Dodaj do ulubionych

Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać

01.10.07, 13:36
Z kim z piszacych nikow na gazecie chcielibyscie sie spotkać w zyciu realnyM?
Jeśli o mnie chodzi to : Grzecha ,ddd_ddd, , menke , witaj-smutku ,ginger
,karakanka ,nemo ,floo ,spotkanie_z_diablem .arogancką_agrafke ,facceta.Pozdr
Obserwuj wątek
    • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 13:38
      zapomnialam!I tego net_gnidę!!:)
      • dziadek_54 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 07.10.07, 08:33
        Przykro mi , to niemozliwe.
        Net_gnida7 zdechla!!! sam wlasnorecznie ja ukatrupilem :))
    • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 13:39
      A ktoś Ty jest?
      Bo ja z byle kim się nie spotykam;)
      • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 13:40
        Wazna figura jestem!!To ja Morda!!!!:)
        • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 13:47
          Popularne słowo: Olek, mordo Ty nasza :D
          • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 14:23
            A - moczy_morda? Jeszcze popularniejsze.:)
      • kochanica2 Najważniejsze, że siostrę poznałaś ;) 01.10.07, 19:17

• p_k_79 A nawet obydwie;)) n/t 01.10.07, 19:50
          • kochanica2 Cała 'trójca' się poznała :) 01.10.07, 20:33

• p_k_79 I już się boję następnego spotkania;)) 01.10.07, 22:06
              • kochanica2 i przekonałam się do kogoś, a to chyba... 01.10.07, 22:16
                najważniejsze :)
                • p_k_79 Cieszę, że mogłam się do tego przysłużyć:))) 01.10.07, 22:32
                  Co prawda z maleńkim podstępem, ale.. jak widzę, warto było:))
                  • kochanica2 Re: Cieszę, że mogłam się do tego przysłużyć:))) 01.10.07, 22:39
                    p_k_79 napisała:

> Co prawda z maleńkim podstępem, ale.. jak widzę, warto było:))

Nie wiem czy Ci podstęp wybaczę, ale niech Ci będzie :)
                    Dziękuję :) <cmok>
                    • p_k_79 Nie ma za co:)) 01.10.07, 23:06
                      Wiedziałam, ze tak się potoczy ;D;D Następnym razem od początku
                      będzie luz między Wami:))
                      • to_ja_morda Re: Nie ma za co:)) 03.10.07, 09:33
                        Kiedy Panie( kochanica i p_k_79 0szanowne wypowiedza sie na temacik
                        mnie interesujacy??? :)Pozdrawiam
                        • mam_py_tanie1 Re: Nie ma za co:)) 03.10.07, 09:57
                          Widzisz ,bo Pani Gipsy czesto wchodzi i nie pisze na temat
                          watku.Innym natomias forumowiczom potrafi zwracac uwage jak na
                          przyklad wczoraj obserwatotowi ktory zwrocil jej uwage ze nie
                          szanuje ludzi .Poz
                          • kaska-to-ja Re: Nie ma za co:)) 03.10.07, 10:14
                            To normalne jej zachowanie jest Mają adresy mailowe ale robia to
                            celowo .Chca pokazac innym ale co??Glupote wlasna??Znamy to niestety
                        • p_k_79 Widzisz.. 03.10.07, 13:48
                          Różnica między Tobą, a Paniami, jest taka, że Ty i Reszta tylko
                          mówicie, z jakim "nickiem" by się spotkała.. Natomiast Panie
                          spotkały się z kilkoma "nickami" (m.in. wymienionymi przez Ciebie),
                          zamiast tylko gadać, "spotykając się" na Forum Towarzyskie. Chcesz
                          Kogoś - zaproponuj, to nie boli, wiem z doświadczenia. Za to zabawa
                          jest przednia, poleca..my :))) Bez gadania o tym na wizji i
                          deklarowania publicznie, umówiło się kilkoro świetnych Ludzi i Nikt
                          nie zawiódł, mimo, że środek tygodnia:)

Pozdrawiam:)
                          • p_k_79 heh:) errata drobna:) 03.10.07, 13:49
                            "(...) chcesz Kogoś POZNAĆ...", rzecz jasna:)))))))
                            • spotkanie_z_diablem Re: heh:) errata drobna:) 03.10.07, 15:11
                              p_k_79 napisała:

> "(...) chcesz Kogoś POZNAĆ...", rzecz jasna:)))))))

pycha przez ciebie przemawia gipsy...hehe...według ciebie wszyscy tylko gadają o
                              spotkaniach, a ty jako jedyna gwiazda spotykasz się w realu i dobrze się
                              bawisz...??? tutaj tez pokazałaś klasę, no, no...ty to masz tupet...hehe...a tak
                              na marginesie, jesteś jedyną osobą z którą obawiałbym się spotkać...hehe...
                              • menk.a Re: heh:) errata drobna:) 03.10.07, 15:12
                                Nie jako jedyna, nie jako jedyna.
                                Tchórz, nic ponadto;)
                                • p_k_79 Re: heh:) errata drobna:) 03.10.07, 15:14
                                  Marzenko.. zdejmij zbroję;)))) Nie ma z Kim wojować;))
                                  • next_dupa_wolowa pączusiu 03.10.07, 15:19
                                    to net, nie wojna :)
                                    • uczucie_bezradnosci Re: pączusiu 03.10.07, 15:53
                                      next_dupa_wolowa napisał:

> to net, nie wojna :)

Net to też ... Ludzie ..
                                      Mniej ,bardziej wrażliwi ....
                                      Pytanie, po co to wszystko, jest na miejscu...chyba?
                                      Pozdrawiam
                                  • menk.a Re: heh:) errata drobna:) 03.10.07, 15:20
                                    p_k_79 napisała:

> Marzenko.. zdejmij zbroję;)))) Nie ma z Kim wojować;))

Spokojnie, Rexona chroni przed potem ;)

A te i podobne posty ... nudzą do oporu. Że też oni mają jakąś
                                    misję, manię, jednym słowem chorobę psychiczną. Ale na leczenie
                                    chyba za późno;)
                                    • next_dupa_wolowa Re: heh:) errata drobna:) 03.10.07, 15:23
                                      chyba zbyt pochopna diagnoza jak na humanistkę
                                      • menk.a Re: heh:) errata drobna:) 03.10.07, 15:27
                                        Na jakiej podstawie wnosisz, że jestem humanistką? Skąd podejrzenie,
                                        że diagnoza jt pochopna? Zbyt pochopna?;)
                                    • p_k_79 Twoje założenie, że to ON-I.. 03.10.07, 15:24
                                      trąci wiarą w cuda;))))

Fakt, monotematycznośc jest nudna, ale.. ta misja.. działanie w
                                      ramach idei.. należy docenić;))))
                                      • menk.a Re: Twoje założenie, że to ON-I.. 03.10.07, 15:31
                                        Czasem ulegam złudzeniom;)))

Docenić, ale kwestia celu. U tu cel nie uświęca, a profanuje środki;)
                                        • p_k_79 Re: Twoje założenie, że to ON-I.. 03.10.07, 16:36
                                          Jak widzisz, to nieuleczalne.. będzie tłukło tak chyba do końca
                                          swojego życia, skoro od tylu miechów się nie znudziło blablanie tego
                                          samego:))))
                          • to_ja_morda Re: Widzisz..to do mnie?? 03.10.07, 17:18
                            Jesli to 'powiem Ci ,że chcialam zeby Szanowne Panie wymienily niki z forum
                            jak inni to zrobili .Tyle tylko. Nie interesuje mnie to z kim sie spotkalas czy
                            tez nie .Tylko ze ja widze ,ze Ciebie interesuje dyskusja w innym kierunku a
                            przeciez nie o tym moj temat .
                            Poza tym skad mozesz wiedziec czy ja tylko deklaruje ?Nic o mnie nie wiesz
                            .Rowniez pozdrawiam
                            • p_k_79 Re: Widzisz..to do mnie?? 03.10.07, 17:23
                              Jeśli uważasz, że rozmowa o spotkaniach w wątku na temat spotkań NIE
                              jest na temat, to.. zgłoś do wycięcia, nie widzę przeciwwskazań:))
                              Ty wolisz uskuteczniać pretensje - one są na temat Twojego wątku??
                              Ciekawe..:))))
                              • to_ja_morda Re: Widzisz..to do mnie?? 03.10.07, 17:25
                                Zauwaz ,ze cos tam wpisalaś ale dopiero wtedy kiedy zapytalam Takie sa fakty:)
                                Nie mam zamiaru wchodzic z Wami w dyskusje ktore uwiebiacie
                                Paa
                                • p_k_79 Ciekawe tylko, dlaczego 03.10.07, 17:28
                                  przypięłaś się jedynie do mnie i pode mną, prawda? Na pewno
                                  przypadkiem, "wierzymy" Ci:)
                                  • to_ja_morda Re: Ciekawe tylko, dlaczego 03.10.07, 17:36
                                    Bo wydaje mi sie ,ze do mnie skierowalas swoja uwage Dlatego tylko, jakbyś nie
                                    zauważyła
                                    • c.nr.5 Re: Ciekawe tylko, dlaczego 25.11.07, 14:55
                                      to_ja_morda napisała:

> Bo wydaje mi sie ,ze do mnie skierowalas swoja uwage Dlatego tylko, jakbyś nie
                                      > zauważyła

Pamietaj .ze awanturnica forumowa pisze pod watkiem tylko w swoim wiadomym celu
                                      Nikt z nia nie chce sie spotkac a to co Diabel napisal jest bardzo celne!!Ploty
                                      przenoszene ze spotkan realnych w swiat wirtualny to najgorsz swinstwo jakie
                                      mozna zrobic komus z kim sie spotkalo a pozniej oplotkowalo go na forum ONA tak
                                      zrobila .Lubi to dlatego ja tez z dala jestem od plotuchow!
    • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 13:55
      Do mnie mowia ;ALeksandro!!Mordko Ty nasza:)
      • karol36-net Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 14:08
        wszystkie te trolle forumowe !!
    • dotyk_wiatru Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 16:07
      pozasłowami,witaj_smutku, polska_potega_swiatowa,
      spotkanie_z_diablem, floo, facet, b.pascal, saturn33, kontik71,
      zlodziej_czasu, andreas3233, piesbaskervill, shangri.la i mnóstwo
      innych
      • leziox Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 16:13
        Co za roznica,z kazdym mozna sie nawalic w trupa.Po paru browarkach kazda morda
        sie oswaja.A te najlepsze netowo-pozanetowe spotkania to juz byly.Teraz zyjemy z
        procentów.
        • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 22:48
          nawalić w trupa!?? jekie browarki kawka lub herbatka to za mało?????:)
          • leziox Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 16:17
            Herbatke to ja moge wypic sobie w domu.Sam.Juz takie imprezowe zwierze jestem,ze
            herbatki mnie niekoniecznie podniecaja.
            • kochanica2 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 16:44
              Leziaczku, a może szampana wolisz? ;)
      • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 22:51
        dotyk_wiatru napisała:

> pozasłowami,witaj_smutku, polska_potega_swiatowa,
        > spotkanie_z_diablem, floo, facet, b.pascal, saturn33, kontik71,
        > zlodziej_czasu, andreas3233, piesbaskervill, shangri.la i mnóstwo
        > innych

i o to właśnie mi chodziło:)!!Wiaterku!!:)Pozdr
        • dotyk_wiatru Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 15:17
          to_ja_morda napisała:

> i o to właśnie mi chodziło:)!!Wiaterku!!:)Pozdr

:):)
        • halina100000 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 11.12.07, 19:22
          cześć ,jestem pierwszy raz na forum,szukam fajnego faceta z niesamowitym
          poczuciem humoru-jakieś propozycje?
      • andreas3233 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 07.10.07, 21:12
        dotyk_wiatru napisała:

> pozasłowami,witaj_smutku, polska_potega_swiatowa,
        > spotkanie_z_diablem, floo, facet, b.pascal, saturn33, kontik71,
        > zlodziej_czasu, andreas3233, piesbaskervill, shangri.la i mnóstwo
        > innych

Dziekuje za mily komplement. Do zobaczenia:)))
    • ginger43 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 16:48
      Hmm, coś takiego załapałam się na ewentualną imprezkę:))) Pasują mi
      wytypowane przez Ciebie osoby do spotakania. Natomiast powiem Ci, że
      od kilku dni zastanawiam się z jakiego nicku się przeistoczyłaś i
      nie bardzo mogę dojść do tego... poza tym po co taka metamorfoza?
      • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 22:49
        a jak ci powiem ,że z żadnego to uwierzysz????
        Uwierz .Dzieki za komentarz n/t:)Pozdr
        • ginger43 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 10:51
          Nie uwierzę :)))) ale być może się mylę, wszak to rzecz ludzka.
          Pozdrawiam cieplutko i kiedy ta imprezka?
    • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 21:05
      Jest ich wiele. Mówię tylko o kobietach. Każda jest inna. Ciekawe
      osobowości. Spotkanie by było bardzo ciekawe. Miłe. To jak w banku.
      Bo jak do tej pory, spotkałem się raz z jedną forumowiczką.
      Przypadkowo w szczególnych okolicznościach. Było super.
      Przebajtlowaliśmy w knajpce kilka godzin.
      A tu? Mówię, wiele forumowiczek.
      Ale na pierwszym miejscu - Kokardeczka.
      • witaj-smutku Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 21:43
        Poznałam już pewną ...sympatyczną grupę forumowiczów ale ...nie z Polski .....:)
        Z tego forum chciałabym poznać ...wszystkich ...może z wyjątkiem jednej ..osoby
        ...ale może moje obawy są ...niesłuszne .....???:)
        Pozdrawiam :)
        • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 22:51
          Kogóż to się obawiasz Smutna???? ciekawa ze mnie baba !!:)Pozdr
          • witaj-smutku Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 23:19
            to_ja_morda napisała:

> Kogóż to się obawiasz Smutna???? ciekawa ze mnie baba !!:)Pozdr

:):)Ciekawość to ....pierwszy stopień do ...wiedzy....:):)
            Spokojnej Nocy:)
        • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 23:07
          Smuteczku Wesoły, kiedy wraca M?
          Pozdrowionka.:)))
          Na ten Twój nick napisałem rano dzisiaj. Ale chyba już było za
          późno.
          • witaj-smutku Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 23:14
            grzech_o_1 napisał:

> Smuteczku Wesoły, kiedy wraca M?
            > Pozdrowionka.:)))
            > Na ten Twój nick napisałem rano dzisiaj. Ale chyba już było za
            > późno.

Grzech ...przepraszam ale ...nie chcę pisać ..o Magdzie .....))))
            Jeśli obiecała Tobie ...sama napisze ....napewno ....:)

Nigdy nie jest ...za pózno ....cokolwiek to znaczy.....)))
            Pomyśl .......))))
            Spokojnej Nocy:)
            • kaska-to-ja Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 10:12
              Witaj-smutku .Nie opedzisz sie od Grzecha! .WSPOMISZ MOJE SLOWA
              KIEDYS .Pozdrawiam Cie .
      • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 22:50
        Grzech ,nie pytałam o pierwsze miejsce tylko kogo i to wystarczy mi!!:) Pozdr
        • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 22:53
          Dzieki tym z Was ktorzy zechcieli zabrać głos n/t baaardzo ważny dla mnie
          :)Miłej nocy wszystkim!!!Dobranoc
        • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 23:10
          Czy to sztuka odpowiedzeć że wiele?
          A kogo, to dobrze wiesz. Pod czyimi wątkami czy postami piszę a pod
          czyimi nie piszę. To daje pełny obraz.
          Pozdro...:)))
          • lacido Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 01.10.07, 23:56
            znaczy nie wazne co ważne kto? ciekawe podejście idąc tym tropem nie liczę na
            odp :)))))))
            • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 07:23
              Ważne KTO dlatego, że ten KTO, byle czego nie pisze.
              witam.:)
              • lacido Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 14:25
                a reszta pisze byle co?
                z resztą "byle co" to jest kwestia bardzo subiektywna, nie mniej ładnie
                wybrnąłeś z tematu wątku :)
      • kookardka Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 12:19
        :))) jak spadać to z wysokiego konia ;)
        • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 12:40
          Kookardko. Ja doskonale jeżdżę konno. Poważnie. Od małego bajtla.
          nauczyłem się u wujka na wsi. Służył przed wojną w kawalerii.
          Dlatego miał prawdziwe siodło.
          Później u kolegów na wsi nauczyłem się jeździć na oklep, nawet bez
          lejc. To bardzo trudne.

A wracając do meritum, zawsze ryzykuję i mierzę wysoko. Najwyżej
          spadam, tyłek trochę posiniaczony, ale to przechodzi.:)))
          • kookardka Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 12:58
            ale ja o sobie pisałam ;) możesz się rozczarować moją
            skromną osobą, wtedy spadnę z wysokiego konia ;)
            • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 13:39
              Hm..., dlaczego robisz takie założenie na wstępie? Tak nie powinno
              się robić. Co tam nie powinno, nie wolno tak robić.
              Skromna osoba, a czy ja jestem chyżym mustangiem z prerii czy
              arabskim czystej krwi?:)))
              • kookardka Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 14:03
                No wiesz ja tam się na koniach nie znam za bardzo, czy jestes
                dziekim mustangiem czy przywiązanym do człowieka arabem ;)
                Ale w Wikipedii wyczytałam, że taki arabski koń to :
                "Koń bardzo szlachetny i elegancki, o lekkiej budowie
                ciała, często wysokim osadzeniu ogona. Jego sylwetkę
                można wpisać w kwadrat. Mała, sucha głowa często
                o profilu szczupaczym. "

sam sobie musisz odpowiedzieć na to pytanie ;)
                • metalicca Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 14:34
                  No wiesz Kokardko. Ten mustang i arab to taka górnolotna przenośnia.
                  Bo z czego masz spadać? Z jakiejs chabety? Ty?:)))
                  Grzech_o_

Zobacz. Walnął mi na FM banana do 16,40. Połowę postów naszych
                  usunął.
                  • ginger43 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 14:39
                    Ale Grzechu rozrabiasz (nawet nie wiem o co chodzi, bo nie byłam
                    tam), ale moje wczorajsze rozważania o kotlecie, które snułam z
                    Forumowiczem też wyciął :( Pewnie głodny był i zjadł te medaliony
                    cielęce.
                    Pozdrowionka
                    Gingi
                    • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 23:04
                      gingi.
                      Wcale tam nie rozrabiałem.
                      Tak sobie z Kokardeczką polirtowaliśmy na tematy różne.
                      Pogoda piękna, słoneczko, cieplutko. To co? Poflirtować nam nie
                      wolno?
                      Pozazdroscił drań mi, ze z taka fajną babeczką na ławeczce w parku
                      się przekomaram?
                      A czy ja mu bronię? Niech się stara.
                      :)))
                  • kookardka Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 14:40
                    się wystrachał paktu z diabłem ;)
    • ulotne_piekno Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 10:38
      tak intensywnie wczoraj myslałam nad tym, kogo chciałabym spotkać, że mi się
      wczoraj kilka osób przyśniło:D
      • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 11:14
        Czyli wreszcie się zobaczyliśmy. Gadaliśmy co?:)))
        • ulotne_piekno Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 12:36
          całą noc, cholera przegadaliśmy...taka niewsypana dziś jestem:D
          • grzech_o_1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 12:48
            Tak myślałem. Ja jestem bardzo nieśmiały od dziecka. I by pogadać,
            zawsze zabieram ze sobą flaszkę płynu rozmownego.;)))))
            Też się dziwiłem, dlaczego od rana tak mi się ziewa? A tu patrzcie,
            całą noc byłem w gościach.
      • kookardka Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 12:18
        No kurcze, wróżka jakaś czy co ? :)
        ciekawe czy osoby we śnie, pokryją się na jawie :))
        • ulotne_piekno Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 12:34
          hmm...chyba nie bardzo, bo, jeśli dobrze pamietam nie jesteś brunetką...a w moim
          śnie miałaś fryzurę jak Kleopatra i krwisto-czerwona szminkę na ustach...muszę
          jednak przyznać, że wyglądało to ponetnie:DDD
          • kookardka Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 13:01
            :DDDD no nie wszystko się zgadza, ale blisko, blisko ;)
            kiedyś miałam taką fryzurę ;) ale nie mam czarnych włosów ;)
            i czasem używam czerwonej jak wino pomadki ;)
            • ulotne_piekno Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 14:52
              od czego są peruki:)) zawsze możesz przywdziać, żebym miała prorocze sny:P
              • kookardka Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 14:57
                :DDDD moge, mogę, tak się ubiorę na spotkanie foremek i foremków ;)
                a co ja tam robiłam ? ;)
                • ulotne_piekno Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 15:05
                  generalnie się mądrzyłaś, ale to akurat było zgodne z rzeczywistością:)
                  najdziwniejsz, że cały czas siedziałaś na krzesełku, co jakos trudno mi sobie
                  wyobrazić w realu:DD
                  • kookardka Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 16:48
                    a to tak, to by się zgadzało, bo ja cały czas się mądrzę ;)
                    poprawiam okularki na nosie palcem fakulcem, usteczka robię
                    w dziubek, nożka na nóżkę, rączki na kolanku jedna na drugiej
                    i jadę z prelekcjami ;)))

boszszs, naprawdę tak to wygląda ?
    • kookardka Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 12:20
      Ja bym chciała spotkać każdego, kto będzie
      chciał się zjawić na takim spotkaniu :))
    • spotkanie_z_diablem [...] 02.10.07, 16:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • to_ja_morda diabel ,diabel! 03.10.07, 09:34
        ty to chyba uwielbiasz Grzecha naszego a w Gipsy to jestes
        zakochany:)Pozdrawiam
        • spotkanie_z_diablem Re: diabel ,diabel! 03.10.07, 14:52
          to_ja_morda napisała:

> ty to chyba uwielbiasz Grzecha naszego a w Gipsy to jestes
          > zakochany:)Pozdrawiam

cóż, wycięte, ale powinienem się wytłumaczyć...hehe...pisząc p.w.
          wycięte...miałem na celu bezinteresowne, żartobliwe nakłonienie naszej gwiazdy
          gipsy do refleksji nad swoim marnym forumowym losem...hehe...barowy żargon
          produkowany w nadmiarze przez kobietę na mnie działa odpychająco i jestem
          przekonany, że inni forumowicze też woleliby widzieć ja jako miłą, kulturalną
          osobę...hehe...grając menelę spod budki z piwem nie zaskarbi sobie sympatii
          forumowiczów...hehe...no, to chyba wystarczy...hehe...
          • to_ja_morda Re: diabel ,diabel! 03.10.07, 17:20
            Dlaczego tak się nie stało? Bóg jeden raczy wiedzieć. Zartowalam tez ze kochasz
            sie w Gipsy i uwielbiasz Grzecha ale moze to byl zart niestosowny ? Jesli tak
            to sory.Pozdr
            • spotkanie_z_diablem Re: diabel ,diabel! 03.10.07, 17:39
              to_ja_morda napisała:

> Dlaczego tak się nie stało? Bóg jeden raczy wiedzieć. Zartowalam tez ze kochasz
              > sie w Gipsy i uwielbiasz Grzecha ale moze to byl zart niestosowny ? Jesli tak
              > to sory.Pozdr

żart jest OK...nawet trochę się pośmiałem...hehe...lubię jak tak żartujesz,
              naprawdę jest fajny...hehe...
    • kfiat126p Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 02.10.07, 23:50
      Chyba nie miałam okazji wymieniać swoich poglądów z żadną wymienioną osobą-nickiem.
      Ale przejeżdża niekiedy tutaj, taki "trabant00" i z nim właśnie chciałabym się
      spotkać w realu:)
      Nie wątpię jednak, że impreza w Waszym gronie byłaby udana;)
      Pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych;)
    • zjechana_dupa_wolowa Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 09:45
      chciałbym spotkać pączka śląskiego. bo jestem turpista :D
      • mam_py_tanie1 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 09:59
        Ja jedynie Gipsy nie chcialaby spotkac pozostalych wszystkich ,nawet
        Grzecha!! mialabym okazje zadac mu pytanie na ktore mi nie
        odpowiedzial bo sie przestraszyl i tylko moj watek wycial ,tyle to
        on potrafi .To chyba wychodzi mu na necie najlepiej Kasowanie
        watkow . Poz
    • kaska-to-ja Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 10:23
      buhahaha to prawda!!
    • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 15:23
      Ja, oprócz tych, których spotkałam i którzy jeszcze przede mną....
      to chciałabym zobaczyć forumowych trolli. Tych o kilku czy
      kilkunastu nickach, tych z misją i manią prześladowczą.;)
      • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 15:47
        menk.a napisała:

> to chciałabym zobaczyć forumowych trolli. Tych o kilku czy
        > kilkunastu nickach, tych z misją i manią prześladowczą.;)

odniosłem wrażenie, że masz mnie na myśli...hehe...nie obrażaj mnie, już drugi
        miesiąc piszę pod jednym-tym samym nickiem...hehe...
        • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 15:55
          Personalnie nikogo nie wzywałam ani nie wyzywałam. Czego nie można
          powiedzieć o trollach. Ale widocznie taka natura tej materii;)
          • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:17
            menk.a napisała:

> Personalnie nikogo nie wzywałam ani nie wyzywałam. Czego nie można
            > powiedzieć o trollach. Ale widocznie taka natura tej materii;)

no, przecież nie nazwałaś mnie trollem...hehe...ale mnie tak często nazywają, bo
            w wielu sprawach mam własne zdanie...często odmienne od ogółu i przez to przez
            niektórych nie do zaakceptowania...hehe...
            • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:23
              Posiadanie własnego, odrębnego i innego od ogółu czy normy zdania to
              nie trollowanie i dobrze o tym wiesz.
              Za to łażenie za innym użytkownikiem, tudzież szkalowanie go w
              różnych miejscach w sieci, czyt. na różnych forach, w różnych
              wątkąch, puszczanie wątków 'poświęconych' innej osobie z
              forum, 'oryginalne' podrabianie czyjegoś nicka i dodawanie nowych
              wątków i postów w 'jego' imieniu, wywlekanie przeróżnych prywatnych
              spraw i ordynarne puszczanie równie ordynardych plotek na czyjść
              temat w eter - już jt trollowaniem;)
              • p_k_79 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:40
                Chyba masz dziś dzień "uświadamiacza".. ale prędzej uświadomiłabyś
                Trzylatka, jak owstają Dzeici, niż Trollika, że to, co robi, jest
                trollowaniem.. To nierealne, kit, że Mu to Wszyscy powtarzają - ON
                WIE LEPIEJ:)))))))))))
                • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:44
                  Gdzie tam. Dzień jak każdy inny. A trolle to oporna materia:D
                  Siedzę, przeglądam ogłoszenia, dzwonię, jak coś odpowiedniego to
                  agencja, czyli jakieś 200 - 250 zł w plecy za pośrednictwo.
                  O kupnie M nie mam co marzyć. Jak nic tylko muszę bogato wydać się
                  za mąż :D
                  • p_k_79 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:59
                    Naisać Ci odowiednią ofertę, coby złapać Chętnego?;)))) Takiego, co
                    wiesz - jeszcze nie wie, jak bardzo Ciebie chce, ale dowie się w
                    lot, gdy przeczyta?;)))
                    • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:00
                      Ale niewolnicą to ja na pewno nie chcę zostać.;)
                      • p_k_79 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:01
                        Ależ bynajmniej.. On u stóp Twych legnie;)
                    • z.belchatowa Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:02
                      p_k_79 napisała:

> Naisać Ci odowiednią ofertę, coby złapać Chętnego?;)))) Takiego,
                      co
                      > wiesz - jeszcze nie wie, jak bardzo Ciebie chce, ale dowie się w
                      > lot, gdy przeczyta?;)))

Hehehe sobie napisz, może znajdziesz wreszcie chłopa hehehe
                      nieszczęśliwa netoholiczko hahahahaha nawet onanista Lew ma cie w
                      dupie hahah marszczy freda przy innej hahahaha
                • z.belchatowa Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:47
                  Hehehehe a ja Gipsy widziałem na spotkaniu- fuu, mały gruby krasnal
                  w bezgustnej kiecy, obleśne spuchnięte giry hehehehe z gęby tesh
                  paskudna z kołtunem na łbie heheheh mówi brzydko, ma złą dykcję i
                  leci na chłopów heheheh każdemu na ulicy pewnie zaglądnęłabyw
                  rozporek hehehehehe.
                  • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:54
                    z.belchatowa napisał:
                    > leci na chłopów heheheh każdemu na ulicy pewnie zaglądnęłabyw
                    > rozporek hehehehehe.

W Twój pewnie też pewnie zajrzałaby, ale nie miała lupy i pęsety pod
                    ręką. Więc próżno szukać tam było czegokolwiek.;)
                    • z.belchatowa Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:56
                      menk.a napisała:
                      >
                      > W Twój pewnie też pewnie zajrzałaby, ale nie miała lupy i pęsety
                      pod
                      > ręką. Więc próżno szukać tam było czegokolwiek.;)

wszystkie szparki były w siódmym niebie hehehehe ale ani Tobie ani
                      jej nie wsadziłbym za sowitą opłatą hehehehehe
                      • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:59
                        Żeby włożyć, trzeba coś mieć. A z robakami to najlepiej na ryby.;)
                        • p_k_79 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:02
                          ..ślepe, tudzież śniete, w tym przypadku;)
                    • p_k_79 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:00
                      Mikroskopu, menia, mikroskopu.. i to po zmianie płci tej Pani;)))
                      • z.belchatowa Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:04
                        p_k_79 napisała:

> Mikroskopu, menia, mikroskopu.. i to po zmianie płci tej Pani;)))

Hehehehe Lew tesh był trollem, Grzech tesh pasztecie hehehe:DDDDDDD
                        • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:05
                          A zagryziesz Ty się kiedyś w ten jęzor i zalejesz jadem?;)
                          • z.belchatowa Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:08
                            menk.a napisała:

> A zagryziesz Ty się kiedyś w ten jęzor i zalejesz jadem?;)

Heheh więcej jadu od netoholiczki i bełchatowskiej szczurzycy nikt
                            nie ma hehehehe
                • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:55
                  p_k_79 napisała:

> Chyba masz dziś dzień "uświadamiacza".. ale prędzej uświadomiłabyś
                  > Trzylatka, jak owstają Dzeici, niż Trollika, że to, co robi, jest
                  > trollowaniem.. To nierealne, kit, że Mu to Wszyscy powtarzają - ON
                  > WIE LEPIEJ:)))))))))))

no i widzisz gipsy...w tym właśnie tkwi twój problem...gdybyś czasami ugryzła
                  się w język zanim coś napiszesz, lepiej byłabyś odbierana na forum...hehe...
              • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:46
                masz rację...zgadzam się z tą definicją trolla...hehe...sam bym lepiej nie
                scharakteryzował trolla...tylko, że mnie to nie dotyczy, nie łażę po innych
                forach...piszę tylko tutaj na towarzyskim i czasami zaglądam na
                mężczyznę...hehe...chociaż zauważyłem, że przypisują mi madludzkie możliwości i
                zdolności widząc mnie w milionie nicków jako trolla...hehe...przykro mi czasami
                z tego powodu, ale co mogę zrobić...???...może poradź mi jak z tej sytuacji
                wybrnąć, jak wiesz...??? bo ja nie wiem i czarno to widzę...hehe...
                • z.belchatowa Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:48
                  Heheh zaraz Pani P_K ci sprzeda swoje mądrości heheh siedzi na forum
                  z nocnikiem jush 3 dobę hehehehe
                  • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:51
                    Aż się prosi zakorektorować Twój nick i Twoje posty;)
                • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 16:52
                  Bujać to my, nie nas;)
                  • p_k_79 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:04
                    Aj tam, niech buja.. się;))
                    • z.belchatowa Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:06
                      Heheheh netoholiczka Gipsy 4 dobę na forum heheh nocnik masz przy
                      kompie hehehe.
                  • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:05
                    menk.a napisała:

> Bujać to my, nie nas;)

skoro nie wierzysz...nie, nie...w porządku, przecież nie musisz wierzyć,
                    prawda...??? no, cóż, dalsze produkowanie się nie ma sensu...hehe...żegnam...
                    • menk.a Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:07
                      W tym wypadku to nie kwestia czucia i wiary, a szkiełka i oka.;)
                      • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:12
                        menk.a napisała:

> W tym wypadku to nie kwestia czucia i wiary, a szkiełka i oka.;)

i tutaj tez się z tobą zgadzam...hehe...niemniej jednak, żegnam...
                    • p_k_79 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:09
                      Ojojoj.. opuszczasz nas?:((( buuuuuuuuuu:((( Cóż, pobujasz kiedy
                      indziej.. na pewno:))))
                      • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:22
                        Przeciwnik godny przeciwnikowi .Tylko gdzie te watki dotyczece mojego tematu?
                        Tez zegnam
                        • p_k_79 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:26
                          Chyba dopełniacz powinien być?:)

A pretensje, to się ma do tego, Kto zaczął, nie do tego, Kto musiał
                          się bronić, Pani Sprawiedliwa:)

Z przyjemnością.. żegnam:) Aha.. Menka też brała udział, nawet
                          szerszy, w tym "dialogu wojennym".. zapomniałaś Jej zwrócić uwagę,
                          czy.. może celowo niedowidzisz??;)) Pa:)
                          • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:33
                            Zwróć uwage na wątek wyżej co robiła menkakiedy wątek sie pojawił Rozmawiała
                            .Nie mam jej nic do zarzucenia.:)

Muszę przyznać ,ze jesteś w te ''klocki'' bezkonkurencyjna':)
                            Miłej ''zabawy':)

paaa
                      • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:25
                        p_k_79 napisała:

> Ojojoj.. opuszczasz nas?:((( buuuuuuuuuu:((( Cóż, pobujasz kiedy
                        > indziej.. na pewno:))))

gipsy...nie udawaj głupszej niż jesteś...hehe...przecież nie odchodzę z
                        forum...tylko z wami dwiema się pożegnałem...hehe...bo dyskusja z wami stała się
                        bezowocna, a tym samym bez sensu...hehe...poza tym napisałem tutaj zbyt wylewnie
                        i wkrótce pewnie tego pożałuje...hehe...
                        • p_k_79 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:27
                          Ależ Ty się dłuuuuuuuuuuuugo nażegnasz.. już pół godziny niemal..
                          spobożniejesz może od tego żegnania:)))))

Pa:*
                          • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:34
                            Jak juz tak potrafisz ludziom zwracac uwage co do żegnania to spojrz na siebie
                            moze ,co??Zawsze jesteś OSTATNIA:)
                            paa
                          • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 18:27
                            p_k_79 napisała:

> Ależ Ty się dłuuuuuuuuuuuugo nażegnasz.. już pół godziny niemal..
                            > spobożniejesz może od tego żegnania:)))))

wiesz co gipsy...skoro wdałem się w tą bezsensowną dyskusja, pozwolę sobie
                            zasugerować...hehe...żebyś sięgnęła pamięcią wstecz i tego trolla co łazi za
                            tobą po wszystkich forach poszukała pośród swoich dawnych przyjaciół...chociaż
                            wątpię, czy byli przyjaciółmi...przyszłaś z nimi na onet i już od pierwszego
                            dnia laliście się między sobą po gębach...hehe...wkrótce po tym zaczęłaś żegnać
                            się z forum i trwa to już przeszło rok...hehe...
                        • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 17:40
                          spotkanie_z_diablem napisał
                          ...hehe...poza tym napisałem tutaj zbyt wylewni
                          > e
                          > i wkrótce pewnie tego pożałuje...hehe...

Ode mnie nie dostanie Ci sie juz wiecej a poza tym lubie Twoje poczucie humoru i
                          tyle
                          pozdr
                          • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 18:00
                            to_ja_morda napisała:

> Ode mnie nie dostanie Ci sie juz wiecej a poza tym lubie Twoje poczucie humoru

wolałbym żebyś czasami mnie skarciła, bo jak za bardzo się rozbrykam i robię się
                            nie do zniesienia, to wtedy potrzebuję żeby ktoś ustawił mnie do
                            pionu...hehe...lubię dostawać po łapkach...hehe...przecież to takie
                            miłe...hehe...pozdrawiam...
                            • to_ja_morda Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 18:05
                              Co tak sie domagasz??dostałes juz::)! ja litościwa jestem a zaraz dostanie mi
                              sie bo nie zdążę z kolacja dla lubego i bedziesz wtedy zlizywał moje
                              rany!!:)Pozdr ,do ''zobaczenia''!
                              • spotkanie_z_diablem Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 03.10.07, 19:04
                                to_ja_morda napisała:

> Co tak sie domagasz??dostałes juz::)! ja litościwa jestem a zaraz dostanie mi
                                > sie bo nie zdążę z kolacja dla lubego i bedziesz wtedy zlizywał moje
                                > rany!!:)

rozumiem, że mogę na ciebie liczyć...tak, że wiesz...jakbym za bardzo brykał, to
                                łokciem pod żebro...hehe...będę wdzięczny i nie obrażę
                                się...hehe...pozdrawiam...
                                • az.az Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 04.10.07, 19:16
                                  Wszystkich oprocz tych osob ktore tu od kilku m-cy wywoluja awantury!
                                  • jekaterina27 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 06.10.07, 22:06
                                    Z obecnych nikow prawie nikogo tu nie znam dlatego nie wie moge wymienic z kim
                                    bym chiala sie spotkac
                                    Spotkalam sie kiedyś z 4 forumowiczów ale z innego forum Do dziś utrzymujemy
                                    kontakt ze soba Poz
                                    • grzech_o_1 A ja się spotkałem wczoraj. 07.10.07, 00:42
                                      I spotkamy się za rok. Bo tak to się składa.
                                      Super dziewczyna.
                                      • rudkaaa Re: A ja się spotkałem wczoraj. 07.10.07, 00:47
                                        :))))))))))))))
                                  • iza11222 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 07.10.07, 06:52
                                    az.az napisała:

> Wszystkich oprocz tych osob ktore tu od kilku m-cy wywoluja awantury!

Podpisuje sie pod Twoimi słowami az.az.
                                    Widzę ,że część z tych osob już na Towarzyskie sie przeniosła!! Nie tylko .Bo na
                                    wszystkich forach robią zamieszanie.Pozdrawiam Milej niedzieli i całego tygodnia.
    • dziadek_54 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 07.10.07, 08:31
      Floo , eeele, retuszowana, ginger , ruutka, karakan , lacido ,
      ulotne piekno , funke, i milion innych milych pan.
      Czesc pan zdazylem juz poznac ,wiec juz ich nie wymieniam.
      • pablo.war Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 07.10.07, 19:32
        Oczywiscie chcialbym spotkac inteligentna , kulturalna i miła osobę jaka jest
        witaj-smutku .
        Tylko tą dziewczynę a z mężczyzn ,spotkanie _z_diablem_i rico-chorzow!
        • tak-oto Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 07.10.07, 20:09
          Napewno tego kocmoluszka ktora to usilnie probuje z marnym skutkiem
          wyrwac jakiegoc frajera do lozka :)!!!Po to zeby z bliska spojrzec w
          twarz jej wysmiac i puscic po schodach ! hehehehhehehehehhe
          • ddd_ddd Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 07.10.07, 23:05
            Z małymi wyjątkami wszystkich !!A jedną chciałby już!Ale sie nie da no i co
            robić-?;)!
    • aga-43 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 19.11.07, 19:27
      Tyle ników a ja prawie nikogo tu nie znam
      Ale z tego czasu jak tu jestem to chcialabym poznać jekaterinke, pendulę ,rudkę
      ,grzecha i no_okkiego Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku .
      • sigma.33 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 19.11.07, 20:23
        Ja wszystkich!!!!!!!
        To by była dopiero zabawa ,haha !!!Pozdrawiam!!!
    • charmaine Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 20.11.07, 21:37
      Drodzy moi, z przyjemnością bym spotkała:
      - lezioxa
      - crimena
      - libressę
      - debi bebi
      - mena
      - kitka
      - onlyanię

naprawdę z bardzo wielką przyjemnością :)

• debi_bebi Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 20.11.07, 21:40
        Stawiam się :)
    • dag-a24 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 21.11.07, 00:15
      Ja z nikim poniewaz takie znajomosci uwazam za bezsensowne .
      • leziox Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 22.11.07, 21:37
        Nawet nie wiesz Daga ile tracisz i ile mozna nowego,niespotykanego przy tym przezyc.
        Ja tez sie stawiam do raportu,hihi!Charmaine,mam nadzieje masz juz ponad lat
        15...Bo Debi Bebi to jakies 17,weteranka jedna.o!
        • jekaterina27 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 22.11.07, 21:47
          Nooo napewno Daga duzo straci jak Ciebie nie spotka!!:)Poważnie.
          • leziox Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 22.11.07, 21:57
            No nie wiem,kraza na ten temat rozmaite wersje.Dobrze ze jeszcze mna sie dzieci
            na dobranoc nie straszy,jezeli nie chca spac.Chociaz kobiety jakos mnie sie nie
            boja,sam nie wiem dlaczego :-)
            • jekaterina27 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 22.11.07, 22:25
              Jak wieść niesie Dzentelmen jesteś i Kobiety lgną do Ciebie , podobno;)
              • leziox Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 22.11.07, 22:28
                To jakies niesprawdzone pogloski.
                • jekaterina27 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 22.11.07, 22:30
                  Ja tam wierzę Kobietom:)
    • bettina75 T-Rex...... to podonbno przystojniak :) 23.11.07, 12:06
      z takim Panem wypic kawe w milej cafejce napewno byloby mila przyjemnoscia....:)))

Hallo T-Rex!!!!!!!!!

dawno Cie nie czytalam.....:((((
      • bettina75 Sa jeszcze dwa Nicki, ktore tez sa przystojne :) 23.11.07, 12:10
        ale oni tutaj nie zagladaja...wiec nie warto wymieniac ich imion.....:(

tjaaaaaaaaaaa :-))
      • t-rex33 Re: T-Rex...... to podonbno przystojniak :) 03.12.07, 11:27
        bettina75 napisała:

> z takim Panem wypic kawe w milej cafejce napewno byloby mila
        przyjemnoscia....:
        > )))
        >
        > Hallo T-Rex!!!!!!!!!
        >
        > dawno Cie nie czytalam.....:((((
        >

Czolem Bettinka, dobrze ze nie widzialas mojej szpetnej geby.
        A jesli chodzi o kawe - to nie widze najmniejszego problemu. Od
        kofeiny jestem uzalezniony :)
        • leziox Re: T-Rex...... to podonbno przystojniak :) 03.12.07, 14:33
          Ja jestem uzalezniony od browara i seksu,to pewnie tak samo dobre uzaleznienia
          jak kofeina...
          • t-rex33 Re: T-Rex...... to podonbno przystojniak :) 03.12.07, 16:00
            browar i seks to wiadomo, kazdy porzadny chlop jest od tego
            uzalezniony.
            A z ta kofeina to jest takie zagranie PR-owskie dzialajace na damska
            podswiadomosc, ze niby ze mnie taki oryginał i inteligent, co nalogi
            ma bardziej wyszukane :)
            • leziox Re: T-Rex...... to podonbno przystojniak :) 04.12.07, 09:22
              Jak tak to ja tez moge pic kawe.Z koniakiem.I najlepiej bez kawy.
    • bettina75 Inne nicki sa mile i sympatyczne..:)) 23.11.07, 12:13
      wiec tez warto byloby sie z nimi spotkac....bo przeciez uroda mija a charakter
      raczej sie nie zmienia:))

Ale ich jest naprawde duzo i dlugo musialabym wymieniac....na dodatek, pewnie
      niejedna / niejdnego moglabym pominac...ech lepiej juz zamilkne:)
      • leziox Re: Inne nicki sa mile i sympatyczne..:)) 24.11.07, 00:17
        Jak sie kogos lubi albo sie wydaje ze sie go lubi to trzeba spotkac sie z nim i
        sie/go/ja oswoic.Jak sie nie da oswoic,to i tak zawsze mozna z kafejki wyjsc.Z
        lozka wychodzi sie trudniej :-)
        • leziox Re: Inne nicki sa mile i sympatyczne..:)) 26.11.07, 01:31
          No co no co?powiedzialem cos i watek wygasilem czy jak?Rozumiem,bylem tu,moglbym
          etykiete przyklejac na wirtualne sciany i kazdy normalny czlowiek odwracalby sie
          od tego miejsca z obrzydzeniem.Rowniez milego dnia pracy zycze i jeszcze wiecej
          dni wolnych,za to platnych...
        • bettina75 Re: Inne nicki sa mile i sympatyczne..:)) 26.11.07, 11:04
          leziox napisał:

> Jak sie kogos lubi albo sie wydaje ze sie go lubi to trzeba spotkac sie z nim i
          > sie/go/ja oswoic.Jak sie nie da oswoic,to i tak zawsze mozna z kafejki wyjsc.Z
          > lozka wychodzi sie trudniej :-)

Cos w tym prawdy jezzzzzzzzzzzzd :)
          • leziox Re: Inne nicki sa mile i sympatyczne..:)) 26.11.07, 11:40
            No a jak :-)I do tego w kafejce nie trzeba robic glupiej miny,jak juz rano w
            wyrku,kiedy niekoniecznie ten/ta obok sa tak piekni jak sie wydawali wczoraj po
            flaszce i po ciemku...
            • bettina75 Re: Inne nicki sa mile i sympatyczne..:)) 26.11.07, 11:52
              :-))))))))))))
              moze nawet czasem ta albo ten dziwia sie nad ranem, jak moglo dojsc do tego...
              do czego doszlo?
              hmmmm.....jak to dobrze, ze ja nie mam akurat takich problemow:P
    • c.nr.5 Świat jest taki mały! 02.12.07, 15:42
      Będąc przejazdem , w mijający weekend odwiedziłem swojego ,dawno nie
      widzianego kuzyna Okazja była wysmienita bo właśnie po raz czwarty został
      ojcem!!Odważny gość!
      Przy okazji nie omieszkał zabrać mnie do mojego ulubionego w tym mieście Jazz
      Clubu ,którego wejście usytuowane jest dokładnie vis-a-vis Bramy Królewskiej......
      Ostatnio byłem tam 20 marca na znakomitym koncercie NO SQUARE ze Szwajcarii.
      Nasz wypad do klubu był w towarzystwie jego znajomych ,ktorych juz wczesniej
      poznałem poza jedna osobą ,Kobieta ktorej- bywajac u niego - nigdy wcześniej
      nie spotkałem .Słuchając jej rozważań zauważyłem ,ze posiada bardzo dużą wiedzę
      w temacie jazzu i muzyki improwizowanej ale nie tylko ..
      Urocza , bardzo delikatna , inteligentna a przede wszystkim skromna i taka..hmm
      wyrozumiała, oo, to dobre słowo!.Ma dwie urocze piegi na nosku! :)(( niestety
      ale mężatka))
      Tak sobie sluchając ich wspólnych rozmów , poznając Jej imie i kilka szczegółów
      z Jej zycia ( miedzy wierszami) pomyślałem jakbym Ja znał......
      Kiedy odjechała do domu zadałem kuzynowi i jego żonie kilka pytań dot, tej
      Kobiety ......
      Dziś już wiem ,ze to była Ona .Kobieta , która wydawało mi sie ,ze znam ...Nie
      pomyliłem sie !To była Kobieta, której wątki czytałem na tym forum!!

Dziewczyny!
      Jest takie powiedzenie:"Myjcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny!":)
      To dot.też nas , facetów!
      Ja bym to *powiedział* tak - majac na myśli wirtual :
      Piszcie o sobie prawdę kobiety i faceci bo nigdy nie wiadomo czy nie spotkacie
      sie w życiu"

Świat jest taki mały!
      • ginger43 Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 16:48
        Fajna historia - można założyć, że prawdziwa. Słusznie mówisz,
        kreowanie siebie na inną osobę niż się jest w rzeczywistości może
        się zemścić w najmniej oczekiwanym momencie... Kłamstwo ma krótkie
        nogi, ale szybko biega :)
        _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

"Sensem istnienia jest... istnienie sensu"
        • c.nr.5 Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 16:55
          Prawdziwa Ginger. Swiat jest mały ,moze niektorzy napisaliby' mały niestety'
          Ja powiem ,ze to dobrze:)Pozdr .Ide sobie pomarzyc na lonie natury I !!:))
          Co taki mały niepozorny czlowieczek ( nowonarodzony) może zrobić ze starego
          chłopa!!Zwłoki!!:)

• c.nr.5 Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 16:58
            Odpocząć na lonie natury bo głowa mi pęka i zadne medykamenty pomóc nie
            mogą.Dawka trunków była stanoczo za duza!!:)
            • rudkaaa Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 17:11
              spotkać Cię c.nr.5 to za duzo powiedziane,ale wiedziec kim jesteś to
              chciałabym....;p
              • ginger43 Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 18:46
                Wiesz co to ciekawość... :PPP

• rudkaaa Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 19:03
                  ginger43 napisała:

> Wiesz co to ciekawość... :PPP

wieeemm:))zaryzykuje:))):DD
                  • ginger43 Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 19:13
                    I co ja Cię będę stamtąd wyciągać??? A jak nie dam rady?

• rudkaaa Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 19:16
                      dopóki się nie dowiem-nie wychodzę:)))))
              • c.nr.5 Re: Świat jest taki mały! 09.12.07, 14:01
                rudkaaa napisała:

> spotkać Cię c.nr.5 to za duzo powiedziane,ale wiedziec kim jesteś to
                > chciałabym....;p

Jak jest inna opcja?
                Nie spotkasz sie ,nie bedziesz wiedziała:)
                Ale sobie Kobitki porozmawiały ,no no:)
          • ginger43 Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 18:48
            c.nr.5 napisał:
            > Co taki mały niepozorny czlowieczek ( nowonarodzony) może zrobić
            ze starego chłopa!!Zwłoki!!:)

Ale jak pięknie wyglądają takie "zwłoki" z wózeczkiem... Bardzo
            rozczula mnie taki widok. Inne zalety takich spacerków też są -
            można pokonwersować z miłymi mamusiami :PPP

• rudkaaa Re: Świat jest taki mały! 02.12.07, 18:59
              ...i rozruszać bolącą nogę w biodrze:DDD
              • gipsygril1 Re: Świat jest taki mały! 03.12.07, 07:18
                JPo przeczytaniu kilkunastu watkow doszlam do wniosku ,ze jedynym mezczyzna
                godnym jakiegokolwiek zinteresowania z mojej strony bylby leziox.
                • leziox Re: Świat jest taki mały! 03.12.07, 08:57
                  Ciekawe z jakiego to tez powodu.Jako osobliwosc z gabinetu potworow mentalnych
                  czy tez jako niezly material do badan nad pryczynami socjopatii?W kazdym razie
                  dziekuje za powierzone mnie zaufanie ... :-)
            • c.nr.5 Re: Świat jest taki mały! 09.12.07, 14:10
              Tak .Mamusie bywaja urocze .
              Chyba sobie zafunduję brzdąca;)
              • leziox Re: Świat jest taki mały! 10.12.07, 20:26
                Brzdaców nie kupuje sie w supermarkecie,jezeli moge to powiedziec.Zalatwia sie
                go w nieco inny sposob,ale czy to sie oplaca,to inna rzecz.
              • rudkaaa Re: Świat jest taki mały! 11.12.07, 23:15
                c.nr.5 napisał:

> Tak .Mamusie bywaja urocze .
                > Chyba sobie zafunduję brzdąca;)

koniecznie...tylko żeby z charakterkiem się raczej do mamusi
                podał..;p
              • ginger43 Re: Świat jest taki mały! 11.12.07, 23:28
                c.nr.5 napisał:

> Tak .Mamusie bywaja urocze .
                > Chyba sobie zafunduję brzdąca;)

Hmmm, to ja jestem ruda blondynka, bo myślałam, że brzdąca to Ty już
                masz! A wywnioskowałam to z Twojego wpisu, cytuję:
                "Co taki mały niepozorny czlowieczek ( nowonarodzony) może zrobić ze
                starego chłopa!!Zwłoki!!:)"

To co w takim razie to miało znaczyć? Oświeć mnie proszę, pozdrawiam
                dobranockowo :)
                Gini
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na
                razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć...
                • kwiato-stan29 Re: Świat jest taki mały! 11.12.07, 23:30
                  Ja zrozumialam ze pisał o dziecku swojego kuzyna
                  • ginger43 Re: Świat jest taki mały! 12.12.07, 08:33
                    Wychodzi na to, że miałaś rację :)
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                    Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na
                    razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć...
    • zawsze.kinia333 Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 14.12.07, 15:08
      Nikogo tu nie znam poza Agą , moja znajoma z reala krtora tu pisze Ale z innego
      forum poznalam fajnego chlopaka i moze nawet cos z tego bedzie :)
    • 1-kkk Re: Ludzie (nicki) których chcielibyście spotkać 13.06.08, 16:32
      No i gdzie sa te wszystkie nicki????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka