Dodaj do ulubionych

Sport.....

10.07.07, 07:46
Czy uprawiacie coś aktywnie?? Nie wiem jazda na rolkach, biegi czy coś tam??
Ale aktywnie a nie okazyjnie raz w miesiącu haha bo tak to każdy uprawia :))

Ja się przyznaje bez bicia że tylko okazyjne no chyba że zalicza się do
sportów wychowywanie trójki bąbli bo to uprawiam bardzo aktywnie :D
Obserwuj wątek
    • rene-76 Re: Sport..... 10.07.07, 08:59
      dbam tylko o ramiona i brzuch-staram się codziennie i naprawdę przynosi to
      efekty-narazie nie ma mowy o jakiejś siłowni-więc sama sobie radzę:)z innych
      typu bieganie to nie bo szybko się męczę i słabo mi;)
    • jahreshka Re: Sport..... 10.07.07, 09:14
      Przed ciążą chodziłam z mężem na pływalnię i tam dawaliśmy czadu. Teraz też
      chętnie bym popływała - czekamy, aż otowrzą nowy kryty basen w naszej okolicy.
      Uwielbiam pływać.
      Nienawidzę natomiast biegać - a to ze względu na rozmiar "bąbli na torsie"
      (słodkie D).
      A sport "wychowanie dziecka" też codziennie uprawiam :) Staram się też choć
      kilka brzuszków machnąć w wolnej chwili. Przestałam karmić i muszę uważać na
      swoją wagę ...
    • anna_sla Re: Sport..... 10.07.07, 09:16
      ja też jestem świątecznym sportowcem :))) no a propo wychowania trójki dzieci to
      w moim przypadku sport ekstremalny ;P
    • ryba966 Re: Sport..... 10.07.07, 12:25
      ze mnie jest okropny leń....miałam zapisać się na aerobik bo chciałam schudnąć
      po ciąży ,ale jakoś ciągle brakowało mi czasu , a że waga zaczęła sama spadać to
      darowałam sobie :) kupiliśmy sobie z mężem rowerek stacjonarny a jakie plany
      mieliśmy,że będziemy jeździć codziennie ha ha ha od 3 miesięcy stoi
      nieużywany.Ale właśnie zaczynamy trenować biegi....za Olą ,która zaczęła chodzić
      i z dnia na dzień robi to sprawniej:)))
      • ememka1 Re: Sport..... 10.07.07, 13:46
        Raz w tygodniu nauka tenisa dla podtrzymania małżeńskich więzi. Po dwóch ciążach
        ćwiczyłam pilates i różne formy aerobiku. Teraz mam doła i brakuje motywacji:(((
    • cdkobietka Re: Sport..... 10.07.07, 14:39
      Biegam ze dwa razy w tygodniu, tak do 5-12 km za każdym razem, hasam po górkach
      w wolnych chwilach i macham ciężarkami od czasu do czasu. Dla niezorientowanych
      przypomnę, że jestem facetem z uwielbieniem do kobiecości. Kiedy marzę o tym, by
      wyglądać bardziej jak kobieta, to zastanawiam się czy powinienem rozwijać swoje
      umięśnienie. Gdzieś widziałem zestaw ćwiczeń na mięśnie torsu, dzięki którym
      facet może wyglądać dobrze w staniku. No tylko że trzeba wtedy unikać
      wszystkiego co działa na mięśnie ramion...
      • vera30 Re: Sport..... 10.07.07, 15:20
        zawsze lubiłam uprawiać sport , dzięki ćwiczeniom super schudłam , a ćwiczyłam
        co się tylko dało od callaneticsu do joggingu , tyle że to było kiedyś .... ,
        teraz oprócz babysportu uprawiam spacery ale takie naprawdę nieeeeesamowicie
        długie , potem mnie nogi bolą ale uwielbiam to uczucie lubię się tak
        zmęczyć :))))
        • jahreshka BABYSPORT!! 10.07.07, 21:56
          Rewelacyjne określenie :)
          Od dziś będę mówić, że uprawiam babysport! Hihihi, tylko, żeby mnie nie
          zrozumiano opacznie...
          • loko1977 Re: sport 11.07.07, 00:30
            Zaliczam się do tych niedzielnych sportowców...a kilogramy wiszą...hi,hi
      • witaminka29 cdkobietka..... 11.07.07, 07:48
        no takie przesadnie rozbudowane męskie ramionka nie wyglądają kobieco hihihi ale
        za to bardzo męsko :)) a swoją droga to czy faktycznie siłownia może tak ładnie
        klateczkę rozbudować???
    • kriss67 Re: Sport..... 12.07.07, 12:41
      Cały czas aktywnie jeżdze na rowerze. Na wiosne startowałem w zawodach -
      maratonach mtb. Teraz niestety mam nawał pracy, wiec i jazdy mniej.
      W sumie urlopowy wyjazd w sierpniu też oczywiście rowerowy:)

Pozdro
      Krzysztof

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka