aga_ata 01.09.07, 13:10 Oglądacie czy olewacie? Ja obejrzę ździebko przynajmniej, bo duet Doda i Mołek mi pasuje jak pięść do oka;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 14:12 wczoraj nawet meczu nie obejrzałem, porzucając go na rzecz czerwonej i niebieskiej kropki poruszających się po Mariott'cie oraz rozmowom o waleniu w łeb plastikowymi butelkami. a dziś jeszcze nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Sopot sopot 01.09.07, 14:40 Też oglądałeś tę sensację pt: "Facet bez krawata robi przeciek"? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 14:49 chyba nie, ja widziałem jakąś wersję reżyserską może pt. "Zdumiewająca metamorfoza faceta z zafrasowanymi plecami podczas dwudziestosiedmiominutowej wizyty w pokoju 4020 w faceta bez krawata idącego pewnym krokiem";) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 18:31 najwyższą notę to on we Wproście dostał, Wybiórcza nie wiedzieć czemu zbojkotowała tę część filmu;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:00 Wczoraj olała, ale dziś oglądam. Matołek wygląda jak późna Loska, tak się postarzyła. I jeszcze ta wampirza czerwień na ustach... łomatko. A zespół Feel mięu się podobał. O Dodzie pomilczę. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:12 posłuchałem już Atrakcyjnego Jarosława (co łapki trzyma grzecznie na stole, jakby bał się że o coś ludzie go posądzą) i mogę przełączyć na festiwal. tzn. widziałem początek, czyli wejście Mołek i jak zwykle naturalnej Dody. ale zapowiedziały zespół Sumptuastic, więc pomyślałem że lepiej będzie obejrzeć Wiadomości. teraz ROKMEN Szymon W., czyli zbiera mi się... ale na szczęście fonię zagłusza wspaniały Jens Lekman z komputra mi wyśpiewujący:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:13 No i dobrze, że go zagłusza. Nic nie tracisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:19 wiem:) podgłośniłem na studio, Mołek z żartem politycznym, a Wydra jako przedstawiciel ciężkiego grania. pora umierać?:( Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Sopot sopot 01.09.07, 20:33 A taki wniosek mięu się nasunoł: przegadany ten Coppot!! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 21:17 hmmmm, chyba mogłem jednak pozostać przy wizji i fonię pozostawić wyłączoną przy pani Wrzesień:/ nie wiem co teraz tworzy, ale liczę że Sophie E-B pokaże jak powinna wyglądać zabawowa, ale porządna i porządnie ZAŚPIEWANA piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 21:22 a na dwójce widzę jurotańce się zaczęły. i co, tu też tylko widzowie decydują? więc pewnie Polacy znów bez szans? muszą takie fajne do pośmiania rzeczy w jednym czasie pokazywać?:( Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 22:05 łeeee, i sam zostałem? nie rozczarowałem się co do SEB, bo i piosenka sama w sobie najlepsza chyba, wykonanie również na poziomie (chociaż moim zdaniem wokal ginie pod instrumentarium:(, no i sama pani jakby przez ostatnie parę lat wyładniała:) fajnie tak nieporadnie na scenie wyglądała:) a i tak jakby Roisin M. przyjechała, zmiotłaby ich wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Sopot sopot 01.09.07, 22:13 Obejrzałam tego gniota przez pół godziny i się przełączyłam na film na jedynce. nie żałuję. Mołek wygląda jak sto lat później. Zespoły "kto to w ogóle jest?" nie wiem kto ich śpiewać uczył, wszyscy na maksa zabawowi i naturalni. Przeceniłam swoje możliwości, jeżeli sądziłam, że obejrzę to do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 01.09.07, 22:23 a i tak wszystkie te pseudogwiazdki przebija jak zwykle Kozyra Robert. jak ten tłuk może drugi (co najmniej) rok z rzędu uchodzić za muzycznego eksperta, tego pojąć nie jestem w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Sopot sopot 02.09.07, 01:44 naprawde wykonanie piosenki przez Sophie Ci sie podobalo? wg mnie marnie wypadla, wydawala mi sie tez jakas troche wychudzona i to co Ty nazywasz nieporadnoscia ja nazwalabym sztywnoscia. I to mnie mocno zaskoczylo, bo wydawalo mi sie ze ona akurat nie ma problemu z poruszaniem sie na scenie... Mam tez nieodparte wrazenie, ze wiecej bylo podczas tego koncertu "dyskusji" niz muzyki:-) ciekawe co sopocka publicznosc robi w czasie tych przerw na reklamy? zastanawiam sie tez dlaczego na to patrzalam:DD ale pierwsza czesc przegapilam wiec na szczescie nie widzialam piosenkarza(??)Lukasza Grobelnego, ktory nawet wizualnie jakos dziala mi na nerwy(w dodatku mial mocno nudna piosenke) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 02.09.07, 08:04 a bo mi Sophie taka urocza się wydała przez to wszystko:)) brawurowe wykonanie to może nie było, ale moim zdaniem sama piosenka jest taka słodko-naiwna, w co wpisał się wizerunek sceniczny i te zalotne spojrzenia:) a (Za:)grobelny działa mi na nerwy również. i to głównie wyglądem (głosem nie wiem, bo jak go widzę, to wyciszam/zmieniam kanał) jeszcze od czasów któregoś tam Idola. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Sopot sopot 02.09.07, 12:18 oj, wlasnie rano czytajac jakas relacje z Sopotu zauwazylam, ze on jest wlasnie Zagrobelny;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Sopot sopot 01.09.07, 23:14 Nasi mieli chwytliwą i przebojową piosenkę na takim sobie poziomie (bełkotliwy tekst, pretensjonalny wokalista i te akcentowanie typu "poczuj SIĘ spokojnie". Wyniku nie komentuje, ach ten nasz patriotyzm.:) Najlepsi imo byli przystojni Francuzi, Sophie miewała lepsze piosenki ale i tak jest cudna. September i Monrose do zapomnienia, ale blondynka z Monrose miała bardzo zgrabne nogi, może powinna o modelingu pomyśleć, wszystkim to wyjdzie na dobre.:) Odpowiedz Link Zgłoś
parispari Re: Sopot sopot 02.09.07, 14:52 Słaby ten Sopot był, obejrzałam kawałek ale dalej stwierdziłam, że to nie ma sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Sopot sopot 02.09.07, 16:30 To Zagrobelny jest z idola?! Tak się zastanawiałam wczoraj skąd on się wziął :) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Sopot sopot 02.09.07, 16:55 taa, ale nie pamiętam z której serii i jak daleko zaszedł. jedyne co pamiętam, to to że był cholernie wkurr... na moje oko to on jak brat Hakiela wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Sopot sopot 02.09.07, 18:15 Mnie też wkurza Zagrobelny, samo nazwisko już mnie wnerwia:P Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Sopot sopot 02.09.07, 22:01 a mnie jakos wkurza jak on modeluje usta podczas spiewu wiem, ze to absurdalne, ale nie moge na to patrzec slyszalam zachwyty chyba Maryli Rodowicz czy Piotra Metza, ze to taki super wokalista, dla mnie nudziarz:-) dzis ogladacie chyba Big Brothera?ja nie mam dostepu do tv4, troche dzisiejszego Sopotu widzialam-rok temu Drupi bardziej mi sie podobal:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Sopot sopot 03.09.07, 12:19 Zdania nie zmienię; przegadany festiwal, rany jakie nudy i dłużyzna. Kayah do konferansjerki się nie nadaje, wczorajszego dnia nie zdzierżylam, nuuudy panie, nuuudy!!! Odpowiedz Link Zgłoś