novabossa 03.08.07, 14:51 Ktoś je zagubił choć wcale szybko nie biegł, pewnie rozważał wyższość fizyki nad chemią, pracy naukowca nad dziennikarza, dnia nad nocą... lub odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 15:42 I ?? są do odebrania?? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 15:59 No to niezła jazda była:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 16:02 w biegu pogubił??? Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 16:10 Jazda haha cokolwiek to oznacza... tak, w biegu... mogl byc wszelako szybszy tylko po co... ale w biegu... tak... nadal do odebrania. W lesie nad jeziorem. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 16:13 plenerek,powiadasz,,? no,no działo się ostro..hahhahaaa po deszczach zardzewieja.. Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 17:18 Nie, nie, nie zardzewieją będą pielęgnowane i w nienaganym stanie oddane... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 17:37 opieszałośc odbiorcy jest wkurzajaca.. Gdzie ten cowboj na cobyle? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 19:08 To poganiacze bydła znowu są trendy???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 17:36 Zagubione ostrogi? Przepraszam za trywialnosc mojego semantycznego podejscia do sprawy, ale dziwnie troche dzwonia w moim uchu "zagubione" ostrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 19:09 you-zek napisał: > Zagubione ostrogi? > Przepraszam za trywialnosc mojego semantycznego podejscia do sprawy, ale > dziwnie troche dzwonia w moim uchu "zagubione" ostrogi. Odpowiedź jest prosta choć nie jest trywialna... z semantyka nie ma tu zastosowania racjonalnego. Nietrywialnie zagubione nietrywialne ostrogi - dobrze się wytłumaczyłam? a swoja drogą któż to pyta - powiedziałabym nietrywialny Józek...haha ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 03.08.07, 19:32 :)))))))) Nie chcialem zebys SIE wytlumaczyla; liczylem tylko, i to skromnie, na wyjasnienie. >nietrywialny Józek...haha< Caly czas mam wrazenie, ze to bylo skierowane do kogos innego,haha:) You-zek (trywialny, z ostrogami...haha;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 04.08.07, 01:30 To Ty masz ostrogi? A TE czekają, i tej nocy się nimi nie zajmę, ale nietrywialnie je potraktuję - powieszę je na ścianie i niech czekają, doczekają sie albo nie... pół na pół...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 04.08.07, 12:28 z ostrogami? czy z ostrymi rogami? bo się pogubiłam........ Ważne ,że wiszą na ścianie,jeszcze.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7 Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 07.08.07, 15:50 Wisi na ścianie i płacze! Kto to jest? Dupa, nie alpinista. Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba48 Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 04.08.07, 13:13 Jesteś pewna, że to ostrogi? A może rogi? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 04.08.07, 15:11 Rogi czy ostrogi,sprawdzic warto,może coś jeszcze tam wisi... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 04.08.07, 17:39 miedzy morzem a jeziorem jest las i domek w domku ściana na ścianie między rogami ostrymi wiszą nietrywialne ostrogi i... TAJEMNICA też nietrywialna zupełnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka43 Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 06.08.07, 23:34 I wisza ostrogi, a Kopciuszka siostry to sobie nawet piety obcinaly zeby pantofelek pasowal a faceci co zgubią ostrogi i potem chodza bez... no wlasnie bez;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trint33 Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 06.08.07, 23:56 może im w czymś przeszkadzają... czasem... ? Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 07.08.07, 16:17 jestem pewna ze nie przeszkadzaly a wrecz odwrotnie - inspirowaly, potencjalizowaly, mobilizowaly haha... a nadal wisza i to pewnie efekt ich utraty ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba48 Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 09.08.07, 12:47 Ha Ha, gdyby miały inspirować lub mobilizować to by były na Twoich nóżkach. :) To by było ciekawe przeżycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 09.08.07, 13:56 One są nietrywialnie unikatowe i stąd ich moc... założę je w tę noc ale na nóżkę bossą jedną a tę drugą ostrogę zostawię dla Kogoś inspirowanego na mokrej trawie... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Ciekawe przeżycie inspirująco-mobilizujace...;-) 09.08.07, 18:28 zagloba48 napisał: > Ha Ha, gdyby miały inspirować lub mobilizować to by były na Twoich > nóżkach. :) > To by było ciekawe przeżycie. > Pozdrawiam Pozdrawiam pozdrawiam pozdrawiam... Ciekawe ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba48 Re: Ciekawe przeżycie inspirująco-mobilizujace... 25.08.07, 18:09 Ciekawe a i owszem, ale jest druga strona medalu, ciemno wszędzie gluco wszę dzie i ..... brzęk ostróg na bosych nóżkach. To dopiero daje do myślenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Ciekawe przeżycie inspirująco-mobilizujace... 26.08.07, 00:49 Delikatne miłe pobrzękiwanie - Ostróg, delikatne ciepłe dotykanie - Bossych Stóp a i jeszcze Tu delikatnie i cicho i ciemno i ciepło i glucho na trywialną resztę... dlatego Tu nie ma drugiej strony medalu bo wszystko jest delikatnie krągłe ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba48 przeżycie inspirująco-mobilizujace... 27.08.07, 12:36 No tak te krogłości..... te delikatności.......... Oj tak, tego brak... Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujace... 27.08.07, 15:10 Taka jakaś miła rada zmobilizowała mnie do przymierzenia... Ostróg ;-))) i... to Tajemnica delikatnie krągła pachnąca... a to jak następnym razem... ale pięknie pachnąca jak Tajemnica! Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 28.08.07, 23:04 Czekają okrąglutkie pachnące jablka, czeka pękaty kubek z aromatyczną kawą... nawet Ostrogi czekaja... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Cinderella (Fr: Cendrillon) (Pol: Kopciuch:))) 29.08.07, 01:47 znow sie zgubil??? Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Kopciuch:)) 29.08.07, 14:57 Chyba musi być jakaś różnica w czasie tu-ja Ty-tam, o tej porze wszyscy Ci w ostrogach lepiej Ci bez gorzej, robią to co należy a nie piszą... nawet jak czekają na księcia z Bajki Semantycznie, Translacyjnie, Normalnie hahaha ;-))) Bossy Kopciuch czy Kopciuszek na Bossaczka Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Kopciuch:)) 29.08.07, 18:20 To tak samo zupełnie identycznie jak dla mnie... na... pisanie czy szukanie? ;-))) i zonglowanie itd... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Kopciuch:)) 30.08.07, 04:02 Teraz jest dobry czas! Gdziesz zes jestes?!! Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Kopciuch:)) 30.08.07, 07:30 Jaaaa byłam wtedy tam w lóżeczku i spałam milo, teraz jestem tu i piszę ale to chodzi o czas a nie miejsce (chyba się nie mylę ze pisałam leśniczówka,jarzębiny, wrzosy, grzyby, pigwy na pigwówkę!!! kominek, ściana i jak na początku ;-))) Kopciuch Bossy) a Twoje Ostrogi jeszcze dzwonią dzyń dzyń dzyń drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr binnnnnnnnnn? Będę bedę w leśniczówce przy okienku o północy wtedy... Bossy Kopciuszek Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 30.08.07, 08:01 Hmmm No to do polnocy:)))) ..........dzyn dzyryn dzyn dzyryn dzam dzaram dzryn.......... ........ .... ... . dzyn Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 30.08.07, 10:31 ;-)))))))))))))))))))))))))))))) I tym sposobem w rytmie bossonogiej bossanovy upłynie mi dzień... a może i z dźwiękiem podzwaniających ostróg... dzyn dzyryn dzyn dzyryn dzam dzaram dzryn.......... > ........ > .... > ... > . > dzyn ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 31.08.07, 00:04 . .. … …. ….. …… ……. …….. ……… ………. ……….. d…r...y...n ………….. d…a…r…y…n ……………….. ………………… d..r..y..n…..d..r..y..n ……………………... d.a.r.y.n..d.a.r.y.n..d.a.r.y.n ……………………………. Dryn daryn dran daran drum Brum bram dral daring drungg Dringarung brrrrringgariam bing Dzyn dzaryn dzaryn dzyn dzarynn Dzyn dzyn dzyn dzyn dzyn dzyn dzyn Dzy dzy dzy dzy dzy dzy dzy dzy dzy dzy Yn yn yn yn yn yn yn yn yn yn yn yn yn yn (fajnie dzwonia, nie?) dzin dzin dziiiin dziiiiin dziiiiin dziinnn dzinn ………………………………………………… ……………………………………………………... puk puk puk puk ……………………………………………………….. puk puk puk puk puk puk ………………………………………………………… ………………………………………………………… ???????????????????????? (to nie ostrogi, to ja tak pukam; otwieraj) ………………………………………………………… Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 31.08.07, 00:10 A kto tak ładnie puka, a kto tak ślicznie dzwoni, a kto tak pięknie prosi... tylko Nietrywialnym uchyle okienka bo jestem Bossa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 31.08.07, 00:15 Okienko zamykam, bo zimno... a jestem Bossa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 31.08.07, 00:25 Ja w okienko nie pukam!!! Sorry, strasznie zwolnil mi sie 'polot internetowy' dzisiaj:((( Komputer mi zaraz peknie w szwach:(( Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 31.08.07, 00:35 W takim razie... w co? i skoro masz mało polotu i jeszcze niesprawne i te pękajace szwy ;-))) czy wszędzie? ;-))) to może kończymy Czary Bosse? a i rączka drży i oczko się myli też ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 31.08.07, 00:38 Nie tylko tobie drży... i oczka pólprzymkniete jak widać... słowem windą do góry czary Bosse pomkneły... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 31.08.07, 00:17 Gesta bardzo mgla w lesie tej nocy, moje 'bit'y i 'byte'y z ledwoscia przebijaja sie do Twjej lesniczowki:((( Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 31.08.07, 00:22 Taaak... ta mgła otacza To miejsce na specjalne moje zyczenie... zeby tylko Ci którzy bardzo chcą tu dotarli, Ci którzy marzą, Ci którzy wierzą w... czary Bosse hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Nova panienka z okienka o Bssej polnocy:) 31.08.07, 00:28 Tak więc to nie przypadek i znaczyć cos musi... 77...00...22... rozpoczęły się czary Bosse... masz dowód tylko dobrze patrz i wczuj sie w te Bosse drgania... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa i Senna... 31.08.07, 00:54 ...sennie i cieplutko Tu... a za zamknietym okienkiem mgliscie i chłodno a w dodatku... Ostrogi połamały się na Czarach... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa i Sienna? 01.09.07, 02:11 ............................................................................................................. ........................................................................................................................................................................................................................................................................ dryn dryn dzyn dzyn ??? !!!!! /////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////// szur szur szur szurum burum szur.......................... .......................................................... szu szu szu szu .......................................... szu szu szu szu........................................... szur szur szur szur....................................... szu.....szu.....szu....................................... szu.....szu.....szu....................................... .......................................................... szur ..... szur ....... szur ............................. .......................................................... .......................................................... szu .............szur ...................szu.............. TRACH ......KRACH ...#@$%#&^*(@#%_)^%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . . . . . . j e b u d u u u u u u u u u u u u u u u u u u u u u u A A A A A A A A A A A A A A dup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa i Sienna? 03.09.07, 01:18 ...miły dzień, miła noc, tylko dlaczego nie masz już siły nawet sięgnąć po Ostrogi...^)*^**^^!...;-) a ta Bossa Sienna to od Sennej na Sianie rozumiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa i Sienna? 03.09.07, 02:19 Ostrogi zdjalem, zeby halasu nie robic pod okienkiem, alem "szurum burum" w dziure jakas pociemku wpadl...(myslalem, ze to dosc jasno przedstawilem). Sienna, nie Sianna:) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa i Sienna? 06.09.07, 00:29 Byłam bardzo senna i teraz... wstałam popatrzyłam zajrzałam do dołka i... Miller ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa i Sienna? 06.09.07, 00:37 Miller'a nie pije, wole Okanagan Spring:)) ...tez sie dobrze po tym spi:) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa i Sienna? 06.09.07, 07:46 Nie, nie o piciu nie podejmuję dyskusji... chyba ze ale to bez Ostróg niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa i Sienna? 06.09.07, 07:54 A kto zaczal? Z zasady wyznaje extremalny zloty srodek i niczego sie nie wyrzekam:)ale Millera nie pije:)) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa i Sienna? 06.09.07, 13:27 Ekstremalny złoty środek... to złoty środek wyostrogowany!!! tego określenia mi brakowało, już myślałam że mnie zawiodłeś a tu proszę... ;-))))) poza tym ja nie o tym Millerze ani jakimkolwiek innym nie pisłam ale to już nie ważne Sienna to Sienna i już ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa i Sienna? 06.09.07, 18:18 A o jakim Millerze pisalas? Wlascicielu ostrog dekorujacych sciane Twojej lesniczowki? Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa i Sienna? 06.09.07, 21:39 Taka kobieta jak ja potrzebuje tylko tła, a zaden Miller tłem dobrym nie jest i ... konczymy o Millerach bo... ;-( znam lepsze tematy, a kto zgubił pytasz... hmmm... dobre Tło a teraz gorsze bo bez ... Ostróg :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa i Sienna? 06.09.07, 22:57 O tlach moge dniami i nocami:) Choroba zawodowa:))) Background, foreground i middleground! Tlo/background -bardzo wazne!!! W obrazie obiekt musi wspolgrac z tlem, inaczej bardzo brzydko to wszystko razem wyglada. Nawet ostrogi nie pomoga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa i Sienna? 06.09.07, 23:03 A więc jesteśmy tego samego zdania... żaden M. nie może być tłem ale Ostrogi Tło ma po to by mieć właściwy charakter w tle... czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa Sztuka 07.09.07, 19:52 lub sztuka dla sztuki:) Skad wiadomo, ze wytrwale dazenie do celu jest zaleta charakteru, skoro cel moze okazac sie zgubny? Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa Sztuka 08.09.07, 15:30 dla mnie Sztuka dla Sztuki to właśnie Sztuka... a przypadek może skończyć się nieuchronnością czasami... stąd pewnie Teresa na bosaka i w habicie... miała to co miała!!! a została Świętą i do tego uwieczniono To i pozostawiono w takim miejscu... więc co tam moje Ostrogi ;-))) nawet jeśli zgubnie działają to do celu szczytnego doprowadzić mogą... czyż nie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa Sztuka 08.09.07, 16:52 ...to nie Sztuka, to nietrywialny:)) synonim mijania sie z celem i marnowania czasu; tak jak podazanie sladami z Bozej laski swietych:) Cel uswieca srodki; tak ze nie dajmy sie zboczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa Sztuka 08.09.07, 22:17 ... czy mi się wydaje, że właśnie wróciliśmy do początku? Jednak celem okazują się być... Ostrogi ;-))) i doprawdy przy nich trudno zboczyć!!! zwłaszcza gdy...;-))) się ich używa nietrywialnie! zresztą i nie całkiem semantycznie poprawnie... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa Sztuka 10.09.07, 03:48 novabossa napisała: > ... czy mi się wydaje, że właśnie wróciliśmy do początku? I jak tu w zyciu do czegosc dojsc??!! Tyle sie czlowiek nalazil...a podobno nie tylko Teresa garnki lepi. Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa Sztuka 10.09.07, 08:09 ...Życie Człowieka jedna wędrówka jest... Nietrywialną, na Bossaka i w Ostrogach... i nie było to chodzenie bez celu, chociaż garnków z tego nie ma... jest zupełnie Coś innego! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa Sztuka 10.09.07, 18:29 ...trywialne odciski? A tzw. (z angielska) Restless Legs Syndrome??? :))))) Ide jechac siedziec (jak w pewnym dowcipie), zeby moze do czegos w zyciu dojsc albo zeby bylo co do garnka wlozyc :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa Sztuka 10.09.07, 19:35 Odciski? to faktycznie tylko w Albionie ale oni są tak trywialnie trywialni że nawet jednej literki więcej nie napisze na ten temat... banał banalnego banału... a tu o Czary chodzi... i Ostrogi... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Bossa Sztuka 10.09.07, 22:27 Ucha cha cha cha cha haaaaaaaa ha ha cha hi hi hi ho ho ho ho choo choo choo train Jestes widac czyms bardzo Rozczarowana Banalne jest episkopatyczne spojrzenie na epistemologie. Albion? W makro czy mikro skali? Tam przeciez slonce nigdy nie zachodzi; jak w dobrej bajce:) Konca jego nawet z dachu lesniczowki nie zobaczysz DZYN DZYRYN DZYN DZAN DZARAN DRYM Ha ha ha cha cha cha hi hi hi cho cho cho choo choo train DZYN! DRYN DARYN!!! w pogoni za zachodem slonca:))) John Ronald Reuel Tolkien Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Bossa Sztuka 10.09.07, 22:57 Ja działam w mikroskali i z tym mi dobrze ale Moja Leśniczówka jest Wielka... nie przesłania mi tu niczego nic ani nikt i trywialnie wręcz banalnie ;-( potraktowana episemologia tu nie ma miejsca! Tu jest natura poznania, wiedza u źródła, słońce na niebie i gwiazdy nocą... i Ostrogi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba48 Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 10.09.07, 17:18 Jadę, po ostrogi Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 10.09.07, 18:30 Ostrogi czekają... krągłości ... ciasta świeżego nie dość że śliczne to i pyszne - drożdżowe z kruszonką delikatną... proszę uważać na leśne zwierzęta w tym Wilka przed Leśniczówką... ja zresztą wszystko widzę i czuję co się w Moim Lesie dzieje... można zapukać w okienko! Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba48 Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 08.09.07, 12:56 Tak, Tajemnica i delikatność, cisza i ciche dwonienie ostróg..... Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 08.09.07, 15:24 ... a jakie inspirujące, jakie... hmmm... ale tylko w... Leśniczówce i w... uhmmm! Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 11.09.07, 23:06 Prosze już nie pukać w okienko idę spać - Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba48 Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 12.09.07, 02:37 No cóż to najazd o poranku. Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 12.09.07, 07:22 Świt był, ranek jest... poranna kawa pachnie wspaniale... okienko uchylone... Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba48 Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 13.09.07, 12:30 Ależ to miłe. Zapach kawy, świt.... Ech Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 13.09.07, 23:34 Jakiż to dziwny przypadek, jeśli takie są?... Moja Leśniczówka i Stary Dwór w którym tej nocy śpię są tak blisko blisko blisko... że wyprawa po Ostrogi nie powinna zająć Ci więcej niż... sześćdziesiąt...stron czytania ciekawej książki w łóżeczku cieplutkim... Dziękuję za Zapach Róż... Odpowiedz Link Zgłoś
zagloba48 Re: Krągłe ;-) przeżycie inspirująco-mobilizujac 14.09.07, 06:42 Witaj :) Wielka szkoda że tylko 60.... stron. Łóżeczko tak. Dziś ja jadę na zieloną trawkę. Niestety na kilka godzin i służbowo. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka43 Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 08.08.07, 10:20 Ostrogi wiszą dalej? i co robi bez nich Ten Pan;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 08.08.07, 11:52 ubrał chyba kierpce,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
wfranz Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 08.08.07, 13:02 to moje odpadły od bucików numerek 54 Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 08.08.07, 16:40 zgłos isę ,prosze,będa jakieś gratisy,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 08.08.07, 18:10 Oj, Viviene, na gratisy jeszcze nie pora, najpierw czy pasują, czy dzialają i to dobrze a potem ale... ponieważ są niebanalne i nietrywialne czekam na unikatowego Ktosia -.. takie marzenie, imaginacja, iluzja, chwilka a jednak... Ostrogi są, a swoją drogą numerek bucika 54 to musi być też unikatowe ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka43 Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 09.08.07, 12:12 Dalej wiszą? Nie do wiary ;( Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 09.08.07, 12:25 powiszą jeszcze troszke i dostaną zwisu do nr 60,hahahhaa,co wtedy,jak dopasujemy?oby tylko "ktoś" się zgłosił,,,,,tyle czasu,no,no,, Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka43 Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 09.08.07, 13:45 To obetniemy ;-)))))) jak w tej bajce o Pannie Kopciuszek - obetniemy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 09.08.07, 13:58 Cudowna jest taka jednosc niezapominajko43, jestem za... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 09.08.07, 22:26 na pewnoZGUBIŁ ktoś,kto miał niepokornego KONIA.Koń się rozbrykał,nie potrzebował już dodatkowych bodżców. Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 10.08.07, 23:38 Już nie czekam...:))) mam jego Ostrogi a on ma Rogi!!! :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: zagubione ostrogi do odebrania ;-))) 11.08.07, 14:48 Od wieczora późnego dbam bardzo miło o Rogi a Ostrogi wiszą i kurz na nich osiada :-))))))) Do Vivienki - rozmiesz czyż nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: dzyn dzyn dzyn dzyn dzyndzyryn 11.08.07, 17:56 dzyn dzyn dzyn dzyn dzyn wpadlem na chwile zeby zobaczyc co sie tu dzieje i tak se chodze wlasnie... dzyn dzyn dzyn dzyryn %*+@^*$#&!!! dzyn dzyn dzyn dzyn..??????????..dzyn dzyn dzyyyyyyyyyyn Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: dzyn dzyn dzyn dzyn dzyndzyryn 12.08.07, 00:25 Nie jest to trywialne ani nie jest banalne ale dlaczego tyle hałasu? chyba ze jest o co... tylko o co? Hej Nietrywialny J. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: dzyn dzyn dzyn dzyn dzyndzyryn 12.08.07, 06:30 novabossa napisała: > Nie jest to trywialne ani nie jest banalne ale dlaczego tyle hałasu? chyba ze > jest o co... tylko o co? Hej Nietrywialny J. ;-))))) Jak to o co? O podloge! O podloge/posadzke kamienna dzwonia:) A brzmia bardzo niebanalnie, prawda? Bardzo semantyczny you-zek klania sie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: dzyn dzyn dzyn dzyn dzyndzyryn 12.08.07, 13:04 Nietrywialny Bardzo Semantyczny J;-) na grzybach dziś byleś z rana sądząc o czasie napisanego postu coś istotnie dzwoniło koło leśniczówki ale delikatnie to były Ostrogi przychodzace pod moje progi? ale tu kamiennej posadzki nie ma a dzwoniły??? juz wiem porannym temperamentem ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: dzyn dzyn dzyn dzyn dzyndzyryn 12.08.07, 21:33 Lesniczowka???! Jaka to bajka bajke tutaj kreca? Czerwony Kapturek? Artura tu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: dzyn dzyn dzyn dzyn dzyndzyryn 12.08.07, 21:55 Jolka? A ta, to z jakiej bajki? dzyn, dzyn, drum, darum...ide se... A mowili zebym tego tyle nie pil... Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: dzyn dzyn dzyn dzyn dzyndzyryn 12.08.07, 22:19 Kręcą, kręcą ale czy film... Artur był ostrogi miał ale kiepskie wyspiarskie... a Kapturek Czerwony poszedł do Wilka... w Leśniczówce itd jak na początku... hahaha i Tajemnica ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: dzyn dzyn dzyn dzyn dzyndzyryn 12.08.07, 22:30 Czy Ty czasem czegos nie krecisz? Bardzo lubie tajemnicze filmy, nawet te w ktorych kreca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: dzyn dzyn dzyn dzyndzyryn - DDDD 14.08.07, 12:34 Prawie doszedłeś do sedna, czyli do półprawdy tej... ale jak nie kręcę to żongluje jak nie ostrogami to rogami a jak...to Tajemnica nie na wyrebie a przy dukcie lesnym i nie chałupa a Lesniczówka powtarzam a w tej leśniczówce kominek i ściana a na scianie jak na wstepie ale dobrze będzie i wątek "na wyrebie" hahaha kto jest na wyrebie? kto go zdrobił? No własnie tak tak dobrze myslisz DDDD...:))))) Wiedziałam ze chodzi Ci o Drużynę Dużych Dzielnych Drwali - prawda że o nich myślałeś! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: yyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnn 14.08.07, 23:54 (to dzwiek ostrog w blyskawicznym locie; ale kto jak kto, Ty dobrze znasz ten dzwiek:))) Dzsiaj wszystko z doskoku i pedzie. Zdarzaja mi sie czesto takie dni (oj jak ostrogi wtedy przeszkadzaja:)) Czasami polprawda lepsza niz cala:) tak ze niech juz tak zostanie, bo reszta to ontologiczna TaJemnica:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: hmmmm ymmmm ummmmm... 15.08.07, 12:43 Bedąc TaJemnicą na Novo Bossa łącze ontologie metafizyki z realiami rzeczywistości logicznie uprawiajac zonglerke niebanalnymi rogami i nietrywialnymi ostrogami... czy Twe ostrogi to własciwe ostrogi Te Ostrogi nigdy nie przeszkadzają... hmmmm ymmmm ummmm (czytaj wolno!) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: hmmmm ymmmm ummmmm... 15.08.07, 19:02 hmmmm ymmmm ummmm hmmmm ymmmm ummmm h m m m m y m m m m u m m m m h.........m.........m.........m.........m y.........m.........m.........m.........m u.........m.........m.........m.........m ......................................... mmmmu mmmmy mmmmh ......................................... y.........mmmm o.........mmmm u.........mmmm z.........mmmm e.........mmmm k.........mmmm ......................................... j e s z c z e w o l n i e j ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: hmmmm ymmmm ummmmm... 15.08.07, 22:03 troszkę szybciej troszke wolniej troszkę szybciej teraz wolniej ... ale nie nie jeszcze nie ;-))))) nie odpinaj Ostog!!! Nie!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: hmmmm ymmmm ummmmm... 15.08.07, 23:29 novabossa napisała: > troszkę szybciej troszke wolniej troszkę szybciej teraz wolniej ... ale nie ni > e > jeszcze nie ;-))))) nie odpinaj Ostog!!! W jakim to kontekscie? Przypomnij prosze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: hmmmm ymmmm ummmmm... 18.08.07, 17:21 Przypominam: Falowanie i spadanie dotykanie zongowanie tak pomiędzy poł na pól a to w gorę a to w dół... a skąd wiesz że Ruda? i jeszcze na targowisku rozności kilka osobowości myśląc radzi wybor drogi mam chyba już cztery Ostrogi ;))) ściana jest duża w flakonie roza rosą jeszcze pokryta a może i Ta i Ta hahaha :-)(-: Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: hmmmm ymmmm ummmmm... 18.08.07, 17:54 Tu mnie zgubilas: >dotykanie zongowanie Poza tym...wszystko jasne jak na dloni:) Ruda(???) sciana troche zaduza:) :-)(-:??? Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: hmmmm ymmmm ummmmm... 19.08.07, 16:05 Czyli jesteś zagubiony czy zgubiony - dobierz semantycznie adekwatne do rzeczywistości swojej... Ruda - tak a Sciana - tak na Ostrogi i na Rogi jak w Lesniczowce przystalo obok kominka... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: hmmmm ymmmm ummmmm... 19.08.07, 23:56 Pogubilem sie w tym wszystkim, a tak uwielbiam abstrakcyjny humor:))) Sciana musi byc duza na te wszystkie ostrogi, ze juz o rogach nie wspomne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Zagubiony ale z ostrogami jak mniemam... 20.08.07, 23:27 ...teraz mam zagubione (tak ma pozostać) Ostrogi i zagubionego nietrywialnego Jozka ;-) lubie zbierać zagubione piękności materialne i niematerialne chwile i chwilki mgnienia zludzenia niezagubienia i niezapomnienia i wszystko mam... a to Tajemnica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Ja tez mam MNIE:)))) i ostrogi MAM 21.08.07, 01:01 tez,...i wszystko mam:))) Czasami brakuje mi tylko czasu, dlatego tez, gdzie sie tylko da zbieram zagubine chwile -te trywialne i te nie... Odpowiedz Link Zgłoś
novabossa Re: Ja tez mam MNIE:)))) i ostrogi MAM 21.08.07, 13:33 I ja mam mnie... i jeszcze 2 Ostrogi (bo Ty masz jednak swoje) i Rogi na ścianie, zbieram tylko niebanalne nietrywialne niestereotypowe a więc pieknie inne, cudnie dziwne, ślicznie odmienne chwile i chwilki biegnąc do... Tajemnicy nie dla wszystkich zrozumialej ;-)))* Odpowiedz Link Zgłoś