Dodaj do ulubionych

NIUNIA, idę o zakład o cokolwiek, że do niedzieli

05.12.01, 21:32
obronię przed Tobą me serce i ciało dla mej Lubej z Gór Skalistych, chocbys
wezwała na pomoc mafie rosyjska, sycylijską i powiedzmy jeszcze te stetryczałą
przewodniczaca ligi
Obserwuj wątek
    • niunieczka Re: NIUNIA, idę o zakład o cokolwiek, że do niedzieli 05.12.01, 21:34
      a staniasz smialo z rozyczkami pod pierdelkiem o 13-tej,
      • men_ Re: NIUNIA, idę o zakład o cokolwiek, że do niedzieli 05.12.01, 21:36
        niunieczka napisał(a):

> a staniasz smialo z rozyczkami pod pierdelkiem o 13-tej,

A CO TAK PRZYPIEŁAŚ DO TEJ RAKOWIECKIEJ - NARZECZONEGO CZY MĘŻA ODWIEDZAĆ
        BEDZIESZ ?

• niunieczka Re: NIUNIA, idę o zakład o cokolwiek, że do niedzieli 05.12.01, 21:40
          no ale, czy ty kutafonie w ciagu ostanich 2 tygodni, cos konkretniejszego
          zaprponowales, wygodnie, mi tam, bo jak bedziesz ciulowy, to na zajatka zaraz
          wroce i dalej ku chwale ojczyzny bede sie uczyc,
    • men_ MOŻEMY JESZCZE TOTALIZATOR URUCHOMIC NA FORUM 05.12.01, 21:36
      • niunieczka Re: MOŻEMY JESZCZE TOTALIZATOR URUCHOMIC NA FORUM 05.12.01, 21:37
        oki, 5:1, ze jak men mnie zobaczy, to jest moj,
        • men_ Re: MOŻEMY JESZCZE TOTALIZATOR URUCHOMIC NA FORUM 05.12.01, 21:39
          O.K. 10:1, że jak men zobaczy niunie, to ucieknie
        • parka Re: MOŻEMY JESZCZE TOTALIZATOR URUCHOMIC NA FORUM 05.12.01, 21:39
          niunieczka napisał(a):

> oki, 5:1, ze jak men mnie zobaczy, to jest moj,

Z p[lotek wiem, że men jest niewidomy
          • men_ Re: parka 05.12.01, 21:41
            parka napisał(a):

Parka, troche romantyzmu - miało byc slepy z miłości

> Z p[lotek wiem, że men jest niewidomy

• parka Re: parka 05.12.01, 21:46
              men_ napisał(a):

> parka napisał(a):
              >
              > Parka, troche romantyzmu - miało byc slepy z miłości
              >
              Tej pani tak dyszałeś w ucho, że biedactwo coś mogła źle zrozumieć.
              >

• karita Re: TOTALIZATOR !!!!!! 05.12.01, 21:39
        stawiam 10 butelek wina ze men w wobote bedzie mial nagle i niespodziewane
        spotkanie w interesach na stadionie i nie przyjdzie.
        niunia wina dla toi :))
        • men_ Re: karita 05.12.01, 21:40
          karita napisał(a):

> stawiam 10 butelek wina ze men w wobote bedzie mial nagle i niespodziewane
          > spotkanie w interesach na stadionie i nie przyjdzie.
          > niunia wina dla toi :))

Skąd wiesz ?:))))

Nie, mam juz bileciki zabukowane ....

• niunieczka Re: karita 05.12.01, 21:41
            odbukowane, mamy swoje uklady w locie,
          • karita Re: karita 05.12.01, 21:41
            do agfanistanu?
            • men_ Re: karita 05.12.01, 21:44
              karita napisał(a):

> do agfanistanu?

A tu Cie mam, teraz Ci szkoda, że sama sie skresliłas z listy ????

• karita Re: karita 05.12.01, 21:49
                ach tak.....placze teraz w kacie i jednym palcem zanoszac sie z rozpaczy pukam
                w klawiature
                • men_ Re: karita 05.12.01, 21:53
                  karita napisał(a):

> ach tak.....placze teraz w kacie i jednym palcem zanoszac sie z rozpaczy pukam
                  > w klawiature

Za późno - teraz co najwyżej w czółko :))

• karita Re: karita 05.12.01, 21:57
                    phi...a kto mowil ze chce zlozyc apelacje?
                    • men_ Re: karita 05.12.01, 21:59
                      karita napisał(a):

> phi...a kto mowil ze chce zlozyc apelacje?

phi, a ktos Ciebie do tego namawiał ?

• karita Re: karita 05.12.01, 22:01
                        phi...tu nie ma do czego namawiac
                        • men_ Re: karita 05.12.01, 22:03
                          phi.., tu nie ma czego żałowac
                          • karita Re: karita 05.12.01, 22:05
                            phi...chcialbys
                            • men_ Re: karita 05.12.01, 22:07
                              phi.., chciałabys
                              • karita Re: karita 05.12.01, 22:09
                                papuga
                                • men_ Re: karita 05.12.01, 22:13
                                  sroczka
                                  • karita Re: karita 05.12.01, 22:17
                                    ciele hę
                                    • men_ Re: karita 05.12.01, 22:22
                                      koza, ha
                                      • karita Re: karita 05.12.01, 22:28
                                        Bolek i Lolek na wakacjach
                                        • men_ Re: karita 05.12.01, 22:36
                                          Balbina i Ptyś
                                          • karita Re: karita 05.12.01, 22:38
                                            gucio i cezar byl najlepszy !!!
                                            • men_ Re: karita 05.12.01, 22:42
                                              A nie jacek i Agatka ?
                                              • karita Re: karita 05.12.01, 22:50
                                                nie pamietac
                                                • men_ Re: karita 05.12.01, 22:54
                                                  ja też nie, tylko z opowieści

A TY co, Tola ?
                                                  Razem z chłopakami pod namiot jeżdziła
                                                  • karita Re: karita 05.12.01, 23:02
                                                    jezdzila ale bez chlopakow
                                                  • men_ Re: karita 05.12.01, 23:10
                                                    karita napisał(a):

> jezdzila ale bez chlopakow
                                                    Ja tez jexdził bez chłopaków, ale za to z dziewczynkami

• karita Re: karita 05.12.01, 23:26
                                                    no wiem. ty gruszek w popiele nie zasypujesz
                                                  • men_ Re: karita tylko o jednym 05.12.01, 23:29
                                                    karita napisał(a):

> no wiem. ty gruszek w popiele nie zasypujesz

A Tobie tylko jedno - nie było namiotów koedukacyjnych, było dziewczynki na lewo,
                                                    chłopcy na prawo :))

• karita Re: karita tylko o jednym 05.12.01, 23:41
                                                    nie bylo. jestem mocno leciwa i za mojej mlodosci byly to porzadne wyjazdy.
                                                    mozesz to sobie wyobrazic?
                                                  • men_ Re: karita z montonnym dzieciństwem:))) 05.12.01, 23:58
                                                    karita napisał(a):

> nie bylo. jestem mocno leciwa i za mojej mlodosci byly to porzadne wyjazdy.
                                                    > mozesz to sobie wyobrazic?

Ni cholery nie mogę - smutne i monotonne to wyjazdy były ?????

• karita Re: men z radosnym dziecięstwem 06.12.01, 00:04
                                                    nie. popijalam piwo z baniaka po plynie do naczyn i mialo cos dziwny smak.
                                                    a za monotonie skopie ci tylek.
                                                    zlosliwa malpa.
                                                    wie wiem miales dzis ciezki dzien

• men_ Re: karitka tez probuje wkurzyc mena ?:) 06.12.01, 00:09
                                                    Ty tez zapisałas sie to tego babskiego kółka wzajemnej wymiany nicków i
                                                    informacji :((
                                                    Ja popijałem z kufla, ale tak wczesnie (w dziecinstwie) nie zaczynałem - może
                                                    dlatego mam dobrą pamięć :))

naiwny kameleon (z Karity)

karita napisał(a):

> nie. popijalam piwo z baniaka po plynie do naczyn i mialo cos dziwny smak.
                                                    > a za monotonie skopie ci tylek.
                                                    > zlosliwa malpa.
                                                    > wie wiem miales dzis ciezki dzien
                                                    >
                                                    >
                                                    >

• men_ Re: karitka - obiecanki-cacanki ? 06.12.01, 00:11
                                                    A kto Ci nóżke rozbuja, jak Tys leciwa :))
                                                  • karita Re: mowisz i masz 06.12.01, 00:16
                                                    na takiego...itd.
                                                    moje nogi sa jeszcze na chodzie.
                                                    wredota
                                                  • men_ Re: Karitka - pierniczy pod noskiem ? 06.12.01, 00:20
                                                    karita napisał(a):

> na takiego...itd.
                                                    > moje nogi sa jeszcze na chodzie.
                                                    > wredota

Na taką ..etc
                                                    moje ręce wystarczą
                                                    zrzęda czy maruda (niepotrzebe skreślić)

• karita Re: men-bojownik 06.12.01, 00:25
                                                    rece to ty trzymaj przy sobie bo jeszcze se krzywde zrobisz.
                                                    stary cap
                                                  • men_ Re: Karitka próbuje być zgryźliwą 06.12.01, 00:28
                                                    Milczenie jest złotem - potem
                                                    wylniała (i przemądrzała) sowa

karita napisał(a):

> rece to ty trzymaj przy sobie bo jeszcze se krzywde zrobisz.
                                                    > stary cap

• karita Re: men-pisz testament 06.12.01, 00:34
                                                    dawaj adres jade spuscic ci wpiernicz za ta sowe !!!!!!!!!
                                                  • men_ Re: Karitka-nastepna napalona ?:) 06.12.01, 00:40
                                                    na Mena ?
                                                    To mów to grzeczniej, bo nic Ci sie ni uda tak jak niuni :)
                                                    Sowa to był komplement a propos twojej znajomości prawa

Cholera, i co ja mam z tej grzeczności:
                                                    Za gram korzyści kilo zawiści

papuzka (kakadooo ?:)))

• karita Re: men-wrazliwiec 06.12.01, 00:55
                                                    jesli wylniała (i przemądrzała) sowa jest komplementem to wracam do szkoly.
                                                    grzeczniej ? a ty co taki wrazliwy?

papuzka (kakadooo ?:)))-------> pudlo

• men_ Re: Karitka nie zrozumiała mena 06.12.01, 00:58
                                                    Sowa to było w temacie tego capa, a kakadoo w temacie niewyparzonego dziobka :)
                                                    A sa jeszcze szkoły takie dla Was ?:)))0

karita napisał(a):

> jesli wylniała (i przemądrzała) sowa jest komplementem to wracam do szkoly.
                                                    > grzeczniej ? a ty co taki wrazliwy?
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > papuzka (kakadooo ?:)))-------> pudlo
                                                    >

• karita Re: men- niezrozumiany przez swiat 06.12.01, 01:03
                                                    pojde do szkoly gospodyn gospodartwa wiejskiego zeby poznac lepiej obluge
                                                    walka. bede cie monotonnie nim tluc.
                                                  • karita Re: men - czlowiek stal 06.12.01, 00:14
                                                    doproawdziles dzis do hiterii tu kilka kobiet i ty mi chcesz powiedziez ze ciee
                                                    cie moge wproawdzic w nierownowage?
                                                    nie jetem aznym kalmeleonem a o lidze tez nie wiele wiem.
                                                    napij sie moze herbatki?
                                                  • men_ Re: Karitka nie zna sie na komplementach ?:)) 06.12.01, 00:24
                                                    To był tylko komplement, spisz już ?
                                                    Napij sie kawki (z koniaczkiem)

Kogo doprowadziłem do histerii - te wirtualna nimfomankę Niunie - co
                                                    gada "dałabym, ale sie boję" :))

I do jakiej histerii ???:))
                                                    psycholog z Karitki
                                                  • karita Re: men- mysli ze mowi komplementy 06.12.01, 00:31
                                                    nie spie. wstalam nie dawno wiec jestem wyspana psze pana.
                                                    jak widac zle cos wyczytalamale swoje i tak wiem a komplenty moze tak bardziej
                                                    czytelnie a nie jakies kamuflaze

• men_ Re: Do Karitki - co lubi prosto i jasno :) 06.12.01, 00:36
                                                    Przgapiłaś niektóre moje odpowiedzi - obudziłas sie naprawdę ?
                                                    Proszę w takim razie jasno:
                                                    pytałem się dlaczego do histerii i kogo doprowadziłem wczoraj/dzisiaj ?!

Ty mój różowy, tfu żółty opierzony puszkiem kurczaczku

może być ?, czy jeszcze źle :)))
                                                  • karita Re: men co nie lubi prosto i jasno 06.12.01, 00:45
                                                    w prostocie piekno
                                                    no moze nie do histerii ale moze do zlosci?
                                                    a moze ja sie nie znam i zle czytam.

za kurczka dzieki
                                                    rozczulilam sie bardzo
                                                  • men_ Re: Do prostej Karitki 06.12.01, 00:48
                                                    Prosta i mądra Karitko szoruj biegiem na nowy watek - bo ten kiepsko sie otwiera.
                                                    A co myslisz, że nam od tego cukrzenia to tez sie nie robi czasami niedobrze :)))
                                                    różowy czy żółty kurczaczek cie rozczulił ?

karita napisał(a):

> w prostocie piekno
                                                    > no moze nie do histerii ale moze do zlosci?
                                                    > a moze ja sie nie znam i zle czytam.
                                                    >
                                                    > za kurczka dzieki
                                                    > rozczulilam sie bardzo

• men_ Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:42
      • niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:44
        tego, ktory kiedys tam i gdzies mial sie bic za ciebie, to on wszystko za
        ciebie robi,
        • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:47
          niunieczka napisał(a):

> tego, ktory kiedys tam i gdzies mial sie bic za ciebie, to on wszystko za
          > ciebie robi,

Ochrania, a nie robi wszystko ...
          • niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:48
            to ty taki cykor jestes,
            • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:49
              Nie brudze sobie rak byle czym - to nie było do Ciebie, tylko w kontekście
              tamtego dawnego wpisu
              • niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 21:59
                oki, ty z kierowca, a ja z kierowniczka,
                • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:04
                  niunieczka napisał(a):

> oki, ty z kierowca, a ja z kierowniczka,

O.K. tylko nie mówisz o tej stuknietej przewodniczacej

• niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:07
                    nie, wezme swoja psorke od stosunkow miedzynarodowych, ciagne u niej przewod,
                    jezeli czaisz nasz gryps naukowy,
                    • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:08
                      Nie da rady - za stara d... - z dwiema nie wytrzymamy, kierowca też młody
                      • niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:11
                        ale mialam nadzieje, ze murzyn, nie stac cie menie na kierowce murzyna, bo moja
                        psorka najwiekszy specjalista od stosunkow miedzynarodowych,
                        • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:14
                          Jestem rasistą - asfalt, murzyn, mario itp. jedno maja miejsce - pod butami
                          • niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:19
                            oki, ale psorka is good, i uwage twego kierowcy odwroci, gdyby ci cos ze mna
                            nie wyszlo, czujesz, zeby nie bylo obciachu w firmie, ze prezes to tylko w
                            klawiaturowych paluszkach mocny,
                            • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:24
                              Masz racje, kierowce można wyp.. z pracy, żeby nie plotkował, a psorke wyp.. z
                              samochodu, żeby nie podgladała
                              • niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:27
                                czy ty zawsze taki sensowny sie robisz, jak cie inne oleja, a ja wierna i licze
                                na ciebie,
                                • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:37
                                  Nie wyznaje zasady, że na bezrybiu ..:)))
                                  • niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:39
                                    to ja raczek, czy twoje pragnienie najwieksze,
                                    • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:42
                                      A co chcesz tyłem ... chodzić ?
                                      • niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:44
                                        dla ciebie moge i tylem chodzic, jezeli tak wolisz,
                                        • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:52
                                          niunieczka napisał(a):

> dla ciebie moge i tylem chodzic, jezeli tak wolisz,

A ty cos taka uległa - chodzi o te legitymacje czy o baska ambicje

• niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 22:55
                                            chodzi o wrazenia,
                                            • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 23:11
                                              niunieczka napisał(a):

> chodzi o wrazenia,

ze zwiedzania stolicy, tak ?
                                              to moge przewodnika załatwić

• niunieczka Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 23:12
                                                ales, ty tepy i kobiet nie czujesz,
                                                • men_ Re: Niunia: a moge z kierowca przyjechać ??????/ 05.12.01, 23:16
                                                  niunieczka napisał(a):

> ales, ty tepy i kobiet nie czujesz,

Kobiety tak, niuni nie

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka