Dodaj do ulubionych

peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA

12.12.01, 23:05
dziekujemy wszystkim forumowiczom. juz mamy cos za soba. zadne inne forum tylu
zapisow nie ma.
Obserwuj wątek
    • o+o-o Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:09
      czort napisał(a):

> dziekujemy wszystkim forumowiczom. juz mamy cos za soba. zadne inne forum tylu
      > zapisow nie ma.

malo mnie to interesowalo.
      nie peknij z dumy bo mlekiem lake zalejesz i do jutra skwasnieje

• Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:17
        No to ja, na to konto, otwieram przed-przed-przed-ostatnia puszke "Zywca".
        NASZE zdrowie, mili moi ! I zjadam jedna pieczarke marynowana z 2 i pol-
        litrowego sloja od firmy "Bracia Urbanek" z Lowicza.
        • czort Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:23
          bizonek, ja w tej chwili naprawde zeberka zre! pozwol, ze jedno z przyjemnoscia
          w twoim imieniu?
          • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:25
            ja za was wykanczam bozolaka
            bizon ty naprawde obaliles 35 zywcow od wczoraj???
            • Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:35
              Jezu, zeberka ! Jutro robie sobie na kolacje i szlus ! Jedz za moje zdrowie,
              Czorciku ! I nie zapomnij o majeranku !
              Mina, jak sie ma kumpli, ktorzy pomagaja Ci przy przeprowadzce i byli z Toba w
              Polsce gdzie zakochali sie w naszych dziewczynach i naszym piwie, to mozesz,
              Kochanie, przywiezc 18-to tonowego tira wypelnionego "Zywcem"- gowno, zlotko !
              Te skurwiele potrafia wysuszyc caly zapas piwa, glupie Katany ! Ale lubie ich
              za to i za ich uwielbienie dla krakowskiej suchej....
              • Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:37
                P.S. Co to "bozolak" ?
                • czort Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:39
                  Bizonus bozolak to beaujolais 2001. sama go pilam, wspanialy jezd.
              • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:39
                nie, no w zyciu bym nie dala nikomu tyle zywcow!!! ja sie na szczescie
                przeprowadzalam bez kumpli - sama - choc baba jezdem. ale skapa hehehe. a jak
                sobie przywoze zywczyki z ojczyzny lona, to nawet wlasnemu chlopu daje gora
                dwa - zby nie wiem jak mnie prosil! O!
                a krakowkiiej suchej mam cale mnostwo od czorcika bleeeeeeeeeeeeeeeeeee!
                • czort Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 12.12.01, 23:40
                  a zeberka ino z czosnkiem i majerankiem!!!! i ze solom oczywizda!
                  • Gość: kakadoo Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 23:44
                    jakie 60 patoli?
                    • Gość: xpOVER Re: peklo 60 tysiecy. KAKADOO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 23:56
                      to przepiękne pytanie w środku rozmowy, ale jedyne na temat
                      chylę czoła, co za poczucie humoru!!!

ps chodzi o 60000 sepulek na tym forum
                  • Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:48
                    Niech, kurwa, zyje czosnek do zeberek, jak nasza Partia-sila przewodnia ludu
                    pracujacego miast i wsi oraz przedmiesc, ktore nie sa ani jedym ani drugim,
                    czego nie przewidzial Lenin. Mina, "Zywca" bylo 36 LITROW, czyli 72 puchy, no,
                    powiedzmy, ze pare peklo miedzy moim powrotem z Polski i pijana
                    przeprowadzka... Wspolczuje Twemu facetowi, przyslij mi go, cos sie dla biedaka
                    znajdzie !
                    • czort bizon - tera bydzie o minie 12.12.01, 23:51
                      bizonek, a ty wiesz, jak ta kobieta mule robi?
                      sluchaj, ja nie potrafie nawet tego okreslic - niebo w gebie to za malo!!!!!
                      i ty mowisz, ze jej maz to biedak? taki skarb miec i biednym byc?
                      chyba sam zauwazyles, co?
                    • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:13
                      a zebys widzial, ze ci go przysle! ino dla mnie tez cos tego, oki? poza tym
                      przez niego przemawia zwykly zmysl ochlaptusa, a ja z powodow patrotycznych
                      zywca potrzebuje!
                • niunieczka do miny 12.12.01, 23:44
                  a ja ci minko, taki rurociag przyjazni do belgiuma przekopie, ze bys zawsze z
                  kranika swiezego zywczyka miala, niunia-fanka zywczyka too,
                  • mina.mina Re: do miny 12.12.01, 23:49
                    dziekuje niunieczko! i te antydepresanty tez poprosze, widze interes do
                    rozkrecenia:)
                    • niunieczka Re: do miny 12.12.01, 23:52
                      z antydepresantem to podpuszczka mikolajkowa, u ciebie nastroj i naped, az za
                      bardzo oki,
                      • Gość: Bizon KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:56
                        A ja, to pies ???!!! Mnie tez pragnienie meczy !!! Baby, nie badzcie takie
                        wredne !!! Podlaczcie mnie do Waszego rurociagu przyjazni polsko-zywieckiej !
                        Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                        iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                        iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
                        • mina.mina Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 00:01
                          dobra bizon, ode mnie do ciebie 240 km, mozna ciagnac w linii prostej. popieram!
                          niunia przestan, jajo to jajo. ale interes mozna by tu rozkrecic...
                          • niunieczka Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 00:04
                            bo w kraju to teraz, o jakims gazociagu pitola, a ten nasz to dopiero bylby
                            gazociag przyjazni,
                            • Gość: Bizon Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:06
                              Ja JUZ chce przyjaznic sie z Wami przez rurociag !!!
                              240 km ??? To GDZIE Ty jestes, Mina ?
                              • czort Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 00:09
                                Jak ci pisalam o mulach, ktore robi ta kobita, to co, myslisz ze u nas som?
                                a za nato mieszka w belgiji jezd!!!
                              • Gość: Bizon Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:09
                                A czy "Niunieczka" to ta sama "Niunia", ktorej odjazdy podziwialem przed
                                miesiacem ? Alez Ty im przypierdalalas, kobieto, tym dupkom zolednym !!!!
                            • mina.mina Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 00:08
                              jeszcze jakbysmy od razu mieszaly antydepy z piwskiem, to cale baneluksy nasze!
                              kurwa juz widze te kokosy!!!
                              ja od dawna mam takie marzenie - odrecam kranik, a tu zywczyk leci... nawet bym
                              sie kapala w nim!!!
                              • Gość: Bizon Re: KRANIK Z ZYWCZYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:15
                                JA bede Waszym antydepem, Dziewczyny, a w dodatku znakomicie rozpuszczam sie w
                                piwie. Kurwa ! Taki basen wypelniony piwerem a MY w nim.... CZORCIE ! Zalatw mi
                                taki raj po smierci ! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz! Twoj Bizon, ktorego suszy.
      • czort Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:14
        dobranoc wszystkim, pchly na noc, ja juz jezdem gotowa spac isc, pa mordy
        kochane, ligo, lako, rurociagu i wy grono lekarsko-kucharskie.
        dobranoc czort mowi wam.
        • Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:16
          Spij smacznie, babo jedna ! Niech przysni Ci sie Leonardo di Caprio.
        • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:16
          czort, nie!!!!!!!!!!!!!!! zostan tu!!!!!!!!!! kurwa mloda godzina jeszcze
          jezd!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:28
            Zostaw ja, Mina.Mina, niech spi biedactwo. Powiedz mi na dobranoc où tu crèches
            en Belgique.
            • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:31
              a Mons. dobra, niech spi.
              • Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:40
                Kurwa, toz to ja z tysiac razy przejezdzalem obok Ciebie, bo wypieprzam z
                Francji przez Valenciennes kierunek Liège ( czyli Luik)i Aachen ! Pomachaj mi
                kiedys biala chusteczka, Mina.Mina ! Albo rzuc jakigos mula z frytka ! Tylko to
                piwo masz jakies nie takie.....
                • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:43
                  ja ci powiem wiecej - zjazd z autostrady jest jakies 2 km od gumna mojego. ja
                  mieszkam tuz przy shape:)
                • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 00:45
                  a o piwie belgijskim to z szacunkiem mi tu prosze! mule robie lepsze niz w
                  leonie:) i nie gadaj do mnie minamina, bo ja jestem mina, ino poczta nie
                  chciala takiego logina przyjac.
                  • Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:58
                    Nie gniewaj sie, Kochanie, ale piwo belgijskie jest, delikatnie mowiac, do
                    dupy. Mowie to ja, wielbiciel Zlotego Trojkata: Polska, Czechy, Niemcy. To
                    nordyjskie jest dla mnie za slodkie po prostu.
                    A nie wybierasz sie czasem na week-end 240 km na poludnie ? Au cas où, au 8,
                    rue Pinel 75013 Paris masz mete zapewniona, bo mowila mi o Tobie Samanta, a
                    skoro ona Cie lubi to ja tez. W razie czego dzwon-telefon na poczcie Gazety.
                    • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 01:04
                      pytanie! spoko, skuntaktujem siem:)
                      • Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 01:18
                        Siem ? Siem. Aha ! Outlook Express wypluwa mi mail do Ciebie i nie wiem
                        dlaczego. Chuj mu w dupe. 01.45.84.13.09 ZOB
                        • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA 13.12.01, 01:22
                          chuj w dupe wszystkim plodom gatesa. zapisalam, ino co to jest to ZOB? i w
                          jakich godzinach dzwonic mozna?
                        • Gość: Bizon Re: peklo 60 tysiecy. HURA, HURA, HURA IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 01:23
                          A wiesz co pije ? Bowmore Islay's single malt. Jezu, jakie to dobre !!!! Zesrac
                          sie mozna !!!
                          • Gość: leziox Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie IP: 145.253.38.* 13.12.01, 15:24
                            A te się tu jak zwariowane wyjce cieszą z tych 60 tysięcy.No bo pękło.Chwała
                            nam i wam.Na rocznicę 100.000 proponuję wielkie zebranie zainteresowanych
                            gdzieś na wielkiej łące ciepłej i drżącej-bo bagnem podszytej w dowolnym
                            miejscu kuli ziemskiej...
                            Wszystko to pomijając,to te 60.000 oznacza ni mniej ni więcej tylko:
                            -Setki paranoicznych wynurzeń o które nikt nie prosił
                            -Zero pocieszeń,o które wszyscy prosili
                            -Tysiące pijackich westchnień nie wiadomo za czym
                            -Całe mnóstwo pożądliwych jęków wydawanych przez zboczeńców maści różnej,płci
                            obojga,łaknących świeżej krwi
                            -Rzeszę nimfomanek udających cnotki
                            -Rzeszę impotentów udających wielkich jebaków z kutasami na pół metra
                            -Sforę zdziecinniałych ze starości dziadków,wypisujących drżącymi i kruchymi
                            paluszkami swoje wizje poprawy świata
                            -Stado cudzoziemców,dyngolących z podświadomej tęsknoty za outraconą/to nie
                            błąd korekta won/ojczyzną,zarabiających na codzienny chlebek w walutach
                            wymienialnych,co jeszcze nie zapomnieli polskiego i co udowadniają nazbyt często
                            -Armię poprawiaczy języka polskiego,skomlących o pomstę do nieba po braku
                            kropki nad i,oraz przecinka po każdym następnym"kurwa mać"
                            -Hordę moralistów,co budowaliby dla forumowiczów szubienicę na każdym rogu
                            małej uliczki w jeszcze mniejszym mieście za pisanie szczerej prawdy
                            o życiu,oraz złym prowadzeniu się pana proboszcza
                            -Oddziałek Urzędu Ochrony Państwa,węszący czujnie za zabronionymi treściami
                            -Paru słodzicieli,wylewających nadmiar miodu z rodzinnej pasieki na łamy
                            forumowe,doprowadzających do gwałtownych torsji po przeczytaniu ich wypowiedzi

Oraz wszystkich innych niewątpliwie sympatycznych osobników wypełniających
                            forum oraz nudną,morderczą pogoń za szmalem codziennym,przeznaczanym na chlebek
                            w płynie,czyli zwierzaki-piwosze,ludzie przeciwczołgowi,diabły piekielne,poeci
                            samojebcy/ki/,dochtorki ze skalpelami,wawy,amerykany i szwaby,francuzy i Belgi,
                            luksemburczyki budujące ruruciągi z Zywcem,pojebane motocyklisty,garbate Zubry,
                            psychole z kozetkami i bez i inne,samodestrukcyjne elementy tworzące zbiór jak
                            najbardziej przypadkowej i oryginalnej zbieraniny zaludniającej miejsce
                            niniejsze.

No,to co?Na zdrówko!!!!!!

• Gość: leziox Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie IP: 145.253.38.* 13.12.01, 16:05
                              To chyba tylko ja debilek i tak się cieszę.A wy nie?
                              • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie 13.12.01, 16:36
                                leziu, twoje podumowanie bylo piekne. lza wzruszenia kreci mi sie w ropiejacym
                                oku, naprawde:)
                              • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie 13.12.01, 16:36
                                chyba je sobie nawet wydrukuje:)
                                • czort Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie 13.12.01, 17:03
                                  ciotko, a ty poczta odbierasz, co?
                                  a podsumowanie jezd przepiekne!
                                  sam miod i malina.
                                  ot i czego my sie doczekali, podsumowan jeno?
                                  a kiedy to chlansko? kwiecien czy sierpien?
                                  znajac co poniektorych to bedzie i to i to.
                                  niedlugo wiosna to chlac bedziemy na sto tysiecy, jesli sie nie wyrobimy to
                                  chlac na setke bedziemy w sierpniu.
                                  mam nadzieje jednak, ze sierpien powtorka ino bedzie!!!!
                                  • mina.mina Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie 13.12.01, 17:07
                                    sierpien bydzie dwiesta, trzista abo i pol duzej banki nawet!
                                    poczta lodebrolach i lodpisolach:)
                                    hehehehehe
                                    russsssssssskie
                                    i z grzybkaaaaaaaaaaami
                                    i z kapuuuuuuuuuuuuustka!
                                    sie poslinia zaroz!!!!
                                    • Gość: leziox Re: peklo 60 tysiecy.Nadchodzi podsumowanie IP: 145.253.38.* 14.12.01, 00:42
                                      A ja bych na Bylga w sosie własnym ochotę mioł,ale co tyn Bylg zajęty,to niech
                                      tam i ruskie byndą,ja tam nie narzekalski.Kuwa,coś z czachą nie tak,jako
                                      urodzony Krzyżak po slonsku mi sie godoć zachciało,pierdolec we łbie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka