Gość: bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 23:02 Witam Was wszystkich, Kochani, przy dzwiekach radia "Pogoda", smakujac kabanosy nasze wspaniale popijajac niezwyklym "Zywcem", ktorym wypelniny byl moj bagaznik..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mina.mina Re: dupa 11.12.01, 23:04 skurwysynu (to bylo pieszczotliwie), ZYWCA MASZ???????????? wez no cioci pare flaszek podeslij! ciocia cierpi bez zywczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: dupa IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 23:14 ten skurwysyn przywiozl sobie 36 litrow "Zywca" do Paryza i z tego powodu niezwykle jest szczesliwy..... Nie licze, przez wrodzona skromnosc, tych ton polskiej kielbasy i golabkow podlaskich w sosie wlasnym oraz flakow firmy "Miedzychod" oraz innych radosci kulinarnych z Kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dupa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:09 jaka dupa??? Alez Cie tu pelno teraz!!:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dupa - Gdzie ?????? 11.12.01, 23:10 meniku - bondziku - jak dla ciebie to sex-shopie Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: dupa - Gdzie ?????? 11.12.01, 23:11 mina.mina napisał(a): > meniku - bondziku - jak dla ciebie to sex-shopie to nietylko niuneczce odbiło ? Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: dupa - Gdzie ?????? 11.12.01, 23:18 yess napisał(a): > na twojej szyji chwilowo sama w wyrze Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: dupa 11.12.01, 23:12 SAMANTKA - ZA TE DUPE JUZ GO KOCHOM (PLATONICZNIE!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta czort IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:19 a widzisz ..mowilam!Caaaly Bizon!!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort 11.12.01, 23:23 godalas, kumo, godalas. TA DUPA JEZD PIEKNAAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: czort IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 23:45 Nech zyje dupa i polska kielbasa !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: czort IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 23:52 Do gory dupa, do gory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Dobry wieczór wszystkim IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 23:55 Miałam dziś w ogóle wieczorem nie zaglądać, ale Pawłow swoje już powiedział, więc nie bede się powtarzać. Chciałam tylko omieść wzrokiem zadymiona knajpę i popatrzeć od strony szatni, po czym się dyskretnie zamknąć drzwi z drugie strony. No coż, nie mogłam sobie darować, by nie wejść na wątek, pod tak intrygującym tytułem. Nie chciałam nikomu w dupę wejść, życze tylko smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Dobry wieczór wszystkim 11.12.01, 23:58 pomcia, on nasz jezd, on nasz! ale tylko kawalek! zeberko tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: Dobry wieczór wszystkim IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 00:02 jestem WASZ ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: Dobry wieczór wszystkim IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 01:16 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jak Garield Odpowiedz Link Zgłoś