Gość: APOLLO IP: 24.229.174.* 06.07.03, 20:10 100 i wiecej F sama RADOSC Pozdrowienia i caluski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: Co za Radosc jest Goraco!!!! 06.07.03, 21:10 te, a ty siem nie podszywasz??? pod naszego apollina??? un nie pisol z wielkich liter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Co za Radosc jest Goraco!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 21:30 Nio...tyz mi jakos obco to wyglada.Czesc czortu:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Co za Radosc jest Goraco!!!! 06.07.03, 21:39 czesc zono:))) widzem , ze wracaja starzy wyjadacze na FT np : wrew:)) i wiesz co? ze jakos tak milo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Co za Radosc jest Goraco!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 21:40 czyzbys robila sie sentymentalna? Troche to byloby dziwne,majac na uwadze twoje 18 lat;)))Ale fakt...milo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Co za Radosc jest Goraco!!!! 06.07.03, 21:43 te, ty mnie nie postarzaj lepij!!! 13 mam od lat i zawsze 13 miec byda!!!!! i wiesz co? olewaj tak jak mialas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Co za Radosc jest Goraco!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 21:46 No dobra,dobra....czasami kurwica za serce chyta :) Pogoda sie zmienia,idzie gorac do Polski,migrenowska daje mi popalic ,bleeeeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Co za Radosc jest Goraco!!!! IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 22:19 a tu narescie pogoda do normy wrocila jak nie leje to ciemne chmury wisza nad miastem i narescie mozna dostac porzadnego dola.... nie tylko takom namiastke.....jeszcze tylko skonstruowac mala bomke domowym sposobem i w te kurwy pod oknem rzucic...wprawdzie swiata tym nie uratuje, ale moze sama bede miala swiety spokoj na moment........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Co za Radosc jest Goraco!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:37 kurwy pod oknem?Noooo...to masz ladny widok Only,leziak by ci pozazdroscil,he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 tak, mialby temat do pitolenia na pol roku........ 06.07.03, 22:41 czy to delira, czy jego gumowe lalki ozyly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: tak, mialby temat do pitolenia na pol roku... IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 22:53 na temat towarzystwa pod oknem, to styklo by tylko i wylacznie leziowe "hail hitler" i juz bylby porzadek.......:) no a kitkiem sie nie przejmuj, wpisal sie na watek bo nie ma co robic, wiec nie zaluj czlowiekowi, niech czuje sie troche potrzebny...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a onlontko, sie pochwali................. 06.07.03, 22:56 ze w du pie ryza bylo, tylko nic nie pamieta, bo na dzialke, zabraklo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Czesc milutkie IP: 24.229.174.* 07.07.03, 00:29 Pozdrawiam z goracego daleka.Troche sie mi tu czarno zrobilo w ten lykedzik ale w poniedzialek wszystko wroci do normy Czarnuchy wroca do domu!!! i bedzie dalej cieplo przyjemnie i bialo. Lalo przez dwa miesiace na okraglo.W Polsce pieknie i ciepelko ponoc no coz idzie nowe i bogate widocznie z ta Unia hi hi Pozdrawiam i do milego Wasz Apollo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czesc milutkie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 00:31 Ty Apollo nie badz taki rasista,no! Pozdroweczka!:) Odpowiedz Link Zgłoś