j_bond 12.12.01, 00:05 UMRZEĆ Z ROZKOSZY W ORGII PIEKIELNEJ :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: 4 GODZINKI W BIAŁYMSTOKU I ......... 12.12.01, 00:08 a tobie co do bialego, a? i to az 4 godziny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: 4 GODZINKI W BIAŁYMSTOKU I ......... 12.12.01, 00:09 czort napisał(a): > a tobie co do bialego, a? > i to az 4 godziny!!!!! Nie dasz rady - do białego tez ranka ? Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Zyć i umrzeć w Białymstoku z ............. 12.12.01, 00:12 Czorcikiem w łóżku :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: Zyć i umrzeć w Białymstoku z ............. 12.12.01, 18:11 j_bond napisał(a): > Czorcikiem w łóżku :) i po potokach - pociąg mi sp....zwiał do Białego stoku Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Zyć i umrzeć w Białymstoku z ............. 12.12.01, 18:19 j_bond napisał(a): > j_bond napisał(a): > > > Czorcikiem w łóżku :) > > i po potokach - pociąg mi sp....zwiał do Białego stoku znaczy sie spierdolil? oj, jak mi przykro - juzem nogi poszla prostowac!!! i po cholere mi byly te meki? Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: Zyć i umrzeć w Białymstoku z ............. 12.12.01, 18:21 czort napisał(a): > > znaczy sie spierdolil? oj, jak mi przykro - juzem nogi poszla prostowac!!! > i po cholere mi byly te meki? PIEKIELNE ????? WOLĘ NIEBIAŃSKIE > Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Zyć i umrzeć w Białymstoku bez z............. 12.12.01, 18:30 j_bond napisał(a): > WOLĘ NIEBIAŃSKIE jak stryjenka uwaza! aniele, gdzie jezdes? anielo? anieeeeeeeeeelloooooooooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś