Dodaj do ulubionych

narzekadło

06.07.07, 13:07
Narzekadło z pieca spadło.... ;)) jak dobrze, że można tu przyjśc i
ponarzekać, bo tak w realu to już mi się nie chce ;))
Siedzę, palę, z nogą nie tak jakbym chciała, ciągle problemy, że też przez
swoją właśna głupote i chłopiska mam teraz takie probelmy!, i nie wiedomo
wycinać łektokę, czy nie. mam prace do napisania, dwie prace zlecone ;(, nie
chce mi się, pogoda brzydka, chłopisko jest miłe i zrobiło sie takie kochane,
rodzinne, ale nie wiem, dlaczego ja nie umiem zaufać, ostatnio wyciągałam
nawet sprawę sprzed 5 lat (kiedy się nie znaliśmy jeszcze) - że on na
kawalerskim - miał babkę do rozbierania i dwoch jego kumpli ją przeleciało. I
że ma takich kumpli, to pewnie sam też jest rozwiązły itp. ... a to się
czepiam, że z jakąs kolezanką ze studiów się spotkał dwa miesiące temu, co to
leci na niego, a wygląda na pannę lekkich obyczajów. No i wyciągam, bo jak
nie mam teraz przyczyn, to czegoś się muszę czepnąć. Ach, .... może ja kiedyś
w końcu sama się zrozumiem. a może nie... a może będę ta błakająca się po
życiu. Wszystkie koleżanki, mężate , dzieciate - ja ewenement, na marhinesie.
Już nawet mi się spotykac nie chc, bo gadają o swoich dzieciach, albo
pokazują brzuchy - ja też im moge pokazać - ale co tam widać? Tylko to że
dużo zjadłam na obiad.
Obserwuj wątek
    • blanka110 Re: narzekadło 06.07.07, 13:34
      Nie Ty jedyna, wierz mi. Ja mam wiekszego doła, przeczytaj sobie mój powyższy
      wątek. A z nogą sie poprawi-głowa do góry. Może kup sobie jakis ciuszek? to
      pomaga albo obejrzyj ulubiony film, np. "Daleko od szosy"
      • radiolaria Re: narzekadło 06.07.07, 21:51
        Ja mam na razie potencjalnego doła. Powód - podejrzany guz w piersi oraz ząb rosnący nagle z niebytu, w miejscu kompletnie niewłaściwym oraz w kompletnie niewłaściwą stronę i masakrujący mi pół twarzy. A, no i katar.
        Jeszcze się nie łamię - w razie czego te dokuczliwe organy można pousuwać... No, może poza nosem.
    • wojtek56 Re: narzekadło 06.07.07, 22:32
      Sun, to niewiarygodne, że Twój chłop ma takich kolegów! Jak śmieli obrócić numer
      artystyczny w tak ponury spektakl chuci i poróbstwa?!
      A może tej dziewczynie trzeba pomóc? Sun, czy mogłabyś spytać Swojego o namiary
      na tą babkę?
      • sunrise2006 Re: narzekadło 07.07.07, 10:04
        no ty się śmiejesz Wojtuś, a ja się naprawdę zmartwiłam, że ma takich kolegów.
        Bo wiesz- "swój do swego ciągnie" jak mówią. Sam też musi coś miec podobnego do
        nich. Jak takie rzeczy są dla niego na porzadku dziennym - to martwiące.
        A co serio chcesz namaiary do niej, dziewucha daje na prawo i lewo podobno, bo
        to nawet niewynajęta była - tylko znajoma kolegi. (no i jeszcze ci koledzy mają
        niezłe znajome, no nie?)
        • wojtek56 Re: narzekadło 07.07.07, 16:26
          Nie sądziłbym ludzi po tym, jakich znajomych mają. Różnie ludzie się zachowują,
          poza tym zmieniają się. Warto nabyć jak największą wiedzę, a czego się da to i
          doświadczyć. Trafiłem kiedyś do lokalu, w którym panienki robiły striptease przy
          rurze, a potem - za dobrą opłatą - siadały klientom na kolanach i "wwiercały" im
          się tyłkiem w spodnie. Jedna z nich podeszła potem do naszego stolika i
          odbyliśmy z półgodzinną, pasjonującą rozmowę o niej, jej zawodzie i jej
          poglądach na życie. Muszę się przyznać, że przed tą rozmową miałem zupełnie inne
          zdanie o tych dziewczynach. Więcej w takim lokalu nie byłem (znam lepsze formy
          relaksu, ale nie chcę być nudny), a świat dziewczyn z nocnych lokali nie jest
          już dla mnie taki łatwy do oceny, jak przedtem.
          Sun, analizujesz przeszłość swojego chłopaka, wyciągasz wnioski i starasz się
          dmuchać na zimne. Wyciągając różne fakty z przeszłości można uzasadnić dowolną
          tezę. Widzimy to na co dzień w świecie polityki. Nie przenośmy tych śmieci do
          naszego życia prywatnego! Patrz na swojego chłopaka trzeźwo i bierz go takim,
          jakim on jest teraz. Pewnie sama chciałabyś, aby i on tak Ciebie traktował. I
          warto moim zdaniem wszystkie wątpliwości tłumaczyć na korzyść Was, jako pary. Im
          mniej będziesz doszukiwać się podtekstów, tym więcej się dowiesz od samego
          chłopaka gdzie był, z kim, co robił, dlaczego itp. Nie oznacza to, że masz
          zaakceptować wszystko co on robi. Możesz mu oznajmiać, że jedno czy drugie
          zachowanie czy zdarzenie Ci się nie podoba i żeby on o tym wiedział. Ale dopóki
          Wasza para funkcjonuje (i oby tak zawsze było :-) ) warto sobie zaufać.
          A namiarów na dziewczynę dająca na lewo i prawo nie chcę. Żal mi tej dziewczyny,
          bo jej zachowanie świadczy o jakimś wielkim braku w jej życiu emocjonalnym, ale
          cóż, trzeba się pogodzić, że w takim świecie żyjemy. A poza tym: któremu z nas
          niczego nie brakuje?
          • yvona73pol Re: narzekadło 07.07.07, 16:44
            fakt...
            • agran Re: narzekadło 08.07.07, 10:18
              A ja a propos dziewczyny...(wklejam z basha):

<Feek> Ej stary weź mnie poznaj z tą asią co siedziała z nami wczoraj
              <Feek> bo fajna była :PP
              <kuba> fajna?
              <Feek> No zajebista laska
              <kuba> No może i zajebista tylko ma jeden defekt
              <Feek> Jaki?
              <kuba> no bo stary ona miała więcej chujów w mordzie niż ty frytek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka