czort 12.12.01, 23:05 dziekujemy wszystkim forumowiczom. juz mamy cos za soba. zadne inne forum tylu zapisow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:09 czort napisał(a): > dziekujemy wszystkim forumowiczom. juz mamy cos za soba. zadne inne forum tylu > zapisow nie ma. malo mnie to interesowalo. nie peknij z dumy bo mlekiem lake zalejesz i do jutra skwasnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:17 No to ja, na to konto, otwieram przed-przed-przed-ostatnia puszke "Zywca". NASZE zdrowie, mili moi ! I zjadam jedna pieczarke marynowana z 2 i pol- litrowego sloja od firmy "Bracia Urbanek" z Lowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:23 bizonek, ja w tej chwili naprawde zeberka zre! pozwol, ze jedno z przyjemnoscia w twoim imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:25 ja za was wykanczam bozolaka bizon ty naprawde obaliles 35 zywcow od wczoraj??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:35 Jezu, zeberka ! Jutro robie sobie na kolacje i szlus ! Jedz za moje zdrowie, Czorciku ! I nie zapomnij o majeranku ! Mina, jak sie ma kumpli, ktorzy pomagaja Ci przy przeprowadzce i byli z Toba w Polsce gdzie zakochali sie w naszych dziewczynach i naszym piwie, to mozesz, Kochanie, przywiezc 18-to tonowego tira wypelnionego "Zywcem"- gowno, zlotko ! Te skurwiele potrafia wysuszyc caly zapas piwa, glupie Katany ! Ale lubie ich za to i za ich uwielbienie dla krakowskiej suchej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:37 P.S. Co to "bozolak" ? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:39 Bizonus bozolak to beaujolais 2001. sama go pilam, wspanialy jezd. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:39 nie, no w zyciu bym nie dala nikomu tyle zywcow!!! ja sie na szczescie przeprowadzalam bez kumpli - sama - choc baba jezdem. ale skapa hehehe. a jak sobie przywoze zywczyki z ojczyzny lona, to nawet wlasnemu chlopu daje gora dwa - zby nie wiem jak mnie prosil! O! a krakowkiiej suchej mam cale mnostwo od czorcika bleeeeeeeeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:40 a zeberka ino z czosnkiem i majerankiem!!!! i ze solom oczywizda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 23:44 jakie 60 patoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: peklo 60 tysiecy. KAKADOO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 23:56 to przepiękne pytanie w środku rozmowy, ale jedyne na temat chylę czoła, co za poczucie humoru!!! ps chodzi o 60000 sepulek na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:48 Niech, kurwa, zyje czosnek do zeberek, jak nasza Partia-sila przewodnia ludu pracujacego miast i wsi oraz przedmiesc, ktore nie sa ani jedym ani drugim, czego nie przewidzial Lenin. Mina, "Zywca" bylo 36 LITROW, czyli 72 puchy, no, powiedzmy, ze pare peklo miedzy moim powrotem z Polski i pijana przeprowadzka... Wspolczuje Twemu facetowi, przyslij mi go, cos sie dla biedaka znajdzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
czort bizon - tera bydzie o minie 12.12.01, 23:51 bizonek, a ty wiesz, jak ta kobieta mule robi? sluchaj, ja nie potrafie nawet tego okreslic - niebo w gebie to za malo!!!!! i ty mowisz, ze jej maz to biedak? taki skarb miec i biednym byc? chyba sam zauwazyles, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:13 a zebys widzial, ze ci go przysle! ino dla mnie tez cos tego, oki? poza tym przez niego przemawia zwykly zmysl ochlaptusa, a ja z powodow patrotycznych zywca potrzebuje! Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka do miny 12.12.01, 23:44 a ja ci minko, taki rurociag przyjazni do belgiuma przekopie, ze bys zawsze z kranika swiezego zywczyka miala, niunia-fanka zywczyka too, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do miny 12.12.01, 23:49 dziekuje niunieczko! i te antydepresanty tez poprosze, widze interes do rozkrecenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do miny 12.12.01, 23:52 z antydepresantem to podpuszczka mikolajkowa, u ciebie nastroj i naped, az za bardzo oki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:56 A ja, to pies ???!!! Mnie tez pragnienie meczy !!! Baby, nie badzcie takie wredne !!! Podlaczcie mnie do Waszego rurociagu przyjazni polsko-zywieckiej ! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 00:01 dobra bizon, ode mnie do ciebie 240 km, mozna ciagnac w linii prostej. popieram! niunia przestan, jajo to jajo. ale interes mozna by tu rozkrecic... Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 00:04 bo w kraju to teraz, o jakims gazociagu pitola, a ten nasz to dopiero bylby gazociag przyjazni, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:06 Ja JUZ chce przyjaznic sie z Wami przez rurociag !!! 240 km ??? To GDZIE Ty jestes, Mina ? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 00:09 Jak ci pisalam o mulach, ktore robi ta kobita, to co, myslisz ze u nas som? a za nato mieszka w belgiji jezd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:09 A czy "Niunieczka" to ta sama "Niunia", ktorej odjazdy podziwialem przed miesiacem ? Alez Ty im przypierdalalas, kobieto, tym dupkom zolednym !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 00:08 jeszcze jakbysmy od razu mieszaly antydepy z piwskiem, to cale baneluksy nasze! kurwa juz widze te kokosy!!! ja od dawna mam takie marzenie - odrecam kranik, a tu zywczyk leci... nawet bym sie kapala w nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:15 JA bede Waszym antydepem, Dziewczyny, a w dodatku znakomicie rozpuszczam sie w piwie. Kurwa ! Taki basen wypelniony piwerem a MY w nim.... CZORCIE ! Zalatw mi taki raj po smierci ! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz! Twoj Bizon, ktorego suszy. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:14 dobranoc wszystkim, pchly na noc, ja juz jezdem gotowa spac isc, pa mordy kochane, ligo, lako, rurociagu i wy grono lekarsko-kucharskie. dobranoc czort mowi wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:16 Spij smacznie, babo jedna ! Niech przysni Ci sie Leonardo di Caprio. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:16 czort, nie!!!!!!!!!!!!!!! zostan tu!!!!!!!!!! kurwa mloda godzina jeszcze jezd!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:28 Zostaw ja, Mina.Mina, niech spi biedactwo. Powiedz mi na dobranoc où tu crèches en Belgique. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:31 a Mons. dobra, niech spi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:40 Kurwa, toz to ja z tysiac razy przejezdzalem obok Ciebie, bo wypieprzam z Francji przez Valenciennes kierunek Liège ( czyli Luik)i Aachen ! Pomachaj mi kiedys biala chusteczka, Mina.Mina ! Albo rzuc jakigos mula z frytka ! Tylko to piwo masz jakies nie takie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:43 ja ci powiem wiecej - zjazd z autostrady jest jakies 2 km od gumna mojego. ja mieszkam tuz przy shape:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:45 a o piwie belgijskim to z szacunkiem mi tu prosze! mule robie lepsze niz w leonie:) i nie gadaj do mnie minamina, bo ja jestem mina, ino poczta nie chciala takiego logina przyjac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:58 Nie gniewaj sie, Kochanie, ale piwo belgijskie jest, delikatnie mowiac, do dupy. Mowie to ja, wielbiciel Zlotego Trojkata: Polska, Czechy, Niemcy. To nordyjskie jest dla mnie za slodkie po prostu. A nie wybierasz sie czasem na week-end 240 km na poludnie ? Au cas où, au 8, rue Pinel 75013 Paris masz mete zapewniona, bo mowila mi o Tobie Samanta, a skoro ona Cie lubi to ja tez. W razie czego dzwon-telefon na poczcie Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 01:04 pytanie! spoko, skuntaktujem siem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 01:18 Siem ? Siem. Aha ! Outlook Express wypluwa mi mail do Ciebie i nie wiem dlaczego. Chuj mu w dupe. 01.45.84.13.09 ZOB Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 01:22 chuj w dupe wszystkim plodom gatesa. zapisalam, ino co to jest to ZOB? i w jakich godzinach dzwonic mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 01:23 A wiesz co pije ? Bowmore Islay's single malt. Jezu, jakie to dobre !!!! Zesrac sie mozna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie IP: 145.253.38.* 13.12.01, 15:24 A te się tu jak zwariowane wyjce cieszą z tych 60 tysięcy.No bo pękło.Chwała nam i wam.Na rocznicę 100.000 proponuję wielkie zebranie zainteresowanych gdzieś na wielkiej łące ciepłej i drżącej-bo bagnem podszytej w dowolnym miejscu kuli ziemskiej... Wszystko to pomijając,to te 60.000 oznacza ni mniej ni więcej tylko: -Setki paranoicznych wynurzeń o które nikt nie prosił -Zero pocieszeń,o które wszyscy prosili -Tysiące pijackich westchnień nie wiadomo za czym -Całe mnóstwo pożądliwych jęków wydawanych przez zboczeńców maści różnej,płci obojga,łaknących świeżej krwi -Rzeszę nimfomanek udających cnotki -Rzeszę impotentów udających wielkich jebaków z kutasami na pół metra -Sforę zdziecinniałych ze starości dziadków,wypisujących drżącymi i kruchymi paluszkami swoje wizje poprawy świata -Stado cudzoziemców,dyngolących z podświadomej tęsknoty za outraconą/to nie błąd korekta won/ojczyzną,zarabiających na codzienny chlebek w walutach wymienialnych,co jeszcze nie zapomnieli polskiego i co udowadniają nazbyt często -Armię poprawiaczy języka polskiego,skomlących o pomstę do nieba po braku kropki nad i,oraz przecinka po każdym następnym"kurwa mać" -Hordę moralistów,co budowaliby dla forumowiczów szubienicę na każdym rogu małej uliczki w jeszcze mniejszym mieście za pisanie szczerej prawdy o życiu,oraz złym prowadzeniu się pana proboszcza -Oddziałek Urzędu Ochrony Państwa,węszący czujnie za zabronionymi treściami -Paru słodzicieli,wylewających nadmiar miodu z rodzinnej pasieki na łamy forumowe,doprowadzających do gwałtownych torsji po przeczytaniu ich wypowiedzi Oraz wszystkich innych niewątpliwie sympatycznych osobników wypełniających forum oraz nudną,morderczą pogoń za szmalem codziennym,przeznaczanym na chlebek w płynie,czyli zwierzaki-piwosze,ludzie przeciwczołgowi,diabły piekielne,poeci samojebcy/ki/,dochtorki ze skalpelami,wawy,amerykany i szwaby,francuzy i Belgi, luksemburczyki budujące ruruciągi z Zywcem,pojebane motocyklisty,garbate Zubry, psychole z kozetkami i bez i inne,samodestrukcyjne elementy tworzące zbiór jak najbardziej przypadkowej i oryginalnej zbieraniny zaludniającej miejsce niniejsze. No,to co?Na zdrówko!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie IP: 145.253.38.* 13.12.01, 16:05 To chyba tylko ja debilek i tak się cieszę.A wy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie 13.12.01, 16:36 leziu, twoje podumowanie bylo piekne. lza wzruszenia kreci mi sie w ropiejacym oku, naprawde:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie 13.12.01, 16:36 chyba je sobie nawet wydrukuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie 13.12.01, 17:03 ciotko, a ty poczta odbierasz, co? a podsumowanie jezd przepiekne! sam miod i malina. ot i czego my sie doczekali, podsumowan jeno? a kiedy to chlansko? kwiecien czy sierpien? znajac co poniektorych to bedzie i to i to. niedlugo wiosna to chlac bedziemy na sto tysiecy, jesli sie nie wyrobimy to chlac na setke bedziemy w sierpniu. mam nadzieje jednak, ze sierpien powtorka ino bedzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie 13.12.01, 17:07 sierpien bydzie dwiesta, trzista abo i pol duzej banki nawet! poczta lodebrolach i lodpisolach:) hehehehehe russsssssssskie i z grzybkaaaaaaaaaaami i z kapuuuuuuuuuuuuustka! sie poslinia zaroz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie IP: 145.253.38.* 14.12.01, 00:42 A ja bych na Bylga w sosie własnym ochotę mioł,ale co tyn Bylg zajęty,to niech tam i ruskie byndą,ja tam nie narzekalski.Kuwa,coś z czachą nie tak,jako urodzony Krzyżak po slonsku mi sie godoć zachciało,pierdolec we łbie. Odpowiedz Link Zgłoś