Gość: saqqara IP: fwtrecc2:* 08.07.03, 16:07 ja sie odezwe, dzisiaj wieczorem zmajstruje jakies pismo i sie jutro wysle, oki???caluje mocno i sciskam olbrzymio!!! ps. jeszcze raz bardzo ale to bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: MATKA!!!!!!! 09.07.03, 13:19 Szaki i co? wszystko oki? dostałas smsa mojego dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saqqara Re: MATKA!!!!!!! IP: fwtrecc2:* 09.07.03, 16:49 czesc:))) dostalam i jest oki, sory ze sie wczesniej nie odzywalam.. poniewaz ja wracam juz w piatek a jutro moge nie miec dostepu do netu to obiecuje ze odezwe sie po powrocie na ojczyzny lono. jeszcze raz milej podrozy i do zobaczenia soon. thanx a lot To pisala Twoja synowa;)))) A teraz pisze Twoj syn. Konczy mi sie kasa i mam takie cos troche krepujace;)) czesc:))) dostalam i jest oki, sory ze sie wczesniej nie odzywalam.. poniewaz ja wracam juz w piatek a jutro moge nie miec dostepu do netu to obiecuje ze odezwe sie po powrocie na ojczyzny lono. jeszcze raz milej podrozy i do zobaczenia soon. thanx a lot To pisala Twoja synowa;)))) A teraz pisze Twoj syn. Konczy mi sie kasa i mam takie cos troche krepujace;)) a teraz synowa: nie powiem o tym ani slowa, bo to dla mnie to tez bardzo krepujace!!! ps. nie ma tego ode mnie!!!! To syn: Tak mowi, ael ja wiem w co ...nos... wkladalem:))). dziwnym trafem nie masz tego na nosie:))))to synowa! Bo zawsze go dostatecznie wysoko zadzieram!!! :PPPP widac tym razem troche mu sie opadlo.... moze mu sie cos do dziurek dostalo i dostal wysypki:PPPPP Tia... do dziurek to sie na pewno dostal:PPPP ale widac nie do tych co trzeba bo teraz lezy i zdycha:PPPP Poczul "pismo" nosem, ale juz bylo za pozno na ucieczke :((((( pewnie ze bylo za pozno, tym bardziej ze biegl nie w te strone co trzeba:( Dziwisz sie? Kto by sie odwazyl na ucieczke przez ciemny tunel, majac do wyboru piekny droge wsrod jezior i pagorkow??? :))) aaaa, do mordowni chciales biec? teraz wszystko rozumiem.... slyszalam ze niektorzy znajduja przyjemnosc we wkladaniu do wielkich wytrzeszczonych oczu:PPP NIE PATRZ NA MNEI TAK WIELKIMI OCZAMI!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saqqara Re: MATKA!!!!!!! IP: fwtrecc2:* 09.07.03, 16:50 to nie bylam ja!! tu sie ktos podszywal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: MATKA!!!!!!! 09.07.03, 19:31 n odobra dobra ja już dobrze wiem że się musiałaś zaszyć hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś