catalina1 21.07.03, 07:47 Słonko świeci, klimatyzacja działa, pracy na razie nie za dużo, nawet spać mi się nie chce. Jest OK ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 08:12 catalina1 napisała: > Słonko świeci, klimatyzacja działa, pracy na razie nie za dużo, nawet spać > mi się nie chce. Jest OK ;-)) Pierwsze dwa punkty zgoda, co do dwóch pozostalych... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 09:10 catalina1 napisała: > Słonko świeci, Nooo... > klimatyzacja działa, U mnie takowej nie ma niezdedy :-/ > pracy na razie nie za dużo, Oprócz sprawdzenia poczty, bo przez tydzień to i owszem, sporo syfu się zebrało - rzeczywiście nie ma tak dużo roboty. > nawet spać mi się nie chce. A mnie się chce, oj chceeee... Syndrom biurowy? > Jest OK ;-)) No, nie za bardzo :-( Ale będzie dobrze. K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 09:51 the_kami napisała: > A mnie się chce, oj chceeee... Syndrom biurowy? Niop, ja jak posiedziałam trochę to doszłam do wniosku, ze chcę do łóżeczka ;- )) C. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 09:24 catalina1 napisała: > Słonko świeci, SUUUUUUUUPER :))) > klimatyzacja działa, erm ten tego.. jak otworzę okna to będzie klima > pracy na razie nie za dużo, no powiedzmy, zaraz zatonę w urzędowych papierkach :/ > nawet spać mi się nie chce. Jest OK ;-)) Szok, ale obudziałam się dziś o 6:00 8-0 Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 09:37 > SUUUUUUUUPER :))) A ja mam już dooość, mimo że bardzo, ale to bardzo lubię upały.... > erm ten tego.. jak otworzę okna to będzie klima Może kogoś to zdziwi, ale wyłączyłam klimę w pokoju. A dlaczego? A dlatego, że ostatnią godzinę spędziłam w pomieszczeniu klimatyzowanym przymusowo. 19 stopni, a ja mam dzisiaj bose nogi. Jak ja się nie rozchoruję, to będzie cud. > Szok, ale obudziałam się dziś o 6:00 8-0 Ja nawet wcześniej, ale to ma podloże nerwowe :-( Piąta rano to jest przeklęta godzina. Nijak nie można uciec niedobrym myślom... Ale wszystko sie poukłada, teraz, w trakcie drugiej kawy tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 09:52 the_dzidka napisała: > A ja mam już dooość, mimo że bardzo, ale to bardzo lubię upały.... Wolę takie upały i hektolityr wypijanej wody niż takie deszcze jakie były przez pierwsze 2 tygodnie lipca. > [...] Jak ja się nie rozchoruję, to będzie cud. NIe choruj! Wyjdź na słoneczko i wygrzej sobie stópki :) > Ja nawet wcześniej, ale to ma podloże nerwowe :-( Piąta rano to jest > przeklęta godzina. Nijak nie można uciec niedobrym myślom... Pozytywne wibracje lecą do Poznania!!! ^v^V^v^V^v^V^v^V^v^V^v^V^v... > Ale wszystko sie poukłada, teraz, w trakcie drugiej kawy tak mi się wydaje. Ja po herbatce czuję się wyśmienicie i zaraz zmykam do łazienki wyprać moje futerko :D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 09:54 the_dzidka napisała: > Ja nawet wcześniej, ale to ma podloże nerwowe :-( Piąta rano to jest przeklęta > godzina. Nijak nie można uciec niedobrym myślom... Ja też tak mam - tylko nie piąta a 3:30-4:30 - i do tej 6 potem to raczej już nie śpię - u mnie to trochę stresu i sporo przemęczenia ;-( C. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 09:55 catalina1 napisała: > Ja też tak mam - tylko nie piąta a 3:30-4:30 - i do tej 6 potem to raczej już > nie śpię - u mnie to trochę stresu i sporo przemęczenia ;-( Boosze, dziewczyny wam jest potrzeby wypoczynek! I mówię bardzo poważnie. NIe dalej jak 2 tygodnie temu- znajomego zabierała karetka z pracy. Lekarz zalecił wiecej odpoczynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 09:52 ixtlilto napisała: > erm ten tego.. jak otworzę okna to będzie klima Jak otworzę okno to będzie sauna ;-)) > Szok, ale obudziałam się dziś o 6:00 8-0 Dla mnie to żaden szok to norma ;-)) C. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pierwsze dzień dobry ;-)) 21.07.03, 09:54 catalina1 napisała: > Jak otworzę okno to będzie sauna ;-)) Hahahahahaha... ja mam onko od północy więc jest całkiem przyjemnie :)) > > Szok, ale obudziałam się dziś o 6:00 8-0 > Dla mnie to żaden szok to norma ;-)) Ale ja mam wakacje :)P Odpowiedz Link Zgłoś