yola66 05.09.07, 12:11 wysyłacie swoje przedszkolaki na jakieś zajęcia po za przedszkolem jak np. angielski albo basen? Tak się właśnie zastanawiam czy poddac się panującej modzie i zapisać Bartka na jakieś zajęcia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona-mama-majki Re: zajęcia dodatkowe 08.09.07, 11:02 Nie posyłam , uważam że jeszcze się w życiu nachodzi na zajecia dodatkowe, w przedszkolu zapisałam tylko na gimnastyke korekcyją bo się małej podobała w zeszłym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mammax Re: zajęcia dodatkowe 10.09.07, 11:39 Ja też nie posyłam bo ma na to czas. Teraz niech ma czas na zabawę. No chyba że bardzo zapragnie czegoś - póki co to chyba na basen będziemy częściej chodzić bo uwielbia pływać i nurkować. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: zajęcia dodatkowe 13.09.07, 12:16 ja Igora zapisałam na angielski ale zajęcia sa w przedszkolu,wcale nie uważałam to za konieczne ale zajęcia i tak są w godzinach kiedy mały jest w przedszkolu i byłoby mu pewnie przykro że on nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: zajęcia dodatkowe 13.09.07, 12:26 miałam podobne odczucia jak wy dlatego też ostatecznie nie będę "męczyła" Bartka dodatkowymi zajęciami - wystarczy mu to co ma w przedszkolu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: zajęcia dodatkowe 14.09.07, 09:26 a jedynie zastanawiam sie nad "przedszkolnym angielskim"- ale szczeże, chyba nie zapisze. Uwązam ,ze niejest ona zdolna do takich zajęć- gotowa, jeszcze chce sie bawić. Na basen chodzimy i tak cala rodzina 1x w mc- Wera nie lubi zbytnio basenu, starsza córa ,za to zakochana w basenie chodzi co tydz z tatą na duzy basen. W przedszkolu maja zapewnioną : rytmike , więc chyba starczy i tak soędza tam większośc dnia. Odpowiedz Link Zgłoś