mina.mina 06.12.01, 18:24 dziewczyny, mam wiadomosc z pewnego zrodla, ze men jest ksiedzem kat.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: SZOKUJACE FAKTY NA TEMAT MENA!!! 06.12.01, 18:27 Raczej przeorem zakonu PIJAROW :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: SZOKUJACE FAKTY NA TEMAT MENA!!! 06.12.01, 18:28 ucha cha ale sie ubawilam!!! moze jeszcze dominikaninem - inkwizytorem - egzorcysta? oj bo skonam ze smiechu!!! Mina jstes super! Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: SZOKUJACE FAKTY NA TEMAT MENA!!! 06.12.01, 18:29 nie ksiedzem tylko zostalo juz odkryte ze men w piwnicy przy pomocy srobkretu i nozyczek zostal dziewczynka i atawizm sie odezwal w biedaczce. Aloha Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: SZOKUJACE FAKTY NA TEMAT MENA!!! 06.12.01, 18:32 a czy ma juz widoki na diecezje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort zlecieli sie kruki, skrzydla zaszumialy 06.12.01, 18:33 zatrzymali sie, popatrzyli i........... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: zlecieli sie kruki, skrzydla zaszumialy 06.12.01, 18:37 cholera, tu sie nie ma z czego smiac! zrodlo jest pewne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: SZOKUJACE FAKTY NA TEMAT MENA!!! 06.12.01, 18:37 ale mu sie dostaje. moze facet nie przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mina a moze jeszcze 06.12.01, 18:41 cos na temat Wrew? nie masz asa w rekawie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Mina a moze jeszcze 06.12.01, 18:48 moi chlopcy dopiero zaczeli weszyc, ale spoko - te psy wywesza wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mina a moze jeszcze 06.12.01, 18:50 z Ciebie niebezpieczna Kobieta:)) moze cos nt. mojej s-f wyweszysz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Mina a moze jeszcze 06.12.01, 18:53 jak masz cos do zdemaskowania, to zapodawaj. jednak zaznaczam, ze wokol porzadnych ludzi nie wesze w imie zasad. masz jakiegos ciula na celowniku, to wal do cioci jak w dym! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mina a moze jeszcze 06.12.01, 18:57 gdyby byl (-a), porzadny (-a) to tego bym nie pisala:)) ok. zapamietam ze zawsze moge na Cie:) liczyc w tej sprawie. jak mawial Kaligula < niech nienawidza byleby sie bali>:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Mina a moze jeszcze 06.12.01, 19:06 spoko. dla czlonkin i czlonkow ligi usluga gratis! Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: kolejny fakt 06.12.01, 19:09 masz mina racje, wlasnie slyszalam jak ks.men dzwonil do radiamaryja, z zapytaniem, czy po polucji moge dokonac oblucji, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: kolejny fakt 06.12.01, 19:13 wiesz co, niunia? ja sie troche obawiam, ze on moze przed polucja sprokurowana twoim widokiem nie dokonac ablucji... twoje poswiecenie (sic!) dla ligi zostanie dopowiednio uhonorowane, siostro. Odpowiedz Link Zgłoś
parka Re: kolejny fakt 06.12.01, 19:37 Mina mina - czy men (ten ksiądz) rzeczywiście niewinny? (O nieba, to by była gratka!) Zatem - czas osaczyć go w konfesjonalne... stamtąd trudno bedzie mu uciec. W której parafii spowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: kolejny fakt 06.12.01, 19:41 hehe, to juz sobie same wysnujcie z jego wywodow - sa czytelne, jesli zna sie klucz pt. sutanna! no to do roboty dziewczynki! ktora pierwsza, ta ma prawiczka mena! a ciocia mina wam blogoslawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER czego ty słuchasz? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 19:44 Bój się Boga, dewotko! Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: czego ty słuchasz? 06.12.01, 19:46 to takie babci radio, tylko to RM odbiera, kupila w promocji od mena, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: czego ty słuchasz? 06.12.01, 19:48 chopina, mozarta, lista, serry, grechuty, preisnera, u2, palmera, ferrye'go (bryana), brella, bajora, krajewskiego, bush (kate), classix nouveaux (kto ich kurwa jeszcze pamieta?) i jeszcze paru innych, ale w mniejszych ilosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czego ty słuchasz? 06.12.01, 19:49 jak to czego - radyja maryja, radyja jozef - jeno te radyja w klatce schodowej slychac, biedna jest i na wlasne nie stac ja (mnie tyz) Odpowiedz Link Zgłoś