mag_nolia 06.12.01, 10:23 Szpieg...nad czym teraz pracujesz...??? Czy wyjaśniłeś juz tajną sprawę nieprzybycia Mikołaja na czas...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpieg007 Re: .........szpiegowska misja.....? 06.12.01, 10:42 ... to proste - Mikołaj utknął w korku..trochę cierpliwości :-))) ...nad czym pracuję to chyba widać - baaaaardzo wąska specjalizacja! mag_nolia napisał(a): > Szpieg...nad czym teraz pracujesz...??? > Czy wyjaśniłeś juz tajną sprawę nieprzybycia Mikołaja na czas...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: .........szpiegowska misja.....? 06.12.01, 10:46 ...hm...to w czym się specjalizujesz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: .........szpiegowska misja.....? 06.12.01, 12:02 .... zlecenie własne - próbuję ustalić, czy enancjo jest enancjo czy tylko tak zmyśla :-))) mag_nolia napisał(a): > ...hm...to w czym się specjalizujesz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: .........szpiegowska misja.....? 06.12.01, 12:10 ...zmyśla... Enancja prawdziwego znam, jest very OK, a ten-zmyśla... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: .........szpiegowska misja.....? 06.12.01, 12:17 ...enancjo to enancjo.... czasem zmyśla.....czasem nie zmyśla... bywa prawdziwy lub nie ...... .....ogólnie JEST. mag_nolia napisał(a): > ...zmyśla... > Enancja prawdziwego znam, jest very OK, a ten-zmyśla... > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 13:32 .. Enancjo rozwiewa watpliwosci ... enanjo istnieje, a jak ktos nie wierzy to nieistnieje !!!! .. wniosek .... no coz niewielki wybor pozostawiam, ale jednak ( hehe ) ... :)) Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...enancjo to enancjo.... czasem zmyśla.....czasem nie zmyśla... bywa prawdziwy > lub nie ....... gólnie JEST. > mag_nolia napisał(a): > > ...zmyśla... > > Enancja prawdziwego znam, jest very OK, a ten-zmyśla... > > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 13:54 ....chociaż raz się zgadzamy :-))) aż mi się wierzyć nie chce hehehe..... szpieg enancjo napisał(a): > .. Enancjo rozwiewa watpliwosci ... enanjo istnieje, > a jak ktos nie wierzy to nieistnieje !!!! > .. wniosek .... no coz niewielki wybor pozostawiam, ale jednak ( hehe ) ... :) > ) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 17:52 ...obawiam się, że szpiedzy o TAK WĄSKIEJ specjalizacji potrzebują głównie dobrych chęci, końskiego zdrowia oraz okresowej głuchoty i ślepoty! O głupocie oczywiście nie wspominając :-))) No ale coż - każdy ma takiego szpiega, na jakiego sobie zasłużył :-))))))))))))))))))))))) enancjo napisał(a): > ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 17:59 .. no ladnie jeszcze sie okaze zes nie tylko szpieg ale i aniol stroz ...choc pachnie psem ogrodnika ...:))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:04 ... w takim razie mam zjeść czy oddać drugiemu????? szpieg enancjo napisał(a): > .. no ladnie jeszcze sie okaze zes nie tylko > szpieg ale i aniol stroz ...choc pachnie psem > ogrodnika ...:))) > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:08 .. jak Cie znam to nawet nie tkniesz a drugiemu nie dasz :))) Enancjo szpieg007 napisał(a): > ... w takim razie mam zjeść czy oddać drugiemu????? > > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. no ladnie jeszcze sie okaze zes nie tylko > > szpieg ale i aniol stroz ...choc pachnie psem > > ogrodnika ...:))) > > > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:10 ....widocznie źle mnie znasz :-))) szpieg enancjo napisał(a): > .. jak Cie znam to nawet nie tkniesz a drugiemu nie dasz :))) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:11 .. chetnie zmienie poglad w sprawie ... :))) Enancjo szpieg007 napisał(a): > ....widocznie źle mnie znasz :-))) > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. jak Cie znam to nawet nie tkniesz a drugiemu nie dasz :))) > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:12 ...to zmień - na co czekasz! szpieg enancjo napisał(a): > .. chetnie zmienie poglad w sprawie ... :))) > Enancjo > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:14 .. na to jak mnie przekonasz bym zmienil :)) Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...to zmień - na co czekasz! > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. chetnie zmienie poglad w sprawie ... :))) > > Enancjo > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:16 ... a jakbyś chciał? coś już pewnie masz na myśli, jak Cię znam.. szpieg enancjo napisał(a): > .. na to jak mnie przekonasz bym zmienil :)) > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:18 .. szpieg bez inicjatywy ... i ja mam takiemu zaufac ... .. powiem tak .. zaryzykuj !!!! Enancjo szpieg007 napisał(a): > ... a jakbyś chciał? coś już pewnie masz na myśli, jak Cię znam.. > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. na to jak mnie przekonasz bym zmienil :)) > > Enancjo > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:24 .... szpieg ma inicjatywy aż w nadmiarze.... ...mam wybrać pomiędzy zjedzeniem a oddaniem..... hmmmm..... i jedno i drugie jest ryzykiem!!!! ...zaczekaj chwilkę... szpieg enancjo napisał(a): > .. szpieg bez inicjatywy ... i ja mam takiemu zaufac ... > .. powiem tak .. zaryzykuj !!!! > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:26 .. jezeli Cie tylko na tyle stac zaryzykowac i ja tworze tylko taki wybor dla szpiega .... Enancjo szpieg007 napisał(a): > .... szpieg ma inicjatywy aż w nadmiarze.... > ...mam wybrać pomiędzy zjedzeniem a oddaniem..... hmmmm..... i jedno i drugie j > est ryzykiem!!!! > ...zaczekaj chwilkę... > > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. szpieg bez inicjatywy ... i ja mam takiemu zaufac ... > > .. powiem tak .. zaryzykuj !!!! > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:28 ...stać mnie na więcej.... jakie są inne opcje? szpieg enancjo napisał(a): > .. jezeli Cie tylko na tyle stac zaryzykowac > i ja tworze tylko taki wybor dla szpiega .... > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:35 ... ryzyko i opcje ... szpieg to ktos kto sam je tworzy.. ... nie odwracaj kota ogonem .. bo stac Cie na wiecej i dzis masz do tego wyjatkowy dzien .... zaryzykuj (!)!(!) Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...stać mnie na więcej.... jakie są inne opcje? > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. jezeli Cie tylko na tyle stac zaryzykowac > > i ja tworze tylko taki wybor dla szpiega .... > > > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: do szpiegujacych ... i ..... :))) 06.12.01, 18:39 .... ja chcę żeby ten dzień był również jutro pojutrze i za miesiąc...tylko dzisiaj mnie nie satysfakcjonuje...zaryzykuję i wyjdę na tym jak Kopciuszek... ...poza tym, chyba wpuszczam się we własny kanał !!! szpieg enancjo napisał(a): > ... ryzyko i opcje ... szpieg to ktos kto sam je tworzy.. > ... nie odwracaj kota ogonem .. bo stac Cie na wiecej > i dzis masz do tego wyjatkowy dzien .... zaryzykuj (!)!(!) > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 tak naprawdę... 06.12.01, 18:37 ...tak naprawdę tworzysz tyle opcji, ile jest gwiazd na niebie... albo i więcej... ten post powyżej jest głupi... no ale ustaliliśmy, że jestem tchórzem.. szpieg szpieg007 napisał(a): > ...stać mnie na więcej.... jakie są inne opcje? > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. jezeli Cie tylko na tyle stac zaryzykowac > > i ja tworze tylko taki wybor dla szpiega .... > > > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: tak naprawdę... 06.12.01, 18:43 .. tak naprawde ..... to sa dni gdy wszystko jest mozliwe i jednym z nich jest dzis ...ale tak naprawde ... to kazdy ma swoja rozkoszna cene .. moze i ryzyka i to jest w nich piekne .. by ciagle byly ... odchodzily i ... hmmm nadchodzily ... takie sobie tam .... chwile :))) .. trudno szpiegu .... .. do milego .. ide bawic soba inne duze dzieci :))), Enancjo szpieg007 napisał(a): > ...tak naprawdę tworzysz tyle opcji, ile jest gwiazd na niebie... albo i więcej > ... ten post powyżej jest > głupi... no ale ustaliliśmy, że jestem tchórzem.. > szpieg > > > > szpieg007 napisał(a): > > > ...stać mnie na więcej.... jakie są inne opcje? > > > > szpieg > > > > enancjo napisał(a): > > > > > .. jezeli Cie tylko na tyle stac zaryzykowac > > > i ja tworze tylko taki wybor dla szpiega .... > > > > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 RYZYKUJĘ... 06.12.01, 18:48 ..... nie mogę Cię nikomu oddać.... trudno zostajesz szpieg ... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: RYZYKUJĘ... 06.12.01, 22:15 .. ha ha ha .. niezle brzmi .. ale TY nic nie ryzykujesz .. tylko tak mowisz .. .. ponadto brzmi to smutno bo obnizasz loty, ja nie jestem niczyja wlasnoscia .. i tyle i nie mozna mnie zatrzymac, ale mozna mnie ... domysl sie .... szpiegu Enancjo szpieg007 napisał(a): > ..... nie mogę Cię nikomu oddać.... > trudno > zostajesz > > szpieg > ... Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: RYZYKUJĘ... 07.12.01, 10:00 ha ha ha .... ...ale śmieszne.... teraz to dopiero zrobiło się smutno... ...wiem, że nie można Cię zatrzymać... to była przenośnia - może więc Ty nie obniżaj lotów i spróbuj ją przełożyć na zrozumiałą dla siebie wersję (bez urazy)... ... domyślam się... ale to tylko słowa, myśli i niewiele mają wspólnego z rzeczywistością... i to jest właśnie RYZYKO... moje, a nie Twoje jak sugerujesz... miłego dnia szpieg enancjo napisał(a): > .. ha ha ha .. niezle brzmi .. ale TY nic > nie ryzykujesz .. tylko tak mowisz .. > .. ponadto brzmi to smutno bo obnizasz loty, > ja nie jestem niczyja wlasnoscia .. i tyle > i nie mozna mnie zatrzymac, ale mozna mnie ... > domysl sie .... szpiegu > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: czy ... RYZYKUJĘ... 07.12.01, 10:50 .. dzien dobry .. hyle czola szpiegu .. jestes mistrzem... .. znasz proste rozwiazania a ich nie stosujesz ..dlaczego ? .. apropos RYZYKA .. nie pomyslalas ze jest moze tylko jedno a moze go nie ma :))) Enancjo szpieg007 napisał(a): > ha ha ha .... > ...ale śmieszne.... teraz to dopiero zrobiło się smutno... > ...wiem, że nie można Cię zatrzymać... to była przenośnia - może więc Ty nie ob > niżaj lotów i spróbuj ją > przełożyć na zrozumiałą dla siebie wersję (bez urazy)... > ... domyślam się... ale to tylko słowa, myśli i niewiele mają wspólnego z rzec > zywistością... i to jest > właśnie RYZYKO... moje, a nie Twoje jak sugerujesz... > > miłego dnia > > szpieg > > enancjo napisał(a): > > > .. ha ha ha .. niezle brzmi .. ale TY nic > > nie ryzykujesz .. tylko tak mowisz .. > > .. ponadto brzmi to smutno bo obnizasz loty, > > ja nie jestem niczyja wlasnoscia .. i tyle > > i nie mozna mnie zatrzymac, ale mozna mnie ... > > domysl sie .... szpiegu > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Re: czy ... RYZYKUJĘ... 07.12.01, 15:20 ...pomyślałam.... ale w opcję, że ryzyko nie istnieje, jakoś Ci nie wierzę :-))))) Większość prostych rozwiązań w praktyce okazuje się węzłem gordyjskim. szpieg enancjo napisał(a): > .. dzien dobry .. hyle czola szpiegu .. jestes mistrzem... > .. znasz proste rozwiazania a ich nie stosujesz ..dlaczego ? > .. apropos RYZYKA .. nie pomyslalas ze jest moze tylko jedno > a moze go nie ma :))) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś