Gość: onlyania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 03:04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onlyania Re: NIE LUBIE MENA BO ON JEST...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 03:06 no wlasnie, pier....ty.......... czy jestem wystarczajaco mila jezeli nie mowie pelnych slow???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: NIE LUBIE MENA BO ON JEST...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 10:02 Gość portalu: onlyania napisał(a): > no wlasnie, pier....ty.......... > czy jestem wystarczajaco mila jezeli nie mowie pelnych slow???? > :) a kto tu, przepraszam, nie jest pier...ty?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: onlyania 14.12.01, 11:34 To mam dylemat - to ja mam też przestac Ciebie lubić ?:) Gość portalu: onlyania napisał(a): > no wlasnie, pier....ty.......... > czy jestem wystarczajaco mila jezeli nie mowie pelnych slow???? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: men 14.12.01, 11:38 ty i tak juz zakochany w jakies ani, i do tego nie w tej kitkowej, na pizze zaprosic nie zaprosiles... flaszeczki nie podrzuciles... aj tam, takie te twoje lubienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: onlyania 14.12.01, 11:40 Ja o ... lubieniu, a Ty w kółko o .... jedzeniu ??? Tak czy nie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: onlyania 14.12.01, 14:53 przez zoladeczek do serduszka, nie znasz tego zlotko???? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: onlyania 14.12.01, 16:53 onlyania napisał(a): > przez zoladeczek do serduszka, nie znasz tego zlotko???? Wszystko sie zgadza, tylko komuś sie pokręciło troszeczkę ?:) Przez czyj zołądeczek do czyjego serduszka, Kwiatuszku ? Odpowiedz Link Zgłoś