obserwer11 28.09.07, 20:22 kolejna Lista Przebojów bez MN/dźwiedzia - ktoś co moze zasłyszał ? to niech powie na Forum ; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoropis A wystarczy zagulgotać 28.09.07, 20:25 www.google.pl/search?q=marek+nied%C5%BAwiecki&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: A wystarczy zagulgotać 28.09.07, 20:26 A gdyby coś nie poszło z gulgotaniem, to gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,69806,4350847.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kto wie co sie stało z Markiem Niedźwieckim 28.09.07, 22:45 aaa przeszedł do innego programu,ale nie pamiewtam do jakiego:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kto wie co sie stało z Markiem Niedźwieckim 28.09.07, 22:45 mmagi napisała: > aaa przeszedł do innego programu,ale nie pamiewtam do jakiego:P Radio Bialystok Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Kto wie co sie stało z Markiem Niedźwieckim 29.09.07, 11:16 CBA bo zgarnęło, to wersja nieoficjalna. Oficjalna jest taka, że razem z Krauze jest w Szwajcarii i zakładają rząd obrony narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Kto wie co sie stało z Markiem Niedźwieckim 29.09.07, 14:01 chyba teraz w tok fm zamęcza słuchaczy swoimi drętwymi "dowcipami", ale nie jestem pewien Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kto wie co sie stało z Markiem Niedźwiedzkim 30.09.07, 08:54 a może faktycznie za lewackie poglądy ? możecie przytoczyć jego drętwe do cipy? to chyba dobrze, ale starość nie radość już nie ta pamięć* Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Kto wie co sie stało z Markiem Niedźwiedzkim 30.09.07, 09:19 pyt. 1.ja myślę, że uznał, iż trzeba wreszcie zacząć naprawdę dobrze zarabiać pyt. 2. mój "ulubiony dowcip" "wytnij houston". te jesgo słowne gierki zawsze doprowadzały mnie do szału, a z wiekiem Niedźwiecki coraz bardziej podziwiał sam siebie, więc mnożył je bez opamiętania Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Kto wie co sie stało z Markiem Niedźwiedzkim 30.09.07, 11:49 przynajmniej ma osobowość w odróżnieniu od prowadzących paru innych stacji, niedobrze mi się robi kiedy słucham bełkotu w zetce czy rmf`ie Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Kto wie co sie stało z Markiem Niedźwiedzkim 30.09.07, 15:26 to prawda. ale ja rmf i zetki nie słucham bo to stacje dla kierowców, inżynierów mamoni tudzież osób pozbawionych słuchu. a w trójce osób mających osobowość jest wiele Odpowiedz Link Zgłoś