nutopia 28.09.07, 22:22 to znaczy nie na kk ale ogólnie na gazecie taka jedna baba co mnie tak wk*rwia, że chyba nie wstrzymię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: jest na tym forum 28.09.07, 22:38 koczisss napisał: > ojjojjojoj no widzisz koczis? nie tylko ciebie wkurwiają Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 28.09.07, 22:41 koczisss napisał: > tak, ale mnie głównie! no to masz wprawę powiedz co jej napisać, jakąs celną riopostę bo mi na jej wypociny tylko jedno słowo się nasuwa i to brzydkie słowo Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: jest na tym forum 28.09.07, 22:42 no jak to co, przecież ja zawsze kogoś obrażam, bo inaczej nie umiem. Jak ktoś mnie irytuje to wyzywam od głupków, idiotów i tym podobnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 28.09.07, 22:43 koczisss napisał: > no jak to co, przecież ja zawsze kogoś obrażam, bo inaczej nie umiem. > Jak ktoś mnie irytuje to wyzywam od głupków, idiotów i tym podobnych:) tu potrzeba więcej finezji pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: jest na tym forum 29.09.07, 11:14 Finezja to taki sklep jest, w centrum do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 29.09.07, 11:21 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Finezja to taki sklep jest, w centrum do tego. za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: jest na tym forum 29.09.07, 11:13 Wujek Staszek, mistrz celnej riposty powiedziałby jej "spierdalaj" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 29.09.07, 11:21 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Wujek Staszek, mistrz celnej riposty powiedziałby jej "spierdalaj" i to słowo mi się nasunęło... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ja? 28.09.07, 22:50 mmagi napisała: > a już byś chciala!!!!:p ona tu nie pisze jakby pisała to.... wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ja? 28.09.07, 23:02 och Ty sucz jedna,ja zech myslała ze to ja:P kurde masło maślane:DD Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 twój post jest stronniczy,nieznamy niewiasty... 28.09.07, 23:20 być może z tobą nuta jest coś nie halo,żadnych sugestii ale kto jest bez winy,,,rozumiesz...musiałbym sobie wyrobić opinię i wysłuchać drugiej strony,zaproś ją do kk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: twój post jest stronniczy,nieznamy niewiasty. 29.09.07, 09:22 Morfii po co nam tu larwa? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: twój post jest stronniczy,nieznamy niewiasty. 29.09.07, 11:20 morfeusz_1 napisał: > > > być może z tobą nuta jest coś nie halo,żadnych sugestii ale kto jest > bez winy,,,rozumiesz...musiałbym sobie wyrobić opinię i wysłuchać > drugiej strony,zaproś ją do kk ;) > morfi ale ja ciebie nie proszę o pomoc więc o co ci chodzi? nie proszę cię też o wyrobienie opinii ot po prostu napisalam fakt i już także morfi nie przezywaj Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: twój post jest stronniczy,nieznamy niewiasty. 30.09.07, 18:56 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > być może z tobą nuta jest coś nie halo,żadnych sugestii ale kto > jest > > bez winy,,,rozumiesz...musiałbym sobie wyrobić opinię i wysłuchać > > drugiej strony,zaproś ją do kk ;) > > > > morfi > ale ja ciebie nie proszę o pomoc > więc o co ci chodzi? > nie proszę cię też o wyrobienie opinii > ot po prostu napisalam fakt i już > także morfi > nie przezywaj bezsensu,to jest "fakt" ??? to jest twoje widzimisie przyprowadź ją na forum,acha i jeszcze jedno...dawaj fotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ja? 29.09.07, 11:22 caryca111 napisała: > hej to moje słowa;))) nie pobijcie się:) oooo ekskuza! sucz wymyślilam ja! :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ja? 29.09.07, 12:27 nekroskop88 napisał: > a kto wymyślił bicz? > > ten co mial konia Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jest na tym forum 29.09.07, 10:38 coś siostra głowę w piasek chowa,nie chce zapodać linka... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 29.09.07, 11:25 morfeusz_1 napisał: > > > coś siostra głowę w piasek chowa,nie chce zapodać linka... > oczywiscie, ze nie zapodam nicku publicznie też nie nie napisałam tego postu po to by całe kk szło i ją zlinczowało tylko się sobie chcialam poskarzyć a morfi dorobil sobie ideologię:/ ... nie wyciągam brudow z innych for śmiało mogę też pisac bo w wyszukiwarce nie znajdziecie bo to laska z forum zamkniętego i tam się akcja rozegrała Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jest na tym forum 30.09.07, 18:39 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > coś siostra głowę w piasek chowa,nie chce zapodać linka... > > > oczywiscie, ze nie zapodam > nicku publicznie też nie > nie napisałam tego postu po to by całe kk szło i ją zlinczowało > tylko się sobie chcialam poskarzyć > a morfi dorobil sobie ideologię:/ ... > nie wyciągam brudow z innych for > śmiało mogę też pisac bo w wyszukiwarce nie znajdziecie bo to laska > z forum zamkniętego i tam się akcja rozegrała Ale ja jestem pokojowo nastawiony,chciałem sobie pogląd wyrobić n/tt Rozumiem obowiązuje klauzula tajne/poufne ;) Moje pytanie nie jest też dorabianiem ideologii bo niby do czego jak to coś póki co nie istnieje. moja rada : Jak tylko to ci pomoże i chcesz poskarżyć się na fakt że cię ząb boli to go wyrwij,nie musimy znać przyczyny tego bólu,a dziewczę spal na stosie i nie wracajmy do tematu,no.. :) kto myśli tak jak ja podnosi rękę...hm...wszyscy oki. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 30.09.07, 22:18 morfeusz_1 napisał: > moja rada : > Jak tylko to ci pomoże i chcesz poskarżyć się na fakt że cię ząb > boli to go wyrwij, ja zęby leczę morfi tylko chwasty wyrywam:) ale to nic osobistego.. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: jest na tym forum 29.09.07, 14:07 "ludzie tacy jak ty nie mają w domu na ogół problemu z szerszeniami, molami, szczurami i innymi takimi. wystarczy, że się odezwiesz" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 01.10.07, 09:30 bromden1 napisał: > "ludzie tacy jak ty nie mają w domu na ogół problemu z szerszeniami, > molami, szczurami i innymi takimi. wystarczy, że się odezwiesz" mocne Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: jest na tym forum 29.09.07, 21:27 Myślałem nutopia, że to ja najbardziej Ciebie wkurzam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 01.10.07, 09:29 stefan.bialystok napisał: > Myślałem nutopia, że to ja najbardziej Ciebie wkurzam. myliłeś się:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jest na tym forum 01.10.07, 20:27 nutopia napisała: > taka jedna baba czy jej nick zaczyna się na 'a', a kończy na 't'? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 01.10.07, 21:19 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > taka jedna baba > > czy jej nick zaczyna się na 'a', a kończy na 't'? > nie jej nick zaczyna się na g a konczy na a gdyby osoba ktora mnie wkurza pisala na tym forum to bym o tym tu nie pisała Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jest na tym forum 01.10.07, 21:51 nutopia napisała: > nie > jej nick zaczyna się na g a konczy na a ja wiem! ja wiem! GupiA :p Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest na tym forum 01.10.07, 21:55 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > nie > > jej nick zaczyna się na g a konczy na a > > ja wiem! ja wiem! GupiA :p > ten nick bardziej by do niej pasował:) Odpowiedz Link Zgłoś