enancjo 24.06.03, 15:06 .. wydalismy dobry wyrok .. powiedzial sedzia do sedziego zbierajac poly togi .. Obie strony sa niezadowolone .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: .. wyroki .. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 18:42 To prawie to samo, co jakby były zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone maryjko czasami sad to za malo ... 24.06.03, 19:52 403.pl/eastside/drzewo/ no co no co ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. wyroki .. 25.06.03, 10:07 .. wyrocznia na odleglosc ... hehe ... ( jakis dialerek ??) .. wyrok tez musi byc dla jelenia .. skoro drzewko 3 dni kombinuje co Ci odpowiedziec .. .. korzystasz ??? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Nie draznij drzewka! ;) 25.06.03, 10:11 Nie, ale mam zamiar tylko jesli na odpowiedz mam czekac trzy dni, to pytanie musi byc tego warte, prawda? Moze wiec - "kiedy przestanie padac"? albo "dlaczego burczy mi w komputerze?" :)) pozdrawiam J (ale nie jak Jelen) enancjo napisał: > .. wyrocznia na odleglosc ... hehe ... ( jakis dialerek ??) > .. wyrok tez musi byc dla jelenia .. skoro drzewko 3 dni > kombinuje co Ci odpowiedziec .. > .. korzystasz ??? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Nie draznij drzewka! ;) 25.06.03, 10:26 .. to proste pytania ... .. padac przestanie niedlugo ... ale nie czekaj i przestan kopac komputer to nie bedzie warczal na Ciebie !!! .. pozdrowka E ( ale nie jak wyrocznia ) silverstone napisała: > Nie, ale mam zamiar tylko jesli na odpowiedz mam czekac trzy dni, to pytanie > musi byc tego warte, prawda? Moze wiec - "kiedy przestanie padac"? > albo "dlaczego burczy mi w komputerze?" :)) > pozdrawiam > J (ale nie jak Jelen) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ciemnosc widze... 25.06.03, 10:46 a nie slonce :( Choc z komputerem to sie zgadza hehehe... Pojdzmy wiec dalej niEwyrocznio - czy ja potrafie zrobic makaron?? J (jak J) enancjo napisał: > .. to proste pytania ... > .. padac przestanie niedlugo ... ale nie czekaj > i przestan kopac komputer to nie bedzie warczal na Ciebie !!! > .. pozdrowka > E ( ale nie jak wyrocznia ) > > > silverstone napisała: > > Nie, ale mam zamiar tylko jesli na odpowiedz mam czekac trzy dni, to pytan > ie > > musi byc tego warte, prawda? Moze wiec - "kiedy przestanie padac"? > > albo "dlaczego burczy mi w komputerze?" :)) > > pozdrawiam > > J (ale nie jak Jelen) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ciemnosc widze... 25.06.03, 11:00 .. dobrze 'nawijasz' wiec teoretycznie jestes fachowcem !! Enancjo .. ciemosci nie ma .. to tylko kwestia naszych ograniczen i sprzetu .. wloz noktowizor!!! silverstone napisała: > a nie slonce :( Choc z komputerem to sie zgadza hehehe... > Pojdzmy wiec dalej niEwyrocznio - czy ja potrafie zrobic makaron?? > J (jak J) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ciemnosc widze... 25.06.03, 11:04 Ja tylko biore przyklad ze starszych i bardziej doswiadczonych kucharzy... ot taka gastronomiczna amatorka... Ale ucze sie, ucze! :) A przez noktowizor kiepsko widac, naprawde. enancjo napisał: > .. dobrze 'nawijasz' wiec teoretycznie jestes fachowcem !! > Enancjo > .. ciemosci nie ma .. to tylko kwestia naszych ograniczen > i sprzetu .. wloz noktowizor!!! > > silverstone napisała: > > a nie slonce :( Choc z komputerem to sie zgadza hehehe... > > Pojdzmy wiec dalej niEwyrocznio - czy ja potrafie zrobic makaron?? > > J (jak J) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ciemnosc widze... 25.06.03, 11:07 silverstone napisała: > A przez noktowizor kiepsko widac, naprawde. .. tzn ze nie jest naprawde ciemno :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ciemnosc widze... 25.06.03, 11:14 tak sadzisz? bawilam sie kiedys kusza pneumatyczna z noktowizorem i naprawde NIC nie bylo widac tzn zielone rozmazane. Na filmach jest inaczej ;) enancjo napisał: > silverstone napisała: > > > A przez noktowizor kiepsko widac, naprawde. > > .. tzn ze nie jest naprawde ciemno :)) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ciemnosc widze... 25.06.03, 11:26 .. ja mialem kiedys na oczkach taki ze lepiej widzialem niz w dzien ( no przesadzam ) .. wada bylo ograniczone pole widzenia ... taki komandos z czyms takim to musi miec chyba lozysko zamiast szyji .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ciemnosc widze... 25.06.03, 11:31 takiego prawdziwego nie mialam w reku / oczach ale luneta z noktowizorem tez nie zdaje egzaminu. Choc sama luneta - super super super. Albo teleskop! Patrzyles kiedys przez teleskop? enancjo napisał: > .. ja mialem kiedys na oczkach taki ze lepiej > widzialem niz w dzien ( no przesadzam ) .. wada > bylo ograniczone pole widzenia ... taki komandos > z czyms takim to musi miec chyba lozysko zamiast > szyji .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ciemnosc widze... 25.06.03, 13:15 .. tele.s.kop .. nie .... ale chcialbym kiedys spedzic nocke w obserwatorium astronomicznym ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone obserwatorium 25.06.03, 13:41 Wierze Ci... Golym okiem czasem tez cos widac - jakies 4 lata temu - pamietasz komete?? Cala noc stalam na zewnatrz! Niesamowity widok; pewnie tak kiedys wygladal koniec swiata dla ludzi. Albo - zeszla jesien (i chyba 3 -4 lata temu tez) - Perseidy; miliony spadajacych do rana gwiazd. To jest dopiero uczucie... Kiedys byl tu konkurs o lunete, ale niestety nie wygralam :( enancjo napisał: > .. tele.s.kop .. nie .... ale chcialbym kiedys > spedzic nocke w obserwatorium astronomicznym ... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: obserwatorium 25.06.03, 13:50 .. sa ponoc fajne stronki w netcie .. ale jeszcze nie szukalem .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: obserwatorium 25.06.03, 14:07 Sa sa... Mam gdzies adres - jest zamontowana kamera czy cos takiego i mozna sobie patrzec. Fajne sa tez kamery w Afryce na serwisach pogodowych :) enancjo napisał: > .. sa ponoc fajne stronki w netcie .. ale jeszcze nie > szukalem .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś