Dodaj do ulubionych

DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2

16.12.01, 09:39
bylby piekny i spokojny,
Obserwuj wątek
    • maryjo2 Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2 16.12.01, 09:49
      Nie licz na to, Panie Kitek :o)).Dzien dobry!
      • onlyania Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2 16.12.01, 10:00
        Kitku, dzien bez Maryjek jest dla mnie dniem straconym..............
        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
        Witam was kochani milusinscy........................................
        • maryjo2 Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2 16.12.01, 10:01
          Onlyaniu- witaj:)). A grzesznikom oszczedze dzis co najwyzej spowiedzi.No i
          pokuty.
        • kitek1 onlyania 16.12.01, 10:09
          i niestety wydac jego wplyw na bezinteresowna agresywnosc Twoich postow,
          • maryjo2 Re: onlyania 16.12.01, 10:13
            Kitku! Alez Onlyania to sama slodycz. Nawet sos robi pomidorowo-miodowy! Tyle,
            ze Ty go sprobowac nawet nie chcesz :(( Oj- niewierny Kitku- nawroc sie!
          • Gość: Jeremy ??? IP: *.netia.pl 16.12.01, 10:13
            Mam pytanie. O czym wy mówicie?
            • maryjo2 Re: ??? 16.12.01, 10:15
              Jeremy- tak dla rozbudzenia dajemy sobie przyjacielskie prztyczki w nos.
              Reflektujesz??
              • onlyania Re: ??? 16.12.01, 12:39
                I KOPNIACZEK, TAKI MILUSKI ABYS SIE OBUDZIL.......
                :))))))))
    • mario2 Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2 16.12.01, 10:20
      ja sie spuscilem Kitek dowiedziawszy sie, ze dzis kurwa w kruchcie za
      koscielnego robisz i cie nie bedzie
      • maryjo2 Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2 16.12.01, 10:23
        Mario- nie przeklinaj przy niedzieli, plissss.
        • Gość: Jeremy Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2 IP: *.netia.pl 16.12.01, 10:32
          Czy mam przyjemnność z bezwzględnymi zwolennikami RADIA M..
          • maryjo2 Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy 16.12.01, 10:36
            Jeremy- nic bardziej mylnego! Nie znosze Radia Maryja! TV Niepokalanow tez
            zreszta nie :o)).
            • mario2 Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy 16.12.01, 10:38
              jeremy- owszem- nikt tak czesto o swoich idealach nie mori jak Kitek- to
              fanatyk RM!:o))
            • Gość: Jeremy Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy IP: *.netia.pl 16.12.01, 10:41
              Oh jakl przykro że muszę słyszeć takie bluźnierstwa
              z ust twych. Ksiądz rydzyk przewrócił by się w grobie gdyby nieżył. Ale
              jeszcze żyje tudzież przewrocić się może Chyba że na drodze wczym chętnie bym
              mu pomógł.
              • maryjo2 Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy 16.12.01, 10:44
                Jeremy- witaj w Clubie antyRM!
                • Gość: Jeremy Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy IP: *.netia.pl 16.12.01, 11:00
                  Może zastnówmy się dlaczego tak bardzo nie tolerujemy tego fantastycznego
                  słuchowiska.
                  co sprawia że przechodzą nas dreszcze kiedy słyszymy w ogolnodostepnej
                  radiiostacji panią Genowefe z parafi św. Zoofila, która kce odpowiedzieć na
                  pytanie - co opowiadal ksiadz franek na kazaniu w niedziele .
                  To jest absolutnie nie dopuszczalne. To powinien być program kodowany.
                  • Gość: xpOVER Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 11:41
                    Kiedyś u kumpla leciało RadioMaryja, a ja wyłem ze śmiechu myśląc, że to jakiś
                    bezczelny pastisz:)
                  • maryjo2 Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy 16.12.01, 11:47
                    Jeremy- na szczescie czasy inkwizycji juz dawno minely :o)) Kazdy moze sluchac,
                    czego chce, bez obawy, ze sie narazi na represje czy wieczne potepienie :o)).
                    Od tego jest pokretlo w odbiorniku radiowym i wylacznik, zeby z nich
                    korzystac. A dlaczego te audycje sa denerwujace- coz, to juz chyba inna
                    kwestia. Osobiscie nie znosze zaklamanych dewotek ani zewnetrznego blichtru
                    instytucji koscielnych, pod ktorym najczesniej nie kryje sie zadna przyswajalna
                    tresc. Ale to jest moje zdanie :))
                    • pomeranka Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy 16.12.01, 12:21
                      Mam siąsiadkę, która jak słucha mszy z RM to kleczy przed radiem. Słowo.

Nie koleguję się z tą Panią. To taka co to modli sie przed figurą a diabła ma
                      za skórą... i nie ma w tym cienia przesady.
                      • maryjo2 Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy 16.12.01, 12:28
                        Wiesz- Pomeranko? Powiem Ci, ze o takie osoby mozna sie potknac najczesciej w
                        samym kosciele. Doslownie.
                        • pomeranka Re: DZIEN BEZ RADIJKAMARYJKA 2- Jeremy 16.12.01, 12:37
                          A to wiem! Świętojebliwość kwitnie jak łąka majowa:)))) Jak to mówią, pod
                          latarnią najciemniej...
    • kitek1 A MOGLO BYC TAK MILO 16.12.01, 15:26
      ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka