Dodaj do ulubionych

Wspanialy dzien....

25.06.03, 16:24
Ponoc jutro konczy sie terapia naszemu koledze i odbiora mu dostep do
kompika...:)

I znow pozostanie sciana z gabki i drzwi bez klamek :)
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 26.06.03, 13:58
      A nie mowilem? :)))
      • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 26.06.03, 16:18
        brak postów nie oznacza nieobecności
        • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 26.06.03, 16:29
          pewnie- oznacza tylko tyle, ze podlaczyli go do aparatury i patrza jak on sie
          wychyla :)
    • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 07:51
      A jednak dzis przepustka! :o)))
      • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 08:55
        och, karol, myślałam, że dom bez klamek znasz tylko z opowiadań przyjaciela.
        okazuje się jednak, że z autopsji; widocznie szare komorki zamieniły się w masę
        mięśniowa, ktora tak się chwalisz. mania przesladowcza zaczyna narastać w
        zastraszającym tempie, sam dla siebie jestes niebezpieczny.
        • zgrywusik jemu mamusia od urodzenia wmawiała, że znalazła 27.06.03, 09:04
          go w kapuście ..:)

p.s.: konkretnie w samym środku kapusty
          • mario2 Re: jemu mamusia od urodzenia wmawiała, że znalaz 27.06.03, 09:06
            Ty Zgrywus, czy jak tam wolisz- Satyr! Ja ide ogladac motocykle. Co ty na
            to? :)
            • zgrywusik Re: jemu mamusia od urodzenia wmawiała, że znalaz 27.06.03, 09:10
              mam chwilowo alergię na motocykle, głąbie :)
              • mario2 Re: jemu mamusia od urodzenia wmawiała, że znalaz 27.06.03, 09:12
                alergie, czy zakaz wstepu, palancie :)
                • zgrywusik Re: nie chcę mieć takiego baku 27.06.03, 09:27
                  na paliwo, jak ty, jełopie ! :)
                  • mario2 Re: nie chcę mieć takiego baku 27.06.03, 09:32
                    bewnie- Ty na bogatsza mieszanke chodzisz teraz, nie, ćwoku? :)
                    • zgrywusik Re: ja tam wolę czyste paliwo, 27.06.03, 12:40
                      a nie jakieś tam biopaliwa po których silnik dziwnie chodzi, wieśniaku !:)
                      • mario2 Re: ja tam wolę czyste paliwo, 27.06.03, 13:01
                        Po co Ci czyste paliwo, skoro i tak malolitrazowy jestes- lepperku! :))
                        • zgrywusik Re: ja tam wolę czyste paliwo, 27.06.03, 14:56
                          ja wybieram jakość, a nie ilość - ty eSeLDupku !:)
                          • mario2 Re: ja tam wolę czyste paliwo, 27.06.03, 21:42
                            pewnie- bo i tak po malej ilosci nie czujesz juz jakosci :) popaprancu :)
                            • zgrywusik Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 08:32
                              prawdziwy smakosz delektuje się małą ilością, ty eLPeRku !:)

p.s.: ale odlotowy koncercik był w nocy u "motorków", O !
                              • mario2 Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 08:46
                                mala ilosc wystarcza na krotki dystans , Glempisto!

P.S. masz WP, chyba dostales SMS!
                                • zgrywusik Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 08:55
                                  Ważne efekty .., ty amatorze kremówek :)
                                  • mario2 Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 08:57
                                    na nie nie czeka sie zbyt dlugo przy takim przepale, pomponiarzu!
                                    • zgrywusik Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:01
                                      ważne, że żaden oktan się nie zmarnuje, ty ciapciaku !:)
                                      • mario2 Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:03
                                        masz racje - tym bardziej, ze bardzo oszczedna osoba jestes , konusie :)
                                        • zgrywusik Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:06
                                          dbam o linię, "chudzielcu" !:)
                                          • mario2 Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:07
                                            o linie wylezana kiedys na styropianie, czy te reprezentowana teraz przez
                                            Giertycha, wiśnio?
                                            • zgrywusik Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:11
                                              tobie marynarzu, to wszystko z rewolucją (seksualną) i krążownikiem "aurorą"
                                              kojarzy się, pacanie !:)
                                              • mario2 Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:13
                                                nie bede tu rozwazal Twoich skojarzen, kuflarzu! :)
                                                • zgrywusik Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:27
                                                  twoje są przewidywalne, gorolu :)
                                                  • mario2 Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:29
                                                    A Twoje nie- i tu tkwi twoj problem, mamlasie! :)
                                                  • zgrywusik Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:31
                                                    to sie nazywa: urozmaicone, patałachu :)
                                                  • mario2 Re: ja tam wolę czyste paliwo, 28.06.03, 09:34
                                                    Ladne mi urozmajcenie. Raz go wynosza nogami, raz glowa do przodu. Ale
                                                    kootasik z niego :)
        • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:05
          nie- po prostu debilki i ich wspierajace popluczyny zawsze przyprawiaja mnie o
          paroksyzmy smiechu, a ja nie zawsze moge sie smiac. Troche powagi - kaleki
          intelektualne!
          • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:07
            paroksyzmy śmiechu? kolejny objaw. ciekawe, jaka diagnozę przyjaciel postawi .
            • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:08
              juz wystawil- to jest debil do potegi ten KA :)
              • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:13
                chyba przyjaciel konsylium musi zwołać, bo sam z twoim leczeniem sobie nie
                radzi
                • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:14
                  nie martw sie o mnie, tylko o tego grafomana z uciskiem spermy na synapse-
                  czytaj KA :)
                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:16
                    stan się potęguje, pielęgniarze już biegną
                    • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:17
                      Po to , by znow mu kompika odlaczyc? :)
                      • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:21
                        kaftan ci już niosą
                        • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:22
                          czapeczke i rekawiczki tez?
                          a dla Twego grafomanka co? kaganiec? :)
                          • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:24
                            paru rosłych pielęgniarzy na jednego małego człowieka, co go szaleństwo
                            ogarnęło, i ten z kaftanem
                            • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:26
                              to ten twoj grafomaniak taki maly jest fizycznie?
                              Bo w rozumku to wiem na pewno :)
                              • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:29
                                siłą go, panowie, siła, bo inaczej się nie da. siostro, zastrzyk uspokajający w
                                końskiej dawce.
                                • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:34
                                  biedny KA, daj mu jeszcze moze morfinki dla znieczulenia. Ale czy roslinki
                                  potrafia czuc?
                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 09:41
                                    och, Karol, ty nawet nie wiesz, ze to ciebie w kaftan właśnie zawiązali
                                    • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 13:02
                                      a Ty to skad wiesz? Powiedzial ci ten jamochlon? :))
                                      • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 13:29
                                        lekarz dodatkowo zaordynował szczepionkę przeciwko wściekliżnie
                                        • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 13:42
                                          a co juz Cie KA pogryzl? Biedactwo...:)
                                          • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 13:58
                                            och, Karol, pielegniarz odsłonił ten brzuch, co się nim chwalisz, pierwsza z
                                            dziesięciu w końskiej dawce
                                            • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 27.06.03, 21:44
                                              diagnoza- oprocz glowy calkiem zdrowy z tendencja do zarazenia zbyt czesto z
                                              nim przebywajacych. Wiec to wszystko wina tej mendy spolecznej- KA
                                              • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:09
                                                decyzja lekarza w sprawie twojej przypadłości, Karol, była prawidłowa: izolować
                                                i szczepić. igła 10 właśnie wbija się w powłoki brzuszne
                                                • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:10
                                                  jeszcze nie wytrzezwialas palanciaro? :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:17
                                                    następny na uspokojenie
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:18
                                                    ale ty masz przepustowosc. Ilu potrzebujesz, by cie uspokoilo, tfu
                                                    zaspokoilo? :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:19
                                                    kaftan, bo niebezpieczny dla siebie
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:20
                                                    miast kaftana polecam prezerwatywe, tylko na leb se jej nie zakladaj :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:21
                                                    głową wali o ścianę, przywiązać
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:23
                                                    wspolczuje ci takiego zaspakajania swych zadz.
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:23
                                                    omamy, majaki, głosy, zwiększyć dawki leków
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:30
                                                    przekrecisz sie, jak bedziesz tyle pigulek wpierdzielac. Idz sie lepiej
                                                    dupnij, zamiast tu pierdolic
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:35
                                                    diagnozowanie: agresja działanie mające na celu wyrządzenie szkody lub
                                                    przykrości. z badań wynika, iż agresywność jest wynikiem złożonej interakcji
                                                    wrodzonych skłonności oraz reakcji wyuczonych.
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:41
                                                    samodiagnoza sie zgadza. Wniosek- olac albo dobic! :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 28.06.03, 09:46
                                                    diagnozowanie: fiksacja - uporczywe powtarzanie się, mimo że przynoszenia
                                                    szkody osobnikowi; występuje pod wpływem silnych negatywnych przeżyć
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 08:24
                                                    czyli pozostaje ci tylko jedno wyprobowane dzialanie; wyciagniecie sobie gumki
                                                    z majtek i strzelenie nia sobie w pusty leb!
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 08:58
                                                    ech, Karol, strzykawka w ręku siostry przygotowana, zaraz kolejny zastrzyk na
                                                    uspokojenie i drugi na wścieklizne również
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 09:05
                                                    szkoda, ze sobie zastrzyku "na rozum" nie mozesz zaaplikowac :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 09:27
                                                    hipomania - mania, której objawami są m.in.: wzmożona aktywność, wtrącanie
                                                    się do nieswoich spraw, łatwe nawiązywanie licznych, przypadkowych znajomości
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 09:35
                                                    no- wypisz wymaluj TY. Latwa, przypadkowa znajomosc z idiota (KA). To
                                                    zastanawiajace jak duzo wiesz o swoich dolegliwosciach.
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 09:39
                                                    ty sobie przypomnij swoje nieprzypadkowe znajomości i z nich wyciągnij wnioski,
                                                    maniaku hipo
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 09:45
                                                    byc moze- ale z idiotami sie nie wiazalem... To twoja domena :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 10:02
                                                    broda ci posiwieje, jak będziesz się tak martwił o moje znajomości a i ruptury
                                                    się nabawisz z wysiłku. w twoim wieku to niebezpieczne
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 10:05
                                                    broda juz siwa jest :)
                                                    a Ty mozesz skretyniec,
                                                    bo z kim przestajesz takim sie stajesz :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 10:10
                                                    w twoim "towarzystwie" doprawdy skretynieć można, nie ma się co dziwić, że
                                                    niektórzy z niego zrezygnowali w trosce o własne zdrowie psychiczne
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 10:23
                                                    i przeniesli sie do KA? :))
                                                    Swietnie- Kitus ostatnio uskarzal sie na brak pracy.
                                                    Teraz bedzie mial pod dostatkem :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 10:30
                                                    sądząc po twoich wypowiedziach, pierwszym kandydatem na długofalowe leczenie
                                                    jestes ty. lecz nie ma żadnej pewności, ze kitek sobie poradzi. konsylium
                                                    trzeba będzie zebrać.
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 14:31
                                                    masz racje, tobie nie lekarz a weterynarz bylby potrzebny :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 14:36
                                                    och, Karol, te końskie dawki specyfikow dozowane końskim rozmiarem igły tobie
                                                    są przeznaczone, od paru dni je dostajsz. niestety poprawy stanu zdrowia brak i
                                                    jak widać końska kuracja bedzie długa i bolesna.
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 14:38
                                                    mnie kuracja nie jest potrzebna. Jak sie jeszcze wiecej grzybow z KA w tym
                                                    lesie nawpierdalasz, to zrozumiesz o co chodzi :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 14:43
                                                    halucynogeny zostawie dla ciebie, choć nie wiem, czy ci potrzebne i tak bez
                                                    nich masz dziwne przywidzenia
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 14:47
                                                    ja przywidzen nie mam- w przeciwienstwie do Ciebie.
                                                    Widzisz pospolitego chujka, a masz go za ksiecia z bajki :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 15:01
                                                    Ech, Karol, z pewnością ty masz chory umysł, co z kazdym nowym postem coraz
                                                    lepiej udowadniasz. idź się leczyć.
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 15:04
                                                    buhahahahahahaha
                                                    Wystarczy poczytac wyziewy waszych przepoconych mozgow i dochodzi sie do
                                                    wniosku ze mozecie sie zaczac leczyc- na nogi, bo na glowe stanowczo za
                                                    pozno :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 15:07
                                                    chyba pod czaszka masz już jeno popiół. idź się leczyć.
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 15:14
                                                    cos zbyt czesto insynuujesz mi wizyte u lekarza. Czy sama musisz tam tak
                                                    czesto bywac, ze juz o niczym innym nie potrafisz perorowac?

Slyszalem o takim przypadku, ze komus urwalo raz glowe. Lekarze wzieli obciety
                                                    leb, nasrali do niego, przyszyli i... ten ktos potrafil jeszcze komputer
                                                    obslugiwac. A nicka wymyslil sobie amk5 :)
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 15:17
                                                    Ech, Karol, całkiem z toba źle, nawet płci juz nie rozróżniasz, wzrok straciłeś
                                                    też. idź się leczyć.
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 15:19
                                                    niesamowite! znow mam sie leczyc w/g ciebie? Nic innego nie potrafisz
                                                    wymyslec? Pierdolniecie wyniesione z kontaktow z KA tak cie ogranicza?

Z jakim przestajesz ...itd. Ale u ciebie to juz staje sie nudne, a nie ma nic
                                                    gorszego niz pierdolnieta nudziara!
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 15:24
                                                    Ech, Karol, biedactwo, nudzi się. idź się leczyć, to dobra forma spędzania
                                                    wolnego czasu. korzyści z tego będą dla ogółu i dla domu.
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 15:55
                                                    Tak- jestes pierdolnieta, co udowadniasz wszem i wobec.
                                                    Wracaj do swego chlewa z prosieciem KA i tam sobie dalej
                                                    wysilajcie obydwie szare komorki w celu sklecenia jednego zdania poprawnie.
                                                  • amk5 Re: Wspanialy dzien.... 01.07.03, 21:10
                                                    och, Karol, straszny pieniacz jesteś. nic dziwnego, że na nowszy model zostałeś
                                                    wymieniony. ten pewnie przynajmniej sprawny umusłowo i leczeniu nie podlega. a
                                                    ty idź się leczyć.
                                                  • mario2 Re: Wspanialy dzien.... 02.07.03, 06:07
                                                    Durna cipa- to eufemizm na okreslenie ciebie :o)
                  • jmx W kwestii formalnej 27.06.03, 17:03
                    Ty chyba nie wiesz co to jest synapsa - z tego co wiem nie da się na nia
                    naciskać....?

PS. Właśnie z powodu takich rozmów uwielbiam forum Tow. Gdyby nie Mario już
                    dawno zeszłoby na psy....
                    ;-)))
                    • mario2 Re: W kwestii formalnej 27.06.03, 21:41
                      po pierwsze- ponoc jestes tu od niedawna, wiec co ty mozesz wiedziec o karmi?
                      Po drugie:synapsa (gr. sýnapsis ‘połączenie’) biol. złącze między komórkami
                      nerwowymi w ośrodkowym układzie nerwowym, w zwojach nerwowych oraz między
                      komórką nerwową a komórką efektora; s. jest miejscem, w którym zachodzi
                      przekazywanie pobudzenia jednej komórki na drugą.

i nie da sie na to nacisnac? Powiedz to liudziom ktorzy cierpia na te
                      przypadlosc!
                      • jmx Re: W kwestii formalnej 28.06.03, 01:45

Zajrzyj do jakiejś książki z zakresu medycyny, powinien być rysunek dwóch
                        komórek nerwowych i ich połączenia. Wtedy pozbędziesz się wszelkich
                        wątpliwości ;-))))

PS. Nie doceniasz mnie ;-))
                        • mario2 Re: W kwestii formalnej 28.06.03, 08:30
                          Ba- mialem to jakies 20 lat temu na studiach i obawiam sie, ze nie masz racji-
                          niestety
                          • jmx Re: W kwestii formalnej 29.06.03, 00:52

W neurologii sporo się od tego czasu zmieniło....
                            Niech każde pozostanie przy swoim....
                            ;-)
                            • vi_valdii Re: W kwestii formalnej 29.06.03, 01:13
                              Jaka gornolotniosc okreslen(cudzych) ,coz za inteligencja(czyzby???) ,jaka
                              elokwencja( kpina!) ....Mario2 nadal odreagowuje swoje problemy,no...ale to
                              jego problem ,nie moj .
                              ---------------------------
                              jestes zerem mario2
                              • mario2 Re: W kwestii formalnej 29.06.03, 07:45
                                podam ci sposob na zarabianie pieniedzy. Oskarz wlasny mozg o niewywiazywanie
                                sie z obowiazkow. Odszkodowanie murowane palanciku!
                              • jmx Re: W kwestii formalnej 29.06.03, 16:47

Skoro to komentujesz to chyba jednak Twój...?
                                • mario2 Re: W kwestii formalnej 29.06.03, 16:54
                                  Kazdy glupek ma to do siebie, ze robi co innego niz mowi. Tu- klasyczny
                                  przyklad idioty z depresja maniakalno-paranoidalna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka