emperor Re: Czwartek... czwartek.... 17.07.03, 09:43 eeehh, w Twoim wieku to juz nawet na dni tygodnia sie zgrzedzi?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Czwartek... czwartek.... 17.07.03, 09:47 .. nio .. taki oblepiajacy upal .. ze mam ochote na ..... tequille .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone tequila sunrise! 17.07.03, 09:58 Widze fontanne!! Piekna fontanne na pieknym rynku... Zaraz do niej wskocze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: tequila sunrise! 17.07.03, 10:02 nie wiem co palisz, ale widze ze filmy masz ostre:)) silverstone napisała: > Widze fontanne!! Piekna fontanne na pieknym rynku... Zaraz do niej wskocze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone empciu 17.07.03, 12:16 ognisko empciu, ognisko - takie odlotowe dla harcezry ;) emperor napisał: > nie wiem co palisz, ale widze ze filmy masz ostre:)) > > > silverstone napisała: > > > Widze fontanne!! Piekna fontanne na pieknym rynku... Zaraz do niej wskocze > ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Czwartek... czwartek.... 17.07.03, 09:59 no to jaki masz problem, pod sklep i chlej do zgonu, ehhh, temu to tylko w glowie wodka od rana... enancjo napisał: > .. nio .. taki oblepiajacy upal .. ze mam ochote na ..... tequille .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Czwartek... czwartek.... 17.07.03, 10:10 .. pod sklepem stoi dwoch meneli .. chleja wóde .. .. podjezdza arystokracja niezla bryka, wchodza do sklepu --> kupuja wode --> wychodza przed sklep i pija wode. .. jeden menel pokazuje ich palcem drugiemu mowiac .. .. EE ,, k..wa .. patrz PIJA WODE .. a na to drugi .. .. NO ,, k..wa .. JAK ZWIERZETA !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone no nie uwierzycie... 17.07.03, 10:15 ... ale widze rowniez F16... ale jazda! :) A teraz panowie arystokratycznym zwyczajem udaje sie do wodopoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: no nie uwierzycie... 17.07.03, 10:31 silverstone napisała: > ... ale widze rowniez F16... ale jazda! :) .. do mycia szyb na wysokosciach uzywaja czystego odtluszczonego spirytusu .. najwyzsza proba .. wchodzi mieciutko i nie zniewala bez skutkow ubocznych ... .. ech .. na samolot ca 2000 litrow rocznie ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: no nie uwierzycie... 17.07.03, 10:46 Dziekuje za szczegolowe instrukcje Panie Pilocie - nie potrafie jednak sprzatac wiec gdyby byl pan uprzejmy i zajal sie tymi szybkami to dozgonnie bede wdzieczna..... Moze Pan wziac kogos do pomocy - najlepiej w ogrodniczkach i wieku adopcyjmym ;) hehe... enancjo napisał: > silverstone napisała: > > > ... ale widze rowniez F16... ale jazda! :) > > .. do mycia szyb na wysokosciach uzywaja czystego odtluszczonego > spirytusu .. najwyzsza proba .. wchodzi mieciutko i nie zniewala bez > skutkow ubocznych ... > .. ech .. na samolot ca 2000 litrow rocznie ... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: no nie uwierzycie... 17.07.03, 10:53 .. no to spadam .. hehe .. nie bede drzanil mowiac gdzie, ale do poniedzialku .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ..... hehehe... 17.07.03, 11:39 No to spadaj - przez grzecznosc nie zaprzecze. Zreszta nie wazne gdzie tylko z kim jakbys zapomnial... Jestem w raju raju raju.... Pa! enancjo napisał: > .. no to spadam .. hehe .. nie bede drzanil mowiac gdzie, ale > do poniedzialku .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś