Dodaj do ulubionych

Wielki Eksperyment!!!

22.06.07, 20:47
Piątkowy wieczór bez piwa:)))
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 20:51
      Będziesz testował, jak się piwo zachowa bez Ciebie?
      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 20:55
        Zanim postawię pytanie, wolę znać odpowiedź:)
        • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 20:58
          A kto niby ma wiedzieć, co Ci odpowiedzieć? :)
          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:01
            Oczywiscie JA. W ten sposób znam odpowiedź na każde pytanie:)
            • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:02
              Więc jak brzmi odpowiedź? ;))
              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:06
                No cóż...nie żałuję:)
                • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:10
                  Ja tez nie, tym bardziej, że dziś po piwie już bym spała ;)
                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:14
                    Znowu ta porażająca zgodność w ocenie faktów;)
                    • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:17
                      Nie chce mi się wysilać na sprzeczną oryginalność, nawet wtedy, gdyby miałoby to
                      być nudne :)
                      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:22
                        Czyli mogę uznać eksperyment za udany:)
                        • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:23
                          Jeśli to był rezultat, jakiego oczekiwałeś, to z całą pewnością TAK :)
                          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:27
                            Rezultat przeszedł najsmielsze oczekiwania. Jestem genialny:)))
                            • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:29
                              Nareszcie to powiedziałeś :)
                              Mistrzu, prowadź!
                              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:36
                                Mów mi to częściej. Lubię być utwierdzany w tym, czego jestem pewien:)))
                                • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:38
                                  A jeśli powiem, że poszłabym w ciemno za Mistrzem? :)
                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:44
                                    To idźmy, Małgorzato:)
                                    • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:46
                                      Matko kochana, co za egipskie ciemności wokół, a ja mam kurzą ślepotę. Czy ktoś
                                      mógłby mi poświecić? :)
                                      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:53
                                        Może Bułhakow?;)
                                        • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:54
                                          Iiii, jeszcze nie jestem chyba w zaświatach?
                                          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:56
                                            To może na balu u Szatana?:)
                                            • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:57
                                              Już wolę zamiast świecącego truposzczaka w roli latarki ;)
                                              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:06
                                                Straszenie plebsu jest zbyt trywialne:)
                                                • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:09
                                                  Może nie trywialne, ale jakieś takie zbyt znajome :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:10
                                                    Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:15
                                                    Założysz się?
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:19
                                                    Odkryłaś pętlę czasoprzestrzenną?:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:25
                                                    Tak, we własnej głowie :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:30
                                                    Odmienne stany świadomosci? Jesteś do przodu:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:34
                                                    Nie wiem, bo one zanadto mnie pociągają, przy czym nie mam na myśli wchodzenia
                                                    po raz kolejny do tej samej rzeki, która już znam, chociaż w zasadzie jest to ta
                                                    sama rzeka, tylko inaczej.
                                                    Cholera, w zasadzie co bym nie chciała powiedzieć, brzmi jednakowo bzdurnie :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:43
                                                    Najważniejsze, że nie masz wodowstrętu:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:45
                                                    O co, to nie, woda to mój drugi żywioł :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:49
                                                    A gdzie to siódme morze?:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:51
                                                    Może być, że jest bardzo blisko, tak blisko, że ... :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:54
                                                    I niebezpiecznie wzburzone:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:58
                                                    Mówisz, jakbyś je widział, słyszał? :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:02
                                                    W czasoprzestrzeni wszystko jest możliwe:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:10
                                                    Gdybym tylko mogła pozbyć się materii własnej, już kąpałabym się w tym morzu :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:11
                                                    Lato dopiero sie zaczęło:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:20
                                                    W wirach czasoprzestrzeni zawsze gdzieś jest lato :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:22
                                                    A najważniejsza jest jedność czasu i miejsca:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:25
                                                    Jasne, bo jak można się kąpać w morzu, które właśnie uciekło gdzie indziej? ;)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:31
                                                    Prawo Powszechnego Ciążenia samo nadaje morzu kierunek pływów:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:33
                                                    Ejże, ejże, czy mi się zdaje, czy to morze bardzo konkretnie do czegoś zmierza?
                                                    Proszę bardzo, niech kontynuuje, niech się nie wstydzi ;))
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:39
                                                    Wcale się nie wstydzi, tylko pokonuje własną bezwładność. Potem będzie nie do
                                                    zatrzymania:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:42
                                                    Przypływ, odpływ, znowu przypływ ... Gdzie tu jest miejsce na bezwładność? ;)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:49
                                                    Musisz sprawdzić w kalendarzu lunarnym:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:50
                                                    Czyżby interesowało Cię, kiedy nastąpi pełnia? :))
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:58
                                                    Tylko tak można się orientować w pływach:)
                                                  • czarus1960 Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:00
                                                    Jeżeli minie północ, to eksperyment się skończy i będzie można wypić piwo?
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:02
                                                    Jeśli to ma wpłynąć na pełnie szczęścia - to jak najbardziej :)
                                                  • czarus1960 Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:03
                                                    Dzięki Ci o Pani, zielony Lech na początek, a potem ....
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:07
                                                    A potem może Guinnes ?:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:08
                                                    Potem już będzie z górki :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:14
                                                    Na razie to tylko ja mam z górki:)))
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:16
                                                    No i jak Ci się leci, Crimeczku? :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:24
                                                    Ode mnie wszystko spływa w Twoim kierunku:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:30
                                                    To sprawka siły przyciągania - jak słusznie już gdzieś zauważyłeś no
                                                    i...odmiennej polaryzacji :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:32
                                                    Wszystko nam sprzyja:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:41
                                                    Aż ciśnie się na usta, by powiedzieć "łącznie z... ", ale pozwól, że na wizji to
                                                    przemilczę :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:43
                                                    Pozwalam, choc ciekawość nie pozwoli mi zasnąć:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:47
                                                    Dzięki, bo wiele mnie kosztowało ugryźć się w język tu i teraz :))
                                                  • leziox Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:47
                                                    Moze teraz,dla odmiany,Crimen zaczac powinien z eksperymentem:"Caly miesiac bez
                                                    seksu".
                                                    No,niech tam...niech beda to tylko dwa tygodnie,litosc trzeba by nad czlowiekiem
                                                    miec...
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:52
                                                    Już bez przesady, żeby aż tak się poświęcać tylko dla eksperymentu ;)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:55
                                                    Ja zacząłem skromnie od jednego wieczoru, a Lezio już dekadami obraca:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:57
                                                    Madrąla z niego- sam niech sobie poeksperymentuje, zamiast patrzeć tylko na
                                                    innych :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:00
                                                    Chyba brakło mu browaru w lodówce. Trzeba go zrozumieć:)))
                                                  • leziox Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:04
                                                    Nie,mam browarek i to w takiej ilosci ze jeszcze dla was by starczylo,gdybyscie
                                                    chcieli sie u mnie na chlanie zjawic.Ale ze nikt lezia nie chce odwiedzac,bo
                                                    leniwe tylki macie,no to ja juz na to nic poradzic nie moge.Tkwijcie sobie w
                                                    abstynencji wieczornej.
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:06
                                                    Co do mnie-czekam na razie, ze może tę kaucje za butelki na osobisty helikopter
                                                    spożytkujesz ;)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:08
                                                    To co, jedziemy do Lezia?:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:11
                                                    Jasne, skoro zaprosił :)
                                                  • leziox Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:12
                                                    Taa,wy juz jedziecie lata cztery,wiec jak jeszcze pogadacie,minie nastepnych piec.
                                                    Ale co tam,w koncu u mnie nudno.No bo kto chcialby ogladac jakis tam ci
                                                    Szwarcwald,Alpy,Austrie czy Szwajcarie,albo chlac browca nad jeziorem Bodenskim.
                                                    Zanudzic byscie sie mogli na smierc.
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:15
                                                    Głupolku kochany, przecież wiesz, że to nie tak :))
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:16
                                                    Teraz, gdy mamy zaproszenie na piśmie, to tylko szykuj browca:)
                                                  • leziox Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:18
                                                    Browca ci u mnie dostatek a i inne trunki sie znajda,co by kaca poranne
                                                    objawienie sie uczcic godnie,jak to juz nasi dziadowie i pradziadowie robili...
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:22
                                                    To nie ma odwrotu. Trzeba jechać:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:25
                                                    Czyli że postanowione! :))
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:29
                                                    Teraz już nie ma odwrotu:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:38
                                                    I tylko jeden kierunek przed nami :))
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:41
                                                    Biedny Lezio. Nie wie w co wdepnął:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:41
                                                    No wiesz, w g. na pewno nie ;)))
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:44
                                                    Może gorzej:)
                                                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:45
                                                    Zobaczymy, powąchamy ;)
                                                    Dobranoc :)
                                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 01:49
                                                    Dobranoc, a zapach, o ile pamiętam, ma być lawendowy:)))
            • libressa Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:53
              crimen napisał:

> Oczywiscie JA. W ten sposób znam odpowiedź na każde pytanie:)

tak potrafi tylko Geniusz...:)))

Libressa
              • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:59
                Nie mylić z Gieniusiem ;)
                • libressa Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:00
                  ...nielubie zdrobnien :)))
                  Libressa
                  • debi_bebi Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:02
                    A ja jednak lubię, kiedy mówi mi: Iwonko :))
              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:12
                Wiedziałem, że u Ciebie zawsze mogę liczyc na uznanie:)))
                • libressa Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:13
                  ...lubimy do siebie podobnych :)))

Libressa
                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:19
                    Fakt. Trzeba trzymać poziom...i pion też czsami:)
                    • libressa Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:53
                      ...mozna pokusic sie o rownanie :)))

Libressa
                      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:59
                        Do pionu???!!!:)))
                        • libressa Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:09
                          ...żeby zachować odpowieni poziom ;)

Libressa
                          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:15
                            No poziom to zawsze jest odpowiedni:)
                            • libressa Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:24
                              ...klasyka :)))

Libressa
                              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:31
                                Z odrobiną mistyki:)))
                                • libressa Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:33
                                  ...ezoteryka :)))

Libressa
                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:45
                                    Za to mogą posłać na stos:)))
    • menk.a Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:17
      to się może xle skończyć;)
      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:21
        Partnerko, a Ty nigdy nie próbujesz niczego nowego???:)
        • menk.a Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:53
          otwarta jestem na nowości, ale aż tyle bym nie ryzykowała :P
          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:57
            Chcę wiedzieć co jest po drugiej stronie lustra:)
    • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:26
      nie da sie:D
      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:29
        Pluszaczku, jeśli nawet Ty odstawiłaś dzisiaj kufelek, to wszystko się da:P
        • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:30
          ale ja nie odstawilam:PPP
          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:37
            Rozumiem, że trzymasz w łapce, stukając w klawiaturkę:)))
            • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:44
              jak Ty mnie dobrze znasz:D
              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:46
                W końcu nie jeden browarek wspólnie osuszyliśmy:)
                • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:52
                  nic tak nie laczy jak wspolny kac ;)
                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:54
                    We wspólnym pokoju:)
                    • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:02
                      w ktorym byly tez inne osoby:)
                      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:07
                        Być może. Nie bylem w stanie się rozglądać:)
                        • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:12
                          pamietam. lezales strasznie sztywny:)
                          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:14
                            Ktoś mnie bardzo brutalnie rzucił na wyro:)
                            • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:25
                              lozko w sumie bylo sprzetem najwygodniejszym:)
                              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:31
                                Chyba masz rację. Juz sam nie wiem co o tym myśleć:)
                                • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:38
                                  myslisz, ze to moglo...zaowocowac?;))
                                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:45
                                    O ile pamietam, to o żadnych owocach mowy być nie mogło. Znowu mnie coś
                                    ominęło:)
                                    • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:55
                                      pamietaj ze bierna postawa zyciowa nie robi wrazenia na kobietach :D
                                      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:04
                                        Z pewnością, ale to było silniejsze ode mnie;P
                                        • saqqara Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:16
                                          hihi, tez tak mam, ze czasami wole polezec;)
                                          ide zalegnac do legowiska. buzka Cukierek:D
                                          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:20
                                            Odsapnij Pluszaczku. Jutro też może być ciężki dzień:)))
    • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:51
      crimen napisał:

> Piątkowy wieczór bez piwa:)))

Coś się z Tobą dzieje niedobrego :)
      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:54
        Dokonuję bilansu życia:)
        • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 21:59
          crimen napisał:

> Dokonuję bilansu życia:)

i co? i co? :) Jak przypuszczam na duuuużym plusie :)
          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:08
            Jeszcze nie mam pewności, czy go nie zmarnowałem. Może wszystko trzeba zaczynać
            od początku:)
            • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:12
              crimen napisał:

> Jeszcze nie mam pewności, czy go nie zmarnowałem. Może wszystko trzeba
              zaczynać
              >
              > od początku:)

Słuchaj mądrzejszych od siebie, a ja Ci mówię, że nie zmarnowałeś :)
              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:21
                W końcu mam nawet swój wkład w licencjat:)))
                Ulżyło mi:)
                • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:25
                  crimen napisał:

> W końcu mam nawet swój wkład w licencjat:)))
                  > Ulżyło mi:)

Jak najbardziej :) Bez Ciebie nie byłoby 5 :)
                  • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:33
                    Czyli w miarę płynnie wszedłem w nowe tysiąclecie:)
                    • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:38
                      crimen napisał:

> Czyli w miarę płynnie wszedłem w nowe tysiąclecie:)

Udało Ci się :) hmm... szczęściarz ;)
                      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:50
                        Może nie warto się starzeć?:)
                        • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:03
                          crimen napisał:

> Może nie warto się starzeć?:)

W Twoim przypadku to nic strasznego :)
                          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:05
                            Formalina???:)))
                            • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:10
                              crimen napisał:

> Formalina???:)))

Wiesz, że nie mam i nie masz się czego obawiać :)
                              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 23:21
                                Wolałem się upewnić:)
                                • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 13:51
                                  crimen napisał:

> Wolałem się upewnić:)

No i znowu się mnie nie boisz ;)
        • mag_nolia2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:09
          jak się kształtują nakłady inwestycyjne,
          do realizacji w przyszłości?
          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:11
            Ciągle przeglądam aktywa:)
            • mag_nolia2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:33
              a zyski zostaną skonsumowane od razu?
              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:52
                Przecież nie odłożę ich na czarną godzinę:)
    • slimaczek14 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:06
      crimen napisał:

> Piątkowy wieczór bez piwa:)))

niewiarygodne?!?!?!?!?!?!?!?!;)
      • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:09
        Też ciągle jestem w szoku:)
        • slimaczek14 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:10
          terapia antyszokowa potrzebna.
          • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:12
            Byle do północy:)
            • slimaczek14 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:14
              tja po północy już sobota...a wtedy się piwo poleje...
              bye
              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:22
                W końcu żyje się raz, pije sie co dzień:)
      • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:19
        slimaczek14 napisała:

> crimen napisał:
        >
        > > Piątkowy wieczór bez piwa:)))
        >
        > niewiarygodne?!?!?!?!?!?!?!?!;)

Ja tam nie wierzę dopóki nie zobaczę :))))
        • slimaczek14 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:21
          ja i tak nie uwierzę, dobranoc
          • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 22.06.07, 22:28
            slimaczek14 napisała:

> ja i tak nie uwierzę, dobranoc

Słodkich snów :)
            • leziox Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:33
              Ktos tu zwariowal.Nie ma goraczki sobotniej nocy bez browaru,a takie
              eksperymenty sa zbrodnicze i od dzisiaj powinienem zaczac Crimena wyzywac od
              dr.mengele.
              • crimen Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 00:47
                Już po północy. Zaległości można nadrobić, a Mengele nie wzywaj, bo jeszcze sie
                pojawi:)
                • kochanica2 Re: Wielki Eksperyment!!! 23.06.07, 13:50
                  crimen napisał:

> Już po północy. Zaległości można nadrobić, a Mengele nie wzywaj, bo jeszcze
                  sie
                  >
                  > pojawi:)

Wiedziałam, że nie wytrzymasz całej nocy :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka