Dodaj do ulubionych

SAMANTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 22:56
Najdrozsza witaj mi po polsku schaboszczakiem z restauracji " Chata" w Twym
rodzinnymidrogimmemusercuSzczecinie ! Ci faceci od naprawy popierdolili mojego
kompa zupelnie, jutro ide do nich z awantura, bo to banda chujow zlamanych,
ktorzy zgubili po drodze moja skrzynke adresowa, w ktora trzaskalas......
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: SAMANTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:00
      Biziu!Co ty chrzanisz serce moje!!!!przeciez trzaskalam na gazete a skrzynka
      nie jest w kompie!!!!!! zaloguj sie i wlaz do skrzynki! czy wejdziesz w koncu
      na ten czat ??????????????
      • Gość: bizon Re: SAMANTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 23:04
        Jaki czat, Najukochansza ? Ja sie nie znam na tych duperelach.... ide do
        skrzynki gazetowej....
        • Gość: samanta Re: SAMANTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:14
          To jo Ci powim!wcisnij Biziu takie okienko na gorze"czat" ,napisz swoj nick i
          juz jestes.jo jestem w pokoju"towarzyskie .Takie ogolne dziadowskie rozmowy.jak
          Cie zobacze tam to juz Cie naucza co dalej!!!!!!1 ino juz na czat!!!:)))))))
          • Gość: bizon Re: SAMANTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 23:26
            Poszedlem na czat i nic nie znalazlem... Ja sie, kurwa, na tym nie znam, wole
            nasze popierdolone Forum, tu wole Cie kochac i slac Ci buziaczki znad Sekwany...
            Samanto !!!! Kocham
            Cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: samanta Re: SAMANTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:30
              Hurrra!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))) Teraz Nulik pierdolnie na
              zawal!!!!!!!:)))) Nulik to taki Macius!:) Wejdz jeszcze raz bede patrzec czy
              jesteS!!!!!!!!!! Chce nagadac sie z Toba!!!!!!!!:-*********
              • Gość: bizon Re: SAMANTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 23:36
                Coz moze powiedziec wiecej facet, ktory widzial lzawiace oczy, i to jakie oczy,
                na peronie numer dupa na Dworcu Najglowniejszym w Szczecinie ?.......
                SAMANTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tesknie za Toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Te 3 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: samanta BIZIU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:39
                  pamietasz?nadgarstki i ..o kurwa,o kurwa...Do sierci samej nie zapomne! Ja tez
                  tesknie za Toba!!!!!!!!!!!!!!!!! Moge latac dookola tych wiezowcow z
                  Toba!!!:))))))))
            • Gość: samanta Re: SAMANTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:32
              wejdz na czat tak jak pisalam ,zminimalizuj ekran,bedziesz z powrotem na forum!
              I nie wychodz,sziedz na forum ,znajde Cie!!!!!!!:)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka