men_ 05.12.01, 21:32 obronię przed Tobą me serce i ciało dla mej Lubej z Gór Skalistych, chocbys wezwała na pomoc mafie rosyjska, sycylijską i powiedzmy jeszcze te stetryczałą przewodniczaca ligi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunieczka Re: NIUNIA, idę o zakład o cokolwiek, że do niedzieli 05.12.01, 21:34 a staniasz smialo z rozyczkami pod pierdelkiem o 13-tej, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: NIUNIA, idę o zakład o cokolwiek, że do niedzieli 05.12.01, 21:36 niunieczka napisał(a): > a staniasz smialo z rozyczkami pod pierdelkiem o 13-tej, A CO TAK PRZYPIEŁAŚ DO TEJ RAKOWIECKIEJ - NARZECZONEGO CZY MĘŻA ODWIEDZAĆ BEDZIESZ ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: NIUNIA, idę o zakład o cokolwiek, że do niedzieli 05.12.01, 21:40 no ale, czy ty kutafonie w ciagu ostanich 2 tygodni, cos konkretniejszego zaprponowales, wygodnie, mi tam, bo jak bedziesz ciulowy, to na zajatka zaraz wroce i dalej ku chwale ojczyzny bede sie uczyc, Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: MOŻEMY JESZCZE TOTALIZATOR URUCHOMIC NA FORUM 05.12.01, 21:37 oki, 5:1, ze jak men mnie zobaczy, to jest moj, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MOŻEMY JESZCZE TOTALIZATOR URUCHOMIC NA FORUM 05.12.01, 21:39 O.K. 10:1, że jak men zobaczy niunie, to ucieknie Odpowiedz Link Zgłoś
parka Re: MOŻEMY JESZCZE TOTALIZATOR URUCHOMIC NA FORUM 05.12.01, 21:39 niunieczka napisał(a): > oki, 5:1, ze jak men mnie zobaczy, to jest moj, Z p[lotek wiem, że men jest niewidomy Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: parka 05.12.01, 21:41 parka napisał(a): Parka, troche romantyzmu - miało byc slepy z miłości > Z p[lotek wiem, że men jest niewidomy Odpowiedz Link Zgłoś
parka Re: parka 05.12.01, 21:46 men_ napisał(a): > parka napisał(a): > > Parka, troche romantyzmu - miało byc slepy z miłości > Tej pani tak dyszałeś w ucho, że biedactwo coś mogła źle zrozumieć. > Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: TOTALIZATOR !!!!!! 05.12.01, 21:39 stawiam 10 butelek wina ze men w wobote bedzie mial nagle i niespodziewane spotkanie w interesach na stadionie i nie przyjdzie. niunia wina dla toi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karita 05.12.01, 21:40 karita napisał(a): > stawiam 10 butelek wina ze men w wobote bedzie mial nagle i niespodziewane > spotkanie w interesach na stadionie i nie przyjdzie. > niunia wina dla toi :)) Skąd wiesz ?:)))) Nie, mam juz bileciki zabukowane .... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karita 05.12.01, 21:44 karita napisał(a): > do agfanistanu? A tu Cie mam, teraz Ci szkoda, że sama sie skresliłas z listy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: karita 05.12.01, 21:49 ach tak.....placze teraz w kacie i jednym palcem zanoszac sie z rozpaczy pukam w klawiature Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karita 05.12.01, 21:53 karita napisał(a): > ach tak.....placze teraz w kacie i jednym palcem zanoszac sie z rozpaczy pukam > w klawiature Za późno - teraz co najwyżej w czółko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karita 05.12.01, 21:59 karita napisał(a): > phi...a kto mowil ze chce zlozyc apelacje? phi, a ktos Ciebie do tego namawiał ? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karita 05.12.01, 22:54 ja też nie, tylko z opowieści A TY co, Tola ? Razem z chłopakami pod namiot jeżdziła Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karita 05.12.01, 23:10 karita napisał(a): > jezdzila ale bez chlopakow Ja tez jexdził bez chłopaków, ale za to z dziewczynkami Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karita tylko o jednym 05.12.01, 23:29 karita napisał(a): > no wiem. ty gruszek w popiele nie zasypujesz A Tobie tylko jedno - nie było namiotów koedukacyjnych, było dziewczynki na lewo, chłopcy na prawo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: karita tylko o jednym 05.12.01, 23:41 nie bylo. jestem mocno leciwa i za mojej mlodosci byly to porzadne wyjazdy. mozesz to sobie wyobrazic? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karita z montonnym dzieciństwem:))) 05.12.01, 23:58 karita napisał(a): > nie bylo. jestem mocno leciwa i za mojej mlodosci byly to porzadne wyjazdy. > mozesz to sobie wyobrazic? Ni cholery nie mogę - smutne i monotonne to wyjazdy były ????? Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men z radosnym dziecięstwem 06.12.01, 00:04 nie. popijalam piwo z baniaka po plynie do naczyn i mialo cos dziwny smak. a za monotonie skopie ci tylek. zlosliwa malpa. wie wiem miales dzis ciezki dzien Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karitka tez probuje wkurzyc mena ?:) 06.12.01, 00:09 Ty tez zapisałas sie to tego babskiego kółka wzajemnej wymiany nicków i informacji :(( Ja popijałem z kufla, ale tak wczesnie (w dziecinstwie) nie zaczynałem - może dlatego mam dobrą pamięć :)) naiwny kameleon (z Karity) karita napisał(a): > nie. popijalam piwo z baniaka po plynie do naczyn i mialo cos dziwny smak. > a za monotonie skopie ci tylek. > zlosliwa malpa. > wie wiem miales dzis ciezki dzien > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: karitka - obiecanki-cacanki ? 06.12.01, 00:11 A kto Ci nóżke rozbuja, jak Tys leciwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: mowisz i masz 06.12.01, 00:16 na takiego...itd. moje nogi sa jeszcze na chodzie. wredota Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka - pierniczy pod noskiem ? 06.12.01, 00:20 karita napisał(a): > na takiego...itd. > moje nogi sa jeszcze na chodzie. > wredota Na taką ..etc moje ręce wystarczą zrzęda czy maruda (niepotrzebe skreślić) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men-bojownik 06.12.01, 00:25 rece to ty trzymaj przy sobie bo jeszcze se krzywde zrobisz. stary cap Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka próbuje być zgryźliwą 06.12.01, 00:28 Milczenie jest złotem - potem wylniała (i przemądrzała) sowa karita napisał(a): > rece to ty trzymaj przy sobie bo jeszcze se krzywde zrobisz. > stary cap Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men-pisz testament 06.12.01, 00:34 dawaj adres jade spuscic ci wpiernicz za ta sowe !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka-nastepna napalona ?:) 06.12.01, 00:40 na Mena ? To mów to grzeczniej, bo nic Ci sie ni uda tak jak niuni :) Sowa to był komplement a propos twojej znajomości prawa Cholera, i co ja mam z tej grzeczności: Za gram korzyści kilo zawiści papuzka (kakadooo ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men-wrazliwiec 06.12.01, 00:55 jesli wylniała (i przemądrzała) sowa jest komplementem to wracam do szkoly. grzeczniej ? a ty co taki wrazliwy? papuzka (kakadooo ?:)))-------> pudlo Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka nie zrozumiała mena 06.12.01, 00:58 Sowa to było w temacie tego capa, a kakadoo w temacie niewyparzonego dziobka :) A sa jeszcze szkoły takie dla Was ?:)))0 karita napisał(a): > jesli wylniała (i przemądrzała) sowa jest komplementem to wracam do szkoly. > grzeczniej ? a ty co taki wrazliwy? > > > > papuzka (kakadooo ?:)))-------> pudlo > Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men- niezrozumiany przez swiat 06.12.01, 01:03 pojde do szkoly gospodyn gospodartwa wiejskiego zeby poznac lepiej obluge walka. bede cie monotonnie nim tluc. Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men - czlowiek stal 06.12.01, 00:14 doproawdziles dzis do hiterii tu kilka kobiet i ty mi chcesz powiedziez ze ciee cie moge wproawdzic w nierownowage? nie jetem aznym kalmeleonem a o lidze tez nie wiele wiem. napij sie moze herbatki? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka nie zna sie na komplementach ?:)) 06.12.01, 00:24 To był tylko komplement, spisz już ? Napij sie kawki (z koniaczkiem) Kogo doprowadziłem do histerii - te wirtualna nimfomankę Niunie - co gada "dałabym, ale sie boję" :)) I do jakiej histerii ???:)) psycholog z Karitki Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men- mysli ze mowi komplementy 06.12.01, 00:31 nie spie. wstalam nie dawno wiec jestem wyspana psze pana. jak widac zle cos wyczytalamale swoje i tak wiem a komplenty moze tak bardziej czytelnie a nie jakies kamuflaze Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do Karitki - co lubi prosto i jasno :) 06.12.01, 00:36 Przgapiłaś niektóre moje odpowiedzi - obudziłas sie naprawdę ? Proszę w takim razie jasno: pytałem się dlaczego do histerii i kogo doprowadziłem wczoraj/dzisiaj ?! Ty mój różowy, tfu żółty opierzony puszkiem kurczaczku może być ?, czy jeszcze źle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: men co nie lubi prosto i jasno 06.12.01, 00:45 w prostocie piekno no moze nie do histerii ale moze do zlosci? a moze ja sie nie znam i zle czytam. za kurczka dzieki rozczulilam sie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do prostej Karitki 06.12.01, 00:48 Prosta i mądra Karitko szoruj biegiem na nowy watek - bo ten kiepsko sie otwiera. A co myslisz, że nam od tego cukrzenia to tez sie nie robi czasami niedobrze :))) różowy czy żółty kurczaczek cie rozczulił ? karita napisał(a): > w prostocie piekno > no moze nie do histerii ale moze do zlosci? > a moze ja sie nie znam i zle czytam. > > za kurczka dzieki > rozczulilam sie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:44 tego, ktory kiedys tam i gdzies mial sie bic za ciebie, to on wszystko za ciebie robi, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:47 niunieczka napisał(a): > tego, ktory kiedys tam i gdzies mial sie bic za ciebie, to on wszystko za > ciebie robi, Ochrania, a nie robi wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:48 to ty taki cykor jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:49 Nie brudze sobie rak byle czym - to nie było do Ciebie, tylko w kontekście tamtego dawnego wpisu Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:59 oki, ty z kierowca, a ja z kierowniczka, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:04 niunieczka napisał(a): > oki, ty z kierowca, a ja z kierowniczka, O.K. tylko nie mówisz o tej stuknietej przewodniczacej Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:07 nie, wezme swoja psorke od stosunkow miedzynarodowych, ciagne u niej przewod, jezeli czaisz nasz gryps naukowy, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:08 Nie da rady - za stara d... - z dwiema nie wytrzymamy, kierowca też młody Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:11 ale mialam nadzieje, ze murzyn, nie stac cie menie na kierowce murzyna, bo moja psorka najwiekszy specjalista od stosunkow miedzynarodowych, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:14 Jestem rasistą - asfalt, murzyn, mario itp. jedno maja miejsce - pod butami Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:19 oki, ale psorka is good, i uwage twego kierowcy odwroci, gdyby ci cos ze mna nie wyszlo, czujesz, zeby nie bylo obciachu w firmie, ze prezes to tylko w klawiaturowych paluszkach mocny, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:24 Masz racje, kierowce można wyp.. z pracy, żeby nie plotkował, a psorke wyp.. z samochodu, żeby nie podgladała Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:27 czy ty zawsze taki sensowny sie robisz, jak cie inne oleja, a ja wierna i licze na ciebie, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:37 Nie wyznaje zasady, że na bezrybiu ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:39 to ja raczek, czy twoje pragnienie najwieksze, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:42 A co chcesz tyłem ... chodzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:44 dla ciebie moge i tylem chodzic, jezeli tak wolisz, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:52 niunieczka napisał(a): > dla ciebie moge i tylem chodzic, jezeli tak wolisz, A ty cos taka uległa - chodzi o te legitymacje czy o baska ambicje Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:55 chodzi o wrazenia, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 23:11 niunieczka napisał(a): > chodzi o wrazenia, ze zwiedzania stolicy, tak ? to moge przewodnika załatwić Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 23:12 ales, ty tepy i kobiet nie czujesz, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 23:16 niunieczka napisał(a): > ales, ty tepy i kobiet nie czujesz, Kobiety tak, niuni nie Odpowiedz Link Zgłoś