nioma 12.08.07, 21:41 ogladam w kazda niedziele na tvn style (jest z wyprzedzeniem w stosunku do TVP2) bardzo fajny serial ogladacie? jak opinie? macie ulubionych bohaterow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: a ja lubie Babylon hotel 12.08.07, 21:46 Ja oglądam sporadycznie, z doskoku. Podoba mi się, chyba kultowy, bo już dawniej gdzieś słyszałam tę nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: a ja lubie Babylon hotel 12.08.07, 22:13 juz nie ogladam seriali żadnych Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: a ja lubie Babylon hotel 13.08.07, 08:30 Obejrzałam pierwszy odc. na TVN Style i jakoś na kolana mnie nie rzucił.przekonałam się dopiero po odcinku w poprzedni piątek - oglądałysmy go z siostrą same przy zgaszonym świetle - dreszczyk nie raz i nie dwa przeleciał nam po plecach:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: a ja lubie Babylon hotel 14.08.07, 13:21 oglądam mniej więcej od połowy i bardzo lubię ulubione postaci:uroczy Charlie,barman (szkolenie na geja było boskie)i ambitna recepcjonistka Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: a ja lubie Babylon hotel 14.08.07, 14:16 ambitn arecepcjonistke udusilabym golymi rekami wredna suka lubie za to recepcjoniste i oczywiscie cahrliego Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: a ja lubie Babylon hotel 14.08.07, 15:26 A Charlie to który? :) Widziałam tylko jeden odcinek, więc nie bijcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: a ja lubie Babylon hotel 14.08.07, 20:20 ten: www.bbc.co.uk/drama/hotelbabylon/characters/charlie_edwards_person_page.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: a ja lubie Babylon hotel 16.08.07, 09:15 Aha :) To ja też lubię Charliego ;) Przede wszystkim jego :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: a ja lubie Babylon hotel 16.08.07, 11:48 szefowa jest przede wszystkim niezla laska Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: a ja lubie Babylon hotel 16.08.07, 12:03 niezła laska , tylko kiepsko malowana te czarny eye-liner pod oczami wyglada jakby miaal since pod oczami no i z solarium albo odcieniem pudru przesadzili ale poza tym to ładna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: a ja lubie Babylon hotel 23.08.07, 10:35 ale ktory? bo ja ogladam nie w tvp tylko na tvn style Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: a ja lubie Babylon hotel 24.08.07, 11:42 ten na pablik tiwi , zapowiadany jako ostatni wiec nie wiem , wszytkich zamkneli ci z imigrejszyn czy ruska mafia wysadziła hotel ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: a ja lubie Babylon hotel 01.09.07, 23:17 Obejrzałam tylko ostatni odcinek i pluję sobie w brodę bo wciągnęło mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: a ja lubie Babylon hotel 03.09.07, 08:21 super serial, juz myslalam, ze jestem jedyna Odpowiedz Link Zgłoś
parispari Re: a ja lubie Babylon hotel 03.09.07, 15:47 a o czym jest ten serial? Odpowiedz Link Zgłoś