Dodaj do ulubionych

Gruby Gassowski

09.09.07, 20:25
Wlaczylam tivik, hehehhehe, nie moge... wlaczylam telewizor, coby mi
potowarzyszyl, bo chcialam odpisac na maila, i cos mnie ominelo chyba, bo
widze Gassowskiego w TzG. Ja rozumiem, ze ten program odmienil mu zycie, bo
dziecko, bo milosc zycia itd, ale to nie znaczy, ze trzeba ludzi katowac nim,
Gassowskim. Na mnie zlego wrazenia ogolnego nie zatarla nawet mila skadinad
partnerka taneczna i zyciowa, jak byl oblesny, taki jest, fe, fuj. Oblesny i
tandetny.
No i kurde zaskoczona jestem, ze on do tego programu - do opalonej
Skrzyneckiej i do przymilnego jury - on do tego PASUJE. Ergo, TzG jest
tandetny! Teraz to zobaczylam...
Dzizus, nie sadzilam, ze ktos taki jak Hubert Urbanski dodaje klasy...a jednak...
Obserwuj wątek
    • romy_sznajder Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 20:27
      a moze on jest przez jedno "s"? chyba tak
      • mameluch Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 21:04
        tej serii pewnie nawet nie zerknę, bo w tym czasie jest PB i BB;) a skład
        wygląda na nadzwyczaj silny (nie chodzi oczywiście o taniec).
        • nioma Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 21:21
          a ja wole tego okropnego gasa od burakowatego urbanskiego
          • romy_sznajder Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 21:59
            mnie gasowski dyskwalifikuje wszystko. jest kwintesencja slowa 'oblesny'
            urbanski natomiast mnie dlugo irytowal, ale tylko w tym takim jakims
            teleturnieju, co sie draznil z ludzmi i przeczekiwal i trzymal w napieciu. w tzg
            - nie.
            • around_the_sun Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 22:41
              Czyli jednak Gąs...
              a ktos mi powie jak było i kto odpadł?
              Bo ja chwilowo beztelewizyjna.
              • mameluch Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 22:52
                akurat wszędzie indziej reklamy były, więc włączyłem na TzG. odpaść miał
                Kammmmel albo ten co Stasia grał (i chyba w jakiejś telenoweli, Fidusiewicz?),
                ale pan od poezji śpiewanej w nowym aranżu (czyly Stachursky) NIESPODZIEWANIE
                dla wszystkich wkuśtykał na scenę i powiedział, że on pasuje, bo kontuzja i
                choroba.
                • around_the_sun Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 22:57
                  Niespodziewana kontuzja i choroba pana Stachurskyego???
                  O jakże mi przykro ;)))
                  :D
                  Chociaz Fidusiewicza też nie lubię.
                  • aga_ata Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 23:04
                    Odcinek pełen emocji. Tak jak nigdy tego programu nie oglądałam, tak ten
                    obejrzałam, myślę a co!
                    Gąsowski mi jednak bardziej pasuje.. Nie wiem dlaczego, może właśnie przez tę
                    tandetę.
                  • mallina Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 23:30
                    ale Fidusiewicz bardzo sympatycznie wypadl, wczesniej myslalam, ze on jest lekko
                    gburowaty, a tu okazuje sie ze wrecz przeciwnie:-)
                • mallina Re: Gruby Gasowski 09.09.07, 23:31
                  oj zalul, ze wczesniej nie przelaczyles, bys mogl podziwiac posla Bosaka;-)
                  • nioma Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 07:35
                    Bosak wygladal jakby mu ktos kij od szczotkiw tylek wsadzil -
                    koszmar
                    Mialam taka wielka nadzieje ze Wielblad pojdzie do domu - cholera,
                    no!
                    Vondrackowa - boska - ja tez chce tak wygladac i miec taka forme jak
                    bede miala tyle lat co ona.
                    Gas - lepszy od Urbanskiego - mam nadzieje ze wszystkie tv
                    zbojkotuja urbanskiego i nigdzie nie dostanie pracy za numer jaki
                    wycial.
                    • feber Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 08:30
                      jak uslyszalam (zdaje sie, ze wodecki to powiedzial), ze bosak to
                      pierwsza liga, to myslalam, ze umre - przeciez od razu widac, ze
                      drewniak
                      podobal mi sie damiecki, kawalec i fidusiewicz
                      kamel drewniany tez na maksa
                      • feber Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 08:44
                        aha, bryndal cudowny :)))
                        • nioma Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 08:52
                          oj tak
                          cudowny
                          • aga_ata Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 09:37
                            Fidusiewicz bardzo mi się podobał. Fajny chłopak:)
                            • mozambique Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 14:22
                              cos mi sie wydaje ze ta NAGLA I NIESPODZIEWANA !!!! rezygnacja
                              Stachurskiego uratował dupę Kamelowi , kóry na bank by wyleciał za
                              numer z mamuśką
                              • nioma Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 14:28
                                wyleci łajza za tydzien
                                patrzec na tego zaklamanca nie moge
                                i przez matke, i przez to ze sie cale zycie kryje a i tak wszyscy
                                wiedza i za to ze taki lizydup jest
                                • romy_sznajder Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 14:31
                                  on byl chyba wczoraj u Kuby, ale nie wiem na pewno, bo wymeczylam sie ogladajac
                                  Molka. O matko, ale meczaca w ogladaniu rozmowa. Niby Kuba byl soba, Molek byl
                                  soba, a brakowalo mi powietrza, jak na to patrzylam;) Ktos mial podobny efekt moze?
                                  • uma76 Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 15:08
                                    a to Mołek właśnie zamiar miała coby gawiedź przekonać,że ona nie taka królowa
                                    śniegu na jaką wygląda. Cosik jej chyba nie wyszło ;)
                                    Kammmmmmel gładko i okrągłosłowy do polityki by się nadał jak nic. I nawet
                                    deklaracja przekazania ewentualnie wygranego ferrari na licytację, a pozyskanych
                                    pieniędzy na dokończenie budowy domu/ośrodka dla dzieci poszkodowanych w
                                    wypadkach mnie nie przekonały. Bo cóż to za deklaracja i poświęcenie od gościa,
                                    który śpi na kasie i takim ferrari już jeździ?
                                    i o co z matką chodzi? Że nazwisko zmienił przez tą literkę dodatkową?
                              • romy_sznajder Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 14:29
                                Czy w pierwszym odc. ktos musi wyleciec? myslalam, ze nie.
                                Ja widzialam tylko fragment Bryndala (luz!!) i Bosaka (sztywniak, ale plus za
                                ubior, oprocz buciczków, ofkors). Kogos jeszcze widzialam, ale nie wiem kogo,
                                sam koniec tanca, iscie nietaneczny, zatrzymany, przechodzony, ktos na jasno
                                ubrany. Azaliz bylby to Fidusiewicz? Fidusiewicza widzialam kiedys u nas na
                                jodze, tzn. jak jeszcze chodzilam na Foksal, i sprawial wrazenie rownego goscia.
                                • feber Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 14:38
                                  wczoraj musial wyleciec facet, za tydzien laska
                                  nie wiem czy tak na zmiane ma byc do konca czy do momentu jak sie
                                  zrobi taka liczba par, zeby sie zmiescili w czasie wszyscy odzielnie
                                  • aga_ata Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 16:25
                                    Mołek u Kuby tylko potwierdziła moje przypuszczenia, że non stop się wywyższa i
                                    robi z siebie dystyngowaną lalę.
                    • tullia.blair Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 17:18
                      > Bosak wygladal jakby mu ktos kij od szczotkiw tylek wsadzil -
                      > koszmar

Ale za to jak fiknął na początek! Myślałam, że nie wyhamuje i
                      zatrzyma się dopiero na kolanach przewodniczącego Endrju L., który
                      robił za publiczność ;-D

> Gas - lepszy od Urbanskiego - mam nadzieje ze wszystkie tv
                      > zbojkotuja urbanskiego i nigdzie nie dostanie pracy za numer jaki
                      > wycial.

Gąsowski mnie zaskoczył na plus. Jak go nie lubię, tak wczoraj
                      wyjątkowo mnie nie drażnił i nie przeszkadzał :-)

pzdr.
                      t.b.
                      • ginny22 Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 18:00
                        Hehe, też miała wrażenie, że Bosak, robiąc gwiazdę, zabije się albo
                        kark skręci. Bosaka wywalić jednakowoż nie dam, za dużo z nim zabawy
                        (cud, że słowo "seks" mu przed usteczka przeszło).
                        Co do reszty panów - Kammel może sobie iść, płakać nie będę.
                        Damięcki pewnie będzie niezły (i prezencję ma), acz nie widzę go w
                        latynoskich (bo on taki dostojny bardziej). Nie wiem, dlaczego
                        Fidusiewicza tak skrzywdziło jury, nie znam się, ale przecie się
                        chłopak ruszał lepiej niż Bryndal (który jest jednak tak
                        sympatyczny, że też nie zostanie).
                        A dramat Staruchrsky'ego mnie nie wzrusza.
                        • pomme Re: Gruby Gasowski 10.09.07, 20:58
                          od Gąsa gorszy jest tylko milowicz. obu nie trawię
                          wczoraj nie ogladałam bo jest skazany którego oglada mój M
                          co do Kammela, Nioma mysle,że zbyt szybko oceniasz sytuacje, skąd
                          wiesz czy matka kammela go nie zostawiła np? pudelek sam spasowałi
                          juz tak nie wiesza na nim psów bo doszli,że matka ma tez swoje za
                          uszami. nie twierdze ze pisza prawdę, bo kto dzis pisze lub mówi
                          prawde. może i on winny ale skad Ty wiesz to tak na pewno?
                          poza tym ocena kogokolwiek na podstawie plotek w brukowcach budzi
                          conajmniej zastzrżenia.Więc jak juz tak koniecznie musisz wylewać
                          ten jad dookoła to się zaopatrz w jakieś rzetelne informacje a nie
                          pogłoski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka