Dodaj do ulubionych

Eksperymentu czesc dalsza moze...

23.06.07, 17:30
Kolega Crimen w ktoryms z watkow nadmienil,ze mozliwe byloby wykonanie normy
100 wpisow na watek w ciagu godziny.Jako ze chcialbym ustalic,czy rzeczywiscie
jest to mozliwe,proponowalbym taki watek utworzyc i zobaczyc dla jaj,co z tego
wyjdzie.
Moglibysmy np.umowic sie na konkretna godzine i dac czadu.Czy sa jakies
wnioski odnosnie czegos takiego,czy macie to gdzies?
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 18:14
      nie podejrzewałam Cię o taką działalność :P
      • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 18:15
        menk.a napisała:

> nie podejrzewałam Cię o taką działalność :P

Sie zaczyna propaganda :D
    • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 18:14
      leziox napisał:

> Kolega Crimen w ktoryms z watkow nadmienil,ze mozliwe byloby wykonanie normy
      > 100 wpisow na watek w ciagu godziny.Jako ze chcialbym ustalic,czy rzeczywiscie
      > jest to mozliwe,proponowalbym taki watek utworzyc i zobaczyc dla jaj,co z tego
      > wyjdzie.
      > Moglibysmy np.umowic sie na konkretna godzine i dac czadu.Czy sa jakies
      > wnioski odnosnie czegos takiego,czy macie to gdzies?

Ja się mogę zgodzić :) Dziś i proponuję niezbyt późną godzine, bo zasnę :)
    • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 18:26
      chyba nic nie wyjdzie z ekperymentu, bo sama ze sobą pisać nie będę, choć
      mogę :D
      • menk.a Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 18:38
        nooo jak już nie masz z kim... to z sobą chociaż.... taki forumowy onanizm:DDD
        • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 18:45
          menk.a napisała:

> nooo jak już nie masz z kim... to z sobą chociaż.... taki forumowy onanizm:DDD

A co się będę czaić :) Mawet Ty, wyrodna siostro, masz mnie dosyć :D
          • menk.a Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 18:49
            oj nie siej złowieszczych i nieprawdziwych wiadomości:P
            • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 18:54
              menk.a napisała:

> oj nie siej złowieszczych i nieprawdziwych wiadomości:P

Sama się boję tego co piszę :)
              • menk.a Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 18:58
                więc nie kracz, bo ściągniesz jakie nieszczęście :PPPP
                • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 19:00
                  menk.a napisała:

> więc nie kracz, bo ściągniesz jakie nieszczęście :PPPP

Już siedzę cicho :D
    • kochanica2 a sama ze sobą będę pisać, skoro macie mnie gdzieś 23.06.07, 18:31
      To se pośpiewam, a co mi tam :D

Tańcz głupia, tańcz,
      swoim życiem się baw !
      Wprost na spotkanie ognia leć !
      Tańcz głupia, tańcz,
      wielki bal sobie spraw !
      To wszystko, co dziś możesz mieć...
    • debi_bebi Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 19:54
      Lezio, ładnie to tak rzucić pomysł, a potem zostawić na lodzie wszystkie
      sympatycznie i gotowe iść za Tobą w ogień Panie ????
      A wstydź się, przechero jedna!
      :)
      • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:07
        debi_bebi napisała:

> Lezio, ładnie to tak rzucić pomysł, a potem zostawić na lodzie wszystkie
        > sympatycznie i gotowe iść za Tobą w ogień Panie ????
        > A wstydź się, przechero jedna!
        > :)

Ja zaraz focha strzelę i tyle :D
        • debi_bebi Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:12
          Patrz, no, jakie te chłopy są jednak...Z jednej strony oczekuje taki, że jak o
          coś poprosi, to zostanie uwzględnione, a z drugiej wypina się na wszystko :)
          • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:16
            Chyba poszedł po Kwiat Paproci:)
            • debi_bebi Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:18
              Oj tam rzeczywiście- dzisiaj jest najbardziej czarowna noc w roku, nawet
              ukochanego można sobie wyczarować :)
              • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:22
                Czytasz w moich myślach:)
                • debi_bebi Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:24
                  Masz zamiar zdobyć dzisiejszej nocy ukochaną na przyszłość? :)
                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:29
                    Taka noc jest raz w roku. Szkoda ją marnować...na sen:)
                    • debi_bebi Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:49
                      Oj tak,mi ja bynajmniej nie zamierzam, no przynajmniej nie całą, bo ,że w
                      którymś momencie padnę- tego jestem pewna :)
                      Tylko jeszcze się przygotuje odpowiednio- i za chwilę wrócę, by wyruszyć na
                      poszukiwanie kwiatu paproci :)
                      • crimen W takim razie net kłamie:) 23.06.07, 20:54
                        --------------------------------------------------------------------------------
                        wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=377472
                      • crimen Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:02
                        wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=377472
                        • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:25
                          crimen napisał:

> wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=377472

No to wpadaj, będziemy się seksić :DDD
                          • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:28
                            Za poźno to przeczytałem. Zanim dojadę, noc się skończy:)
                            • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:30
                              crimen napisał:

> Za poźno to przeczytałem. Zanim dojadę, noc się skończy:)

Ale ja jestem teraz bliżej niż dalej :)
                            • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:33
                              Pragnę zauważyć, że noc z 22 na 23 było wczoraj :))))))

crimen napisał:

> Za poźno to przeczytałem. Zanim dojadę, noc się skończy:)
                              • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:34
                                debi_bebi napisała:

> Pragnę zauważyć, że noc z 22 na 23 było wczoraj :))))))
                                >

e tam :D Zawsze można kartkę w kalendarzu przykleić jeszcze raz :D
                              • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:40
                                Czyli znowu muszę rok czekać:)
                                • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:46
                                  No nie wiem, ja wczorajszą noc spędziłam bardzo przyjemnie, i wcale przez to nie
                                  była gorsza, że bez seksu :))
                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:48
                                    debi_bebi napisała:

> No nie wiem, ja wczorajszą noc spędziłam bardzo przyjemnie, i wcale przez to
                                    ni
                                    > e
                                    > była gorsza, że bez seksu :))

Nie dobijaj Crimusia :D Raz w roku miał być seks, a się okazało, że
                                    przegaił :DDDD
                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 21:48
                                    Przyjmuję Twoją argumentację. Nic tak nie boli, jak zmarnowana okazja:)
                                    • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:00
                                      Przecież wczoraj nikt nawet nie był jej świadomy :)) tak więc życie toczy się
                                      dalej, i jeszcze na wszystko będzie czas :)
                                      • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:03
                                        Najważniejsze, że noc nie została zmarnowana. To chyba intuicja:)
                                        • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:10
                                          No :)) Coś musiało w tym być, że przeszła tak równie przyjemnie, jak za szybko :)
                                          Powiadają, że w towarzystwie przemiłych osób czas biegnie migiem :)
                                          • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:16
                                            Dlatego, gdy takie "przemiłe osoby" razem się zejdą, to beztrosko trwonią czas
                                            na bzdurki:)
                                            • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:18
                                              crimen napisał:

> Dlatego, gdy takie "przemiłe osoby" razem się zejdą, to beztrosko trwonią
                                              czas
                                              > na bzdurki:)

A czy ja moge się dowiedzieć co wy robiliście? :D Może też się załapię
                                              przypadkiem :D
                                              • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:20
                                                Eufemistycznie rzecz nazywając, raczyliśmy się strawą duchową:)
                                                • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:21
                                                  crimen napisał:

> Eufemistycznie rzecz nazywając, raczyliśmy się strawą duchową:)

a Tobie o co chodzi? ;))
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:25
                                                    O osiągnięcie nirvany:)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:26
                                                    crimen napisał:

> O osiągnięcie nirvany:)

Ale Cię 'natchło' :D
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:32
                                                    Samego Go nie naszło bynajmniej, bo mnie tez , no i dlatego tak nam miło
                                                    wczorajsza noc minęła na pogawędkach :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:35
                                                    Sięgnęlismy az do klasyki dramatu greckiego:)
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:36
                                                    I dowiedzieliśmy się, że życie to nie linia przerywana, tylko kontinuum, chociaz
                                                    czasem zapętlone :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:39
                                                    W Newtonowskim mikroświecie bywa też sinusoidą:)
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:41
                                                    Biorytmy też przedstawia się w postaci sinusoidy :)
                                                    Matematyka nie od parady jest królową nauk :)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:42
                                                    debi_bebi napisała:

> Biorytmy też przedstawia się w postaci sinusoidy :)
                                                    > Matematyka nie od parady jest królową nauk :)

A co przy tym jaraliście bądź piliście? :D
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:43
                                                    Ja nalewkę z pigwy, a Crimek chyba piwo :)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:45
                                                    debi_bebi napisała:

> Ja nalewkę z pigwy, a Crimek chyba piwo :)

Czyli on to co zwykle :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:43
                                                    A gdzies słyszałem że to "Repetitio Mater Studiorum":)
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:45
                                                    No, na pewno- ćwiczenia tez czynią mistrzem :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:52
                                                    debi_bebi napisała:

> No, na pewno- ćwiczenia tez czynią mistrzem :)

Jesteśmy genialni. Cokolwiek głosimy, jest uniwersalne i ponadczasowe:)))
                                                  • debi_bebi Wszystko już było, 23.06.07, 22:55
                                                    już się zdarzyło, już zostało powiedziane. Możemy być jedynie w miarę
                                                    oryginalnymi epigonami twórczości innych :)
                                                  • crimen Re: Wszystko już było, 23.06.07, 22:59
                                                    Myślisz, że juz nie warto się starać? Polemizowałbym:)))
                                                  • debi_bebi Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:01
                                                    Warto, jak najbardziej! Twierdzę tylko, że nie warto się załamywać, jeśli się
                                                    okaże, że już ktoś przed nami wpadł na podobny pomysł :)
                                                  • crimen Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:05
                                                    No!!! Bo przez chwilę obawiałem się, że nam skrzydła opadają:)))
                                                  • kochanica2 Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:05
                                                    crimen napisał:

> No!!! Bo przez chwilę obawiałem się, że nam skrzydła opadają:)))

Dobrze jeśli tylko skrzydła :P
                                                  • debi_bebi Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:08
                                                    No, bo jak ręce opadną, to trudno nawet herbaty się napić ;)
                                                  • kochanica2 Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:10
                                                    debi_bebi napisała:

> No, bo jak ręce opadną, to trudno nawet herbaty się napić ;)

Dokładnie, więc lepiej niech się trzymają ;)
                                                  • czarus1960 Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:13
                                                    a dokładnie to co? Bo ja już zaliczyłam dzisiaj Tyskie, Książ, mieszankę
                                                    wycieczkową i chyba na herbatke nie mam siły:)
                                                  • debi_bebi Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:14
                                                    Co do mnie - napoczęłam żubrówkę i sok jabłkowy :)
                                                  • czarus1960 Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:18
                                                    Jedna z mieszanek miała w sobie sok jabłkowy z miętą i żubrówkę:) Dobre było ale
                                                    sie skończyło:(
                                                  • debi_bebi Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:29
                                                    Ja się na dziś specjalnie zaopatrzyłam w pełną butelczynkę :)
                                                  • leziox Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:30
                                                    Pelna butelczyne to ma dzisiaj kazdy z nas,wiec to nic wielkiego.Jakbys
                                                    zaopatrzyla sie na dzisiaj w pelnego faceta-to bylaby wiadomosc,hehehe
                                                  • kochanica2 Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:34
                                                    leziox napisał:

> Pelna butelczyne to ma dzisiaj kazdy z nas,wiec to nic wielkiego.Jakbys
                                                    > zaopatrzyla sie na dzisiaj w pelnego faceta-to bylaby wiadomosc,hehehe

To tylko ja zupełnie trzeźwa jestem? Rany czuję się jakbym zboczona była :D
                                                  • debi_bebi Re: Wszystko już było, 23.06.07, 23:35
                                                    Nie dane mi było dzisiaj, ale mam jeszcze jutro, pojutrze itd :)
                                                  • debi_bebi Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:07
                                                    bo jak by nie było - nasze życie jest NIEPOWTARZALNE :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:11
                                                    debi_bebi napisała:

> bo jak by nie było - nasze życie jest NIEPOWTARZALNE :)

Mimo, że niektórzy potrafią wejść dwa razy do tej samej rzeki:)))
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:13
                                                    Ale jak zauważyłeś - to jednak nigdy nie jest ta sama rzeka :))
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:16
                                                    To chyba jakieś światy równoległe:)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:18
                                                    Lub też odmienne stany świadomości, ale jeszcze nikt nie wykrył tak na pewno, co
                                                    to właściwie za zjawisko :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:20
                                                    Najbliżej sukcesu byłby ten, kto osobiście zetknął sie ze zjawiskiem:)))
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:22
                                                    No i jeszcze nie do końca, bo musiałby precyzyjnie je zinterpretować :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:28
                                                    Prowadź notatki. Mogą okazać się bezcenne. Na interpretację przyjdzie czas:)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:30
                                                    Nie wiem, czy dam radę zinterpretować sama. Potrzebowałabym chyba jakiegoś
                                                    świeżego oka :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:33
                                                    Nie doceniasz się. Ilu interpretatorów, tyle zdań. Dlaczego Twoje ma być
                                                    gorsze?:)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:34
                                                    Och! Nie chodzi, żeby ktoś to zrobił za mnie, tylko ze mną :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:44
                                                    Z tym nie powinno być problemu, przecież sprawdziliśmy już, że nie nudzimy sie
                                                    z sobą:)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:55
                                                    To teraz może powinniśmy sprawdzić, czy nudzimy się bez siebie ;))
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 23.06.07, 23:56
                                                    Sprawdziłem. Nudzę się:)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:01
                                                    :)))) A ja ....
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:06
                                                    Tylko nie gryź sie w język;)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:28
                                                    Już za późno :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:30
                                                    To Ci juz wchodzi w nawyk:)
                                                  • leziox Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:32
                                                    NEKROFILIA-pociag do zakopanego...
                                                  • kochanica2 Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:37
                                                    leziox napisał:

> NEKROFILIA-pociag do zakopanego...

Biedny Crimek :D W sumie ma niedaleko :)
                                                  • leziox Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:38
                                                    Niby dokad?do instytutu patologii jako student czy miasta Zakopane?
                                                  • kochanica2 Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:40
                                                    leziox napisał:

> Niby dokad?do instytutu patologii jako student czy miasta Zakopane?

miasta, a do instytutu to nie wiem :)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:32
                                                    Tylko wtedy, kiedy mam coś bardzo miło osobistego do powiedzenia :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:49
                                                    debi_bebi napisała:

> Tylko wtedy, kiedy mam coś bardzo miło osobistego do powiedzenia :)

To może nie dus tego w sobie. Naprawdę szkoda języka:)))
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:51
                                                    Taaak? Wywalę całą kawę na ławę, a co mi zostanie na potem?? :))
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 00:57
                                                    Potem zajmiesz się produkcją mitów:)))
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:00
                                                    A wiesz, że dzisiaj, a' propos chodzenia po śladach, myślałam o Eurydyce i
                                                    Orfeuszu? Zastanawiałam się, dlaczego on się obejrzał, jak ją wyciągał z tego
                                                    Tartaru :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:07
                                                    Test z ogladaniem się występuje chyba we wszystkich mitologiach, więc może
                                                    odpowiedź jest u mistrza Freuda?:)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:09
                                                    Nigdy zanadto nie zajmowałam się teoriami Freuda, były dla mnie zbyt fallicznie
                                                    monotonne ;)
                                                  • leziox Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:10
                                                    A tam,wyjasnienie jest proste-facet kocha sie w porzadnej kobiecie,a zawsze sie
                                                    oglada za fládrami.A wy na to jeszcze nie wpadliscie?
                                                  • kochanica2 Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:14
                                                    leziox napisał:

> A tam,wyjasnienie jest proste-facet kocha sie w porzadnej kobiecie,a zawsze
                                                    sie
                                                    > oglada za fládrami.A wy na to jeszcze nie wpadliscie?

Czyli żaden mnie kcohał nie będzie
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:18
                                                    Ech, nie bierz sobie tak do serca męskiej przewrotności, Kochanico :))
                                                  • leziox Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:20
                                                    Jasne ze nie ma co sobie brac do serca.Wazne zeby stawal,reszta jest wzgledna...
                                                  • kochanica2 Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:21
                                                    leziox napisał:

> Jasne ze nie ma co sobie brac do serca.Wazne zeby stawal,reszta jest
                                                    wzgledna..
                                                    > .

Sie mu viagre kupi i da rade :D
                                                  • kochanica2 Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:20
                                                    debi_bebi napisała:

> Ech, nie bierz sobie tak do serca męskiej przewrotności, Kochanico :))

Porządna to ja nie jestem, więc skończę w samotności w domu straców :))
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:17
                                                    debi_bebi napisała:

> Nigdy zanadto nie zajmowałam się teoriami Freuda, były dla mnie zbyt
                                                    fallicznie
                                                    > monotonne ;)

Ale człowiek jako taki, prosty jest, więc moze falliczny algorytm jest
                                                    najbliższy prawdzie:)))
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:29
                                                    To niech sobie będzie najbliższy prawdzie, co przecież wcale nie oznacza, że
                                                    będzie przy tym nudny jak flaki z olejem :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:34
                                                    Chyba muszę przyznać Ci rację. Może za mało ilustracji poglądowych:)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:37
                                                    Mówię Ci- to wina nadmiernych uogólnień, a wystarczy dojść do szczegółu, żeby
                                                    trysnął tęczą wszystkiego :))
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:50
                                                    Jest to prawda obiektywna, ale wielki Roman nie dopuści jej w tej formie do
                                                    systemu edukacji:)))
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 01:52
                                                    A szkoda, bo to by dopiero wydatnie uzdrawiająco na przyrost naturalny
                                                    podziałało :))
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 02:02
                                                    Ale seks to grzech, bo nie służy prokreacji:)))
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 02:03
                                                    Zacieśnianiu stosunków i więzi służy, ale ten głąb tego nie rozumie chyba :)
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 02:22
                                                    Kreacjoniści rozumieją więcej niż my, biedne żuczki:)
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 02:30
                                                    Mnie tylko dziwi, że ktoś tak wierzący we wszechmoc oraz nieograniczoną mądrość
                                                    i wiedzę Pana, sprowadza jego dzieło do tego samego, do czego sprowadza się
                                                    dzieło buhaja rozpłodowego.
                                                  • crimen Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 02:38
                                                    Bo prawdziwa władza polega na wprowadzaniu ograniczeń i uchylaniu ich dla
                                                    wybranych:)))
                                                  • debi_bebi Re: Nic z tych rzeczy, 24.06.07, 02:42
                                                    Nie widzę się na żadnej w/wzmiankowanych z list :))
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:41
                                                    debi_bebi napisała:

> Samego Go nie naszło bynajmniej, bo mnie tez , no i dlatego tak nam miło
                                                    > wczorajsza noc minęła na pogawędkach :)

Czuję się niekochana w takim razie ;)
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:42
                                                    Ależ to nie ma nic wspólnego z Tobą, więc możesz być spokojna :))
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:44
                                                    debi_bebi napisała:

> Ależ to nie ma nic wspólnego z Tobą, więc możesz być spokojna :))

Jak to nie ma? Nikt ze mną nie rozmawiał wczoraj, aż mi się przykro zaczyna
                                                    robić :P
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:46
                                                    Zobacz- nic straconego, bo gadamy dzisiaj. Póki życie trwa, poty można
                                                    wszystkiego zakosztować i wszystko nadrobić :))
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:47
                                                    debi_bebi napisała:

> Zobacz- nic straconego, bo gadamy dzisiaj. Póki życie trwa, poty można
                                                    > wszystkiego zakosztować i wszystko nadrobić :))

Oczywiście, normalnie czuję się jakby mnie jakiś zaszczyt kopnął ;)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:46
                                                    A dla zgłebienia tajemnic miłości zawsze mozna poczytać świętego Augustyna:)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:49
                                                    crimen napisał:

> A dla zgłebienia tajemnic miłości zawsze mozna poczytać świętego Augustyna:)

św. Augustym to był na moim nieszczęsnym egzaminie z filozofii, więc błagam,
                                                    nawet na kolanach, nie przypominaj mi tego ;)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:54
                                                    kochanica2 napisała:

> crimen napisał:
                                                    >
                                                    > > A dla zgłebienia tajemnic miłości zawsze mozna poczytać świętego Augustyn
                                                    > a:)
                                                    >
                                                    > św. Augustym to był na moim nieszczęsnym egzaminie z filozofii, więc błagam,
                                                    > nawet na kolanach, nie przypominaj mi tego ;)

Mea Maxima Culpa. Nie dałem Ci w porę korepetycji:)))
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:56
                                                    crimen napisał:

> Mea Maxima Culpa. Nie dałem Ci w porę korepetycji:)))

Możesz czuć się winny, bo tak obiecywałeś, a później na pastwę losu
                                                    zostawiłeś :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:01
                                                    Na szczęście sama sobie świetnie poradziłaś:)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:02
                                                    crimen napisał:

> Na szczęście sama sobie świetnie poradziłaś:)

Nie do końca tak jak chciałam. A nawet bym powiedziała, że wcale nie tak
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:08
                                                    No jedną czwórkę w indeksie dla przyzwoitości to chyba możesz mieć:)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:11
                                                    crimen napisał:

> No jedną czwórkę w indeksie dla przyzwoitości to chyba możesz mieć:)

Tylko, że najpierw było dwa :( I teraz k... nie będę miała stypendium! Brakuje
                                                    mi 0,03 do odpowiedniej średniej!
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:46
                                                    > Tylko, że najpierw było dwa :( I teraz k... nie będę miała stypendium!
                                                    Brakuje
                                                    > mi 0,03 do odpowiedniej średniej!

Tu przyznaję Ci rację. Ktoś zasłużył na obcięcie:)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:54
                                                    crimen napisał:

> Tu przyznaję Ci rację. Ktoś zasłużył na obcięcie:)

Ja proponuję Twoją osobę :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:07
                                                    Ja nie byłem sprawcą nieszczęścia:)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:09
                                                    crimen napisał:

> Ja nie byłem sprawcą nieszczęścia:)

byłeś :P
                                                  • leziox Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:09
                                                    Na cholere grupa krwi?toz tu nikt nie zamierza przeprowadzac testu na
                                                    ojcostwo,czy jak?Bo jak tak to ja moze sobie juz pojde...
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:13
                                                    leziox napisał:

> Na cholere grupa krwi?toz tu nikt nie zamierza przeprowadzac testu na
                                                    > ojcostwo,czy jak?Bo jak tak to ja moze sobie juz pojde...

Ja w ciąży nie jestem, chyba że Crimek :D
                                                  • leziox Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:15
                                                    Ja tam z zadnym facetem nic nie mialem jakby co...
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:17
                                                    leziox napisał:

> Ja tam z zadnym facetem nic nie mialem jakby co...

To kto zapłodnił Crimena? :D
                                                  • leziox Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:19
                                                    Moze Mickiewicz?
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:21
                                                    leziox napisał:

> Moze Mickiewicz?

Będą Mickiewiczątka? :D
                                                  • leziox Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:27
                                                    Trzeba byloby sie o to Adama M. zapytac
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:29
                                                    leziox napisał:

> Trzeba byloby sie o to Adama M. zapytac

Ze Crimek sie bawi w nekrofilie to nie przypuszczalam ;)
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:49
                                                    Nie bardzo znam św.Augustyna, ale z tego co pamiętam, to większość tzw. Ojców
                                                    Kościoła z niejednego pieca chleb pojadła, zanim zabrała się za religijność ;)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:52
                                                    debi_bebi napisała:

> Nie bardzo znam św.Augustyna, ale z tego co pamiętam, to większość tzw. Ojców
                                                    > Kościoła z niejednego pieca chleb pojadła, zanim zabrała się za religijność ;)

To już wiemy, dlaczego Crimuś chce świętym zostać :D
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:56
                                                    Ale to dopiero, jak się już porządnie naje :)
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:57
                                                    debi_bebi napisała:

> Ale to dopiero, jak się już porządnie naje :)

To jeszcze sobie poczeeeeekamy :D
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:56
                                                    debi_bebi napisała:

> Nie bardzo znam św.Augustyna, ale z tego co pamiętam, to większość tzw. Ojców
                                                    > Kościoła z niejednego pieca chleb pojadła, zanim zabrała się za religijność ;)

Aby dojść do wniosków, najpierw trzeba problem poznać empirycznie:)))
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 22:57
                                                    Jak najbardziej, a poza tym łatwiej wyrzec się przyjemności ziemskich, jak się
                                                    ich w bród zazna do tego 80 roku życia ;)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:03
                                                    debi_bebi napisała:

> Jak najbardziej, a poza tym łatwiej wyrzec się przyjemności ziemskich, jak się
                                                    > ich w bród zazna do tego 80 roku życia ;)

Średniowiecze było dosyć rozrywkowe. Umartwianie zaczynano w chwili, gdy ciało
                                                    już nie było w stanie należycie smakować przyjemności:)))
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:06
                                                    Jednak o średniowiecznych przyjemnościach życia świeckiego zaczęto mówic bardzo
                                                    późno. Wcześniej Średniowiecze uchodziło za epokę ascetyczną i mało ciekawą, i w
                                                    sumie rzadko kto wiedział, jakie sprośne opowiastki wtedy powstawały :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:10
                                                    Sama widzisz co znaczy dobra propaganda:)))
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:13
                                                    O, wiem :) To przecież wtedy narodził się ideał Rycerza, który bez mrugnięcia
                                                    okiem szedł do boju w obronie honoru swej damy :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:18
                                                    Tak. Pozwalał damie zachować czystość do śmierci, a sam w zdobytym mieście
                                                    bzykał wszystko, co choć odrobinę przypominało kobietę:)))
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:21
                                                    A gdzież tam, przecież on Damy-mężatki też tak za friko miłował- przypomnij
                                                    sobie choćby Ginewrę, żone króla Artura, i Lancelota :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:25
                                                    debi_bebi napisała:

> A gdzież tam, przecież on Damy-mężatki też tak za friko miłował- przypomnij
                                                    > sobie choćby Ginewrę, żone króla Artura, i Lancelota :)
                                                    Właśnie pamiętam Ginewrę i legenda wcale nie przekonuje o czystosci. Wręcz
                                                    przeciwnie, było sporo watpliwosci po ich nocy w lesie:)))
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:28
                                                    Fakt, że nikt nie wie, co im się tam wtedy przydarzyło, ale za to potem już na
                                                    pewno Artur nakrył ich in flagranti :)
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:31
                                                    debi_bebi napisała:

> Fakt, że nikt nie wie, co im się tam wtedy przydarzyło, ale za to potem już na
                                                    > pewno Artur nakrył ich in flagranti :)

Stary był, znał życie i nie łyknął bajeczki o jakimś mieczu, który podobno ich
                                                    dzielił:)))
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:37
                                                    Bo też bajeczka była mało prawdopodobna, mogli byli wysilić się na jakąś
                                                    bardziej wiarygodną, no nie? :)
                                                  • leziox Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:40
                                                    Jaka bajeczka,co bajeczka niby?Jak co mowie to zawsze szczerze,nawet jak mnie
                                                    sie dymac kce,to mowie o tym niewiastom i one zawsze mi pomagaja w tym zeby mnie
                                                    sie potem nie kcialo...Kobiety kochane zwierzaki som...
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:51
                                                    Lezio, jak ja bym miała kiedyś do czynienia z zakochaną we mnie kobietą, to może
                                                    bym Ci coś na ten temat powiedziała, a tak? Normalnie wykorzystujesz nade mną
                                                    swoją przewagę! :P

leziox napisał:

> Jaka bajeczka,co bajeczka niby?Jak co mowie to zawsze szczerze,nawet jak mnie
                                                    > sie dymac kce,to mowie o tym niewiastom i one zawsze mi pomagaja w tym zeby mni
                                                    > e
                                                    > sie potem nie kcialo...Kobiety kochane zwierzaki som...
                                                  • kochanica2 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:58
                                                    leziox napisał:

> Jaka bajeczka,co bajeczka niby?Jak co mowie to zawsze szczerze,nawet jak mnie
                                                    > sie dymac kce,to mowie o tym niewiastom i one zawsze mi pomagaja w tym zeby
                                                    mni
                                                    > e
                                                    > sie potem nie kcialo...Kobiety kochane zwierzaki som...

Jakie zwierzaki? :P
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:48
                                                    debi_bebi napisała:

> Bo też bajeczka była mało prawdopodobna, mogli byli wysilić się na jakąś
                                                    > bardziej wiarygodną, no nie? :)

Też nie lubię obłudy:)))
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:53
                                                    Ja też nie, i wolę wszelką prawdę, niż gładkie kłamstewka. co potem, jak już i
                                                    tak na wierzch wylezą, już tak ślicznie nie wyglądają.

crimen napisał:

> Też nie lubię obłudy:)))
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:58
                                                    Czyli błąd w sztuce jest kanonem w literaturze:)
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 24.06.07, 00:31
                                                    Oj, tym razem poproszę o jaśniej :)
                                                  • czarus1960 Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:21
                                                    Ha, ha, hi ,hi.
                                                  • debi_bebi Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:26
                                                    Ale nas podpuszcza, co ? :)
                                                    3 po 3
                                                  • crimen Re: Może teraz się uda:) 23.06.07, 23:26
                                                    czarus1960 napisała:

> Ha, ha, hi ,hi.

Przyjmuję, że to poparcie mojej śmiałej tezy:)
            • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:27
              crimen napisał:

> Chyba poszedł po Kwiat Paproci:)

hmm :D
              • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:30
                Lezio to romantyk...wbrew pozorom:)
                • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:33
                  crimen napisał:

> Lezio to romantyk...wbrew pozorom:)

Strach się bać? :D
                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:34
                    Wróci, nie zasmuci:)
                    • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:35
                      crimen napisał:

> Wróci, nie zasmuci:)

Tylko se najpierw poczekamy :D
                      • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:44
                        No nie wiem. Teraz u mnie burza z piorunami. Ciekawe w co trafi?:)))
                        • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:46
                          crimen napisał:

> No nie wiem. Teraz u mnie burza z piorunami. Ciekawe w co trafi?:)))

Byle nie w Ciebie :D I nie strasz, bo sama w domu jestem, a wiesz, że się
                          boję :)
                          • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:56
                            Tym razem to moja burza, a ja jestem jak piorunochron:)
                            • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:57
                              crimen napisał:

> Tym razem to moja burza, a ja jestem jak piorunochron:)

Ja wolę nie wiedzieć co tworzy ten piorunochron :DD
                              • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:04
                                Nie ważne co tworzy, ważne że spływa po całości:)
                                • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:18
                                  crimen napisał:

> Nie ważne co tworzy, ważne że spływa po całości:)

Chyba chcę wiedzieć o czym mówisz :D
                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:31
                                    Chyba mówiliśmy o piorunochronie, ale mogę się mylić:)
                                    • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:32
                                      crimen napisał:

> Chyba mówiliśmy o piorunochronie, ale mogę się mylić:)

Ty mylić? W co jak w co, ale w to nie uwierzę :P
                                      • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:41
                                        Więc to jednak piorunochron:)
                                        • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:45
                                          crimen napisał:

> Więc to jednak piorunochron:)

Pokażesz? :D
                                          • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:51
                                            Piorunochron, jak piorunochron. Nigdy nie widziałaś?:)
                                            • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:53
                                              crimen napisał:

> Piorunochron, jak piorunochron. Nigdy nie widziałaś?:)

Ja jeszcze wielu rzeczy w życiu nie widziałam :P
                                              • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:04
                                                Podziwiam Twój głód wiedzy:)
                                                • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:05
                                                  crimen napisał:

> Podziwiam Twój głód wiedzy:)

Nie tylko wiedzy :P
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:18
                                                    Wieczne nienasycenie?:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:19
                                                    crimen napisał:

> Wieczne nienasycenie?:)

Też tak masz? :P
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:26
                                                    Miewam:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:28
                                                    crimen napisał:

> Miewam:)

to nie to samo :P
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:36
                                                    Faceci mają inny metabolizm:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:41
                                                    crimen napisał:

> Faceci mają inny metabolizm:)

Wy ogólnie inni jesteście :P
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:48
                                                    No popatrz...a byłem pewien, że to wy jesteście inne:P
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:51
                                                    crimen napisał:

> No popatrz...a byłem pewien, że to wy jesteście inne:P

A gdybyśmy byli wszyscy tacy sami to byłoby nudno :)
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:58
                                                    Na szczęście nie ułatwiacie nam zadania:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:59
                                                    crimen napisał:

> Na szczęście nie ułatwiacie nam zadania:)

A chciałbyś tak wszystko od razu dostawać? :)
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:14
                                                    No nie. Łatwy sukces nie daje się smakować:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:32
                                                    crimen napisał:

> No nie. Łatwy sukces nie daje się smakować:)

Ale z sukcesu doopa :D
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:35
                                                    Nic się na tym nie znasz. To kwestia interpretacji. Wszystko moze być
                                                    sukcesem:)))
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:36
                                                    crimen napisał:

> Nic się na tym nie znasz. To kwestia interpretacji. Wszystko moze być
                                                    > sukcesem:)))

a w sumie to mam gdzieś to całe stypendium :D
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:49
                                                    Nie o stypendium chodzi, tylko o zasadę:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:51
                                                    crimen napisał:

> Nie o stypendium chodzi, tylko o zasadę:)

zasada... tego na chemii uczyli :P
                                                  • leziox Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:53
                                                    Nie chodzi w tej zasadzie o to zeby sie kwasic tylko zeby sie kochac wiec
                                                    wymyslcie cos bardziej slodkiego moze.no,nie za bardo slodkiego,ot w sam
                                                    raz-polslodkie za 3,20 zeta?...
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:57
                                                    leziox napisał:

> Nie chodzi w tej zasadzie o to zeby sie kwasic tylko zeby sie kochac wiec
                                                    > wymyslcie cos bardziej slodkiego moze.no,nie za bardo slodkiego,ot w sam
                                                    > raz-polslodkie za 3,20 zeta?...

ja taka tania nie jestem :P za mnie 3,21 trzeba dać :D A słodka jestem w sam
                                                    raz :)
            debi_bebi napisała:

> Patrz, no, jakie te chłopy są jednak...Z jednej strony oczekuje taki, że jak o
            > coś poprosi, to zostanie uwzględnione, a z drugiej wypina się na wszystko :)

Ja się staram, nawet sama do siebie mówię, a ten nic :D
            • debi_bebi Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:29
              No, i nawet focha strzelić nie można, bo nie ma kimu , hm ;/
              • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:33
                debi_bebi napisała:

> No, i nawet focha strzelić nie można, bo nie ma kimu , hm ;/

Niech się tylko pojawi to ja mu nie tylko focha strzelę ;DDDD
    • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:14
      Żeby nie było że podpuszczałem, to też dołożę swoją cegiełkę:)
        crimen napisał:

> Żeby nie było że podpuszczałem, to też dołożę swoją cegiełkę:)

Jedną maleńką? :D
        • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:31
          Dopiero się rozkręcam:)
          • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:34
            crimen napisał:

> Dopiero się rozkręcam:)

Zaraz jakieś pustaki zaczniuesz na plecach przynosić :D
            • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:35
              To jest myśl. Pustaki są lekkie i wydajne:)
              • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:36
                crimen napisał:

> To jest myśl. Pustaki są lekkie i wydajne:)

a jednak udaje mi się cos mądrego wymyślić :D Czasem... :P
                • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:45
                  W końcu masz zostać Wielkim Manipulatorem:)))
                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:47
                    crimen napisał:

> W końcu masz zostać Wielkim Manipulatorem:)))

A Ty asystentem :D
                    Biedny Lezio jeszcze nie wie, że jego czeka funkcja ochroniarza :D
                    • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:57
                      No nie wiem. Nie chciał być moim bodyguardem:)
                      • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 20:59
                        crimen napisał:

> No nie wiem. Nie chciał być moim bodyguardem:)

A Ty chciałbyś chronić innego faceta? :D
                        • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:04
                          Fakt, znowu masz rację:)
                          • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:22
                            crimen napisał:

> Fakt, znowu masz rację:)

Ja mam zawsze rację, tzn. Ty boisz się sprzeciwić :P
                            • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:32
                              Bo ja się boję silnych kobiet:)
                              • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:33
                                crimen napisał:

> Bo ja się boję silnych kobiet:)

Bo Ty sie boisz kobiet :PP
                                • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:42
                                  Nie dobijaj mnie:)
                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:46
                                    crimen napisał:

> Nie dobijaj mnie:)

ależ ja Ciebie nawet nie tknęłam, nie mówiąc o dobijaniu :P
                                    • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:52
                                      Ale znasz największą tajemnicę:)
                                      • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 21:53
                                        crimen napisał:

> Ale znasz największą tajemnicę:)

Ja? A o czym mówisz? :)
                                        • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:05
                                          Nie powiem:P
                                          • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:06
                                            crimen napisał:

> Nie powiem:P

No ale skoro i tak wiem :)
                                            • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:19
                                              To po co pytasz???:)
                                              • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:20
                                                crimen napisał:

> To po co pytasz???:)

Bo nie wiem co dokładnie masz na myśli :P Zbyt dużo Twoich tajemnic znam ;PPPP
                                                • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:27
                                                  Ja nie mam tajemnic. Zawsze z sercem na dłoni:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:29
                                                    crimen napisał:

> Ja nie mam tajemnic. Zawsze z sercem na dłoni:)

sam je sobie wycinałeś? :P
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:37
                                                    Nic nie mówiłem, że to moje:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:40
                                                    crimen napisał:

> Nic nie mówiłem, że to moje:)

A czyje? :P
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:49
                                                    Trofiejne, jak mawiają Rosjanie:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 22:50
                                                    crimen napisał:

> Trofiejne, jak mawiają Rosjanie:)

że niby co? :)
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:14
                                                    Samo wpadło w ręce:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:32
                                                    crimen napisał:

> Samo wpadło w ręce:)

hmm nie łapię :D
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:36
                                                    Gdybyś łapała, to też by Ci wpadło:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:37
                                                    crimen napisał:

> Gdybyś łapała, to też by Ci wpadło:)

Ja tam wpadać nie chcę :D
                                                    Lezio wrócił, ale chyba jakoś mało romantycznie :D
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:50
                                                    Pewnie nie ma mu kto piwa otworzyć:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:53
                                                    crimen napisał:

> Pewnie nie ma mu kto piwa otworzyć:)

To otwieraj ;)
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 23.06.07, 23:59
                                                    To nie ta grupa krwi:)
                                                  • kochanica2 Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 24.06.07, 00:00
                                                    crimen napisał:

> To nie ta grupa krwi:)

A jaka ma być?
                                                  • crimen Re: Eksperymentu czesc dalsza moze... 24.06.07, 00:09
                                                    Lezia pytaj:)
                                                  • kochanica2 Lezio- do raportu, proszę :) 24.06.07, 00:11
                                                    crimen napisał:

> Lezia pytaj:)

Jaka grupa krwi ma być? :)
    • kochanica2 :) 23.06.07, 21:36
      Od 17:30 napisaliśmy 58 postów, coś wolni jesteśmy :D
      • debi_bebi Re: :) 23.06.07, 22:07
        W trzy osoby da się rozpędzić wątek raz dwa, tylko że ja byłam trochę zajęta, i
        mogłam tylko z doskoku, ale teraz juz ok :)
        • kochanica2 Re: :) 23.06.07, 22:13
          debi_bebi napisała:

> W trzy osoby da się rozpędzić wątek raz dwa, tylko że ja byłam trochę zajęta,
          i
          > mogłam tylko z doskoku, ale teraz juz ok :)

No to zabieramy się do roboty :D Zaskoczymy Lezia, a potem strzelę... focha :D
          • debi_bebi Re: :) 23.06.07, 22:15
            Foch mu się należy, jak ta la la, i nie ma przeproś. No chyba, że Leziowi tez
            się noce pomyliły, i ....puszcza gdzieś wianki na gościnnych występach ;)
            • kochanica2 Re: :) 23.06.07, 22:17
              debi_bebi napisała:

> Foch mu się należy, jak ta la la, i nie ma przeproś. No chyba, że Leziowi tez
              > się noce pomyliły, i ....puszcza gdzieś wianki na gościnnych występach ;)

Jak ja mu puszczę wianek to on się zdziwi :D
              • debi_bebi Re: :) 23.06.07, 22:33
                na razie dostał 100-tkę w prezencie :))
                • kochanica2 Re: :) 23.06.07, 22:38
                  debi_bebi napisała:

> na razie dostał 100-tkę w prezencie :))

Nie wiem za co, ale oki :D
                  • debi_bebi Re: :) 23.06.07, 22:41
                    Czasami daje się prezenty bez okazji i za nic - ot, po prostu tak :)
                    • kochanica2 Re: :) 23.06.07, 22:43
                      debi_bebi napisała:

> Czasami daje się prezenty bez okazji i za nic - ot, po prostu tak :)

Najpierw prezent a później fochy, żeby mu za dobrze nie było :D
                      • debi_bebi Re: :) 23.06.07, 23:18
                        A może najpierw kijkiem go, a potem marchewka do gęby dla osłody? :)
                        • kochanica2 Re: :) 23.06.07, 23:30
                          debi_bebi napisała:

> A może najpierw kijkiem go, a potem marchewka do gęby dla osłody? :)

bić nie będę, bo jeszcze odda
    • kochanica2 a co mi tam :) 23.06.07, 22:25
      znowu sobie zaśpiewam, bo chce mi się... śpiewać, ofkors :)

Już teraz wiem, że dni są tylko po to,
      by do ciebie wracać każdą nocą złotą
      Nie znam słów, co mają jakiś większy sens
      Jeśli tylko jedno - jedno tylko wiem:
      Być tam, zawsze tam, gdzie ty

Budzić się i chodzić, spać we własnym niebie
      Żegnać się co świt i wracać znów do ciebie
      Budzić się i chodzić, spać we własnym niebie
      • leziox Re: a co mi tam :) 23.06.07, 23:26
        Wyczolgalem sie wlasnie spod koldry obficie skropionej pawiami i jak moje
        kaprawe slepia spojrzaly na swiat,nie chcialy wierzyc samym sobie.Watek,skazany
        na niebyt,zaczal zyc swoim zyciem i sie nawet rozmnazac.Ludzie,ale daliscie
        czadu!Tylko nie wiem,czy w godzinie sie zmiesciliscie,jednak potraktujmy to moze
        jako rozgrzewke.W kazdym razie milo zobaczyc w jednym miejscu takie zgromadzenie
        sympatycznych mord kostropatych,ktore na dodatek mowia ludzkim glosem.To do
        siego roku,czy jak?Hep?Eee,to chyba na inna okazje bylo...No to moze-chlup po
        jednym...?
        • kochanica2 Re: a co mi tam :) 23.06.07, 23:31
          Ja to najpierw strzelam focha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka