enancjo 25.06.03, 10:32 .. tak sobie poki co mysle .. i cio by tu wybrac .. tyle tego zelazstwa teraz sprzedaja .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverstone och ja Ci doradze.... 25.06.03, 10:51 www.radio.com.pl/czaswolny/motoryzacja/nowosci.asp?eventID=66 P.S. moge odkupic po promocyjnej cenie bo tak nawiasem mowiac na cholere Ci taki samochod ;) enancjo napisał: > .. tak sobie poki co mysle .. i cio by tu > wybrac .. tyle tego zelazstwa teraz sprzedaja .. > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: och ja Ci doradze.... 25.06.03, 11:05 .. niezle .. ale to moze byc drugie .. choc cena nie bedzie ladna .. i z Alfa to jest tak .. chcesz spedzic zycie w servisie .. kup sobie alfice ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: och ja Ci doradze.... 25.06.03, 11:15 Marzenia podobno sa bezcenne, a za reszte placi sie ta karta z reklamy ;) enancjo napisał: > .. niezle .. ale to moze byc drugie .. choc cena > nie bedzie ladna .. i z Alfa to jest tak .. chcesz > spedzic zycie w servisie .. kup sobie alfice ... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ja Ci doradze.... 25.06.03, 11:19 djsmith.w.interia.pl/mercedes.htm Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Nieeeeeeeeeeeeeee..... 25.06.03, 11:22 Mesie sa dla podtatusialych panow. A moze Leon Cupra-R????? :) mario2 napisał: > djsmith.w.interia.pl/mercedes.htm Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. furaczek .. 25.06.03, 11:31 .. mesio odpada .. moj bialy prawie 40 kilo i jeszcze rosnacy kundel .. czulby sie ciasno na tylnej kanapie ... .. ponadto .. autko jest za malo agresywne ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone duzo miejsca 25.06.03, 11:37 Kup wiec Jeepa Cheeroke. Duzo miejsca, dobry na wakacje itd, walizki, psy, koty etc. Fajnie sie jezdzi, naprawde. Tylko w miescie problem z parkowaniem. No i strach zostawic. A co Ci sie nie podoba w Twoim starym samochodzie? Jesli jest OK to zostan po prostu przy tej marce. enancjo napisał: > .. mesio odpada .. moj bialy prawie 40 kilo i jeszcze > rosnacy kundel .. czulby sie ciasno na tylnej kanapie ... > .. ponadto .. autko jest za malo agresywne ... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Nieeeeeeeeeeeeeee..... 25.06.03, 11:32 Oj Sminko, podtatusiali panowie jezdza mercami, bo do nich z szybkoscia swiatla wskakuja mlode podfruwajki :) Potem taki podtatusialy przesiada sie na cos takiego :) www.dip.pl/rking/html/inde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Nieeeeeeeeeeeeeee..... 25.06.03, 11:38 Chyba nie czuje klimatu, ale ta marka kojarzy mi sie ze starymi piernikami ktorym blizej do grobu niz autostrady. No i te podfruwajki wlasnie. mario2 napisał: > Oj Sminko, podtatusiali panowie jezdza mercami, bo do nich z szybkoscia > swiatla wskakuja mlode podfruwajki :) > Potem taki podtatusialy przesiada sie na cos takiego :) > > www.dip.pl/rking/html/inde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Nieeeeeeeeeeeeeee..... 25.06.03, 11:42 Bledne myslenie- to dynamiczny silnik, komfort,bezpieczenstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Nieeeeeeeeeeeeeee..... 25.06.03, 11:45 Po prostu nie podoba mi sie. mario2 napisał: > Bledne myslenie- to dynamiczny silnik, komfort,bezpieczenstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Nieeeeeeeeeeeeeee..... 25.06.03, 11:45 .. terenowki .. nie przepadam choc jak mialbym kupic to Jeep jest super autkiem ... .. tak poki co to podoba mnie sie SUBARU OUTBACK i VOLVO XC 70 ... Enancjo .. Motocykle .. no znam taki przypadek .. tatulcio pomyka na motorku typu Harley a za nim zonulka mknie auteczkiem jako asekuracja .. piekny widoczek ... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Nieeeeeeeeeeeeeee..... 25.06.03, 11:51 Volvo! Diesel z tego co pamietam pali ok 8.5 l na 100, ale ma chyba skrzynie automatyczna!! Do kitu :( Najlepiej - srebrny ;) Motory sa fajne tylko co z psem, co? enancjo napisał: > .. terenowki .. nie przepadam choc jak mialbym kupic > to Jeep jest super autkiem ... > .. tak poki co to podoba mnie sie SUBARU OUTBACK i VOLVO XC 70 ... > > Enancjo > .. Motocykle .. no znam taki przypadek .. tatulcio pomyka na motorku > typu Harley a za nim zonulka mknie auteczkiem jako asekuracja .. > piekny widoczek ... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Do wyboru do koloru :) 25.06.03, 11:41 www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=4169895&id=19002404 www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=4175519&id=18869158&sc=&make=41&model=0&pricefrom=0&euroto=0&zip=PLZ www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=4185739&id=18579838 www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=4200393&id=19018916 www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=4209144&id=19068357 Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Do wyboru do koloru :) 25.06.03, 13:19 .. tylko do tych wozkow musialbym sie jeszcze przeprowadzic do innej czesci EU co by bylo gdzie tym jezdzic ... .. mysle o czyms bardziej z charakterkiem i multipurpose ... .. taki wilczek w owczej skorce .. nie godny uwagi laika ... i nie pretensjonalny .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś