nekroskop88 19.09.07, 12:35 Czemuś mi nie napisał niż, że u Was pomnik z rynku przenieśli, hę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Maku! 19.09.07, 12:38 nekroskop88 napisał: > Czemuś mi nie napisał niż, że u Was pomnik z rynku przenieśli, hę? > > sorry ale mak nie może pisać z powodu jakiejś kontuzji, której doznał jak jakiś pomnik z rynku przenosił Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku! 20.09.07, 15:53 morfeusz_1 napisał: > mak to wogóle ostatnio nie może nie ma z kim :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku! 20.09.07, 21:14 morfeusz_1 napisał: > > akurat...wielu rzeczy jeszcze nie wiesz,hm > trudno mniej wiem, dłużej żyję:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Maku! 20.09.07, 21:23 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > > > akurat...wielu rzeczy jeszcze nie wiesz,hm > > > trudno > mniej wiem, dłużej żyję:) dodam tylko jeszcze że jak nie pomarujesz,to nie pojedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku! 20.09.07, 21:27 morfeusz_1 napisał: > nutopia napisała: > > > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > > akurat...wielu rzeczy jeszcze nie wiesz,hm > > > > > trudno > > mniej wiem, dłużej żyję:) > > dodam tylko jeszcze że jak nie pomarujesz,to nie pojedziesz > nieszkodzi nigdzie się nie wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Maku! 20.09.07, 21:34 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > > > > > akurat...wielu rzeczy jeszcze nie wiesz,hm > > > > > > > trudno > > > mniej wiem, dłużej żyję:) > > > > dodam tylko jeszcze że jak nie pomarujesz,to nie pojedziesz > > > nieszkodzi > nigdzie się nie wybieram:) tak też przemawiał do mnie jeden taki Wódz ze szczepu Takamajaja, po czym ukradł mi rower i odjechał na południe,nie wierzę ci :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku! 20.09.07, 21:43 morfeusz_1 napisał: > > > tak też przemawiał do mnie jeden taki Wódz ze szczepu Takamajaja, > po czym ukradł mi rower i odjechał na południe,nie wierzę ci :) i o to chodzi Morfiak o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Maku! 20.09.07, 21:53 przez te odzywki nutopszczaku minusy u mnie łapiesz, źle punktujesz, Jest takie stare polskie przysłowie jak mawiał Banaczek polski policeman w serialu amerykansym dawnemi czasy ; "Tak się nie trafisz do dołka nocną lampką z drewna" Odpowiedz Link Zgłoś