisał:

> fuckomatu,
                  > moze przestaniesz wtedy,
                  > tak gloopio,
                  > pieprzyc:(
            • Gość: maryjo2 Re: ar-tur dzieki!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 22:15
              Mam nadzieję, że Ci te pierogi w gardle nie staną kością, bo to oznaczałoby,
              że Samcia za pomocą swych siedmiu zmysłów wykrakała pogrzebik!
              • Gość: samanta Re: ar-tur dzieki!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 23:01
                Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Mam nadzieję, że Ci te pierogi w gardle nie staną kością, bo to oznaczałoby,
                > że Samcia za pomocą swych siedmiu zmysłów wykrakała pogrzebik!

Tfu! To byl tylko zart maryjko,taki czarny humor:)
                • Gość: leziox Re: ar-tur dzieki!!! IP: *.arcor-ip.net 12.06.03, 00:00
                  Brawa dla tatusia,mam nadzieję że się opłacało.A zresztą ten wiek,42,zawsze
                  jest bogaty w przemiany,no toż każdemu się może zdarzyć zapomnienie.
                  • Gość: maryjo2 Re: ar-tur dzieki!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 06:39
                    Słusznie! Wczoraj tak się zapomniałam, że zjadłam lody marcepanowe z
                    małosolnym ogórkiem. Nie myąlałam, że to może tak wspaniale smakować!
                    • Gość: leziox Re: ar-tur dzieki!!! IP: *.ipt.aol.com 12.06.03, 21:54
                      Stąd rozumiem to dziwne zamówienie w jednej z wawskich hurtowni-100 kilo
                      kiszonych ogórków i 500 kilo lodów.To wszystko bez ogóra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka