Dodaj do ulubionych

Sopot sopot

01.09.07, 13:10
Oglądacie czy olewacie?
Ja obejrzę ździebko przynajmniej, bo duet Doda i Mołek mi pasuje jak pięść do
oka;)
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 14:12
      wczoraj nawet meczu nie obejrzałem, porzucając go na rzecz czerwonej i
      niebieskiej kropki poruszających się po Mariott'cie oraz rozmowom o waleniu w
      łeb plastikowymi butelkami.
      a dziś jeszcze nie wiem:)
      • aga_ata Re: Sopot sopot 01.09.07, 14:40
        Też oglądałeś tę sensację pt: "Facet bez krawata robi przeciek"?
        :-)
        • mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 14:49
          chyba nie, ja widziałem jakąś wersję reżyserską może pt. "Zdumiewająca
          metamorfoza faceta z zafrasowanymi plecami podczas dwudziestosiedmiominutowej
          wizyty w pokoju 4020 w faceta bez krawata idącego pewnym krokiem";)
          • aga_ata Re: Sopot sopot 01.09.07, 16:54
            pewnie miał z 5 gwiazdek w wyborczej :)
            • mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 18:31
              najwyższą notę to on we Wproście dostał, Wybiórcza nie wiedzieć czemu
              zbojkotowała tę część filmu;)
    • ja27-09 Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:00
      Wczoraj olała, ale dziś oglądam.
      Matołek wygląda jak późna Loska, tak się postarzyła. I jeszcze ta wampirza
      czerwień na ustach... łomatko.
      A zespół Feel mięu się podobał.

O Dodzie pomilczę.
      • mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:12
        posłuchałem już Atrakcyjnego Jarosława (co łapki trzyma grzecznie na stole,
        jakby bał się że o coś ludzie go posądzą) i mogę przełączyć na festiwal. tzn.
        widziałem początek, czyli wejście Mołek i jak zwykle naturalnej Dody. ale
        zapowiedziały zespół Sumptuastic, więc pomyślałem że lepiej będzie obejrzeć
        Wiadomości. teraz ROKMEN Szymon W., czyli zbiera mi się... ale na szczęście
        fonię zagłusza wspaniały Jens Lekman z komputra mi wyśpiewujący:)
        • ja27-09 Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:13
          No i dobrze, że go zagłusza. Nic nie tracisz :)
          • mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:19
            wiem:)
            podgłośniłem na studio, Mołek z żartem politycznym, a Wydra jako przedstawiciel
            ciężkiego grania. pora umierać?:(
            • ja27-09 Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:33
              A taki wniosek mięu się nasunoł: przegadany ten Coppot!!
              • mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 21:17
                hmmmm, chyba mogłem jednak pozostać przy wizji i fonię pozostawić wyłączoną przy
                pani Wrzesień:/
                nie wiem co teraz tworzy, ale liczę że Sophie E-B pokaże jak powinna wyglądać
                zabawowa, ale porządna i porządnie ZAŚPIEWANA piosenka.
                • mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 21:22
                  a na dwójce widzę jurotańce się zaczęły. i co, tu też tylko widzowie decydują?
                  więc pewnie Polacy znów bez szans?
                  muszą takie fajne do pośmiania rzeczy w jednym czasie pokazywać?:(
                  • mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 22:05
                    łeeee, i sam zostałem?
                    nie rozczarowałem się co do SEB, bo i piosenka sama w sobie najlepsza chyba,
                    wykonanie również na poziomie (chociaż moim zdaniem wokal ginie pod
                    instrumentarium:(, no i sama pani jakby przez ostatnie parę lat wyładniała:)
                    fajnie tak nieporadnie na scenie wyglądała:)

a i tak jakby Roisin M. przyjechała, zmiotłaby ich wszystkich:)
                    • aga_ata Re: Sopot sopot 01.09.07, 22:13
                      Obejrzałam tego gniota przez pół godziny i się przełączyłam na film na jedynce. nie żałuję.
                      Mołek wygląda jak sto lat później. Zespoły "kto to w ogóle jest?" nie wiem kto ich śpiewać uczył, wszyscy na maksa zabawowi i naturalni. Przeceniłam swoje możliwości, jeżeli sądziłam, że obejrzę to do końca.
                      • mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 22:23
                        a i tak wszystkie te pseudogwiazdki przebija jak zwykle Kozyra Robert. jak ten
                        tłuk może drugi (co najmniej) rok z rzędu uchodzić za muzycznego eksperta, tego
                        pojąć nie jestem w stanie.
                    • mallina Re: Sopot sopot 02.09.07, 01:44
                      naprawde wykonanie piosenki przez Sophie Ci sie podobalo?
                      wg mnie marnie wypadla, wydawala mi sie tez jakas troche wychudzona i to co Ty
                      nazywasz nieporadnoscia ja nazwalabym sztywnoscia. I to mnie mocno zaskoczylo,
                      bo wydawalo mi sie ze ona akurat nie ma problemu z poruszaniem sie na scenie...

Mam tez nieodparte wrazenie, ze wiecej bylo podczas tego koncertu "dyskusji" niz
                      muzyki:-)
                      ciekawe co sopocka publicznosc robi w czasie tych przerw na reklamy?
                      zastanawiam sie tez dlaczego na to patrzalam:DD
                      ale pierwsza czesc przegapilam wiec na szczescie nie widzialam
                      piosenkarza(??)Lukasza Grobelnego, ktory nawet wizualnie jakos dziala mi na
                      nerwy(w dodatku mial mocno nudna piosenke)
                      • mameluch Re: Sopot sopot 02.09.07, 08:04
                        a bo mi Sophie taka urocza się wydała przez to wszystko:)) brawurowe wykonanie
                        to może nie było, ale moim zdaniem sama piosenka jest taka słodko-naiwna, w co
                        wpisał się wizerunek sceniczny i te zalotne spojrzenia:)

a (Za:)grobelny działa mi na nerwy również. i to głównie wyglądem (głosem nie
                        wiem, bo jak go widzę, to wyciszam/zmieniam kanał) jeszcze od czasów któregoś
                        tam Idola.
                        • mallina Re: Sopot sopot 02.09.07, 12:18
                          oj, wlasnie rano czytajac jakas relacje z Sopotu zauwazylam, ze on jest wlasnie
                          Zagrobelny;-))))
    • j-adore Re: Sopot sopot 01.09.07, 23:14
      Nasi mieli chwytliwą i przebojową piosenkę na takim sobie poziomie (bełkotliwy
      tekst, pretensjonalny wokalista i te akcentowanie typu "poczuj SIĘ spokojnie".
      Wyniku nie komentuje, ach ten nasz patriotyzm.:)

Najlepsi imo byli przystojni Francuzi, Sophie miewała lepsze piosenki ale i tak
      jest cudna. September i Monrose do zapomnienia, ale blondynka z Monrose miała
      bardzo zgrabne nogi, może powinna o modelingu pomyśleć, wszystkim to wyjdzie na
      dobre.:)
      • parispari Re: Sopot sopot 02.09.07, 14:52
        Słaby ten Sopot był, obejrzałam kawałek ale dalej stwierdziłam, że
        to nie ma sensu...
        • aga_ata Re: Sopot sopot 02.09.07, 16:30
          To Zagrobelny jest z idola?! Tak się zastanawiałam wczoraj skąd on się wziął :)
          • mameluch Re: Sopot sopot 02.09.07, 16:55
            taa, ale nie pamiętam z której serii i jak daleko zaszedł. jedyne co pamiętam,
            to to że był cholernie wkurr... na moje oko to on jak brat Hakiela wygląda.
            • aga_ata Re: Sopot sopot 02.09.07, 18:15
              Mnie też wkurza Zagrobelny, samo nazwisko już mnie wnerwia:P
              • mallina Re: Sopot sopot 02.09.07, 22:01
                a mnie jakos wkurza jak on modeluje usta podczas spiewu
                wiem, ze to absurdalne, ale nie moge na to patrzec
                slyszalam zachwyty chyba Maryli Rodowicz czy Piotra Metza, ze to taki super
                wokalista, dla mnie nudziarz:-)

dzis ogladacie chyba Big Brothera?ja nie mam dostepu do tv4, troche dzisiejszego
                Sopotu widzialam-rok temu Drupi bardziej mi sie podobal:DDD
    • ja27-09 Re: Sopot sopot 03.09.07, 12:19
      Zdania nie zmienię; przegadany festiwal, rany jakie nudy i dłużyzna. Kayah do
      konferansjerki się nie nadaje, wczorajszego dnia nie zdzierżylam, nuuudy panie,
      nuuudy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka