26.06.07, 20:09
Może wyda Wam się,że nie mam innych problemów,jak te z okresem (bo już
pytałam o spóźniający się okres),ale to niestety nieprawda...
W lutym przestałam brać po kilku latach Cilest, dwa miesiące później pojawił
się okres, a teraz od póltora miesiąca znowu nic. Do kiedy, kurka wodna, to
może trwać - te wahania? :-/
Obserwuj wątek
    • esiaesia Re: okres... 26.06.07, 22:42
      ja miałam okres zupełnie normalnie jak przestałam brać pigułki.
      Najlepiej idź do lekarza, bo przez internet nikt przy zdrowych zmysłach
      diagnozy ci nie postawi.
      • maryshaa Re: okres... 27.06.07, 12:36
        Przy drugiej przerwie okres pierwszy miałam po 21 dniach, a potem po 30, 45,
        48... lekarka mi powiedziała, że czasami po pigułkach to trwa bardzo długo
        zanim się wszystko unormuje, to zależy od organizmu....ja po kilku okresach
        dałam spokój i zaczęłam brac znowu pigułki. Teraz w lutym musiałam zrobić
        przerwę i znowu to samo, czyli pierwszy okres po 21 dniach, kolejne po 32 czy
        35 dniach. Nawet ostatnio test robiłam żeby się nie denerwować. Dla pewności
        idź do lekarza, ale ja np usłyszałam, że może się zdażyć że mi się dopiero po
        dziecku ureguluje.... huuuuuu czyli dłuuuga droga nieregularnych okresów przede
        mną :-P
        • penelopez Re: okres... 27.06.07, 16:08
          nikusia, ja mam identycznie, tez w podobny czasie przestałam brać i to samo się
          dzieje, raz się pojawił i to tez po tabletkach od lekarza a potem cisza i ani
          widu ani słychu :(.......... narazie czekam choć wnerwia mnie to i chyba znowu
          pójdę do lekarza, moze cos ponownie zaradzi........ nie jesteś sama :):):)
          • nikusia85 Re: okres... 27.06.07, 18:28
            oj, to dobrze - bo myślałam, że tylko ja jestem takim wybrykiem natury ;-)
            pójdę do lekarza, zbieram się do tego, ale jakoś nie mogę dotrzeć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka