men_ 06.12.01, 19:08 "ŁATWO CI ZACHOWAC TWARZ, GDY KILKA NA ZMIANE MASZ " :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: DO ANKI1 06.12.01, 19:11 aha urazona meska duma sie odzywa?:))) nic z tego Kochany:))) < dla ludzi twarz mam jednakowa cisze blekitu> dobrze sie bawisz moim kosztem?:) ja zabawie sie twoim.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do siebie:))) 06.12.01, 19:46 chi chi chi Men chyba Sztaudyngerologie:) studiowal :))) cholera dlaczego jak sie najlepsza zabawa na forum zaczyna to ja sie musze wylaczyc? wot zizn sobacza... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do siebie:))) Ania 06.12.01, 19:48 anka1 napisał(a): > chi chi chi Men chyba Sztaudyngerologie:) studiowal :))) > cholera dlaczego jak sie najlepsza zabawa na forum zaczyna to ja sie mu > sze wylaczyc? wot zizn > sobacza... Jego twórczość jest wspaniała, prawda Aniu, i jak przydatna w wielu sytuacjach ? Szkoda, że juz dawno go nie ma :((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do siebie:))) Men 06.12.01, 19:58 alez jest dopoki o Nim pamietamy. dopoki Go cytujemy. jest. < non omnis moriar> Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do siebie:))) Anka1 07.12.01, 13:33 anka1 napisał(a): > alez jest dopoki o Nim pamietamy. dopoki Go cytujemy. jest. < non om > nis moriar> Ale nie ma nowych :((( Czasami brakuje... Dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do siebie:))) Men 07.12.01, 13:39 na to nie ma rady((( ale dobrze ze przynajmniej tamte sa i pozostana! witaj Men!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do siebie:))) 07.12.01, 13:48 a tak jeszcze do siebie:) ciekawe czy uda sie stworzyc czarna dziure w akceleratorze. to byloby niesamowite. meteoryt tunguski tez podobno byl jednak czarna dziura. ale bylaby z tego niebezpieczna bron. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DO ANKI1 09.12.01, 08:38 cholera jasna jest tak zimno ze chyba mi niedlugo wszystkie zeby od szczekania nimi wyleca! przy gruncie do -24. samochody wygladaja jak kupki nieszczescia. sceny dantejskie sie odgrywaja. latanie z akumulatorami, rozciaganie linkami holowniczymi, zapalanie jeden od drugiego kablami. jakis nieszczesnik pod dieslem ognisko rozpalal. jak Rosjanie sobie u siebie radza z takimi mrozami? brr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: DO ANKI1 09.12.01, 11:39 u mnie, na pomorzu gdanskim dzis zaczal sypac snieg. po prostu zaczela sie zima. Dobre to i zle. Platki wiruja i spadaja, a ja siedze w robocie przy olbrzymich oknach i wpatruje sie wzrokiem spokojnym na puchowatosc marna i powoli zaczynam zmagac sie z pomyslem na reszte niedzieli. 1.obowiazki : odsniezyc chodnik.. hm... jak to zrobic bedac tu podczas gdy w/w chodnik jest tam zrobie sobie herbaty. moze uda sie namowic sasiada przez telefon ? tak czy inaczej dzien dobry aniu, onlyaniu, samanto i cala ligo usciski dla wszystkich pijacych herbatkie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DO Bachuu 09.12.01, 11:52 Dzien dobry!!! ja tez siedze w pracy i w przerwach nadaje:)) u nas snieg nie pada. jest piekna, sloneczna pogoda, szron maluje koronki na drzewach, szybach i przewodach i zeby nie ten trzaskajacy mroz daloby sie zyc. herbatke zaraz sobie zrobie. a Ty chodnika nie odsniezaj tylko idz na spacer. zgodnie z zasada co masz zrobic dzis zrob pojutrze bedziesz miec 2 dni wolnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: DO Bachuu 09.12.01, 12:04 he he plan na spacer jest calkiem calkiem, zastanawiam sie jedynie jakich subtelnych metod perswazji powinienem uzyc, wobec strozow prawa i porzadku calkiem zasadniczych w w/w kwestii. a mandacik w grudniu to nie jest niestety ten prezent, jaki chcialbym otrzymac, zwlaszcza dzis :-))) odkrylem miodek w lodowce herbatka w zwiazku z tym jest ze ho ho uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DO Bachuu 09.12.01, 12:08 a nie mozesz strozom prawa zostawic informacji ze odsniezysz po spacerku? albo sie na wzgl. religijne powolaj! ze np. jako gorliwy katolik nie pracujesz w niedziele:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:do siebie:) 09.12.01, 12:06 przez ten przeklety mroz czlowiek znow je jak opetany. zamiast wydawac geld na ciekawsze rzeczy to musi wysokokaloryczne zarelko kupowac albo pichcic. i jak tak dlaje pojdzie to wydatek na nowe spodenki potrzebny bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DO siebie:) 09.12.01, 13:21 a ja to sie chyba do lekarza wybiore. zeby stwierdzil czy faktycznie to jest jednostka chorobowa pt. zespol wlosow nie do uczesania. jak potwierdzi diagnoze to sie w koncu na glace ostrzyge i bedzie spokoj. i zamiast na szampony to na szampany zaczne wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 09.12.01, 14:02 dlaczego gazeta nie ma takich smiesznych kartek jak onet? niezle sie przy niektorych ubawilam. jutro bede dzialc dalej:) jak nic nie padnie. a teraz na obiadek czas. ciekawe czy dalej tak zimno? moze juz czas na koniec tych mrozow? brr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do siebie:) 09.12.01, 15:09 O Ania w niedzielę tutaj ? Komputewr ukradłaś z pracy ?:) Dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Mena 10.12.01, 10:09 a Ty Zlotko to masz refleks:) ja czasem w niedziele pracuje! a witam Cie w poniedzialek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do Anki 10.12.01, 18:27 anka1 napisał(a): > a Ty Zlotko to masz refleks:) ja czasem w niedziele pracuje! a witam Cie w p > oniedzialek!!! A tyo jakas choroba z ta praca w niedzielę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do Anki 10.12.01, 18:31 anka1 napisał(a): > tak. zawodowa:) Co Ty z tym szmalem bedziesz robiła jak tak na okragło tyrasz - teraz też :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Mena 10.12.01, 18:37 chyba chcesz zebym dostala skretu jelit ze smiechu:) jaki szmal? tu sie nikt nie przejmuje czy siedzisz normalnie czy nie. twoja sprawa pracowniku:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do Anki 10.12.01, 19:13 anka1 napisał(a): > chyba chcesz zebym dostala skretu jelit ze smiechu:) jaki szmal? tu sie n > ikt nie przejmuje czy > siedzisz normalnie czy nie. twoja sprawa pracowniku:) Ty to chyba bardzo kochasz swoja pracę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Mena 10.12.01, 19:16 taaak!!!! zwlaszcza po godzinach:) jak spokojnie na forum siedze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: D siebie:) 10.12.01, 10:33 alez to dzis dziala no! tempo takie ze nic tylko w sen zimowy zapasc. na wrzosowisko juz trzeci raz probuje wejsc i nie daje rady. wrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 10.12.01, 18:26 orzeszku nic mi sie dzis nie udaje chyba z rozpaczy odsnieze malego i do domu sie udam psia dupa no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Do siebie:) IP: 62.144.184.* 10.12.01, 18:35 Czesc Anka!!! Ty jak zwykle nie zadowolona. Nasz to na stale czy tylko na przychdne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Trapszo 10.12.01, 18:39 na stale przychodne:)) cześć!!! fajnie ze jestes! karteluszke dostales?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Do Trapszo IP: 62.144.184.* 10.12.01, 18:41 Nie dostalem, kto wysylal? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Trapszo 10.12.01, 18:43 pewnie ze ja! nie doszla? o kogos za to obstawie:)!! a moze mnie podpuszczasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Do Trapszo IP: 62.144.184.* 10.12.01, 18:54 Nie dostalem zadnej kartki. Poprostu nie otwieram poczty od nieznajomych. Nie wiedzialem ze to od Ciebie, przepraszam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Trapszo 10.12.01, 19:08 nie ma za co:) jak nie wykasowales to mozesz spokojnie otworzyc. przysiegam ze zadnych wirusow tam nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 10.12.01, 19:10 jednak reset to fajna rzecz.:) pomoglo hurra! szkoda ze wielu rzeczy nie da sie zresetowac. np. zycia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 10.12.01, 18:51 a moze reset zrobic? ciekwe czy wtedy wpuscilby mnie na konto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Do siebie:) IP: 62.144.184.* 10.12.01, 19:18 Anka jak tak dalej bedziesz sama ze soba rozmawiac to Ci sie na mozg podnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) i Trapszo 10.12.01, 19:21 a to Ty nie wiesz ze ja juz dawno szurnieta lekko jestem?:) no dobrze dosc tej zabawy na dzis. moze jutro nie padnie to bede sobie dalej gadac do siebie i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Do siebie:) 10.12.01, 19:21 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Anka jak tak dalej bedziesz sama ze soba rozmawiac to Ci sie na mozg podnie. > > Pozdrawiam ciiiiiiiiiicho szaaa, bo sie wyda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 11.12.01, 07:53 zawsze mowie ze w polsce to lepiej byc samochodem niz czlowiekiem. chi chi. na chodnikach mozna sie zabic tak slisko. a jezdnie odsniezone, odsolone. mozna ganiac aby tylko na polizei nie trafic. nie mowiac juz o tym ze mechanicy o klientow raczej dbaja. czego nie mozna powiedziec o lekarzach. no przynajmniej niektorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Do siebie:) IP: 213.25.166.* 11.12.01, 08:25 Ja jestem człowiekiem fiordów, lubię mróz od chlapy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda 11.12.01, 08:28 to mamy cos wspolnego:))) witaj Forwardzie!!! ja tez nie narzekam jak jest zimno ale ostatni tydzien to juz byla przesada. najlepszy mroz to -5 -6 i snieg. i slonce. taka pogode to uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 11.12.01, 08:44 chyba sie sprawdza prognozy o powrocie mrozow bo znow zaczynam jesc jak niedzwiedz jesienia. no musze leciec po te buly zeby zdazyc przed 9.00. to znikam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Do siebie IP: 212.33.74.* 11.12.01, 13:49 ten zakichany portal znow sobie kabaret robi. laczy sie tak ze mozna z siebie wyjsc i stanac obok! albo zaczne podejrzewac celowe dzialanie informatykow zeby mi ta krotka chwile zepsuc. caly felieton Korwina przeczytalam w tzw. miedzyczasie. i poslucham Jego rady: nie trzymac pieniedzy w bankach nie kupowac rezymowych obligacji. szkoda ze Home and Market malo ludzi czyta. moze byloby mnie glabow w kraju po takiej lekturze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Do siebie IP: 213.25.166.* 11.12.01, 15:13 Nie wierz Korwinowi manchasteryzm zrodził komunizm i nazizm. Lepiej pochwal się butami! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda 11.12.01, 15:34 butami nie bede sie chwalic bo mi je ktos zabierze:) a jak nie Korwinowi to komu w koncu wierzyc w tym kraju-tfu!-raju? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 11.12.01, 15:58 chyba trzeba sie wziac za dzialalnosc przedswiateczna:) do dziela! a swoja droga mogliby potworzyc te komedie z serii Do dziela. byly naprawde smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 11.12.01, 16:15 slowo daje nie wiedzialam ze mozna sie tak dobrze bawic przy wysylaniu kartek.:))) a zawsze to ciezka praca byla:)) chi chi chi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Do Anki 1 IP: 213.25.166.* 11.12.01, 17:09 Wierz zawsze w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda 12.12.01, 07:47 staram sie ale nie zawsze mi to wychodzi. jak juz zaczynam to czasem strzelam jakas glupote i musze od poczatku zaczynac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Do Anki IP: 213.25.166.* 12.12.01, 08:06 Strasznie wcześnie zaczynasz dzień całkiem tak jak ja. Ważne że się starasz, choć jakoś mi nie pasuje Anka i głupota. Reszta śpiochów wstanie pewnie koło 9.00. Czy wczoraj miałaś na myśli serie komedii angielskich pod tytułem Carry on ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda 12.12.01, 08:10 moj drogi prosze mnie idealizowac:) niekiedy bywam glupia jak wszystkie buty z lewej nogi razem wziete:) tak chodzilo mi o te komedie! Tobie tez sie podobaly? czekaj to bylo m.in. Siostro do dziela! sierzancie do dziela i inne. zawsze przy nich sie swietnie bawilam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Do Anki IP: 213.25.166.* 12.12.01, 08:19 Tak, widziałem na dwójce i też chciałbym by powtórzyli, bo nie ma za bardzo co oglądać. Głupota-idealizacja-lewy but nie wierzę, może jestem naiwny? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda 12.12.01, 08:25 moze jestes:) trudno oceniac kogos zwlaszcza czy jest madry czy glupi na podstawie tego co tu wypisuje. madrzy moga wypisywac idiotyzmy i vice versa. forum jest sliskie jak podlaskie drogi o tej porze roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Do Anki IP: 213.25.166.* 12.12.01, 08:34 Niestety, ale to swoisty urok tego miejsca w którym ty wydajesz się być oazą spokoju. Pozostaje mi życzyć Tobie lekkiego mrozku u mnie -3 i niezbyt pracowitego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda 12.12.01, 08:39 dziekuje Ci bardzo. wzajemnie milego dnia i niezbyt duzo pracy. jestes mily wiesz? coraz mniej takich osob na forum...zwlaszcza Moniki nie moge odzalowac((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 12.12.01, 08:52 Forward pracuje. ja zaraz tez zaczne:) ale chyba jeszcze jedna karteluszke zdaze wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Do siebie:) i Anki1 12.12.01, 09:05 dziekuje za wszystko, teraz publicznie, milego dnia i pozdrowienia dla maluszka, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Kitka! 12.12.01, 13:41 dziekuje Kiteczku! malutki tez! oboje klaniamy Ci sie gleboko! ale mam nadzieje ze nie znikasz z forum bo tak jakos to zabrzmialo jak pozegnanie?! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 12.12.01, 13:53 jestem strasznie ciekawa jak wyszedl Wladca Pierscieni . juz nie moge sie doczekac! a w Polsce premiera dopiero w lutym((( tak dlugo jeszcze trzeba czekac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Men Do siebie:) 12.12.01, 14:38 Oj, Ania polubiła chyba ten wątek ? Oj chyba dopasowałem z panem J.Sz. ?:)) Dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Anka Do siebie:) i troche do Mena:) 12.12.01, 15:35 polubila:) bo ma tu cichy kacik w ktorym moze sobie spokojnie gadac do siebie:) a pan J.Sz to nie Janusz Szpotanski czasem? czyzby Cisi i gegacze Menowi na mysli?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Osób ktore tu zajrza 12.12.01, 16:00 nie bedzie mnie troche. bardzo prosze dbac o ten watek i wpisywac sie tu zgodnie z jego duchem:) pozdrawiam i do zobaczenia!!! klania sie nisko Anka1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forward Re: Do Osób ktore tu zajrza IP: 213.25.166.* 14.12.01, 08:26 Z uprzejmości dla Anki1 dbam o ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Do Osób ktore tu zajrza 15.12.01, 12:57 qwertyuiop asdfghjkl zxcvbnm Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda. i siebie:) 16.12.01, 08:54 dziekuje za dbalosc! i uprzejmosc. ale co jest w tym drugim wpisie to nie wiem. jakis szyfr:) nawet wspak sie nie da odczytac:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie: 16.12.01, 08:56 to ide popracowac. a jak bede mogla to sie odezwe... Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Do Anki 16.12.01, 09:07 Nie chciałem żeby ten wątek gdzieś zaginął. Z narzeczoną na romantice jestem już chyba na noże. Lecę, bo mam mnóstwo do roboty jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda 16.12.01, 12:00 milej pracy! ale wszyscy zapracowani w niedziele:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 pozdrowka od Robercika i ode mnie 16.12.01, 12:04 wlasnie w Tyncu z Braciszkiem Benedyktynem, zrobili pasztet z zajaca, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kitek 16.12.01, 12:16 dzieki Kiteczku! czy tylko to gotowaliscie czy jeszcze cos ? jestem strasznie ciekawa i glodna! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 16.12.01, 12:19 jeszcze w takiej wiejskiej chatce kutie i kisilismy kwasy na barszcze, a u braciszkow jak sie pasztet piekl, nadzienie do indyka, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 16.12.01, 12:24 tak, a nadzienie z watrobek drobiowych, a najzabawniejsze bylo jak Robercik dal braciszkowi alkohol do powachania, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kitek 16.12.01, 12:25 braciszek padl czy przyssal sie do butelki i nie dalo sie go odciagnac?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 16.12.01, 12:30 bezblednie rozpoznal, ale sprawil wrazenie, ze mu sie wymsknela ta znajomosc, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kitek 16.12.01, 12:34 chi chi wymsknela mu sie?:) wole nie dociekac ktoredy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie 16.12.01, 14:34 cisza zapanowala:) chyba zajrze jeszcze na wrzosowisko i sie udam do domku. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Do siebie 17.12.01, 06:32 Dziś jestem pierwszy i niestety piję kawę bez Ciebie, Kakadoo już jest udobruchana.Dziwne według onetu mam -4, a za oknem -9.Ta sceneria wrzosowisk musi być piękna, zazdroszczę bo u mnie się jeszcze trochę tylko parku uchowało. Z pozdrowieniami i nie przepracuj się przecież w niedzielę też pracowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) i Forwarda 17.12.01, 10:05 cale szczescie ze wrzosowisko sie znalazlo. jak ja wczoraj szukalam ze nie moglam znalezc? hm. dzien dobry Forward! ja dzis jestem pozniej i dluzej:) ale fajnie ze Kakadoo udalo sie przekonac!!!! milego dnia! no to teraz zajrze do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Do siebie:) IP: 212.33.74.* 17.12.01, 10:55 no to biore sie do robotki a jak bede mogla to sie odezwe ok. 13.00. ale portal cos znow wariuje to zobaczymy:) ntnr! Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Do Anki 17.12.01, 12:19 Nie lubię poniedziałków. Ten jest wyjątkowo nieudany a raptem kwadrans po dwunastej.Chyba włącze sobie Manu Chao żeby się z deka rozweselić. Te wrzosowiska są jakby z powieści Jane Austin, są bardzo melancholijne. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda 17.12.01, 13:00 nasze forumowe wrzosowisko czyli watek Neo you know czesc ktoras tam nie jest takie melancholijne:) wejdz na ten watek i poczytaj. a dziesiejszy poniedzialek jest dla mnie tak senny ze zaraz chyba nosem w klawiature pacne:) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Do Anka 17.12.01, 13:12 Widocznie inne u Ciebie jest ciśnienie. Jakoś dzisiaj wszyscy wokół mnie byli bardzo zdenerwowani i źli, więc mimo wszystko nie będę narzekał.Co mi tam jak im humor się poprawi to ja zacznę narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Forwarda 17.12.01, 13:15 chi chi widze ze lubisz kontrasty:) a ja sie zaraz musze obudzic bo na dyzurek lece:) ciekawe czy studenci tez sa dzis ospali? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 17.12.01, 18:00 no to trzeba zakasac rekawki:) i brac sie do wysylania kolejnych kartek. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 17.12.01, 18:33 ale fajna kartke od Topolek dostalam ha!!! no dobra do roboty bo mnie polnoc zastanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do siebie:) 17.12.01, 19:13 szkoda ze nie widzialam wczesnie na wp tych kartek. sa jeszcze bardziej smieszne niz onetowe. ale jeszcze pare mam do wyslania to sie ubawie przy okazji:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do siebie:) 17.12.01, 19:40 no dobra. malego odkopac. stare zapasy spirtu przejrzec i do dziela:) do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś