sibeliuss 19.10.08, 18:35 palenie.esculap.pl/uzaleznienie.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Test tolerancji Fagerstroma 19.10.08, 19:48 zastanowilam sie komu ze znajomych blizszych i dalszych wyslac ten test. I okazuje sie,ze wszyscy moi znajomi to niepalacy. Odpowiedz Link
tjbazuka Test. 19.10.08, 21:22 >Od 0 do 7 pkt. - wskazuje na niski poziom uzależnienia od nikotyny. 5 punktow. Ale gdyby nie ostatnie pytanie ktore dla mnie jest bez sensu: czy zaciąga się Pan/Pani dymem tytoniowym?.. to tylko 3 punkty bym zaliczyl. szkoda ze nie ma pytania czy pan/pani wypuszcza dym ustami 1pkt/nosem 2pkt/uszami 3 pkt/pupa Odpowiedz Link
uyu Re: Test. 20.10.08, 00:54 9 punktow, ale... nie pale juz od pieciu miesiecy. Rzucilam bez amerykanskich naukowcow, ktorzy jeszcze tak niedawno twierdzili, ze organizm potrzebuje nikotyny, a dym papierosowy nie jest grozny. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Test tolerancji Fagerstroma 20.10.08, 12:55 4 punkty ale ja nie jestem uzależniona od nikotyny ja jestem uzależniona od PAPIEROSÓW (głupio, nie? ) Odpowiedz Link
projek Re: Test tolerancji Fagerstroma 20.10.08, 14:32 wychodzi na to że nie jestem uzależniony od tytoniu zatem z czystym sumieniem mogę sobie kupić paczkę fajek dziś :] Odpowiedz Link