makbrajd 02.10.07, 23:28 tyle postów napisałem tego wieczora, starczy na dwa tygodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: no normalnie orgia 02.10.07, 23:29 przyznaję, to szok i sądzę, że w tym szaleństwie jest metoda ;> Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no normalnie orgia 02.10.07, 23:36 aż wystraszyłem Nutopię:(( (jak pójdę to wróci) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no normalnie orgia 02.10.07, 23:47 i.nes napisała: > pewnie odrabia lekcje z Nekro > takiemu to dobrze... nic to to i ja coś odbrobię idę opanować literki K, P i T (bo znów obleję sprawdzian) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no normalnie orgia 02.10.07, 23:49 spróbuj je zapamiętaj jakoś mnemotechnicznie wiesz... K jak uKład, P jak PiSanki, T jak ojciec dyrektor Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no normalnie orgia 03.10.07, 00:18 pamiętam...ale z innym rozwinięciem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no normalnie orgia 03.10.07, 19:16 i.nes napisała: > spróbuj je zapamiętaj jakoś mnemotechnicznie > wiesz... K jak uKład, P jak PiSanki, T jak ojciec dyrektor > to jednak lepsza metoda niż ta moja zostałem oblany za złe skojarzenia od dzisiaj powtarzam więc: jak uKład, P jak PiSanki, T jak ojciec dyrektor Odpowiedz Link Zgłoś